Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ωχ ρε παιδιά! ξέχασα να πω οτι θέλω να ακούω και μουσική. Stereo blutooth headset. Δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα ερωτήματα?:O

Καλημερα φιλε μου. Αν θες να ακους και μουσικη απο το handsfree τοτε αλλαζουν τα πραγματα. Εχω δοκιμασει 2 μοντελα. Το 970 της SE και το ΒΗ-500 της ΝΟΚΙΑ που εχω. Στο συνολο το ΝΟΚΙΑ ειναι πολυ ανωτερο. Διαθετει 3,5 mm εισοδο για συνδεση οποιονδηποτε ακουστικων(πολυ σημαντικο καθως τα ακουστικα που δινουν οι εταιρειες στην συσκευασια ειναι παντα μετριας ποιοτητας). Δευτερον και πολυ σημαντιο ειναι οτι το ΝΟΚΙΑ εχει πολυ πιο δυνατη ενταση χωρις να υστερει απο ποιοτητα. Απο την αλλη το SE εχει οθονη που βλεπεις το κομματι που παιζει.

Μια τελειως διαφορετικη προταση ειναι της Jabra (δες στο play247) που ομως δεν το εχω δοκιμασει οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

Συνοψιζοντας θα ελεγα οτι το ΒΗ-500 της ΝΟΚΙΑ με εχει εκπληξει πολυ ευχαριστα. Νομιζω οτι ειναι απο τα κορυφαια στην αγορα αυτην τη στιγμη.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς τον αντικαταστάτη του Plantronics 640? Μιλάω για το Plantronics 655 ή το Plantronics 665.

Αγόρασα πριν λίγες μέρες το 665, εχει ενα εξελιγμενο σύστημα βελτίωσης του ηχου αλλά να πω την αλήθεια είμαι λίγο απογοητευμένος γιατι αντιμετωπιζω προβλήματα καθως δεν με ακουνε ολοι καθαρά. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει πολύ ομως και εκει που μένω δεν έχει καλό σήμα, θα επιστρεψω να πω περισσότερα αργότερα που θα το εχω δοκιμασει καλύτερα...Παντως περιλαμβανει φορτιστή αυτοκινήτου κατί που είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατα την γνώμη μου.

Ευχαριστώ ασίκη. Για τα ερωτήματα μου ξέρεις κανείς τίποτα? τ΄χρειάζονται να μπένουν άλλα ακουστικά με τη θύρα 3,5?, αφού θα πέφτουν στο μέτρο, και πάλι θασαι καλωδιομένος
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Ευχαριστώ ασίκη. Για τα ερωτήματα μου ξέρεις κανείς τίποτα? τ΄χρειάζονται να μπένουν άλλα ακουστικά με τη θύρα 3,5?, αφού θα πέφτουν στο μέτρο, και πάλι θασαι καλωδιομένος

Παρακαλω. Αν δεν θες καλωδια δες αυτο

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5211

Ειναι το μονο Stereo bluetooth που δεν μπλεκεις με καλωδια. Το μονο ερωτηματικο ειναι η ποιοτητα αναπαραγωγης της μουσικης. Αν καποιος φιλος το εχει δοκιμασει θα ηταν καλο να μας πει την εμπειρια του.

Παρακαλω. Αν δεν θες καλωδια δες αυτο

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5211

Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο υπερβολικό αυτό. Δηλαδή εκτός από το μέγεθος είναι και 2, φαντάζομαι θα σε κοιτάζουν όλοι μα όλοι :P

edit: είναι και πολύ βαρύ! Βάρος (gr): 37 (κύριο ακουστικό), 23 (δευτερεύον ακουστικό)

αφου ρε παδιά σας είπα πια θέλω, καλά δεν πειράζει .ευχαριστώ
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Αγόρασα πριν λίγες μέρες το 665, εχει ενα εξελιγμενο σύστημα βελτίωσης του ηχου αλλά να πω την αλήθεια είμαι λίγο απογοητευμένος γιατι αντιμετωπιζω προβλήματα καθως δεν με ακουνε ολοι καθαρά. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει πολύ ομως και εκει που μένω δεν έχει καλό σήμα, θα επιστρεψω να πω περισσότερα αργότερα που θα το εχω δοκιμασει καλύτερα...Παντως περιλαμβανει φορτιστή αυτοκινήτου κατί που είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατα την γνώμη μου.

Συνδέεται ταυτόχρονα με δύο κινητά;

Απο που το πήρες και πόσο;

Γεια σας παιδιά!

Είναι το πρώτο μου post στο forum και εχω μια ερωτησουλα!

Σήμερα αγόρασα το Plantronics 640 (το πρώτο ακουστικό Blutooth που δοκιμάζω).

Λοιπών ακούω καλά μονο αν ειναι λιγότερο από μέτρο κοντά στο κινητό και μόνο αν εχει απευθείας οπτική επαφή! Αν δηλαδή το έχω στην κολότσεπη η ποιότητα είναι χάλια. Το ίδιο και αν το κρατάω από τα δεξιά και το έχω στο αριστερό αυτί!

Είναι όλα αυτά φυσιολογικά? Αν είναι φυσιολογικό τότε είναι άθλιο αν παλι δεν ειναι θα το επιστρέψω αυριο κίολας και θα ζητήσω τα χρήματα μου πίσω:mad:

Αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με την συσκευή σου. Εμένα έτσι κάνει με το Nokia 6021, όλο διακοπές και χράτσα χρούτσα. Αλλά με το Qtek έχω μιλήσει και στα 4 μέτρα μέσα στον ίδιο χώρο (δωμάτιο, αυτοκίνητο).

γιατί του mr handsfree δε συνδέονται?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Καλημέρα παιδιά,

Βοήθειαααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μόλις σήμερα έχασα το bluetooth ακουστικό που είχα (Jabra JX-10) και θέλω να αγοράσω άλλο bluetooth ακουστικο.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι μικρό σχετικα και να φορτίζει και από USB.

Το κινητό μου είναι το Qtek 9100

Ομως με ενδιαφέρει να έχει καλή απόδοση (από το jabra δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος στην απόδοση!!)

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee Help me

eida sto plaisio ta NOKIA BH-300, BH-200 kai BH-207. De vlepw kai terasties diafores. exeis kaneis kapoia empeiria 8etiki i arnitiki me kapoio??
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

eida sto plaisio ta NOKIA BH-300, BH-200 kai BH-207. De vlepw kai terasties diafores. exeis kaneis kapoia empeiria 8etiki i arnitiki me kapoio??

to bh 700 phra, καλό είναι αλλά δε πιάνει τόσο μακρια όσο κάτι μοτορολλα

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Περισσότερες εντυπωσεις για το 665. Φοβερή ποιότητα ήχου, διαθέτει μαι εξελιγμένη τεχνολογία που βελτιώνει την ποιότητα και από τα δύο άκρα και απομονώνει εξωτερικους ήχους. Δεν συνδέεται με 2 κινητά αλλά προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είναι συμβατό απόλυτα με το SAMSUNG D900 που έχω! Τα αρχικά προβληματα που ανέφερα συνεχίστηκαν και αφου υποψιάστηκα την συμβατότητα, άλλαξα κινητό και...το θαύμα εγενετο! Ηχος κρύσταλο, καμια διακοπή και αποσύνδεση, το 665 δουλεύει τέλεια! Να δω τι θα το κάνω τώρα βέβαια, μαλλον θα το πουλήσω...πάλι καλά που μου το φερανε δώρο!

Ελα ντε και εγω αυτο ρωταω για το SAMSUNG WEP410 αλλα δεν ξερει κανεις μαλλον.Παντως καθως το εβαλα στο αυτι μου δεν μου πολυκαθησε καλα,μπαινει πολυ μεσα και ειναι λιγο ενοχλητικο..

Ασε που πρεπει να κανω και πατέντα για να φτιάξω κλιπ για να τυλιγεται γυρω γυρω στο αυτι διοτι πεφτει πολυ ευκολα απο το αυτι μου οσο το δοκιμασα..

Ειναι παντως πολυ όμορφο

Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

Ξέρει κανείς αν για το Plantronics 640 παίζει άλλος προσαρμογέας για φόρτιση? Θα με ενδιέφερε αν μπορώ να το φορτίχω μέσω USB ας πούμε!

Ξέρει κανείς αν για το Plantronics 640 παίζει άλλος προσαρμογέας για φόρτιση? Θα με ενδιέφερε αν μπορώ να το φορτίχω μέσω USB ας πούμε!

Μέσω usb όχι...;)

Παιδιά όποιος έχει παραπάνω πληροφορίες για το Plantronics 655 ας μας πει τι έχει ακούσει ή διαπιστώσει..:confused:

Ψήνομαι..:rolleyes:

τα plantronics ειναι τα καλυτερα φιλε μου,δυστυχως το συγκεκριμενο αν και με ενδιεφερε κι εμενα δεν συνδεεται με 2 κινητα οποτε μου ειναι αχρηστο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για να δούμε δεν το έχει κανένας ?

Ελα ντε και εγω αυτο ρωταω για το SAMSUNG WEP410 αλλα δεν ξερει κανεις μαλλον.Παντως καθως το εβαλα στο αυτι μου δεν μου πολυκαθησε καλα,μπαινει πολυ μεσα και ειναι λιγο ενοχλητικο..

Ασε που πρεπει να κανω και πατέντα για να φτιάξω κλιπ για να τυλιγεται γυρω γυρω στο αυτι διοτι πεφτει πολυ ευκολα απο το αυτι μου οσο το δοκιμασα..

Ειναι παντως πολυ όμορφο

---rodco---

Γινεται. Χθες φόρτισα το 640 ενος φίλου μου με το usb φορτιστή που ήρθε μαζί με το καινούργιο μου 665. Δεν ξέρω όμως αν πωλέιται καν ξεχωριστά...

Παντως θα περιμενω πριν παρω ακομη λιγο.Ερχονται σε λιγο καιρο Ελλάδα τα NOKIA BH-201 και BH-100 που ειναι πολυ μικρα σε μέγεθος(σαν το BH-800) και τιμες 43 ευρω το πρώτο και 35 το δευτερο!Ειδικα το BH-201 ειναι κούκλα.Ηδη μόλις φτάσουν Ελλάδα θα με ενημερώσει η Νοκια ώστε να πάω να τσιμπήσω το BH-201.:)
Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!!

το είδα απο το site της nokia.ie (Ιρλανδίας) πράγματι είναι πολύ μικρό ,αλλά θα παίζει καλά με το Sony Ericsson Κ800i που έχω ??

Παντως θα περιμενω πριν παρω ακομη λιγο.Ερχονται σε λιγο καιρο Ελλάδα τα NOKIA BH-201 και BH-100 που ειναι πολυ μικρα σε μέγεθος(σαν το BH-800) και τιμες 43 ευρω το πρώτο και 35 το δευτερο!Ειδικα το BH-201 ειναι κούκλα.Ηδη μόλις φτάσουν Ελλάδα θα με ενημερώσει η Νοκια ώστε να πάω να τσιμπήσω το BH-201.:)
---rodco---