gwgw Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ξέρει κανείς αν το άγκιστρο μπορεί να βγει και αν κάθεται καλά στο αυτί για να χρησιμοποιηθεί χωρίς αυτό; Μπορεί να βγεί αλλά μετά δεν κάθεται στο αυτί. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Μπορεί να βγεί αλλά μετά δεν κάθεται στο αυτί. Φίλε όντως το άγκιστρο δεν είναι πτυσσόμενο έτσι; Λέω μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος :worry: Για το HBH-PV712 ξέρεις τίποτα για το άγκιστρο; Έρε πακέτο που έφαγα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Ευχαριστώ για τα σχόλια σχετικά με το jabra bt8040, μιας και σκεφτόμουν και εγω για αυτό το ακουστικό εξαιτίας του ότι μπορεί να συνδεθεί με δύο κινητά ... Αλήθεια δοκίμασες αυτή του τη δυνατότητα? Αν το πήρες από τα mediamarkt, και δεν σε ικανοποιεί καθόλου, δοκίμασε να το αλλάξεις με κάτι άλλο ... το ποιοτικότερο multipoint bluetooth μάλλον είναι το plantronics 815,καθαρό ηχο και απομόνωση των εξωτερικών ήχων Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Για ΒΤ μόνο PLANTRONICS.... Όλα τα άλλα είναι μακράν πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Για ΒΤ μόνο PLANTRONICS.... Όλα τα άλλα είναι μακράν πίσω. Αυτό βλέπω κι εγώ ;) Ποιός είπαμε ότι τα φέρνει; Γερμανός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Αυτό βλέπω κι εγώ ;) Ποιός είπαμε ότι τα φέρνει; Γερμανός;To ebay :p Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 to HBH-PV703 exo na to fortiso mia vdomada kai akoma mou grafei plhrhs bataria (35-40lepta omilias thn hmera) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 to HBH-PV703 exo na to fortiso mia vdomada kai akoma mou grafei plhrhs bataria (35-40lepta omilias thn hmera) Το άγκιστρο στήριξης είναι πτυσσόμενο ή όχι; Λέω μήπως έκανα καμιά πατάτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 to HBH-PV703 exo na to fortiso mia vdomada kai akoma mou grafei plhrhs bataria (35-40lepta omilias thn hmera) Θα σου κρατήσει μια εβδομάδα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtlfn Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Πήρα το jabra BT8040 και απογοητεύτηκα τελείως. Έχει πολύ χαμηλή ένταση ήχου με αποτέλεσμα να μην ακούς τον άλλον σχεδόν καθόλου.. Προσέξτε. Δοκιμασε να αυξησεις την ενταση του ηχου φιλε μου.Εμενα ακουγεται ΠΟΛΥ δυνατα. Πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο b/t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Μπορεί να βγεί αλλά μετά δεν κάθεται στο αυτί. κρίμα..κ έλεγα να το πάρω :p κανένα οικονομικό handsfree που να στέκεται καλά στο αυτί χωρίς να χρειάζεται άγκιστρο; υπάρχει κανένα από plantronics; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Να σημειωσω και γω εδω οτι στο i.tech clip vibrate οντως δεν ακουγεσαι καλα στους αλλους αν δεν το εχεις κοντα στο στομα σου.Αλλα αυτο ειναι λογικο,αφου η θεση του μικροφωνου σε αυτα τα ακουστικα δεν ειναι στο προσωπο,οπως στα "αγκαθια".Παντως καρφιτσωμενο στο πετο αν το εχει κανεις,δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να βγάλουν bluetooth με οθόνη που να κάνει pairing με δύο κινητά ταυτόχρονα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 έλα ντε! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valeraki Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 VRE PAIDIA GIATI DEN APANDATE? KANEIS POU NA EXEI TO PLANTRONICS 855,VASIKA POSO SAS ANDEXEI I MPATARIA (GIA OLLI TI MERA ANOIXTO)?KAI I ENTASI GIATI EINAI TOSO XAMILA? EINAI TON PLANTRONICS TO PROVLIMA? SAS PARAKALO DIAFOTISTE ME.GIATI EXO APOGOITEYTEI POU KANEIS DEN APANDAEI!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Καλημέρα! Καταρχάς, μην απαιτείς την πληροφορία, εδώ δεν είναι chat, είναι forum. Δεν ξέρεις κάθε πότε μπαίνει ο άλλος και δεν ξέρεις αν θα πάρεις απάντηση. Υπάρχει και ζωή εκτός internet... Να είσαι όμως σίγουρος αν κάποιος ξέρει, θα σου απαντήσει. Στο προκείμενο... το 855 διαρκεί περίπου 4-5 μέρες (πάντα ανοιχτό), με περίπου 1 ώρα χρήση την ημέρα (τηλέφωνο και μουσική). Πρόβλημα με την ένταση δεν έχω, οκ δεν είναι εκκωφαντικά, αλλά ακούς δυνατά. Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 παιδια..1-2 ερωτησεις και απο εμενα ειμαι αναμεσα στα 1)Plantronics 925 Discovery και 2)Plantronics Discovery 655 α)ποιο απο τα 2 να προτιμησω;δε με ενδιαφερουν χαρακτηριστικα οπως αναπαραγωγη mp3 ή συνδεσεις με 2 κινητα.. β)ειναι συμβατα με το serene της banf&olufsen...(φανταζομαι πως ναι...αλλα σε κανενα site δεν αναφερεται το συγκεκριμενο κινητο..μπας και ξερει κανεις..) thanx:) Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Αφού έχεις δώσει τόσα λεφτά για κινητό τέτοιων μικρών δυνατοτήτων προφανώς δεν σε πειράζει να δώσεις κάποια παραπάνω και για το bluetooth.Πάρε το 925 που είναι σαφώς πιο μοντέρνο από το 655 Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Προς το 925 με βλεπω...απλα δεν εχω διαβασει κανεναν στο forum που να το εχει δοκιμασει/αγορασει.. + στο cnet δινουν υψηλοτερη βαθμολογια στο 655 παρα στο 925... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Άν θές την γνώμη μου από άποψη δυνατοτήτων και ποιότητας λογικά θα είναι ίδια και με πολλά άλλα μοντέλα της ίδιας εταιρίας κρίνοντας από αυτά που έχω δοκιμάσει από την plantronics.Οπότε άν δεν σε πειράζει η τιμή πάρε αυτό που σου κάθετε στο μάτι καλύτερα.Το 925 άν δεν κάνω λάθος είναι πάρα πολύ φρέσκο στην αγορά οπότε λογικό είναι να μην το έχουν πάρα πολλοί Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valeraki Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Ego den apaito tin pliroforia mallon pareksigises!Alla grafontas sto sigekrimeno forum(se ayto to thema alla kai se alla )den eixa antapokrish,kai malista akoma kai prive mail estila giati to elege o katoxos na min distasoume na rotisoume tin kathe pliroforia gia to sigekrimeno thema,alla apandisi den pira pote!ANYWAY an den yparxei h diathesh ti to sizitame.EYXARISTO PANTOS GIA TIN POLITIMI PLIROFORIA. Ego exo mathei na voeithao kapoion an diatheto gnosh pano sto thema,alloste gia ayto den einai ta forum?Kai den leo gia vraxeiprothesma alla se toses meres oute mia apandisi kai malista gia kapoio proion pou diathetoun para poloi! (den milao apoklistika gia to plantronics,alla gia tin adiaforia pou yparxei apo kapoious pou pernoun tin pliroforia pou theloun kai meta papala!!!PANDOS OSES FORES ME ROTISAN I EIDA KATI POU EIXA APOPSI PANO STO THEMA,TOPOTHETITHIKA.OXI MONO SE AYTO TO FORUM.AYTO MPOREIS NA TO DIAPISTOSEIS APO TO NICK STO GOOGLE). Pantos kai pali se eyxaristo gia tin pliroforia.ALLA pragmatika me peirakse to ''apeteis''gia ayto aloste ollo to katevato.sygnomi apo aytous pou tous kourasa!ELPIZONTAS NA PERASA TIN OUSIA H OPOIA LEEI NA VOEITHAME O ENAS TON ALLON ME TIS GNOSEIS MAS PANO SE KATI POU GNORIZOUME!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Κι εγώ κάποιες φορές δεν πήρα καμία απάντηση αλλά κάπου βρήκα λύση. Άλλωστε, μια αναζήτηση σε άλλα φόρα (ελληνικά ή ξένα) μπορεί να μας δώσει τη λύση. Να μην παρεξηγούμαστε τώρα που μπήκε η άνοιξη και ανθίζουν τα λουλούδια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valeraki Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Γραφε με ελληνικα γιατι με τα greeklish μου βγηκαν τα ματια !:wacko: και μια ερωτηση : καποιο καλο (ακουστικη,μπαταρια , design) μοντελο αλλα να ειναι motorola (μου ασερει να τα εχω ολα ασορτι:p) εχει να προτινει καποιος? Thanks File katarxein olla ta bluetooth akoustika kanoun gia motorola siskyei(ta perisotera telos panton)Gia mpataria koita sony ericsson(px.pv708,iv840.iv835),exoun kai emfanisi/disign kai apo poiotita arketa kala! Tora ta plantronics(px.815,855) exoun to kati parapano ston hxo kai kati ligotero sti mpataria pantos einai poli voleytika. POLI disagnato einai h psira tis motorola(MOU KSEFEYGEI TO MONTELO) kai megali emveleia,alla apo mpataria den gnorizo. ELPIZO NA VOEITISA OSO MPORO!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Υπαρχει bluetooth που να εχει οθονη αναγνωρισης και ραδιο πανω του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Νομίζω υπάρχει ένα nokia τέτοιο που κάνει καμιά 100άρα.. αλλά για ψάξτο κιόλας μην σε πάρω στο λαιμό μου! Για συγχρονισμό με p1i που θέλει ο πατέρας μου bluetooth και να έχει ακουστικό (με καλώδιο) όχι να μπαίνει στο αυτί .. τι καλό και οικονομικό έχετε να προτείνετε; Να υποθέσω itech? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts