dodo80s Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 ναι αλλα πλεον οι αεροσυνοδοι στις ανακοινωσεις τους λενε να κλεινεις το κινητο ακομη και εαν αυτο εχει λειτουργια πτησης :mad: κατι αλλο τωρα που ηθελα να ρωτησω μηπως εχει κανεις η ξερει που θα βρω user guide απο το wep 350 της samsung ενννοω το bluetooth γιατι το αγορασα εχθες και εχει μεσα ισπανικα πορτογαλικα ιταλικα και πολωνικα ξεχασα να πω οτι θελω και γνωμες απο κατοχους καθως επισης και το manual εαν ειναι στα αγγλικα δεν πειραζει :ninja: Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παίδες καλησπέρα. Με αφορμή την ανάγκη για αγορά ενός multi-pairing bluetooth βρίσκομαι εμπρός στο εξής δίλημμα: Από τη μία, η αγορά ενός i.Tech Bluetooth Clip Vibrate (http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1057960&Manufacturer=i.Tech&category=69978020&catalog=22&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA519355298FEA078A60F0F0B36D7A06A77274C29E47B13F800D8E34B48508043210A7369E629C4AB9975864CA9E77B627305F6960A99B8EFFC17FDBF4662D3035C8CE1BCA4FD4CBF0C95145E915079C7614DCD165EC820F2C15B6719AEE09E43ED77732FC91CB7C24F78194BEF211686CF92B2AF9) Είναι γεγονός ότι μου αρέσει η ιδέα ενός ακουστικού με καλώδιο το οποίο δε θα χρειάζεται να είναι μονίμως στο αυτί, αλλά από την άλλη με δεδομένο ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν ακουστικό i.Tech δεν γνωρίζω τι γίνεται με θέματα ποιότητας συνομιλίας (όπως π.χ. το ενοχλητικότατο "χιονάκι" που είχα στα δύο Samsung που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα). Από την άλλη διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, είδα πολύ καλά σχόλια και εντυπώσεις για το Plantronics Discovery 925. Χωρίς καλωδιάκι, με μικρότερο χρόνο ομιλίας, αλλά με κορυφαίο design (αλήθεια είναι μεγάλο;)! Η ποιοτική του διαφορά σε σχέση με το i.Tech και το κάθε i.Tech αξίζει ώστε να με κάνει να παραβλέψω το γεγονός ότι θα πρέπει να το έχω μονίμως in ear; (κόλλημα που έχω... :p) Αν ναι, τότε μάλλον με βλέπω να προχωράω σε αγορά μέσω eBay (μην ξεπαραδιαστούμε κιόλας)... :D Κάθε άποψη, είτε υπέρ του ενός είτε υπέρ του άλλου, είναι ευπρόσδεκτη! Thanks in advance! ΥΓ. Το ακουστικό θα δουλέψει με Nokia E71 & Nokia 6120 classic (για τυχόν θέματα ασυμβατότητας). Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 file mou to i-tech clip vibrate to exo ego k eimai poli euxaristimenos apo thema poiotitas sinomilias,to mono pou dn me volevei me auto to akoustiko einai oti dn kathetai kala sto auti mou k otan eimai sto amaksi k milao k xreiazetai na giriso to kefali mou fevgei to akoustiko vasika to sigkekrimeno to pira gia tin mixani giati mporousa k to forousa kato apo to kranos alla xeimoniatika kikloforo me to amaksi.en ologis to akoustiko einai para poli kalo kai tora tha ithela na se rotiso ego kati,eipes oti tha kaneis agora meso ebay ego dn exo kanei pote k skeftomai na proxoriso stin agora enos voyager 520 alla dn thelo na paro kamia moufa.pos ginete douleia me to ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Επειδη εχω και τα δυο, θα σου πω οτι το Plantronics 925 ειναι πολυ καλυτερο σε ποιοτητα συνομιλιας, ειδικα στην ενταση του ηχου, απο το Clip Vibrate. Επισης ειναι και πολυ σταθεροτερο στη συνδεση με το τηλεφωνο. Με το Clip Vibrate ειχα αρκετες αποσυνδεσεις και κολληματα οταν τυχαινε να μιλαω στο ενα τηλεφωνο και χτυπαγε και το αλλο. Επιβεβαιωνω επισης οτι το ακουστικο του δεν καθεται καλα στο αυτι. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις! Ομολογουμένως, περίμενα να ακούσα κακά σχόλια για την εφαρμογή του i.Tech στο αυτί, αφού στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι αρκετά χοντροκομμένο (μεγάλο μείον)... Ήδη έχω αρχίσει να γέρνω προς το 925, αλλά θα περιμένω να ακούσω κανά δυο γνώμες ακόμα. @kianokranos: Υπάρχουν δύο θέματα στο forum, στα οποία έχει γίνει εκτενέστατη συζήτηση για το eBay και το Paypal. Στα παραθέτω κι ελπίζω να έχεις όρεξη για διάβασμα, για να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 επειδη εχω και τα δυο και το wep 350 και το itech vibrate μπορω να πω τα εξης ,οσο αφορα το wep 350 δεν αποσυνδεεται σχεδον καθολου,και καλη εφαρμογη στο αυτι, αλλα εχει δυο μειονεκτηματα 1.μικρη αυτονομια 2. το μικρο παρασιτο που λεει καποιος φιλος παραπανω. οσο για το vibrate εχει καλη αυτονομια ,εμενα μου καθεται καλα στο αυτι ,καποιες αποσυνδεσεις ,οχι παντα ,αλλα μονο αν φυγω πολυ μακρια απο το κινητο ,οπως επισης αν πατησω μια φορα το ακουστικο συνδεεται αυτοματα ,και επισης με τον βομβητη και την δονηση δεν εχω χασει τηλεφωνημα..Το τηλεφωνο που τα εχω συνδεμενα ειναι το νοκια Ν95 και το sharp GX30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 paidia apo tin alli skeftomai k gi auto edo: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003888 alla to oti dn exei gatzaki me kanei na to aporipto.eseis ti lete?eimai anamesa sto 815 k sto 520 ps.exete agorasei pote apo edo? http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=140000434#msg:1237627180911 to exei k se kali timoula sxetika.mporo na to vro kapou allou fthinotera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 paidia apo tin alli skeftomai k gi auto edo: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003888 alla to oti dn exei gatzaki me kanei na to aporipto.eseis ti lete?eimai anamesa sto 815 k sto 520 Έχει γαντζάκι φίλε μου μέσα στην συσκευασία;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 fantazomai file mou oti oi kritikes gi auto to akoustiko tha einai kales.i texnologia audio IQ tha doulevei mia xara.apo pou mporo na to vro se xamiloteri timi mipos ksereis? euxaristo(signomi gia ta greeklish alla to pc den....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Ο κύβος ερρίφθη! :) Πήγα σήμερα από το Πλαίσιο, όπου έτυχε να έχει ένα τεμάχιο από το Plantronics Discovery 925. Αυτό ήταν! Μία που το είδα και μία που το παρήγγειλα πριν από λίγο στο eBay! :p Με βάση τη σημερινή ισοτιμία EUR/GBP, βγήκε 53€. Συνεπώς, αναμένω να φτάσει το πακετάκι και θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις, αμέσως μόλις το λάβω. PS. I hope I won't regret it... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πολύ καλή επιλογή! Μεγειά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Παιδια ακουω γνωμες... εχασα το voicepro και ψαχνω αντικαταστατη.... για 2 κινητα...... αν ειναι να ξαναπαρω το voicepro.... η αν υπαρχει καποια αντι-προταση δεκτη... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ο κύβος ερρίφθη! :) Πήγα σήμερα από το Πλαίσιο, όπου έτυχε να έχει ένα τεμάχιο από το Plantronics Discovery 925. Αυτό ήταν! Μία που το είδα και μία που το παρήγγειλα πριν από λίγο στο eBay! :p Με βάση τη σημερινή ισοτιμία EUR/GBP, βγήκε 53€. Συνεπώς, αναμένω να φτάσει το πακετάκι και θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις, αμέσως μόλις το λάβω. PS. I hope I won't regret it... ειναι το ιδιο με του πλαισιου? αποτι διαβασα κανει για 2 συσκευες.... περιμενω νεα σου και αν μπορεις να μ ενημερωσεις και με πμ (πληροφοριες αγορας) γτ ενδιαφερομαι αμεσα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Πολύ καλή επιλογή! Μεγειά!:D Thank u!:happy: ειναι το ιδιο με του πλαισιου? αποτι διαβασα κανει για 2 συσκευες.... περιμενω νεα σου και αν μπορεις να μ ενημερωσεις και με πμ (πληροφοριες αγορας) γτ ενδιαφερομαι αμεσα ευχαριστω Ακριβώς! Γι' αυτό μιλάω. Μόλις φτάσει, θα ενημερώσω! ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ego file mou tha paro logika to voyager to 815 dn ksero an einai kali epilogi emena mou fenete pos einai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 ego file mou tha paro logika to voyager to 815 dn ksero an einai kali epilogi emena mou fenete pos einai. Ακριβώς τα ίδια είναι φίλε μου το 815 με το 925 δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά;) Φυσικά εννοώ σε χαρακτηριστικά και σε απόδοση για αποφυγή παρεξηγήσεων..το θέμα είναι πιο από τα δύο σχέδια σου κάθεται καλύτερα στο αυτί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 to paragkila apo e-shop,aurio tha to exo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 kalispera,parelava simera to 815 k t dokimasa poli ligo.to sindesa m ena w810 k ena k800.dn exo sinithisei ta ear gell mesa sto auti mou k einai ligo kapos alla to akoustiko einai mia xara.tha to sindeso otan fortisei k me to ipaq 614c k en kairo tha sas po k pos einai otan eimai ekso k milao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Με γεια το εργαλείο! Κι εγώ περιμένω το 925 αύριο ή μεθαύριο εκτός απροόπτου και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις! Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 loipon paidia mesa se ena magazi me dinati mousiki pou to dokimasa xthes ego akouga ton allo mia xara k ekeinos akouge men tin mousiki apo to magazi siga sto kinito tou alla akouge k emena ligo siga.eimastan dipla k to oti me akouge siga mporei na ofeiletai sto oti itan k autos se meros me poli fasaria.tha to kano k alla test k tha sas po. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Με γεια το εργαλείο! Κι εγώ περιμένω το 925 αύριο ή μεθαύριο εκτός απροόπτου και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις! file m toso grigora erxetai? ebala se skepseis ki enan filo m, alla 8elei na parei gia tin kopela toy ena .... kerasi i xriso ;) an einai na paraggeilw kai gi ayton... perimenw ki egw entypwseis kai leptomeries(links ktl) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 discovery 925 i JAWBONE 2 ??? diafora sto ebay kana 15 eyrw... ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ακριβώς τα ίδια είναι φίλε μου το 815 με το 925 δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά;) Φυσικά εννοώ σε χαρακτηριστικά και σε απόδοση για αποφυγή παρεξηγήσεων..το θέμα είναι πιο από τα δύο σχέδια σου κάθεται καλύτερα στο αυτί!!! Είναι αρκετά βολική και η φορτιζόμενη θήκη που έρχεται με το 925. discovery 925 i JAWBONE 2 ??? diafora sto ebay kana 15 eyrw... ti lete? Εγώ σίγουρα θα πήγαινα για jawbone. Όταν ψαχνόμουν για bt headset δεν έβρισκα jawbone II κάτω από 100 ευρώ και έτσι κατέληξα στο 925, όχι βέβαια οτι είμαι δυσαρεστημένος αλλά το jawbone είναι το αντικείμενο του πόθου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Είναι αρκετά βολική και η φορτιζόμενη θήκη που έρχεται με το 925. Εγώ σίγουρα θα πήγαινα για jawbone. Όταν ψαχνόμουν για bt headset δεν έβρισκα jawbone II κάτω από 100 ευρώ και έτσι κατέληξα στο 925, όχι βέβαια οτι είμαι δυσαρεστημένος αλλά το jawbone είναι το αντικείμενο του πόθου.:p ναι το ειδα σε βιντεακι στο youtube και μ αρεσε... βγαινει στα 70 ευρω περιπου... αλλα λεει uk model... τι εννοει? εχεις το 925? να σε ρωτησω ... το φιλτραρισμα των "εξωτερικων" ηχων ειναι καλο? δλδ αν οδηγας μ ανοιχτο παραθυρο ακουγεται καλα? και απο σενα στον συνομιλητη σου και αντιστροφα... ειχα το i-tech voicepro αλλα το εχασα καπου..:( λεω να παω στο 925 λογω της θηκης... βολευει πιστευω... τι προτεινεις-νετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 ego pira to 815 xthes k to dokimasa mesa se club,ton akouga kampana ton allon alla autos me akouge siga eipe alla akouge siga k tin mousiki,mallon to akoustiko katevase tin entasi tis fonis gia na min akouei o allos tin mousiki k dn akouge k tin foni mou dinata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts