pektis7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Εχει μεγαλη διαφορα στην αυτονομια οταν ενα ακουστικο των 4αρων ωραν ομιλιας, ειναι συνδεδεμενο ταυτοχρονα με 3 συσευες. Δεν διαφωνώ. Απλά επειδή όλα τα bluetooth που είχα, τα χρησιμοποιούσα πάντα με ένα τηλέφωνο, μπορώ να πω ότι το m1100 δεν υστερεί σε σχέση με τα άλλα, ίσα ίσα θα έλεγα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το ίδιο θα ίσχυε αν τα είχα συνδεδεμένα και με περισσότερα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Τελικά με τα δικά μου κριτήρια υπάρχει κάποιο καλό bluetooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 παιδιά επανέρχομαι στο θεμα, διότι το i-tech έχει αρχίσει να κάνει νερά, οπότε σκέφτομαι άμεσα αγορά άλλου.. τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι - να είναι clip on (με καλώδιο δηλαδή και όχι πάνω στο αυτί) - μεγάλη αυτονομία - microusb charge - να υποστηρίζει δύο συσκευές - προαιρετικά αναγνώριση κλήσεων μέχρι στιγμής στα υπόψιν είναι Sony Ericsson MW600, I-Tech Voice Clip 310m Multipoint, Nokia BH-218, Samsung HM1500 σκέφτηκα το Sony Ericsson MW600 αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα εδώ μέσα..επίσης δεν ξέρω αν η αναγνώριση κλήσεων είναι συμβατή με άλλα μοντέλα.. για το I-Tech Voice Clip 310m Multipoint δεν έχω διαβάσει κάτι συγκκεριμένο αλλά για την απλή έκδοση (όχι Multipoint) διάβασα παράπονα στον ήχο..επισης δεν ξέρω αν έχει microusb φίλος μου μου έχει προτείνει το Nokia BH-218.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 παιδιά επανέρχομαι στο θεμα, διότι το i-tech έχει αρχίσει να κάνει νερά, οπότε σκέφτομαι άμεσα αγορά άλλου.. τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι - να είναι clip on (με καλώδιο δηλαδή και όχι πάνω στο αυτί) - μεγάλη αυτονομία - microusb charge - να υποστηρίζει δύο συσκευές - προαιρετικά αναγνώριση κλήσεων μέχρι στιγμής στα υπόψιν είναι Sony Ericsson MW600, I-Tech Voice Clip 310m Multipoint, Nokia BH-218, Samsung HM1500 σκέφτηκα το Sony Ericsson MW600 αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα εδώ μέσα..επίσης δεν ξέρω αν η αναγνώριση κλήσεων είναι συμβατή με άλλα μοντέλα.. για το I-Tech Voice Clip 310m Multipoint δεν έχω διαβάσει κάτι συγκκεριμένο αλλά για την απλή έκδοση (όχι Multipoint) διάβασα παράπονα στον ήχο..επισης δεν ξέρω αν έχει microusb φίλος μου μου έχει προτείνει το Nokia BH-218.. To Sony Ericsson MW600 δεν συνδεεται ταυτοχρονα με 2 συσκευες. Εγω την πατησα και το διαπιστωσα μετα την αγορα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.. από θέμα αναγνώρισης κλήσεων, σου δούλευε? (σε περίπτωση που δεν είχες sony ericsson κινητό) οπότε μάλλον επικεντρώνομαι στα υπόλοιπα μοντέλα, εκτός και αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη εναλλακτική πρόταση.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου.. από θέμα αναγνώρισης κλήσεων, σου δούλευε? (σε περίπτωση που δεν είχες sony ericsson κινητό) οπότε μάλλον επικεντρώνομαι στα υπόλοιπα μοντέλα, εκτός και αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη εναλλακτική πρόταση.. Να σου πω την αληθεια δεν το δοκιμασα καν. Μου την εσπασε που δεν ηταν multipoint και το εδωσα αμεσως. Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις να βγει το Sony Smart Wireless Headset Pro που εχει τα παντα. http://www.clove.co.uk/sony-smart-wireless-headset-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 αρκετά εντυπωσιακό, αν και νομίζω ότι παρέχει πολλά περισσότερα απ'όσα χρειάζομαι.. ένα παρόμοιο μπλιμπλίκι mono και διατηρώντας μόνο την αναγνώριση κλήσεων γιατί δεν βγάζουν?? :P Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Έχω ένα se mw600 και έχασα το ελατήριο του κλιπ. Υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό ή πρέπει να ξεχάσω το κλιπ; εδιτ: Πήρα τρία τηλέφωνα ,τα δύο στην Θεσ/νίκη , το άλλο στην arvato. Στην arvato η κοπέλα μου ζήτησε να πάω το bt απο εκεί για να δούν τι χάλασε και αν μπορούν να το φτιάξουν :lol::lol::lol: Τέλος πάντων είναι αδύνατο μου είπαν να βρουν κάτι τέτοιο και φυσικά είναι λογικό. Αν υπάρχει κάποιος εδώ που έχει το εν λόγω bt και για κάποιο λόγο δεν δουλεύει και δεν φτιάχνεται κλπ ας μου στείλει ένα πμ Ευχαριστώ βρηκατε καμια λύση ή εστω καποια πατέντα;; γιατι και εγω εχασα το δικό σου! Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 παιδιά επανέρχομαι στο θεμα, διότι το i-tech έχει αρχίσει να κάνει νερά, οπότε σκέφτομαι άμεσα αγορά άλλου.. τα χαρακτηριστικά που θέλω είναι - να είναι clip on (με καλώδιο δηλαδή και όχι πάνω στο αυτί) - μεγάλη αυτονομία - microusb charge - να υποστηρίζει δύο συσκευές - προαιρετικά αναγνώριση κλήσεων μέχρι στιγμής στα υπόψιν είναι Sony Ericsson MW600, I-Tech Voice Clip 310m Multipoint, Nokia BH-218, Samsung HM1500 σκέφτηκα το Sony Ericsson MW600 αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα εδώ μέσα..επίσης δεν ξέρω αν η αναγνώριση κλήσεων είναι συμβατή με άλλα μοντέλα.. για το I-Tech Voice Clip 310m Multipoint δεν έχω διαβάσει κάτι συγκκεριμένο αλλά για την απλή έκδοση (όχι Multipoint) διάβασα παράπονα στον ήχο..επισης δεν ξέρω αν έχει microusb φίλος μου μου έχει προτείνει το Nokia BH-218.. Καλημέρα, και εγώ έφυγα από Itech Clip D που μου είχε σπάσει τα νεύρα τόσο με την αναγνώριση κλήσης που έβγαζε μόνο αριθμό και την χάλια ποιότητα κλήσης και πήρα το MW600 και βρήκα την υγεία μου! Η αναγνώρηση δουλεύει κανονικότατα (HTC Desire HD Android) τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, αυτονομία φοβερή και τέλεια ποιότητα ήχου. Το μόνο θέμα που βλέπω είναι ότι δεν είναι πραγματικο multipoint (όχι ταυτόχρονη σύνδεση). Δεν με ενοχλεί καθόλου, και είναι από τα καλύτερα ΒΤ που είχα ποτέ... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 παιδια μεχρι αυριο εχω μια δωροεπιταγη απτον κωτσοβολο 20Ευρω...και λεω να τσιμπησω κανα bluetooth... Μπορω να δωσω συνολικα μεχρι 40 Πολλοι θα προτεινεται το wm600,αλλα ειδα και το ΗM1200 που μου αρεσε αρκετα... Για πειτε γνωμες! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλημέρα, και εγώ έφυγα από Itech Clip D που μου είχε σπάσει τα νεύρα τόσο με την αναγνώριση κλήσης που έβγαζε μόνο αριθμό και την χάλια ποιότητα κλήσης και πήρα το MW600 και βρήκα την υγεία μου! Η αναγνώρηση δουλεύει κανονικότατα (HTC Desire HD Android) τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, αυτονομία φοβερή και τέλεια ποιότητα ήχου. Το μόνο θέμα που βλέπω είναι ότι δεν είναι πραγματικο multipoint (όχι ταυτόχρονη σύνδεση). Δεν με ενοχλεί καθόλου, και είναι από τα καλύτερα ΒΤ που είχα ποτέ... Νίκος. Συμφωνώ με όλα μόνο να επισημάνω και εγώ ότι το ΜW600 δεν είναι ουσιαστιά multipoint αλλά πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις εσύ με ποιο τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο γεγονός που το καθιστά δύσχρηστο με δύο τηλέφωνα. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 έχω αρχίσει να καλοσκέφτομαι πολύ την ιδέα του HM1500 samsung.. αν και μου βάζετε φιτιλιές και με το mw600.. από τη μία σκέφτομαι ότι το ένα σαν stereo Μπορώ να ακούσω μουσική (χώρια το θετικό με την αναγνώριση κλήσης) από την άλλη, επειδή συνήθως με βολεύει να φοράω μόνο το ένα ακουστικό στην συνομιλία, άρα το mono θα ταιριάζει καλύτερα... άσχετα με το mw600 ανάμεσα σε 218 της nokia Και hm1500 της samsung? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το HM1500 πάντως σε σύγκριση με το MW600 έχει καλύτερο, πιο δυνατό αμούστακο, δόνηση και άλλη μια σημαντικη παρατήρηση ότι φορτίζει ακόμα και όταν μιλάς! Το 600 δε το κάνει αυτό. . . ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Το HM1500 πάντως σε σύγκριση με το MW600 έχει καλύτερο, πιο δυνατό αμούστακο, δόνηση και άλλη μια σημαντικη παρατήρηση ότι φορτίζει ακόμα και όταν μιλάς! Το 600 δε το κάνει αυτό. . . ;) κάτι μου έκανε η απάντησή σου, και πήγα και το πήρα καρφί.. οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι ξεκάθαρες..ίσως είχα συνηθήσει το πιο μαζεμένο clip naro, ίσως , ίσως.. μου φάνηκε κάπως το samsung..σαν πιο ψεύτικο..ειδικά όταν δονήθηκε νόμιζα θα σκορπίσει.. :P δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω ιδιαίτερα, μια δυο κλήσεις εξελίχθηκαν ομαλά..και βλέπουμε.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Πράγματι η δόνηση που έχει είναι το κάτι άλλο!! Ειδικά αν το αφήσεις πάνω σε επιφάνεια "χορεύει τσαρλεστον" :D Θα μείνεις ικανοποιημένος!! Καλορίζικο :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 βρηκατε καμια λύση ή εστω καποια πατέντα;; γιατι και εγω εχασα το δικό σου! Όχι ακόμη, θα το ψάξω όμως τώρα που έχω λίγο χρόνο. Αν καταφέρω κάτι θα γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Πράγματι η δόνηση που έχει είναι το κάτι άλλο!! Ειδικά αν το αφήσεις πάνω σε επιφάνεια "χορεύει τσαρλεστον" :D Θα μείνεις ικανοποιημένος!! Καλορίζικο :) μακάρι.. :) ευχαριστώ.. :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARITSIOTIS Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Ο προκάτοχός του (mw600) συνδεόταν με 2 τηλέφωνα και 1 άλλη συσκευή ήχου, απλά όχι ταυτόχρονα (multipoint). Φαντάζομαι στο καινούριο θα το έχουν φτιάξει σωστά αλλιώς θα είναι για ντομάτες. :p Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα μιας και κανείς δεν το έχει πάρει ακόμα στα χέρια του να μας πει, τώρα βγήκε η συσκευή! :) μακάρι.. :) ευχαριστώ.. :) ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SAMSUNG ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ Η ΕΙΝΑΙ ΦΙΞ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited May 25, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Δυστυχώς σήμερα έχασα το Nokia BH-217 μου και σκέφτομαι να αγοράσω κάτι που θα είναι καλό και δοκιμασμένο από την εδώ κοινότητα. Το Plantronics 975 δουλεύει καλά με το Nokia Ν8; Τσιμπημένη η τιμή του, αλλά αν δουλεύει καλά σε θορυβώδες περιβάλλον, με τα διπλά μικρόφωνα που έχει, όλα τα συστήματα αποθορυβοποίησης κλπ, δε θα λυπηθώ τα 80-90€ που κοστίζει. Edited May 25, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δυστυχώς σήμερα έχασα το Nokia BH-217 μου και σκέφτομαι να αγοράσω κάτι που θα είναι καλό και δοκιμασμένο από την εδώ κοινότητα. Το Plantronics 975 δουλεύει καλά με το Nokia Ν8; Τσιμπημένη η τιμή του, αλλά αν δουλεύει καλά σε θορυβώδες περιβάλλον, με τα διπλά μικρόφωνα που έχει, όλα τα συστήματα αποθορυβοποίησης κλπ, δε θα λυπηθώ τα 80-90€ που κοστίζει. Μην πας σε καμια περίπτωση για το 975 σε αυτή την τιμή. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σου πω για την απόδοσή του, αλλά είναι headset 2,5 ετών. Καλύτερα να πας για το Voyager Pro HD, αν πας σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δυστυχώς σήμερα έχασα το Nokia BH-217 μου και σκέφτομαι να αγοράσω κάτι που θα είναι καλό και δοκιμασμένο από την εδώ κοινότητα. Το Plantronics 975 δουλεύει καλά με το Nokia Ν8; Τσιμπημένη η τιμή του, αλλά αν δουλεύει καλά σε θορυβώδες περιβάλλον, με τα διπλά μικρόφωνα που έχει, όλα τα συστήματα αποθορυβοποίησης κλπ, δε θα λυπηθώ τα 80-90€ που κοστίζει. Δες το plantronics m1100. Θα το βρεις φθηνότερα και είναι και καλύτερο. Δεν έχει θήκη όμως όπως το 975. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Δες το plantronics m1100. Θα το βρεις φθηνότερα και είναι και καλύτερο. Δεν έχει θήκη όμως όπως το 975. Α, μια χαρά. Δεν με ενδιαφέρει η θήκη φόρτισης, απλά να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου. Και φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο έχει. Μάλλον προς τα εκεί θα πάω, αν και τελικά το Nokia BH-217 που έχω, το βρήκα, σε ένα συρτάρι είχε παραπέσει. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου και την αυτονομία του, γι' αυτό και ψάχνομαι και μάλλον θα καταλήξω τελικά στο m1100. :) Edited May 25, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Α, μια χαρά. Δεν με ενδιαφέρει η θήκη φόρτισης, απλά να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου. Και φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο έχει. Μάλλον προς τα εκεί θα πάω, αν και τελικά το Nokia BH-217 που έχω, το βρήκα, σε ένα συρτάρι είχε παραπέσει. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου και την αυτονομία του, γι' αυτό και ψάχνομαι και μάλλον θα καταλήξω τελικά στο m1100. :) Άριστη ποιότητα ήχου. Δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο. Δεν θα σε απογοητεύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SAMSUNG ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ Η ΕΙΝΑΙ ΦΙΞ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Στο μήνυμα που παρέθεσες μιλάω για το Sony. Το Sony λοιπόν δέχεται και άλλα ακουστικά με υποδοχή 3,5 mm :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδια παρελαβα το mw600 μια χαρα πολυ καλο. Απλα θελω να βρω ενα μονο ακουστικο με κοντο καλωδιο 3,5mm. Δεν βρισκω πουθενα εχει κανεις κατι υποψη? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts