Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

File PERIKLIS_15

egw pantws pou exw akrivws tin idia syskeyi (agorasmeni apo ebay sto asimi xrwma) k ti xrisimopoiw se ena sony ericsson k700i eimai plirws ikanopoiimeni..vevaia den exw prospathisei na to syndesw me 2i syskeyi giati den xreiastike..alla gia tin kanoniki tou leitourgia einai apsogo 100%.

Ayti einai i diki mou empeiria!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Mariel, να σε ρωτήσω:

Η ηχητική ειδοποίηση του BT λειτουργεί κανονικά? Γιατι στο δικό μου ΒΤ λειτουργεί όποτε του καπνίσει!

nai nai ... ola mia xara roloi...!!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

nai nai ... ola mia xara roloi...!!!

Πάντως και εγώ που το πήρα πριν λίγο καιρό δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος,ειδικά απο την ένταση των συνομιλιών και την καθαρότητα της φωνής και μέσα σε δύο μέρες το επέστρεψα πίσω...:(

Σημερα αγορασα το WEP410 και σκεφτηκα να μοιραστω μερικα λογια μαζι σας για αυτο το BT H/F..

Καταρχην απο τις φωτογραφιες φαινοταν πιο μεγαλο και πιο χοντρο.Απο κοντα ειναι αρκετα πιο λεπτο και πιο κοντο.Απο πλευρας αποδοσης το μονο για το οποιο μπορω να μιλησω ως τωρα ειναι για την ποιοτητα ηχου.Ακουω παρα πολυ καθαρα (σαν να ακουω απο Plantronics) και με ακουνε και πολυ καλα.

Μεσα στην συσκεασια περιλαμβανει τον φορτιστη του, την θηκουλα μεσα στην οποια το φορτιζεις και το τοποθετεις κιολας αν θελεις για μεταφορα, τις οδηγιες και τελος 3 μαξιλαρακια σε διαφορετικα μεγεθη αναλογα με την τρυπα του αυτιου :)

Το μονο αρνητικο ειναι ο τροπος τοποθετησεις του στο αυτι.Δεν εχει αυτο το ματσουκακι που πιανει γυρω απο το αυτι.Πρεπει να το φορας αποκλειστικα και μονο σκετο μεσα στο αυτι πραγμα που ισως να ειναι ενοχλητικο μετα απο αρκετη ωρα αν το φορας.Κατα τ'αλλα παντως οσο το φορεσα ως τωρα δεν κινδυνευσε να πεσει απο το αυτι μου καμια στιγμη ασχετα αν περπατουσα, κατεβηκα σκαλια και γενικως βρισκομουν σε συνεχη κινηση.

Οτι περισσοτερο θελετε να μαθετε περι του WEP410 ρωτηστε με...Οσο για την μπαταρια θα μπορω να βγαλω συμπερασμα σε καμια εβδομαδα.

Τι γνώμη έχετε για το Plantronics Explorer 350?

Κάποιος κάτοχος θα μπορούσε να μου πει πως είναι η ειδοποίηση για εισερχόμενη κλήση; Ακούγεται κάποιος ήχος ή αναβοσβήνει μόνο το λαμπάκι; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν είναι βολικό στο αυτί.

Ευχαριστώ

Ακουστικό - Plantronics Discovery 650 Multi-point

http://www.megamarket.gr/plantronicsdiscovery650multipoint-p-48650.html?ref=pathfinder

ξερει καποιος περισσοτερα για αυτό ?

θα ηθελα τη βοηθεια σας :)

σκεφτομαι συντομα να αγορασω bluetooth handsfree αλλα θα ηθελα να μου προτεινεται καποια μοντελα που να σε ειδοποιουν για την εισερχομενη κληση μεσω μελωδιας ή εστω δονησης (ακομα πιο καλα μηπως υπαρχει κανενα με δυνατοτητα επιλογης δονησης ή ηχου?) αυτο βασικα μιας και τα υπολοιπα δεν με πολυενδιαφερουν,το θελω πιο πολυ για χρηση στο αυτοκινητο. Το samsung wep410 μου αρεσε αλλα δεν ξερω τι ειδος ειδοποιησης εισερχομενης κλησης εχει.

ευχαριστω :O

Αγορασα προσφατα το samsung wep-410, ενω με το SE t-610 λειτουργησε αμεσως, με το k-750 δεν εχει καταφερει να "βρεθει" ακομα, απο οσο ξερω δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας μεταξυ τους.

Πριν προσπαθησω να δηλωσω το wep-410 στο k-750, διεγραψα το bt απο τα devices του t-610, αλλα ακομα δεν μπορει να δει το 2ο κινητο.

any ideas?

Καλησπέρα!

Λέω ν' αγοράσω κι εγώ ένα BT για να μπορώ να μιλάω κι απ' τα δύο κινητά που (θα) χρησιμοποιώ. Για την ώρα έχω το Motorola του avatar και θα προστεθεί σύντομα κάτι σε SE ή Samsung. Οι φίλοι που χρησιμοποιούν ΒΤ με δύο συσκευές, έχουν κάποιο νεότερο για τη μέχρι τώρα συμβίωση τους;

Κοιτούσα το Plantronics 640 που απ' ότι φαίνεται άφησε ευχαριστημένους όσους το δοκίμασαν.

Κάποια άλλη (δοκιμασμένη) πρόταση υπάρχει;

Ευχαριστώ πολύ :)

Το 640 δείχνει να έχει δύο μειονεκτήματα: Α) bluetooth 1.2 κι όχι 2 Β) Μικρό χρόνο αναμονής.

Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα δεν έχω καταφέρει να βρώ ακουστικό μικρό-όμορφο και να συνδιάζει και αυτά τα 2 στοιχεία.

Sent neither from iphone nor android phone

^Deadly_Sin^

Παρε το Plantronics 640.Πιστευω θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος.Πολυ καθαρος ηχος, συνδεεται και με 2 συσκευες ταυτοχρονα και πανω απ'ολα εχει και δονηση εφοσον βρισκεται στην θηκουλα του.Εγω εχω το WEP-410, σαν εισερχομενη κληση ακους την μελωδια που εχεις.Αυτο ειναι ολο.

razkal

Πολυ περιεργο αυτο που λες πως συμβαινει με το Κ750...Αν και ειχα διαβασει και παραπανω στο ιδιο θεμα πως το Κ750 εχει προβλημα συνδεσης με καποιο BT.Ισως να ειναι θεμα πρωτοκολων.Δοκιμασε να μηδενισεις την μνημη του WEP-410 (καπου διαβασα στις οδηγιες πως γινετε.Τωρα δεν θυμαμαι πως) και προσπαθησε να περασεις πρωτα το Κ750 και μετα το Τ-610

ast

Αν θελεις για 2 συσκευες και θελεις να εχεις οχι απλα καλα αποτελεσματα αλλα αριστα αποτελεσματα τοτε παρε το 640 της Plantronics ή αν σε παιρνει οικονομικως παρε το πιο καινουριο το Plantronics Discovery 650 Multi-point.Δοκιμασμενο παντως εγγυουμαι μονο για το 640.Απλα φανταζομαι το 650 ως καινουριο θα ειναι και καλυτερο :).

Τελος να πω πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το WEP-410.Μετα απο 6 μερες το φορτωσα.Σε αυτες τις μερες το ειχα ολη την μερα συνδεδεμενο και μιλησα συνολικα κοντα στα 40 λεπτα (οχι τπτ το ιδιαιτερο απο πλευρα ομιλιας).Το μονο αρνητικο που εχω να επισημανω για αυτο το BT ειναι οτι σου βουλωνει την τρυπα του αυτιου και αν μιλας με αλλον (οχι στο τηλεφωνο) και το φορας, δεν ακους και πολυ καθαρα.Ελπιζω να καταλαναινετε τι εννοω...

Το 640 δείχνει να έχει δύο μειονεκτήματα: Α) bluetooth 1.2 κι όχι 2 Β) Μικρό χρόνο αναμονής.

Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα δεν έχω καταφέρει να βρώ ακουστικό μικρό-όμορφο και να συνδιάζει και αυτά τα 2 στοιχεία.

Τώρα πρόσεξα ότι είναι 1.2.. Αυτό έχει επιπτώσεις στην κατανάλωση μπαταρίας ε?

Τώρα πρόσεξα ότι είναι 1.2.. Αυτό έχει επιπτώσεις στην κατανάλωση μπαταρίας ε?

Φυσικά, γι΄αυτό διαβάζω για 1-2 μέρες αναμονής σε reviews...οπότε αν βαριέσαι να το φορτίζεις είναι θέμα...

giankyr επιβεβαιώνεις το χρόνο αναμονής ή κρατάει περισσότερο;

Εγώ μιλάω κανένα μισάωρο και βάλε την ημέρα πλεον και κάθε δεύτερη μέρα το βράδυ το φορτίζω χωρίς να χτυπήσει για μπαταρία. Δεν το έχω αφήσει αφόρτιστο ακόμα και για τρίτη μέρα για να δώ πως θα πηγαίνει..

noki46680 το plantronics 640 κάθε πότε το φορτίζεις και με τί χρήστη;

Το φορτιζω καθε 2 μερες μετα απο 6 μηνες και μιλαω περιπου 2 ωρες την ημερα.Εχω Ν6680..

Παιδιά μόλις πήρα το i.Tech Clip V.. Ήταν ότι πιο οικονομικό και παράλληλα αξιόπιστο (απ' ότι μου είπαν).. Το θέμα είναι πως πριν είχα ένα goldenway (μαπα το καρπούζι :) ) αλλά παρόλο που μία δούλευε και μία όχι, είχε το τρομερό πλεονέκτημα ότι φόρτιζε και μεσω της USB Port του PC... Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο i.Tech με κάποιον adaptor μήπως?

Ήρθε επιτέλους το Jabra JX-10 Series II το οποίο έχει ότι μπορεί να θέλει κανείς: bt v2.0, multipoint δυνατότητα, καλή διάρκεια μπαταρίας και προαιρετική χρήση πιαστηρακίου Αλλά κάνει 100 ευρώ!!! το ρημάδι...

Ήρθε επιτέλους το Jabra JX-10 Series II το οποίο έχει ότι μπορεί να θέλει κανείς: bt v2.0, multipoint δυνατότητα, καλή διάρκεια μπαταρίας και προαιρετική χρήση πιαστηρακίου Αλλά κάνει 100 ευρώ!!! το ρημάδι...

Που;

Δώσε link...:worry:

razkal

Πολυ περιεργο αυτο που λες πως συμβαινει με το Κ750...Αν και ειχα διαβασει και παραπανω στο ιδιο θεμα πως το Κ750 εχει προβλημα συνδεσης με καποιο BT.Ισως να ειναι θεμα πρωτοκολων.Δοκιμασε να μηδενισεις την μνημη του WEP-410 (καπου διαβασα στις οδηγιες πως γινετε.Τωρα δεν θυμαμαι πως) και προσπαθησε να περασεις πρωτα το Κ750 και μετα το Τ-610

δυστυχως δεν δουλεψε, και στο manual δεν υπαρχουν καποιες οδηγιες για reset του bt, απο οσο θυμαμαι το προβλημα του 410 με το k-750 ηταν με τις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες.

Δεν εχει reset ε;Μαλλον θα το μπερδεψα με το BH-801 της ΝΟΚΙΑ που πηρα πριν λιγο καιρο...Δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο να κανεις τοτε..Προσπαθησε συνεχως μηπως και γινει κανα θαυμα :P

Καλησπέρα σε όλους.Ποιο από τα δυο Nokia ΒΗ-600 και ΒΗ-700 είναι πιο καινούργιο; Πoιο από τα δυο προτείνετε; Το ΒΗ-600 έχει DSP, ακούγεται πιο καθαρά από το ΒΗ-700 που από ότι είδα δεν έχει;

Ευχαριστώ.

Δεν εχει reset ε;Μαλλον θα το μπερδεψα με το BH-801 της ΝΟΚΙΑ που πηρα πριν λιγο καιρο...Δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλο να κανεις τοτε..Προσπαθησε συνεχως μηπως και γινει κανα θαυμα :P
τελικα δουλεψε!!! αφου το ανοιγω, ξαναπαταω το κουμπι μεχρι το μπλε φωτακι να ειναι μονιμα ανοιχτο και μετα προχωραω στο Pairing... Nα 'ναι καλα ο τεχνικος του Γερμανου.