skatzivas Δημοσιεύτηκε May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2019 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε: βαριά 400 ευρώ με δυνατότητα σε άτοκες δόσεις. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε: 5.5 ιντσες κ πάνω. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα για εγγύηση κ άμεση παραλαβή. Όχι Σκρουτζ. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα): Ναι. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Όλα αδιάφορα εκτός του NFC. Θα ήθελα nfc & ir αλλά μπορώ να ζήσω κ χωρίς. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι.ναι. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. : Ναι μην είναι σάπιο. Στέρεο δεν καίγομαι. Μια καλή οθόνη. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία: Κάμερα μόνο. Θέλω να πυροβολαει. Να ανοίγει χωρίς καθόλου shutter lag με όσο το δυνατόν καλύτερη κ ακαριαία εστίαση. Για να τραβάω παιδιά σε αυθόρμητες στιγμές. Επίσης αξιοπρεπές βίντεο για αναμνήσεις. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή: mi A1. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν με πειράζει αν δεν έχει τον Snapdragon 845 και έχει τον 660. Η κάμερα είναι επιλογή βασική και να παίρνει οπωσδήποτε gcam χωρίς να θέλει ρουτ κλπ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Οταν λες οχι σκρουτζ εννοεις την εγγυηση ή γενικότερα την αγορά; Θες δηλαδή αγορά μόνο απο μεγάλη αλυσιδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Mi8 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Όχι Σκρουτζ λόγω του ότι δεν παρέχουν 24 άτοκες και συνήθως (πλην Σαμμυ) έχουν περιορισμένη εγγύηση (xiaomi). Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Όχι Σκρουτζ λόγω του ότι δεν παρέχουν 24 άτοκες και συνήθως (πλην Σαμμυ) έχουν περιορισμένη εγγύηση (xiaomi). Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέμα εγγύηση έχεις μόνο με xiaomi. Τα υπόλοιπα έχουν εγγύηση αν είναι ευρωπαϊκα. Οι δόσεις είναι σχετικό... Μπορεί να μην είναι άτοκες αλλά τελικά να βγαίνει πολύ φτηνότερα έστω και με το τοκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Θέμα εγγύηση έχεις μόνο με xiaomi. Τα υπόλοιπα έχουν εγγύηση αν είναι ευρωπαϊκα. Οι δόσεις είναι σχετικό... Μπορεί να μην είναι άτοκες αλλά τελικά να βγαίνει πολύ φτηνότερα έστω και με το τοκοΜάλλον ψάχνει για δώσεις αλλα κωτσοβολος (χωρίς πιστοτικη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Xperia xz2.Τρομερη φωτογραφικη και δυνατοτητες σαν κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Μάλλον ψάχνει για δώσεις αλλα κωτσοβολος (χωρίς πιστοτικη)Όχι με πιστωτική κανονικά. Κλασικά άτοκες Στάλθηκε από το OPPO R9s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Όχι με πιστωτική κανονικά. Κλασικά άτοκες Στάλθηκε από το OPPO R9s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τοκο μπορει να σου βγει φτηνοτερα απο σκρουτζ. Ψάχτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Να το ψάξω αλλά καμία συσκευή θα πει κανείς; :-) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Εμείς τα έχουμε πει και κατ' ιδίαν....όπως ξέρεις εχω το mi a1.....εδώ και μια βδομάδα έκανα τη μετάβαση στο mi8.... πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής στο θέμα κάμερας....δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με gcam,δε ξέρω καν αν θα ψάξω ποια έκδοση είναι καλή αφού η μαμά είναι σούπερ .Η gcam επίσης μπαίνει με απλή εγκατάσταση του apk οπότε μια χαρα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Αν δεν σε νοιάζει το βιντεο, αυτονομία και εγγύηση (σε κάτω από 400 ειναι μονο σκρουτζάτα) όντως το Mi8 και ειδικά το mix 2s (πάντα είναι ενα κλικ μπροστά σε λογισμικό κάμερας) είναι καλές επιλογές. Εγω θα σου λεγα να δεις και το htc u11. Εξαιρετική κάμερα, τρομερό βίντεο, μπόμπα αυτονομία (πολύ καλύτερη απο Mi8) και εξαιρετική συνολικά ως συσκευη (οθόνη, ήχος, αδιαβροχοποίηση). Τα αρνητικά της είναι υποστήριξη/εγγυηση και η παλιά αναλογία οθόνης Λογω των χαμηλών απαιτήσεών σου θα σου λεγα και το redmi note 7 αλλά δεν έχει nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Καλημέρα Αντρέα και σε ευχαριστώ πολύ. Αν κατάλαβα σωστά το mi mix2s το βάζεις πάνω από το mi8; Εσύ πουλάς τίποτα; Φιλικά πάντα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Καλημέρα Αντρέα και σε ευχαριστώ πολύ. Αν κατάλαβα σωστά το mi mix2s το βάζεις πάνω από το mi8; Εσύ πουλάς τίποτα; Φιλικά πάντα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol::lol::lol: Οχι δεν εχω κατι αγγελία. Κάποια στιγμή θα δώσω το rn5 της γυναικας (που προφανως δεν σου κανει) και ισως στο μέλλον δώσω το rn7. Αλλα αυτό το καιρό δεν έχω κάτι αγγελία. Μεχρι πριν 2 μηνες που εκανε συγκριτικό φιλος, το mix 2s ηταν ενα κλικ πάνω. Ειχε μεν βελτιωθει παρα πολύ το Mi8 σε σχεση με το προηγούμενο διάστημα αλλα το mix ηταν παλι ενα κλικ πάνω. Πάντως ξαναλεω αν μπορεις να κάνεις έκπτωση στο nfc, δεδομένου των χαμηλών απαιτήσεών σου στη συσκευή, δες rn7. Χωρις υπερβολή τρώει ναυαρχίδες με gcam (εννοώ απλό hdr+... οχι night sight ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Ρε αδελφε (επειδη τα εχουμε ξανα πει) βγαζω το κινητο απο την τσεπη πατάω το κουμπι της κάμερας και καπακι παταω να τραβήξει,το κρατάω πατημένο και εχω 30!!!!!! Φωτογραφίες μεσα σε 5 δεύτερα απο την έναρξη της κίνησης μου. Ολη την γραμμή της κίνησής του παιδιού του φιλου της παρέας ΟΛΗ. Μπορω να σουτάρω υπο καλο φωτισμο 100 φωτογραφίες μεσα σε χρόνο αστείο. Ποιος ο λογος που σε κρατά απο το xz2; Βιντεο αψογο σταθερό και στα 4κ. Πες μου απο περιέργεια τι σε κρατά απο οταν ξανα πέσει 300 στον κοτσοβολο μη το χτυπήσεις; Φυσικα δε σου λεω να το πάρεις,δε το θες ουσιαστικά και καλο ειναι να ακουμε τον εαυτο μας για να μη κανουμε το τοσο ΤΟΣΟ μετά. Επειδή είπες για παιδια εκει στα λέω. Speed test . Βαλε όποια συσκευή θελεις διπλα και δωσε χρονο απο τσεπη ποσες φωτογραφίες θα σου δωσω εγω και ποσες ο αλλος!!! Και οχι δε βγαζει κακες φωτογραφίες,δε βγαζει καθολου κακες. Ξανα λεω μη το πάρεις το εχεις καψει μεσα σου αλλα ειμαι περίεργος να καταλαβω την απαξίωση που υπαρχει γυρω απο την sony σε σημειο να βαζουμε διπλα midrange και low end επιλογές καμιά φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) ειμαι περίεργος να καταλαβω την απαξίωση που υπαρχει γυρω απο την sony σε σημειο να βαζουμε διπλα midrange και low end επιλογές καμιά φορά. Γιωργο αν στο mid range αναφερεσαι στο rn7 που προτεινα, ειναι ειδικη περιπτωση. Ξερεις οτι δεν λεω μεγαλες κουβεντες στο θεμα φωτογραφιων... αν τον αλλο τον νοιαζει μονο η καμερα και τιποτα αλλο τοτε ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Δεν σου λεω τιποτα για soc, αδιαβροχοποιηση, βιντεο κλπ. Μιλάμε μονο για φωτογραφίες. Εαν δεν τον νοιάζουν τα υπολοιπα, ποιος ο λογος να παει σε ακριβότερη συσκευη που ενδεχομένως να χάνει κιολας στο μοναδικο σημαντικό στοιχείο για εκείνον (δηλαδή τις φωτογραφιες) Τα δειγματα που εβαλα στο αλλο θέμα δεν ηταν ουτε night sight, ουτε 30 καρε ουτε τιποτα. Απλες γρηγορες ληψεις που σαν αποτελεσμα κοντράρει ή ακόμα και τρωει κατα πολυ ακριβοτερες συσκευες (g7, v30, s9+, u12+ κλπ). Επισης δες λιγο το βιντεο που εβαλα με το zsl (που ακομα και με hdr+ enhanced αν δεις μια χαρα ειναι). Αν σου φαινεται αργο αυτό παω πασο... Edited May 16, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Οχι φιλε μου καθόλου δε μιλώ για εσενα,σε ξερω τι εισαι και τι λες,ισα ισα που σε εχω ρωτήσει πολλές φορές. Ολα τα εχω δει αυτα που εχεις ποσταρει και ξερω τι σημαινει gcam σε htc u ultra φιλου που εγω περασα και ρύθμισα κιολας. Αλλα λεω την εμπειρία μου με το xz1. Εχω βγαλει τα παιδια στον αέρα,τα εχω βγαλει κυριολεκτικά πανω σε αναμπουμπουλα με χώματα στον αερα με νερά κ.α ,και ολα αυτα εύκολα! Απλά γαζωνω......50 φωτογραφίες σε χρονο μερικών κλικ. Το εχω κατα ευχαριστηθεί το κινητό,slow mo 960 τους μικρους πανω στο ποδήλατο ,να προσπαθεί να κλωτσήσει μπαλα ,μιλαμε για φάσεις που πριν δε τις έβγαζα. Plus τραβάει γενικα πολυ καλες φωτογραφίες ευκολο manual που σε χαμηλο φωτισμο θα βγαλεις ακινητο θεμα ακομα και στο 1/4 με ριπή (θα βγουν κουνημενες η πρωτη και η τελευταία,οταν ομως έχεις 8 π.χ άνετα παίρνεις τα μέγιστα ακομα και σε τέτοιους χρόνους χερατα. Και τελος συσκευή πλήρης και τρομερά δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Η sony γενικα βγαζει κινηταρες. Οθονη, λογισμικο, updates, βιντεο, κατασκευη κλπ. Χωλαινουν όμως σε νυχτερινες φωτογραφίες. Αν δεν τραβαει νυχτερινες/indoor τοτε οντως ειναι μια καλη επιλογη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Θα σου πω,το κινητο αυτο οπως εχω μαθει εγω να το λειτουργώ δε ξερουν ουτε αυτοι που το φτιάξανε,εαν ξερανε θα μπορούσαν να το πουλήσουν κιόλας. Αλλα,οσα τρικ και να κανεις indoor με χαμηλό φως και ανθρωπο που σημαινει γρήγορο κλείστρο υψηλο iso θα πάρεις θόρυβο ,στην συσκευή μου, άλλες μπορεί να τα πηγαίνουν καλύτερα που ισως και σίγουρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Φίλε George καθόλου δεν το έχω κάψει! Απλά μαζεύω και άλλες γνώμες από άτομα ειδικά σαν τον Αντρέα. Για να ξέρεις είμαι παλιός σονακιας με ατελείωτο modding στο πρώτο Xperia z. Ειδικά το βίντεο στα 960 με εξιταρει και φυσικά μετράω το ότι έχεις παιδιά. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε redmi note 7 & xz2 αν πέσει ή mi mi mix2s. Μάλλον κάποιο από τα πρώτα δύο. Ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί ακόμα δεν τα έχω δει από κοντά σε καταστήματα για να δω και αν μου κάθονται καλά κ στο χέρι Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Pixel 3a :) https://www.tomsguide.com/us/google-pixel-3a,review-6452.html Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Φίλε George καθόλου δεν το έχω κάψει! Απλά μαζεύω και άλλες γνώμες από άτομα ειδικά σαν τον Αντρέα. Για να ξέρεις είμαι παλιός σονακιας με ατελείωτο modding στο πρώτο Xperia z. Ειδικά το βίντεο στα 960 με εξιταρει και φυσικά μετράω το ότι έχεις παιδιά. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε redmi note 7 & xz2 αν πέσει ή mi mi mix2s. Μάλλον κάποιο από τα πρώτα δύο. Ωστόσο επιφυλάσσομαι γιατί ακόμα δεν τα έχω δει από κοντά σε καταστήματα για να δω και αν μου κάθονται καλά κ στο χέρι Γενηθήτω το θέλημά σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Αχαχαχαχαα! Δεν έλεγα να πιάσω το τζόκερ;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Pixel 3a :) https://www.tomsguide.com/us/google-pixel-3a,review-6452.html Sent from my iPhone using TapatalkΈχω μια φίλη θα πάει Αμερική τον Ιούνιο. Μήπως ξέρεις αν μπορεί να μου το αγοράσει από best buy? Πρέπει να είναι σκέτο unlocked or universal unlocked? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Φιλε μη με παρεξηγείς και συγνωμη εάν ένιωσες έτσι. Πάντως πολύ καλο και κόσμημα το mi mix2s αλλα το pixel 3a,τι να σου πω; Πάντα ηθελα ενα πιξελ και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts