Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Εχω δοκιμασει skype,με το onboard bluetooth του λαπτοπ μου,με: i.tech i.voice pro,nokia bh-104 και plantronics m100,χωρις προβληματα.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πηρα σημερα το jawbone icon .Ο ηχος που με ακουνε ειναι πολυ καλος αλλα ο ηχος που ακουω εγω νομιζω οτι ειναι...αρκετα δυνατος αλλα πολυ ''πριματος'' εως αρκετα ''τσιρικτος''.Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο...μηπως ειναι προβλημα....για να το στειλω πισω..

Με το jabra bt530 που ειχα δεν ειχα τετοιο θέμα....

καμια γνωμη απο καποιον με το εν λογω bluetooth.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

ξερει καποιος αν αυτο λειτουργει καλα με το zte blade και γενικα αν ειναι καλο? το εχει χρησιμοποιησει κανεις??http://www.skroutz.gr/s/79166/Nokia-BH-214.html

επισης αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο bluetooth που να εχει 2 ακουστικα οπως αυτο που σας δειχνω επανω και οχι να πηγαινει στο αυτι. ευχαριστω!

edit: το Bluetooth I-Tech i.Voice Pro που ειχανε προτεινει και αλλοι φιλοι εδω μεσα δεν "κουμπωνε" καλα στο αυτι μου και το εχω καταχωρησει στις αγγελιες προς πωληση(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3547569#post3547569).αν ενδιαφερεται καποιος φιλος μπορει να μου στειλει pm:D

Edited by jmallen3

Σκεφτομαι να παρω το Νοκια 218 λογο αυτονομιας. Βλεπω το αναφερουν και πολλοι εδω μεσα. Λειτουργικα και πιοιοτικα στεκει, ή τσαμπα λεφτα?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

πηρα σημερα το jawbone icon .Ο ηχος που με ακουνε ειναι πολυ καλος αλλα ο ηχος που ακουω εγω νομιζω οτι ειναι...αρκετα δυνατος αλλα πολυ ''πριματος'' εως αρκετα ''τσιρικτος''.Εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο...μηπως ειναι προβλημα....για να το στειλω πισω..

Με το jabra bt530 που ειχα δεν ειχα τετοιο θέμα....

καμια γνωμη απο καποιον με το εν λογω bluetooth.....

τελικα το αλλαξα και πηρα ενα plantronics discovery 975 γιατι απο οτι είδα στο forum του site της jawbone αρκετοι ειχαν προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας του jawbone icon....τωρα φορτιζω το plantronics και περιμένω....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Μετά από δύο χρόνια απροβλημάτιστης συμβίωσης, έχασα το plantronics 925 που είχα... :(

Περιμένω το 975...

Μετά από δύο χρόνια απροβλημάτιστης συμβίωσης, έχασα το plantronics 925 που είχα... :(

Περιμένω το 975...

Δεν θα το μετανιώσεις... Το έχω από Απρίλη κι είναι πάρα πολύ καλό. Θα ήθελε ενα κλικ πιο δυνατό ήχο για περιπτώσεις έντονης φασαρίας αλλά προσωπικά δεν εντιμετώπισα πρόβλημα :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπερα,

Ψαχνω να βρω ενα καλο handsfree το οποιο δεν θα ειναι clip on (δλδ δεν θα πιανεται απο το πουκαμισο και θα εχει καλωδιακια με ακουστικα και ρεστα...), αλλα θα ειναι headset κατευθειαν στο αυτι... Θελω ομως να εχει δικο του buzzer!!! Δλδ να χτυπαει το τηλεφωνο και αυτοματως να ακουγεται ηχος απο το handsfree που θα με ειδοποιει να απαντησω την κληση!

Τα μονα με buzzer που εχω βρει ειναι της itech με την διαφορα οτι ειναι clip on και οχι απευθειας στο αυτι! Υπαρχει κατι αλλο περα απο αυτα με buzzer;

Dust in the wind, all we are is dust in the wind..............

τελικα το αλλαξα και πηρα ενα plantronics discovery 975 γιατι απο οτι είδα στο forum του site της jawbone αρκετοι ειχαν προβλημα με την διαρκεια της μπαταριας του jawbone icon....τωρα φορτιζω το plantronics και περιμένω....

anergos, μπορείς να πεις τώρα που τα έχεις δουλέψει και τα 2 εντυπώσεις και πιο από τα 2 θεωρείς καλύτερο και σε ποιον τομέα; Εγώ σκέφτομαι να πάρω είτε το 975 είτε το νέο Voyager Pro UC v2 που έχει και skype integration. To 2ο το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλημέρα,

θέλω να παρω νεο BT ακουστικο και είμαι μεταξυ των SE VH410 και VH110 στα 30 και 20 ευρω αντιστοιχα..

Το κυριως θεμα μου ειναι ποιο ακουγεται πιο καλα (με το Motorola που εχω τωρα εχω μεγαλο προβλημα, ο συνομιλητης δεν με ακουει καθολου καλα), καθως το πρωτο 2 τεχνολογιες για ακυρωση θορυβων και ανεβασμενη ποιοτητα ηχου.. Ετσι γραφει.. Κανουν τιποτα αυτα, γιατι σε παλιοτερα SE με τετοιες τεχνολογιες μου φαινενταν οτι ηχαν χειροτερο ηχο?

Επισης επειδη το πρωτο εχει σαν κουμπι ολη την πανω επιφανεια, ελπιζω να μην εχει κληση του τελευταιου αριθμου με διπλοπατημα, γιατι θα πατιεται ευκολα..

Τα εχει κανεις να μου πει γνωμες???

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Δεν θα το μετανιώσεις... Το έχω από Απρίλη κι είναι πάρα πολύ καλό. Θα ήθελε ενα κλικ πιο δυνατό ήχο για περιπτώσεις έντονης φασαρίας αλλά προσωπικά δεν εντιμετώπισα πρόβλημα :)

Το παρέλαβα και εγώ. Αρκετά καλό και όλοι μου λένε ότι με ακούνε καλύτερα. Όντως ήθελε ένα κλικ δυνατότερο ήχο και για εμένα το κουμπί του 925 ήταν πιο μεγάλο και βολικό. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος... :)

Το παρέλαβα και εγώ. Αρκετά καλό και όλοι μου λένε ότι με ακούνε καλύτερα. Όντως ήθελε ένα κλικ δυνατότερο ήχο και για εμένα το κουμπί του 925 ήταν πιο μεγάλο και βολικό. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος... :)

Με γειάαα!:) Όντως το κουμπί της έντασης είναι λίγο λεπτεπίλεπτο!! Δεν βολεύει και πολύ αλλά θα το συνηθίσεις! Καλές συνομιλίες!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

παιδιά έχω το I.TECH CLIP M BLUETOOTH MEDIA PLAYER HEADSET. Το προηγούμενο μου κινητό ήταν ένα htc touch 3g αλλά είχα πρόβλημα με παράσυτα στον ήχο και ετσι το άφησα στην άκρη χωρίς να το χρησιμοποιήσω καθόλου, τώρα έχω 3 μέρες που πήρα το xperia x10 και σήμερα που το δοκίμασα πάλια τα ίδια παράσυτα στον ήχο. Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί ή να ψάξω για κανένα άλλο? Νομίζω οτι τώρα με το xperia x10 μου χρειάζεται κάτι καλό γιατί απο το ακουστικό που έχει το κινητό δεν ακούεται απολύτως τίποτα...

καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα προσχώρησα κι εγώ στον κόσμο του android και πήρα ένα Blade (μέχρι να βγει το iPhone 5). επειδή απ' ότι έχω δει το SAR του είναι σχετικά ψηλά, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο handsfree να πάρω. Δε θέλω να δώσω πολλά. Απλά να κάνω τη δουλειά μου και να μη ψήνεται το κεφάλι μου.

Ευχαριστώ!

μπορεις να χρησιμοποιησεις οποια θελεις, αρκει να εχουν μικροφωνο και βυσμα 3.5 jack.

(αν κανω λαθος διορθωστε με)

Αυτό που συμβαίνει με τα bluetouth που έχω δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο! ….έχω τοi.Tech Bluetooth Clip Music 802 και το έχω αλλάξει 2 φορές και πάω για τρίτη …συνεχώς το ίδιο πρόβλημα …πέφτει πολύ η ένταση τις στον ήχο και δεν ακούω σχεδόν καθόλου ..και σε προηγούμενα τις I tech το ίδιο πρόβλημα!!! δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει ..μήπως κάνω κάτι λάθος? ξέρει κανείς γιατί γίνετε αυτό?έχω το HD2 και ένα ericsson w901 ..υπάρχει περίπτωση ασυμβατότητας και να μου χαλανε το I tech?βλακεία αυτό που λέω … αλλά …δε ξέρω, τι να πω ποια!

Αν εννοείς ότι πέφτει η ένταση όταν ξεκινάς μια κλήση και μετά πρέπει να την ανεβάζεις χειροκίνητα, αυτό συμβαίνει με πολλά ακουστικά. Είναι θέμα ασυμβατότητας κινητού και ακουστικού.

Edited by zxr

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καλησπερες και παλι .....προσφατα αγορασα ενα bluetooth headset τις nokia το bh-604 με το ν97 ειναι μια χαρα....αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στο λαπτοπ....δεν τιν βρισκει καν σαν συσκευη ....ξερεις κανεισ τιποτα η εχει να προτηνει κατι???
[sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει

Ρε παιδια ξερετε πως μπορω για ακουστικο να χρησιμοποιησω αυτα με το σπιραλ καλωδιο σαν αυτα που εχουν αυτοι που κανουν πορτα? Επισης θελω να εχω και ξεχωριστη συσκευη για μικροφωνο.

Το χει κοιταξει κανεις αυτο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Και εμενα μου χαλασε το μικρο και καλο jabra μου και μολις μου ηρθε το νεο Jabra Wave το εχω καμια ωρα,μεχρι στιγμης ,πανεμορφο,θελει καποια ωρα να συνηθηζεις το πως να το τοποθετεις στο αυτι..Πολυ καλη ακουστικη και δυνατος καθαρος ηχος..Θα το δοκιμασω και στην δουλεια με αερα με το μαξιλαρακι του

Φιλικά Γιώργος

Ποιο bluetooth υποστηριζει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 κινητα,

και οχι ενα ενα οπως το se mw600 που υποστηριζει τα κινητα ενα ενα?

Κατα προτιμηση με καλωδιο και αν γινεται να εχει κ ραδιο καλυτερα.

Καλησπέρα!

Το SE MW600 είναι multipoint? Μπορεί να συνδεθεί με 2 κινητά ταυτόχρονα?

Διάβασα τις οδηγίες & τη 2η συσκευή δεν την αναφέρει σαν τηλέφωνο,

αλλά σαν συσκευή παιχνιδιών ή υπολογιστή..

Ευχαριστώ!

Δυστυχως υποστηριζει ενα ενα τα κινητα.

Πρεπει να πατας κουμπια να τα αλλαζεις.

Δυστυχως.

Κατα τα αλλα ειναι τελειο σε ηχο, καλο το κλιπακι, φοβερο ραδιο, ωραια οθονη.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δυστυχως υποστηριζει ενα ενα τα κινητα.

Πρεπει να πατας κουμπια να τα αλλαζεις.

Δυστυχως.

Κατα τα αλλα ειναι τελειο σε ηχο, καλο το κλιπακι, φοβερο ραδιο, ωραια οθονη.

Διαφημίζονται σαν multipoint πάντως, πράγμα που δεν ισχύει.

Κατά τα λοιπά είναι όντως πολύ καλά:)

Ποιο bluetooth υποστηριζει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 2 κινητα? Mε καλωδιο ομως.

Όταν λές με καλώδιο? Όπως το se?

Ιteck 801. Επίσης εξαιρετικό!

Το Ι tech 801 συνδεεται ταυτοχρονα και κανονικα με δυο κινητα?

Εχει οθονη?

Ούτε οθόνη, ούτε ράδιο. Αν θυμάμαι καλά, ναι, συνδέεται με 2 ταυτόχρονα και ναι, γράφεται "Itech" και όχι όπως το σκότωσα :lol::p