Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας...

Θέλω ένα αξιόπιστο Bluetooth Handsfree με άριστη συμβατότητα με το Sony Ericsson w300i. Είδα στο e-shop το plantronics Explorer 330 είναι και σε πολύ καλή τιμή. Αυτό που θέλω είναι είναι να μου πείτε τη γνώμη σας. Είναι καλή επιλογή?? Θα είναι 100% συμβατό με το κινητό??

Περιμένω σχόλια.... Ευχαριστώ πολύ!! :)

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Exo to Plantronics Discovery 655 kai to sindiazo me ena N73... To bluetooth einai KATAPLIKTIKO. A3izei ta lefta tou kai me to parapano! Donish, 40 diaforetikoi tropoi na to fortizeis, panemorfo, panalafro kai mikroskopiko. To entuposiakotero olon pantos einai h poiothta hxou pou exei to atimo..Meionektima? Xronos anamonhs/omilias kai oxi toso megalh emvelia.

Exo to Plantronics Discovery 655 kai to sindiazo me ena N73... To bluetooth einai KATAPLIKTIKO. A3izei ta lefta tou kai me to parapano! Donish, 40 diaforetikoi tropoi na to fortizeis, panemorfo, panalafro kai mikroskopiko. To entuposiakotero olon pantos einai h poiothta hxou pou exei to atimo..Meionektima? Xronos anamonhs/omilias kai oxi toso megalh emvelia.

Οταν λες δονηση εννοεις παντα πανω στη θηκη του ετσι?

Οχι οταν το εχεις στο αυτι σου.Κανω λάθος?

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Οταν λες δονηση εννοεις παντα πανω στη θηκη του ετσι?

Οχι οταν το εχεις στο αυτι σου.Κανω λάθος?

στη θήκη νομίζω που είναι σαν καπάκι στυλού

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Θέλω να πάρω το PLANTRONICS EXPLORER 350. Απ ό,τι είδα στο forum η εταιρεία είναι μια χαρά.

Η απορία μου είναι: Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσω της ΝΟΚΙΑ αντί για αυτή τη μάρκα?

και εγω έστι έλεγα και πηρα και ένα ΝΟΚΙΑ, αλλά έφαγα ήττα απο άλλες εταιρίες που παίζουν πραγματικά καλύτερα....

Μιλάω για δοκιμές στο γραφείο, στα μέτρα που πιάνει, στον ήχο

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

και εγω έστι έλεγα και πηρα και ένα ΝΟΚΙΑ, αλλά έφαγα ήττα απο άλλες εταιρίες που παίζουν πραγματικά καλύτερα....

Μιλάω για δοκιμές στο γραφείο, στα μέτρα που πιάνει, στον ήχο

Δλδ προτείνεις να πάρω της ΝΟΚΙΑ?

Το θέμα είναι πως το Explorer δίνει μεγάλη αυτονομία (240 ώρες αναμονή και 10 ώρες ομιλία), αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω πώς 8α κάθεται στο αυτί μου, ενώ της ΝΟΚΙΑ μπορώ να πάω σε ένα μαγαζί και να το δω αυτό.

Eπειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τα bluetooth handsfree,θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιω ενα handsfree για δυο συσκευες!Πχ εχω τα sonyericsson Κ550 κ Τ630,μπορω να τα συνδεσω κ τα δυο ταυτοχρονα με το ιδιο bluetooth handsfree;;;

Eπειδη δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τα bluetooth handsfree,θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιω ενα handsfree για δυο συσκευες!Πχ εχω τα sonyericsson Κ550 κ Τ630,μπορω να τα συνδεσω κ τα δυο ταυτοχρονα με το ιδιο bluetooth handsfree;;;

Με αυτό μπορείς.

Δηλ μονο αυτο το μοντελο εχει αυτη τη δυνατοτητα;Σ'ευχαριστω παντως!

Δεν ξέρω άλλο που να έχει τέτοια δυνατότητα. Νομίζω είναι το μοναδικό, εκτός αν έχασα κάποια εξέλιξη.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 6300 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ BLUETOOTH,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΦΤΗΝΟ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΗΧΟ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ HS-21SW ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

sadite

καλά θα κάθεται στο αυτί σου,

δες και τα mr handsfree που είναι φτηνα και καλά

Για mr handsfree δεν βρήκα σε κάποιο ελληνικό site να το αγοράσω οπότε το απορρίπτω.

Το ότι θα μου κάθεται καλά στο αυτί είναι λίγο σχετικό. Πώς θα ξέρω ότι δε 8α έχω πρόβλημα?

Μετά την αποτυχία μου με το Nokia HS-3W (όπου δύσκολα ακουγόμουνα στους συνομιλητές μου), χρησιμοποιώ εδώ και δύο μέρες, το Samsung WEP185, με το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Να τονίσω εδώ, ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλά BT ακουστικά, ώστε να ξέρω και να μπορώ να κάνω σύγκριση (πχ. Plantronics).

Θετικά στοιχεία του, η τέλεια ακουστική και προς τις δύο πλευρές (δεν καταλαβαίνουν καν ότι είμαι με handsfree), το μικρό μέγεθος και βάρος, η έλλειψη άγκιστρου (το ήθελα χωρίς αυτό λόγω γυαλιών), η όμορφη εμφάνιση και η πολύ καλή τιμή (50 ευρώ και με καλό ψάξιμο 45 ευρώ).

Αρνητικά; Η έλλειψη άγκιστρου το κάνει λίγο ασταθές σε κάποιες στιγμές, αλλά αυτό είναι μάλλον λογικό. Φαντάζομαι πως τα περισσότερα χωρίς άγκιστρο θα είναι έτσι.

Αυτά... :)

Mobiles: Samsung Galaxy Nexus

Δεν ξέρω άλλο που να έχει τέτοια δυνατότητα. Νομίζω είναι το μοναδικό, εκτός αν έχασα κάποια εξέλιξη.

το μοναδικο δεν ειναι,ειναι ομως το καλυτερο:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για mr handsfree δεν βρήκα σε κάποιο ελληνικό site να το αγοράσω οπότε το απορρίπτω.

Το ότι θα μου κάθεται καλά στο αυτί είναι λίγο σχετικό. Πώς θα ξέρω ότι δε 8α έχω πρόβλημα?

εμένα μου είπανε ότι σε λίγο καιρό θα τα ξαναέχουν στην Ελλάδα...

Μόλις τα βρώ θα σου πω. Και ειναι συνήθως φτηνά και παίζουν με 2 κινητά

είχε τεστ και στο site εδω

http://www.myphone.gr/devices/gadgets-41.html

Το εχω δει πριν κανά μήνα στο εξωτερικό και μου άρεσε πολύ για κατηγορία γύρω στα 35 ευρω

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

εσείς τι καταλαβαίνετε... ότι παίζει με 2 κινητά ή ότι έχει απλώς στη μνήμη του 2 κινητά.... Δηλαδή αν χτυπάει ένα από τα 2 το απαντάς? ή ένα μόνο ταυτόχρονα συνδεδεμένο?
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Θέλω να πάρω το PLANTRONICS EXPLORER 350. Απ ό,τι είδα στο forum η εταιρεία είναι μια χαρά.

Η απορία μου είναι: Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να προτιμήσω της ΝΟΚΙΑ αντί για αυτή τη μάρκα?

οχι μια χαρα,τα καλυτερα ειναι:)

εσείς τι καταλαβαίνετε... ότι παίζει με 2 κινητά ή ότι έχει απλώς στη μνήμη του 2 κινητά.... Δηλαδή αν χτυπάει ένα από τα 2 το απαντάς? ή ένα μόνο ταυτόχρονα συνδεδεμένο?

παιζει και με τα 2 κινητα ταυτοχρονα φιλε μου ειτε χτυπησει το ενα ειτε το αλλο εσυ απαντας κανονικα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.