axilleaslarisa Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Σε itech ποιο θα μου προτήνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Σε itech ποιο θα μου προτήνατε? Από προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα κάτι που να εφαρμόζει στο αυτί.. Δεν ξέρω ωστόσο τι κυκλοφορεί τώρα τελευταία, αλλά θα μπορούσες να το ψάξεις στην επίσημη ιστοσελίδα. Αυτά που έχουν καλωδιάκι, αν τα υποβάλεις σε "σκληρές δοκιμασίες" δεν αντέχουν για πολύ κι όχι τπτ δεν στο καλύπτει κ η εγγύηση .. εκτός κι αν πιάνουν τα χέρια σου κ έχεις αντίστοιχες γνώσεις κ κάτσεις και το "διορθώσεις" μόνος σου .. !! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μηπως κοπεί το καλώδιο λες ε? εμένα πάντος με καλώδιο μου αρέσει....ποιο λετε ειναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Εγώ δεν ξέρω κανέναν σοβαρό κατασκευαστή bt headsets να βγάζει με καλωδιάκι. Δε μπορώ να σου προτείνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleaslarisa Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 αρα προτηνεις στο αυτη ...πεσ μου καποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 αρα προτηνεις στο αυτη ...πεσ μου καποιο? plantronics, jawbone. Μέχρι πόσα χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μηπως κοπεί το καλώδιο λες ε? εμένα πάντος με καλώδιο μου αρέσει....ποιο λετε ειναι καλύτερο? μπορεί να είναι πιο ευπαρουσίαστο , δε λέω .. κ για κάποιους πιο βολικό (έχει το "πιαστράκι" για τα ρούχα) από το να βάζουν ολόκληρο ματζαφλάρι στο αυτί τους ... αλλά το καλωδιάκι είναι πολύ ευαίσθητο .. Στο λέω από πείρα .. έχουμε πάρει στην οικογένεια τουλάχιστον 4 με καλωδιάκι.. άψογα στη λειτουργία τους.. μέχρι "τελευταία" μέρα .. αλλά μόλις ξεχαρβαλώθηκε το καλωδιάκι.. κλάφτα "χαράλαμπε" .. Εγώ έχω ένα της itech από πέρυσι, μια γυναικεία σειρά που έβγαλε που εφαρμόζει στο αυτί (τι το γυναικείο είχε ωστόσο εκτός από τη δυνατότητα αγοράς σε ροζ χρώμα, ακόμα απορώ.. τέσπα). Μέχρι σήμερα, δόξα το θεώ δεν έχει πάθει τίποτα .. κι ας είχε μια πτώση μέσα σε κούπα με νερό .. :P Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μπορεί να είναι πιο ευπαρουσίαστο , δε λέω .. κ για κάποιους πιο βολικό (έχει το "πιαστράκι" για τα ρούχα) από το να βάζουν ολόκληρο ματζαφλάρι στο αυτί τους ... αλλά το καλωδιάκι είναι πολύ ευαίσθητο .. Στο λέω από πείρα .. έχουμε πάρει στην οικογένεια τουλάχιστον 4 με καλωδιάκι.. άψογα στη λειτουργία τους.. μέχρι "τελευταία" μέρα .. αλλά μόλις ξεχαρβαλώθηκε το καλωδιάκι.. κλάφτα "χαράλαμπε" .. Εγώ έχω ένα της itech από πέρυσι, μια γυναικεία σειρά που έβγαλε που εφαρμόζει στο αυτί (τι το γυναικείο είχε ωστόσο εκτός από τη δυνατότητα αγοράς σε ροζ χρώμα, ακόμα απορώ.. τέσπα). Μέχρι σήμερα, δόξα το θεώ δεν έχει πάθει τίποτα .. κι ας είχε μια πτώση μέσα σε κούπα με νερό .. :P Κι εγώ τα προτιμώ. "Έχασα" δύο τέτοια από την πολλή χρήση και την φθορά στο καλωδιάκι. Το τρίτο ζει ακόμη γιατί έχει ακουστικά με jack οπότε αλλάζω μόνο τα ακουστικά. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Τώρα ανοίγω μεγάλη κουβέντα, αλλά τελικά δεν εξίζει να αγοράζεις πολύ ακριβά BTs κατά την γνώμη μου. Δύο plantronics των 100 ευρώ μέχρι σήμερα έχουν ήδη πάει στα σκουπίδια μετά από (δεν λέω) σκληρή χρήση. Όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει επιβιώσει το samsung 200 (η ψείρα ξέρετε των 30 κάτι ευρώ) και δουλεύει μια χαρά !!! Δεν ξέρω μάλλον ψάχνουμε να βρούμε το απόλυτο όταν αυτό τελικά δεν υπάρχει :rolleyes: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iTechHellas Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Σε itech ποιο θα μου προτήνατε? Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση στα προϊόντα i.Tech και σας το ανταποδίδουμε με ισόβια εγγύηση στα προϊόντα μας. Συνδεθείτε στο Link http://www.tech4u.gr/gr-Clip-on και θα βρείτε Bluetooth, με δόνηση, με αναγνώριση κλήσης, με σύνδεση για 2 ή 3 κινητά. Επιλέξτε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορία. Παράθεση i.Tech Bluetooth Team http://www.itech-bluetooth.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Τώρα ανοίγω μεγάλη κουβέντα, αλλά τελικά δεν εξίζει να αγοράζεις πολύ ακριβά BTs κατά την γνώμη μου. Δύο plantronics των 100 ευρώ μέχρι σήμερα έχουν ήδη πάει στα σκουπίδια μετά από (δεν λέω) σκληρή χρήση. Όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει επιβιώσει το samsung 200 (η ψείρα ξέρετε των 30 κάτι ευρώ) και δουλεύει μια χαρά !!! Δεν ξέρω μάλλον ψάχνουμε να βρούμε το απόλυτο όταν αυτό τελικά δεν υπάρχει :rolleyes: Εδώ μέσα έχουμε αγοράσει αρκετοί το plantronics 925 που είναι από τα κορυφαία μοντέλα της plantronics και μας βγήκε πολύ καλό χωρίς καθόλου προβλήματα. Στην Ελλάδα μπορεί να κάνει 100 ευρώ, αλλά προφανώς δεν το αγοράσαμε από εδώ, αλλά απο εξωτερικό στα 50-60 ευρω. Μόνο απο εξωτερικό τέτοια προϊόντα. edit: Βγαίνει και σε λευκό τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGU Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 καλημερα και απο εμενα ,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα bluetooth το οποιο θα το συνδεσω με το χ1 sony ericsson και με ενδιαφερει να εχει αναγνωρηση κλησης το bluetooth οχι τον αριθμο αλλα το ονομα του καλουντος.ξερεται αν ειναι δυνατο η αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το υποστηριζει σε καποιο bluetooth ασ πουμε στο itech d καθως και πιες συσκευες υποστηριζουν τουλαχιστον αναγνωριση εστω και τον αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 ποια η γνωμη σας για το bluetooth ακουστικο της Levi's? αξιζει για τα ~50€ που το βρηκα ή να δω για καποιο αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Η χειρότερη. Χτύπα ένα plantronics στα 50 ευρω. Λίγο πιο πάνω έδωσα link. Επίσης το εξαιρετικό jawbone 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μαλιστα... απλα θα το επαιρνα και για την εμφανιση του... αν και εχω ηδη 2 ακουστικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Εδώ μέσα έχουμε αγοράσει αρκετοί το plantronics 925 που είναι από τα κορυφαία μοντέλα της plantronics και μας βγήκε πολύ καλό χωρίς καθόλου προβλήματα. Στην Ελλάδα μπορεί να κάνει 100 ευρώ, αλλά προφανώς δεν το αγοράσαμε από εδώ, αλλά απο εξωτερικό στα 50-60 ευρω. Μόνο απο εξωτερικό τέτοια προϊόντα. edit: Βγαίνει και σε λευκό τώρα. Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου. Δύο plantronics μέχρι σήμερα παρά το γεγονός ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ BTs ΔΕΝ αντέχουν στον χρόνο ή αν θέλεις καλύτερα στην δική μου χρήση. Δεν λέω ίσως να φταίω εγώ και όχι αυτά, αλλά το γεγονός είναι ένα, ότι δεν άντεξαν σε καθημερινή συχνή χρήση. Για να είμαι δίκαιος και τα δύο δουλεύουν όμως τα σιλικονούχα ακουστικά γυρίζουν σβούρα μετά από λίγους μήνες και κάνουν το ακουστικό να γυρνάει συνέχεια, παρά το γεγονός ότι αγόρασα ανταλακτικά από expansys. Η βάση για το αφτί έσπασε στην μια εβδομάδα, και γενικά το φινίρισμα ενώ είναι αντυπωσιακό δεν κρατάει στον χρόνο. Τέλος δεν θεωρώ ότι η τιμή αγοράς παίζει ρόλο καθώς από το e-shop που το αγόρασες ομολογουμένως φθηνότερα, μπορείς επίσης να βρεις και άλλα Bts φθηνότερα. Στο τέλος όμως και πάλι αγόρασες ένα ακριβό ακουστικό απλά φθηνότερα από εμένα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να κρατήσουν στον χρόνο. Εν περιλήψη ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ τα δύο plantronics που έχω δοκιμάσει άνω των 6 μηνών το καθένα μέχρι σήμερα, δεν μου κράτησαν όπως περίμενα. Για το λόγο αυτόν, το επόμενο μου δεν θα είναι plantronics. Γνώμη μου και μόνο Φιλικά :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Για να είμαι δίκαιος και τα δύο δουλεύουν όμως τα σιλικονούχα ακουστικά γυρίζουν σβούρα μετά από λίγους μήνες και κάνουν το ακουστικό να γυρνάει συνέχεια, παρά το γεγονός ότι αγόρασα ανταλακτικά από expansys. Η βάση για το αφτί έσπασε στην μια εβδομάδα, και γενικά το φινίρισμα ενώ είναι αντυπωσιακό δεν κρατάει στον χρόνο. Σωστά αυτά που γράφεις. Απλά εμένα δε με ενοχλούν και δεν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ. Απο άποψη ακουστικής πως τα βλέπεις; Εγώ μετά το plantronics μόνο σε jawbone πάω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Από άποψη ακουστικής το plantronics 925 είναι πολύ καλό. Όμως τι να το κάνεις όταν μετά από λίγους μήνες το BT είναι χρέπι και δεν μπορείς να το βάλεις στο αφί σου ; Και εγώ μάλλον για jawbone θα πάω... θα δοκιμάσω τουλάχιστον :D Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Από άποψη ακουστικής το plantronics 925 είναι πολύ καλό. Όμως τι να το κάνεις όταν μετά από λίγους μήνες το BT είναι χρέπι και δεν μπορείς να το βάλεις στο αφί σου ; ο λογος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 ο λογος???? Το post του που έκανα quote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 τον λόγο τον γράφω 3 μηνύματα παραπάνω :) edit: με πρόλαβες :lol: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μονο τα δικα μου κρατανε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Mάλλον..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μονο τα δικα μου κρατανε???Τι να σου πω φίλε mpekas. Μάλλον εγώ τα κακομεταχειρίζομαι. Τι να πω ; Πάντως ποιος ο λόγος να λέω ψέματα ; Εμένα δύο BTs μετά από 6 μήνες χρήσης το καθένα έχουν γίνει χάλια :rolleyes: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iTechHellas Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 μηπως κοπεί το καλώδιο λες ε? εμένα πάντος με καλώδιο μου αρέσει....ποιο λετε ειναι καλύτερο? Όλα τα προϊόντα μας έχουν ισόβια εγγύηση με άμεση αντικατάσταση. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στο επίσημο website μας στο www.tech4u.gr. Από εκεί και πέρα, εάν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε κάποια τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν λόγο σκληρής χρήσης, μπορείτε να δείτε τα Clip D Radio και το Clip Music που έχουν Jack. Παράθεση i.Tech Bluetooth Team http://www.itech-bluetooth.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts