pektis7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το Μ1100 κραταει τοσο με δυο συσκευες συνδεδεμενες? :) Με μία. Με δύο δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Με μία. Με δύο δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Πες το ετσι τοτε...!!! Με ενδιαφερει με 2 συσκευες οπως εγραψα στην αρχικη μου ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Πες το ετσι τοτε...!!! Με ενδιαφερει με 2 συσκευες οπως εγραψα στην αρχικη μου ερωτηση Από την αρχή είπα ότι το δουλεύω με ένα κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Είστε γενικώς ευχαριστημένοι με το Plantronics M1100? Το έχει πάρει κανείς μετά από το Plantronics 975 (που έχω) για να μου πει διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Είστε γενικώς ευχαριστημένοι με το Plantronics M1100? Το έχει πάρει κανείς μετά από το Plantronics 975 (που έχω) για να μου πει διαφορές? Το έχω πάρει εγώ.. Δεν θα έχεις πρόβλημα.. Ίσως σου λείψει η θήκη φόρτισης αν το χρησιμοποιείς συνέχεια αλλά κατά τα αλλά είναι πολύ καλό το Μ1100.. Δεν έχει σοβαρές διαφορές πλην του design. Κατά τα άλλα η πολύ καλή ποιότητα Plantronics και εδώ.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Το έχω πάρει εγώ.. Δεν θα έχεις πρόβλημα.. Ίσως σου λείψει η θήκη φόρτισης αν το χρησιμοποιείς συνέχεια αλλά κατά τα αλλά είναι πολύ καλό το Μ1100.. Δεν έχει σοβαρές διαφορές πλην του design. Κατά τα άλλα η πολύ καλή ποιότητα Plantronics και εδώ.. Επειδή έχω κάποια θέματα συμβατότητας με το S3, σκεφτόμουνα να το αλλάξω με το Μ1100 του οποίου το design δεν με τρελαίνει όμως... :( Από την άλλη μπορεί να το δώσω το S3 και να δω αν έχω θέμα στο επόμενο κινητό... :p H ποιότητα συνομιλίας πάντως, δεν έχει βελτιωθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Επειδή έχω κάποια θέματα συμβατότητας με το S3, σκεφτόμουνα να το αλλάξω με το Μ1100 του οποίου το design δεν με τρελαίνει όμως... :( Από την άλλη μπορεί να το δώσω το S3 και να δω αν έχω θέμα στο επόμενο κινητό... :p H ποιότητα συνομιλίας πάντως, δεν έχει βελτιωθεί? Πάντως με το S2 που έχω εγώ συνεργάζεται άψογα. Καθόλου αποσυνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Επειδή έχω κάποια θέματα συμβατότητας με το S3, σκεφτόμουνα να το αλλάξω με το Μ1100 του οποίου το design δεν με τρελαίνει όμως... :( Από την άλλη μπορεί να το δώσω το S3 και να δω αν έχω θέμα στο επόμενο κινητό... :p H ποιότητα συνομιλίας πάντως, δεν έχει βελτιωθεί? Εγώ δεν είδα καμία βελτίωση.. Βέβαια, δεν είχα κ παράπονο από το 975. Έχει λίγο μεγαλύτερη ένταση το Μ1100, αν δεν απατώμαι.. Πάντως αν το αλλάζεις για την ασυμβατότητα, καλύτερα να δεις αν το έχει κάποιος με S3 για να μην το πάρεις τσάμπα. ΥΓ: Δεν είχες κ το One X πριν?? Θα δώσεις κ το S3? Δεν ησυχάζεις με τίποτα!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εγώ πάντως το μόνο θεματάκι που έχω με το m1100 είναι όταν το δουλεύω με δύο συσκευές. Όταν αποσυνδέω και επανασυνδέω, μόνο μια από τις δύο συσκευές συνδέεται αυτόματα. Την άλλη πρέπει να τη συνδέσω χειροκίνητα. Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα συμβατότητας με τα κινητά μου, αλλά μήπως συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Πάντως από αυτονομία και ποιότητα σήματος τα πάει περίφημα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 παιδια μια ερωτηση αναμεσα sony erricson mw600 και samsing hs3000 ποιο να προτιμησω? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stifra Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Έχω χρησιμοποιήσει και τα 2. Το Mw 600 έχει πολυ καλη ακουστική όταν ακούς μουσική, έχει τρομερή αυτονομία και η οθόνη είναι πολυ λειτουργική. Το Samsung είναι πολυ ελαφρύ και δείχνει περισσότερο διακριτικό έχει καλυτερη σύνδεσιμοτητα, βέβαια δεν έχει ραδιόφωνο και μικρότερη αυτονομία. Επίσης το Sony έχει πολυ καλύτερα ακουστικα και στην εφαρμογή τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εγώ πάντως το μόνο θεματάκι που έχω με το m1100 είναι όταν το δουλεύω με δύο συσκευές. Όταν αποσυνδέω και επανασυνδέω, μόνο μια από τις δύο συσκευές συνδέεται αυτόματα. Την άλλη πρέπει να τη συνδέσω χειροκίνητα. Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα συμβατότητας με τα κινητά μου, αλλά μήπως συμβαίνει και σε κάποιον άλλο; Πάντως από αυτονομία και ποιότητα σήματος τα πάει περίφημα. Ποσο διαρκεί η μπαταρία του σε σένα που το χρησιμοποιεις με δύο συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εγώ δεν είδα καμία βελτίωση.. Βέβαια, δεν είχα κ παράπονο από το 975. Έχει λίγο μεγαλύτερη ένταση το Μ1100, αν δεν απατώμαι.. Πάντως αν το αλλάζεις για την ασυμβατότητα, καλύτερα να δεις αν το έχει κάποιος με S3 για να μην το πάρεις τσάμπα. ΥΓ: Δεν είχες κ το One X πριν?? Θα δώσεις κ το S3? Δεν ησυχάζεις με τίποτα!! Δεν έχω ρωτήσει για το Μ1100, θα το κάνω αν το αποφασίσω... Ναι το είχα... Μάλλον ναι... Τι να κάνω, πάω προς Note 2... :p Thanks για την απάντηση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ποσο διαρκεί η μπαταρία του σε σένα που το χρησιμοποιεις με δύο συσκευές; Δεν έχω μετρήσει, γιατί το φορτίζω κάθε μέρα όταν γυρνάω σπίτι. Πάντως φαίνεται ότι κρατάει αρκετά, γιατί όσο και να μιλήσω δε με έχει αφήσει ποτέ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Δεν έχω μετρήσει, γιατί το φορτίζω κάθε μέρα όταν γυρνάω σπίτι. Πάντως φαίνεται ότι κρατάει αρκετά, γιατί όσο και να μιλήσω δε με έχει αφήσει ποτέ. Ενταξει αλλα δεν νομιζω να υπάρχει ακουστικο που να μην κρατάει εστω μια μερα. Απλά ηλπιζα οτι με δυο συσκευες ταυτόχρονα θα μπορούσα να βγάλω δυο με τρεις μέρες χωρίς φόρτιση. Edited September 15, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Ενταξει αλλα δεν νομιζω να υπάρχει ακουστικο που να μην κρατάει εστω μια μερα. Απλά ηλπιζα οτι με δυο ακουστικα ταυτόχρονα θα μπορούσα να βγάλω δυο με τρεις μέρες χωρίς φόρτιση. Εννοείς με δύο συσκευές ή όντως χρησιμοποιώντας δύο BT; Εγώ πάντως έχω φορτιστή microUSB και στο αμάξι, οπότε μπορώ να φορτίσω οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμα και με 10 λεπτά με δυνατό φορτιστή, μπορείς να πάρεις αρκετό χρόνο κλήσεων. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Εννοείς με δύο συσκευές ή όντως χρησιμοποιώντας δύο BT; Εγώ πάντως έχω φορτιστή microUSB και στο αμάξι, οπότε μπορώ να φορτίσω οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμα και με 10 λεπτά με δυνατό φορτιστή, μπορείς να πάρεις αρκετό χρόνο κλήσεων. ;) Το διορθωσα. Μπερδευτηκα απο την βιασυνη μου. Σορρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το διορθωσα. Μπερδευτηκα απο την βιασυνη μου. Σορρυ Το κατάλαβα ότι αυτό εννοούσες. Πάντως άσχετο, το συγκεκριμένο ακουστικό, διαθέτει και προφίλ A2DP, κι έτσι μπορείς να ακούσεις και κλιπάκια μουσικής ή βίντεο, μονοφωνικά μεν, αλλά με πολύ καλή ποιότητα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Από την κατοχή μου έχουν περάσει τα τρία παρακάτω bluetooth ακουστικά, τα οποία όλα με απογοήτευσαν από την ποιότητα κατασκευής τους: 1. Sony Ericsson HBH-PV705 2. Sony Ericsson HBH-PV708 3. Sony Ericsson ΜW-600 Στα δύο πρώτα το πρόβλημα ήταν το hook τους (ο γάντζος που πιάνει στο αυτί). Και στα δύο χαλάρωνε το σημείο στήριξης τους και οι γάντζοι έπεφταν. Στο πρώτο τελικά ξεράθηκε το πλαστικό του γάντζου και τελικά κόπηκε στη μέση, ενώ στο δεύτερο απλώς κάποια μέρα τον έχασα, αφού τον είχα μαζέψει δεκάδες φορές από κάτω (το ακουστικό το είχα κρεμασμένο με το λουράκι του από τον λαιμό και ο γάντζος ξεκούμπωνε μόνος του). Στο τρίτο αρχικά ξεκόλλησε και έπεσε (χωρίς να το βρω) το σηματάκι της SE και λίγο μετά έχασα το κλιπάκι καθώς έφυγε ο πείρος με το ελατηριάκι που το κρατάει και κάπου έπεσε χωρίς να το δώ. Να σημειωθεί ότι με τα πράγματά μου είμαι ψείρας και ότι η "αποδόμηση" των ακουστικών δεν έγινε μετά από χρόνια εντατικής χρήσης, αλλά λίγων μηνών προσεκτικής χρήσης. Έτσι αυτή τη στιγμή έχω 3 παροπλισμένα (αν και λειτουργικά ως προς τα ηλεκτρονικά τους) ακουστικά της SE που τα έχω πληρώσει 100 Ευρώ. Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν στην SE για την απαράδεκτη ποιότητα των bluetooth ακουστικών της... Υ.Γ.: Αν του περισσεύει κανενός κανένας γάντζος ή κλιπάκι από τα συγκεκριμμένα μοντέλα ή έχει κάποιο αχρηστευμένο ηλεκτρονικά, ας μου στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Από την κατοχή μου έχουν περάσει τα τρία παρακάτω bluetooth ακουστικά, τα οποία όλα με απογοήτευσαν από την ποιότητα κατασκευής τους: 1. Sony Ericsson HBH-PV705 2. Sony Ericsson HBH-PV708 3. Sony Ericsson ΜW-600 Στα δύο πρώτα το πρόβλημα ήταν το hook τους (ο γάντζος που πιάνει στο αυτί). Και στα δύο χαλάρωνε το σημείο στήριξης τους και οι γάντζοι έπεφταν. Στο πρώτο τελικά ξεράθηκε το πλαστικό του γάντζου και τελικά κόπηκε στη μέση, ενώ στο δεύτερο απλώς κάποια μέρα τον έχασα, αφού τον είχα μαζέψει δεκάδες φορές από κάτω (το ακουστικό το είχα κρεμασμένο με το λουράκι του από τον λαιμό και ο γάντζος ξεκούμπωνε μόνος του). Στο τρίτο αρχικά ξεκόλλησε και έπεσε (χωρίς να το βρω) το σηματάκι της SE και λίγο μετά έχασα το κλιπάκι καθώς έφυγε ο πείρος με το ελατηριάκι που το κρατάει και κάπου έπεσε χωρίς να το δώ. Να σημειωθεί ότι με τα πράγματά μου είμαι ψείρας και ότι η "αποδόμηση" των ακουστικών δεν έγινε μετά από χρόνια εντατικής χρήσης, αλλά λίγων μηνών προσεκτικής χρήσης. Έτσι αυτή τη στιγμή έχω 3 παροπλισμένα (αν και λειτουργικά ως προς τα ηλεκτρονικά τους) ακουστικά της SE που τα έχω πληρώσει 100 Ευρώ. Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν στην SE για την απαράδεκτη ποιότητα των bluetooth ακουστικών της... Υ.Γ.: Αν του περισσεύει κανενός κανένας γάντζος ή κλιπάκι από τα συγκεκριμμένα μοντέλα ή έχει κάποιο αχρηστευμένο ηλεκτρονικά, ας μου στείλει ένα pm. Ειδικά για το MW600 που έχω εδώ και κάποιους μήνες, ακούω ότι τα φτύνει ο γάτζος πολύ συχνά. Μάλλον βλέπω να παίρνω ένα δεύτερο όσο βγαίνει ακόμα, γιατί μου είναι υπερπολύτιμο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ειδικά για το MW600 που έχω εδώ και κάποιους μήνες, ακούω ότι τα φτύνει ο γάτζος πολύ συχνά. Μάλλον βλέπω να παίρνω ένα δεύτερο όσο βγαίνει ακόμα, γιατί μου είναι υπερπολύτιμο. ;) Ναι, αλλά δεν είναι λόγικό αυτό! Να έχεις πληρώσει 40-50 Ευρώ για ένα καλό ζευγάρι Bluetooth ακουστικών και σε λιγότερο από ένα χρόνο να αχρηστεύεται από μια χαζοβλάβη που είναι βέβαιο ότι δεν θα την περνάνε εγγύηση (λυπούμαστε κύριε, η εγγύηση δεν καλύπτει κακή χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ειδικά για το MW600 που έχω εδώ και κάποιους μήνες, ακούω ότι τα φτύνει ο γάτζος πολύ συχνά. Μάλλον βλέπω να παίρνω ένα δεύτερο όσο βγαίνει ακόμα, γιατί μου είναι υπερπολύτιμο. ;) Ναι, και εμένα μου έσπασε. Αφηρημένος το άνοιξα λίγο παραπάνω και πάει. μέτρια ποιότητα….:down: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναι, αλλά δεν είναι λόγικό αυτό! Να έχεις πληρώσει 40-50 Ευρώ για ένα καλό ζευγάρι Bluetooth ακουστικών και σε λιγότερο από ένα χρόνο να αχρηστεύεται από μια χαζοβλάβη που είναι βέβαιο ότι δεν θα την περνάνε εγγύηση (λυπούμαστε κύριε, η εγγύηση δεν καλύπτει κακή χρήση). Δεν κοστίζει τόσο. Αν κάνεις ένα πρόχειρο ψάξιμο θα δεις ότι μπορείς να το βρεις κοντά στα 35€, όσο το πήρα κι εγώ πριν κάποιους μήνες. Και για τις δυνατότητές του είναι πολύ φθηνό θα έλεγα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Τις καλησπερες μου στα μελη αυτου του εξαιρετικου ενδιαφεροντος topic.Χρειαζομαι την βοηθεια σας.:) Εχω ενα Samsung Galaxy Nexus και χρειαζομαι stereo bluetooth για χρηση σε δραστηριοτητες εκγυμνασης (ιδρωτας, κτλπ).Ενας φιλος παραπανω ανεφερε το Motorola S10-HD για τη συγκεκριμενη χρηση, ομως θα προτιμουσα κατι πιο "κλασικο" απο αποψη σχεδιασμου.Εχει καποιος αλλος φιλος εμπειρια για τη συγκεκριμενη χρηση και καποια αξιοπιστη προταση? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Δεν κοστίζει τόσο. Αν κάνεις ένα πρόχειρο ψάξιμο θα δεις ότι μπορείς να το βρεις κοντά στα 35€, όσο το πήρα κι εγώ πριν κάποιους μήνες. Και για τις δυνατότητές του είναι πολύ φθηνό θα έλεγα. ;) 30€ με μεταφορικά το πήρα πριν 3 βδομαδες απο Ebay UK. Όχι κινεζια, καινούργιο με σφραγισμένο κουτί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts