Jump to content

Νέα συσκευή με κριτήριο την κάμερα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μη με παρεξηγείς και συγνωμη εάν ένιωσες έτσι.

Πάντως πολύ καλο και κόσμημα το mi mix2s αλλα το pixel 3a,τι να σου πω;

Πάντα ηθελα ενα πιξελ και εγώ!

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι το pixel 3a δεν είναι και η καλύτερη αγορά στα 400? Υπάρχουν νομίζω overall καλύτερες συσκευές σ αυτά τα χρήματα. Κι ένα αρνητικό που είδα είναι ότι σε night sight δεν φτάνει τις επιδόσεις του pixel 3

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Φιλε μη με παρεξηγείς και συγνωμη εάν ένιωσες έτσι.

Πάντως πολύ καλο και κόσμημα το mi mix2s αλλα το pixel 3a,τι να σου πω;

Πάντα ηθελα ενα πιξελ και εγώ!

Καμία παρεξήγηση! Ίσα ίσα ευχαριστώ για την βοήθεια

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι το pixel 3a δεν είναι και η καλύτερη αγορά στα 400? Υπάρχουν νομίζω overall καλύτερες συσκευές σ αυτά τα χρήματα. Κι ένα αρνητικό που είδα είναι ότι σε night sight δεν φτάνει τις επιδόσεις του pixel 3

Αν θυμαμαι καλα το pixel 3a δεν εχει ois? Αν ναι τοτε για αυτο δεν το φτανει. Προσωπικα με αφήνει αδιάφορο το night sight.

Πάντως κοντα 400 ευρω για snapdragon 670? Εκτος εαν προτιμαει κάποιος τα καλα του stock android.

Edit: Στο gsmarena γραφει οτι εχει ois.

Αν θυμαμαι καλα το pixel 3a δεν εχει ois? Αν ναι τοτε για αυτο δεν το φτανει.

Πάντως κοντα 400 ευρω για snapdragon 670?

Edit: Στο gsmarena γραφει οτι εχει ois.

Έχει ois. Τώρα δε ξέρω πως την εννοείς την ερώτησή. Πάντως ναι σε θέμα επεξεργαστή βρίσκεις πολύ καλύτερες προτάσεις. Βέβαια εγώ είμαι και κατά του pure Android. Το βρίσκω λειψό

Το πάντα ηθελα ενα pixel το ελεγα πανω κατω για το κανονικο,και εγω δε το θεωρώ πολύ σωστη αγορά και δίχως υποστήριξη στην χώρα έτσι;

Θα ηθελα κατι με σωστη υποστήριξη,ασχετα εαν την χρειαστώ και φαω ήτα!αλλο καπελο αυτό.

Έχει ois. Τώρα δε ξέρω πως την εννοείς την ερώτησή. Πάντως ναι σε θέμα επεξεργαστή βρίσκεις πολύ καλύτερες προτάσεις. Βέβαια εγώ είμαι και κατά του pure Android. Το βρίσκω λειψό

Αν δεν ειχε ois τότε είτε θα αναγκαζοταν για υψηλότερο shutter είτε θα έκανε drop περισσότερα frames (εκτος αν το χεις σε τριποδο). Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα ηταν κατώτερο.

Εμενα μου αρεσει το stock android. Αλλα μου φαινονται πολλα τα λεφτα για το soc.

Edited by Antretng

Στα reviews αναφέρουν ότι η κάμερα του 3a είναι ίδιας ποιότητας με τον μεγάλο του αδερφό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στα reviews αναφέρουν ότι η κάμερα του 3a είναι ίδιας ποιότητας με τον μεγάλο του αδερφό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ναι η κάμερα είναι η ίδια με το 3/3XL

aka bill_thes

ναι η κάμερα είναι η ίδια με το 3/3XL
Είναι ίδια αλλά δεν έχει την ίδια απόδοση το night sight. Ίσως φτιάξει μ ενημερώση

Αν εβρισκες το Huawei p20 pro στα 400 θα το προτιμούσες από το Sony που ανελυσε και ο φιλος Georgerapp ;

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Αν εβρισκες το Huawei p20 pro στα 400 θα το προτιμούσες από το Sony που ανελυσε και ο φιλος Georgerapp ;
Νομίζω ότι στα χαρτιά είναι καλύτερο. Ναι ίσως το προτιμούσα.Αν κ όπως το έχω στο μυαλό μου το XZ2 μου κάνει πιο πολύ.

Η μεταπώληση του xz2 όμως είναι το μελανό σημείο του, η φάση ότι στο φόρουμ θα το έχεις εσύ και άλλο ένα παιδί (αν και είμαστε και οι του xz1) και η αγορά συσκευής μιας εταιρείας που περιμένουμε να μας κουνήσει το μαντήλι από το χώρο αφού έχει πέσει στην απόλυτη απαξίωση με ευθύνη της.

Λέω τα θετικά αλλά τα λέω και αυτα,σαν να ήμουν εγώ αυτός που έχει σκοπό να δώσει αυτά τα λεφτά.

Επίσης δε ξέρω τι παίζει με wifi calling σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει,βάζει και η voda πλέον και δεν έχω βρει κάτι σαν επιλογή να υπάρχει,ενώ από cosmote πρέπει να λέει να έχεις το firm της.

Σωστό και αυτό. Η μεταπώληση σίγουρα πονάει,όχι ότι θα το δώσω αλλά λέμε. Ακόμα δεν έχω προλάβει να πάω να τα δω από κοντά ρε γμτ

ρε συ τωρα διαβασα λιγο τις προτασεις που πεσανε , lg v30 ,lg g7 τα εχεις κοιταξει;

κανε βολτα απο τα thread τους.

ειδικα το v30 εχει κοσμο.

πληρης συσκευη ετσι;οχι αστεια!ακομα και στο βιντεο εχει ρυθμισεις.

παιρνει και την gcam ,περνεις και το raw αρχειο να παιξεις εαν το εχει η κουτρα σου.

χμμμμμμμ μηπως αυτο σου προτεινω ως γιωργος τελικα;

Edited by georgerapp

Φίλε Γιώργο ευχαριστώ. Το κομμάτι της μεταπώλησης ποτέ δεν με έκαιγε,αλλά η Lg έχει χάσει την αξιοπιστία της. Γνωρίζω ότι τα bootloop είναι παρελθόν από 810 κ μετα, αλλά θα προτιμούσα να πάρω συνειδητά ένα μεταχειρισμένο από έναν φίλο σαν τον Αντρέα ή εσένα εδώ πάρα καινούργιο.

Γιατί αναγνωρίζω ότι είναι πλήρεις συσκευές, αλλά γνωρίζω ότι μάλλον κλείνει το mobile τμήμα.

Σκέφτομαι να περιμένω λίγο να δω και redmi k20 pro που θα παίξει από τιμή, Poco 2, honor 20pro, (αν είναι μέχρι 399 εννοείται), αλλιώς θα παίξω σε κάτι από όσα προτάθηκαν.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και στο μυαλό μου αυτό που θέλω το καλύπτει μάλλον το ΧΖ2. Θέλω να το δω όμως απαραιτήτως από κοντά γιατί μου κάνει λίγο χοντρό στις φωτό.

Να ξέρεις ότι δύσκολα θα βάλουν στο k20 καλύτερη κάμερα απ ότι στο mi9