Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή αλλά φώτιζε όσο είχες ειδοποίηση συνεχώς κάθε 15_20 δευτερόλεπτα.. αν την ανοίξεις τότε σταματάει. Λογικό. Αλλά σε μένα μετά την αναβάθμιση δεν παίζει καθολου. Έβαλα κ το plus beat και πάλι τπτ
Σήμερα που είχα κάποιες ειδοποιήσεις, φώτισε κανονικά.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν μου έχει έρθει μέχρι στιγμής κάποια ειδοποίηση για να το παρατηρήσω. Έτσι όπως είναι όμως, είναι εντελώς αχρείαστο feature εφόσον δουλεύει για 1 δευτερόλεπτο ουσιαστικά. Εάν στο μέλλον παρατεινουν τον χρόνο που θα φαίνεται αλλά του προσθέσουν και χρώματα ανάλογα την εφαρμογή, τότε ναι.

Εννοείται επίσης πως πρέπει να έχεις ενεργή την επιλογή «νέες ειδοποιήσεις» στο μενού «οθόνη περιβάλλοντος», για να δουλεύει το edge lighting.

Ναι Βαιε ψιλό άχρηστο είναι το edge lighting έτσι όπως είναι η υλοποίηση.

Βέβαια σε ερώτηση χρήστη σε oneplus forum απάντησαν ότι μελλοντικά ίσως προβουν σε βελτιώσεις και περαιτέρω customization.

Ναι. Έχει αναφερθεί και σε άλλες συσκευές της εταιρείας το συγκεκριμένο με τα popup μηνύματα. Στο θέμα των 6/6Τ το αναφέρουν κάνα δύο άτομα επίσης. Πιο συγκεκριμένα πετάγεται έτσι τυχαία αυτό το μήνυμα, σε όποια εφαρμογή και εάν είσαι και η οθόνη κάνει ένα flickering. Σίγουρα δεν είναι από τα προγράμματα βελτίωσης χρήστη στις ρυθμίσεις, μιας και τα έχω απενεργοποιησει.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που τα ghost touches τα έλυσαν έτσι σιωπηλά χωρίς να αναφέρεται καν στο changelog του update. Τέλος πάντων, όλα καλά, αυτό έχει σημασία!

Ενδέχεται να είναι από το Google messages που χρησιμοποιώ σαν εφαρμογή μηνυμάτων.

Θετικό ότι επιβεβαιωνεις και εσύ ότι λύθηκε το θέμα με ghost touch σε όσες παρτίδες είχαν θέματα.

Το αναφέρει ως touch sensitivity improvement στο changelog και εννοούν το touch ghost προφανώς.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by XP130TD

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εδώ έχει από oneplus συγκριτικό από κάμερα πριν και μετά το τελευταίο update

https://www.androidpolice.com/2019/06/07/oneplus-7-pro-phantom-touch-fix/

https://forums.oneplus.com/threads/camera-update-of-oxygen-os-9-5-7-for-oneplus-7-pro.1048256/

Edited by XP130TD

Ναι Βαιε ψιλό άχρηστο είναι το edge lighting έτσι όπως είναι η υλοποίηση.

Βέβαια σε ερώτηση χρήστη σε oneplus forum απάντησαν ότι μελλοντικά ίσως προβουν σε βελτιώσεις και περαιτέρω customization.

Θετικό ότι επιβεβαιωνεις και εσύ ότι λύθηκε το θέμα με ghost touch σε όσες παρτίδες είχαν θέματα.

Το αναφέρει ως touch sensitivity improvement στο changelog και εννοούν το touch ghost προφανώς.

Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, όταν παρέλαβα την συσκευή με το OOS 9.5.1, δεν είχε ghost touches, αλλά αναβοσβηνε κατω από την οθόνη κάποιος αισθητήρας. Στην 9.5.5 ξεκινούσαν τα περίεργα πατήματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα μέσα στο cpu z και εχθές με την 9.5.7 δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Πάντα μέσα στην εφαρμογή και με ανοιχτό το nfc.

Παιδιά χαρείτε την συσκευή σας που είναι από τις κορυφαίες εκεί έξω και μην τρώγεστε μεταξύ σας. Ας προσπαθούμε μεταξύ μας να λύνουμε τις όποιες απορίες υπάρχουν.

Edited by XP130TD

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, όταν παρέλαβα την συσκευή με το OOS 9.5.1, δεν είχε ghost touches, αλλά αναβοσβηνε κατω από την οθόνη κάποιος αισθητήρας. Στην 9.5.5 ξεκινούσαν τα περίεργα πατήματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα μέσα στο cpu z και εχθές με την 9.5.7 δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Πάντα μέσα στην εφαρμογή και με ανοιχτό το nfc.

Παιδιά χαρείτε την συσκευή σας που είναι από τις κορυφαίες εκεί έξω και μην τρώγεστε μεταξύ σας. Ας προσπαθούμε μεταξύ μας να λύνουμε τις όποιες απορίες υπάρχουν.

Για πες μας τώρα φιλε μου που το πήρες και το δοκίμασες τι ήταν το ghost touch hardware η software πρόβλημα;

Για πες μας τώρα φιλε μου που το πήρες και το δοκίμασες τι ήταν το ghost touch hardware η software πρόβλημα;

Ουδείς μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Η μόνη περίπτωση να ξέραμε τι ακριβώς συμβαίνει είναι να βγει η εταιρία και εξηγήσει γιατί κάποιες παρτίδες και χρήστες είχαν το θέμα και άλλοι όχι ανεξάρτητα εκδοση λογισμικού.

Και επίσης να εξηγήσει γιατί κάποιοι χρήστες είχαν μόνο σε cpuz ενώ άλλοι χρήστες είχαν και σε άλλες εφαρμογές.

Το θετικό ότι φαίνεται να λύθηκε σε χρήστες που είχαν το θέμα αλλά θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Btw σε Κίνα πήρε update όπου έγινε προσθήκη και slide swipe gesture από αριστερά η δεξιά ως back λειτουργία.

Όπως λειτουργεί σε Xiaomi και Huawei.

Καλή προσθήκη και επιλέγει ο καθένας ότι τον βολεύει καλύτερα.

https://www.gizchina.com/2019/06/07/oneplus-7-pro-latest-hydrogen-os-update-adds-optimized-side-slip-gesture/

Λογικά θα την λάβουμε και εμείς την συγκεκριμένη προσθήκη σε επόμενο update.

Edited by alextrela

Ουδείς μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα.

Η μόνη περίπτωση να ξέραμε τι ακριβώς συμβαίνει είναι να βγει η εταιρία και εξηγήσει γιατί κάποιες παρτίδες και χρήστες είχαν το θέμα και άλλοι όχι ανεξάρτητα εκδοση λογισμικού.

Και επίσης να εξηγήσει γιατί κάποιοι χρήστες είχαν μόνο σε cpuz ενώ άλλοι χρήστες είχαν και σε άλλες εφαρμογές.

Το θετικό ότι φαίνεται να λύθηκε σε χρήστες που είχαν το θέμα αλλά θα κριθεί σε βάθος χρόνου.

Btw σε Κίνα πήρε update όπου έγινε προσθήκη και slide swipe gesture από αριστερά η δεξιά ως back λειτουργία.

Όπως λειτουργεί σε Xiaomi και Huawei.

Καλή προσθήκη και επιλέγει ο καθένας ότι τον βολεύει καλύτερα.

https://www.gizchina.com/2019/06/07/oneplus-7-pro-latest-hydrogen-os-update-adds-optimized-side-slip-gesture/

Λογικά θα την λάβουμε και εμείς την συγκεκριμένη προσθήκη σε επόμενο update.

Αν ήταν hardware issue δεν θα λυνόταν με ένα software update φίλε μου. Θα έπρεπε να επιστρέψουμε συσκευές για να αλλαχτεί το συγκεκριμένο hardware που έχει θέμα.

Αν ήταν hardware issue δεν θα λυνόταν με ένα software update φίλε μου. Θα έπρεπε να επιστρέψουμε συσκευές για να αλλαχτεί το συγκεκριμένο hardware που έχει θέμα.

Ομοιος αν ήταν software issue θα το είχαν όλοι και θα είχε γίνει πανικός από μαζικά παράπονα.

Εδώ η εταιρία δεν πήρε θέση να μας εξηγήσει και εσύ θες να μιλάς με όρους βεβαιότητας ??

Δεν είναι λίγο οξυμωρο αυτό?

Edited by alextrela

Κάνεις μας δε μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα. Μπορεί στο μέλλον να εμφανιστούν και πάλι φαινόμενα τέτοια. Εφόσον δεν είμαστε developers η κάτι τέτοιο, δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι σίγουρο όμως ότι και στο παρελθόν η oneplus είτε με το OP1, είτε με το 5, είχε θεματακια με τις οθόνες. Κάποια τα έλυσε και κάποια άλλα έλεγε ότι είναι εφέ. Το σταματάω εδώ εγώ το θέμα αυτό και συνεχίζω να χαίρομαι την συσκευή μου εφόσον φτιάχθηκε και δε χρειάστηκε μελλοντικά έστω να το στείλω πίσω.

Κάνεις μας δε μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα. Μπορεί στο μέλλον να εμφανιστούν και πάλι φαινόμενα τέτοια. Εφόσον δεν είμαστε developers η κάτι τέτοιο, δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι σίγουρο όμως ότι και στο παρελθόν η oneplus είτε με το OP1, είτε με το 5, είχε θεματακια με τις οθόνες. Κάποια τα έλυσε και κάποια άλλα έλεγε ότι είναι εφέ. Το σταματάω εδώ εγώ το θέμα αυτό και συνεχίζω να χαίρομαι την συσκευή μου εφόσον φτιάχθηκε και δε χρειάστηκε μελλοντικά έστω να το στείλω πίσω.

Βαιε έβαλες και twrp πλέον που βγήκε official η μόνο root ακολουθώντας το ανάλογο οδηγό με patched boot image με Magisk?

Τα έχω όλα τα αρχεία έτοιμα κατεβασμενα σε έναν φάκελο σε pc να είμαι προετοιμασμενος ακόμα και με τελευταία 9.5.7 εκδοση :p

Ομοιος αν ήταν software issue θα το είχαν όλοι και θα είχε γίνει πανικός από μαζικά παράπονα.

Εδώ η εταιρία δεν πήρε θέση να μας εξηγήσει και εσύ θες να μιλάς με όρους βεβαιότητας ??

Δεν είναι λίγο οξυμωρο αυτό?

Οξύμωρο γιατι?. Απο την στιγμη που σου εδωσε update και το διόρθωσε δεν μπορει να ειναι hardware issue.Τοσο απλο.Δεν μπορει να καλυφθεί το hardware issue ρε παιδια.Μονο με αλλαγη του προβληματικού hardware.

Επίσης εννοείται σε επίπεδο software μπορεί κάποιοι να έχουν προβλήματα και κάποιοι όχι.

πχ ενα προβληματικό update(9.5.5) μπορει να προκαλεσει προβλημα στους μισους και στους άλλους μισούς να δουλεύει άριστα. Θες να σου πω εταιρίες που πρόσφατα ακύρωσαν προβληματικό update;

Τελοσπάντων το λήγω εδώ.

Οξύμωρο γιατι?. Απο την στιγμη που σου εδωσε update και το διόρθωσε δεν μπορει να ειναι hardware issue.Τοσο απλο.Δεν μπορει να καλυφθεί το hardware issue ρε παιδια.Μονο με αλλαγη του προβληματικού hardware.

Επίσης εννοείται σε επίπεδο software μπορεί κάποιοι να έχουν προβλήματα και κάποιοι όχι.

πχ ενα προβληματικό update(9.5.5) μπορει να προκαλεσει προβλημα στους μισους και στους άλλους μισούς να δουλεύει άριστα. Θες να σου πω εταιρίες που πρόσφατα ακύρωσαν προβληματικό update;

Τελοσπάντων το λήγω εδώ.

Εδώ κάνεις λάθος. Αν μιλήσεις με επαγγελματίες developers και μηχανικούς, θα σου απαντήσουν με βεβαιότητα ότι πολλά hardware issues μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να "καλυφθούν" με software patches.

Το σημαντικό είναι ότι φαίνεται να έχει λυθεί το ζήτημα, όπως επιβεβαιώνεται από κατόχους, επομένως τέλος καλό όλα καλά!

Βαιε έβαλες και twrp πλέον που βγήκε official η μόνο root ακολουθώντας το ανάλογο οδηγό με patched boot image με Magisk?

Τα έχω όλα τα αρχεία έτοιμα κατεβασμενα σε έναν φάκελο σε pc να είμαι προετοιμασμενος ακόμα και με τελευταία 9.5.7 εκδοση :p

θες να σου πω εγω?

θα μπεις με boot twrp.img στην official recovery 3.1.1 η την 3,29 θα φλασαρεις το zip μετα τις ρεκοβερυ παντα το τελευταιο zip. θα κανεις επανεκινηση σε ρεκοβερυ και θα φλασαρεις magisk 19.3 reboot και εισαι ετοιμος.. ουτε patch boot ουτε τπτ.. !!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Όχι Alex είμαι χωρίς twrp. Ακολούθησα έναν οδηγό ota με magisk και το έκανα έτσι. Κατέβασα το update, το εγκατέστησα χωρίς να κάνω reboot, εγκατέστησα πάλι το magisk και μετά έκανα reboot. Ολο αυτοτο έκανα αφού αφαίρεσα τα modules του magisk αρχικά.

Δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να το γράψω εδώ:θα είμαι Αμερική και ίσως τσιμπήσω το κινητό.

Μπορεί/ξέρει κανένας τι γίνεται με insurance? εγγύηση θα έχουμε αν το πάρουμε από το επίσημο σάιτ (αυτός είναι ο σκοπός από το να πάμε να το πάρουμε από κάποιο κατάστημα).

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε άποψη.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να το γράψω εδώ:θα είμαι Αμερική και ίσως τσιμπήσω το κινητό.

Μπορεί/ξέρει κανένας τι γίνεται με insurance? εγγύηση θα έχουμε αν το πάρουμε από το επίσημο σάιτ (αυτός είναι ο σκοπός από το να πάμε να το πάρουμε από κάποιο κατάστημα).

Την πιο σίγουρη απάντηση θα στην δώσει η ίδια η oneplus.

Μπορείς να μιλήσεις με chat.

Φυσικα και κάνεις καλά και γράφεις εδώ αλιμονο όταν αφορά τα της συσκευής απορίες η προβληματισμο.

Edited by XP130TD

Νομίζω η διετής εγγύηση θα ισχύει μόνο για Αμερική. Ευρώπη θα έχεις μάλλον έναν χρόνο εγγύησης εάν το φέρεις Ευρώπη. Αλλά ρώτα τους να είσαι σίγουρος.

Νομίζω η διετής εγγύηση θα ισχύει μόνο για Αμερική. Ευρώπη θα έχεις μάλλον έναν χρόνο εγγύησης εάν το φέρεις Ευρώπη. Αλλά ρώτα τους να είσαι σίγουρος.

Μονοετης έχουν Αμερική το θέμα είναι αν Ευρώπη θα έχει τον 1 χρόνο της Αμερικής η των 2 σε Ευρώπη η και καθόλου και του πουν μόνο από Ευρώπη έχεις εγγύηση.

Αλλά καλύτερα να μιλήσει με chat να ξεκαθαρίσει το πράγμα.

Αν θυμάμαι καλά σε 6/6Τ νήμα ένας έγραψε ότι από Ασία αγορά τον καλύπτει η oneplus για 1 έτος.

Καλό είναι βέβαια η συνομιλία να καταγράφει για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση χρειαστεί την εγγύηση και oneplus κάνει το Κινέζο :p

Edited by alextrela

Μονοετης έχουν Αμερική το θέμα είναι αν Ευρώπη θα έχει τον 1 χρόνο της Αμερικής η των 2 σε Ευρώπη η και καθόλου και του πουν μόνο από Ευρώπη έχεις εγγύηση.

Αλλά καλύτερα να μιλήσει με chat να ξεκαθαρίσει το πράγμα.

Αν θυμάμαι καλά σε 6/6Τ νήμα ένας έγραψε ότι από Ασία αγορά τον καλύπτει η oneplus για 1 έτος.

Καλό είναι βέβαια η συνομιλία να καταγράφει για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση χρειαστεί την εγγύηση και oneplus κάνει το Κινέζο :p

Α οκ δεν τα ήξερα αυτά.

Α οκ δεν τα ήξερα αυτά.

Ναι αν δεν κάνω λάθος έτσι είχε αναφέρει χρήστης σε αγορά από Ασία.

Τώρα για Αμερική δεν ξέρω τι ισχύει μόνο με chat θα λυθεί η απορία.

Μια ερώτηση για τα twrp που κυκλοφορούν. Εννοείται ότι θέλω να βάλω το official. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να το κάνω install κάθε φορά μετά από update;

Στην φάση που είμαι τώρα, root με magisk αλλά χωρίς twrp, απλά περνάω το twrp.img αρχείο, ξαναπερναω magisk και κομπλέ;

Μια ερώτηση για τα twrp που κυκλοφορούν. Εννοείται ότι θέλω να βάλω το official. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να το κάνω install κάθε φορά μετά από update;

Στην φάση που είμαι τώρα, root με magisk αλλά χωρίς twrp, απλά περνάω το twrp.img αρχείο, ξαναπερναω magisk και κομπλέ;

Το installer zip twrp φλασαρεις μεσω Magisk και στο καπάκι ξανά magisk installer μεσω Magisk και μετά reboot

Η αλλιως φλασαρεις installer zip twrp reboot σε twrp και φλασαρεις Magisk και μετα reboot system.

2. Flash the TWRP installer like a magisk module

3. Flashing the TWRP installer you will lose the root, so you will need to flash magisk again from magisk manager before reboot the device or you can reboot the device and flash magisk in twrp

Και μετα αφου εχεις twrp η διαδικασία η ακόλουθη οπως περιγράφει ο developer

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/development/recovery-unofficial-twrp-recovery-t3931322

Disable all magisk modules,κωδικούς η μοτίβο η substatum να συμπληρώσω

Και μετα παρακατω βηματα εντος twrp

- Put rom.zip, twrp installer.zip and magisk.zip on your internal storage;

- Flash Rom;

- Flash TWRP Installer;

- Flash magisk;

- Reboot.

If you want you can also update a stock rom from phone settings with local upgrade:

- Update the Rom WITHOUT REBOOT;

- Open Magisk Manager;

- Menu/modules/+ button/select the twrp installer.zip and flash it;

- Always in Magisk Manager, click on Install/Install/Direct Install;

- Again in Magisk Manager, click on Install/Install/Inactive Slot;

- Reboot.

Οπως καταλαβαίνω και οι 2 τρόποι μέσω magisk η μέσω twrp περνάς αναβαθμίσεις και διαλέγεις όποιο θες το ιδιο αποτελεσμα εχει.

Edited by alextrela

Το installer zip twrp φλασαρεις μεσω Magisk και στο και στο καπακι ξανα magisk και μετα reboot

Και μετα αφου εχεις twrp η διαδικασια η ακολουθη οπως περιγραφει ο developer

Disable all magisk modules;

- Put rom.zip, twrp installer.zip and magisk.zip on your internal storage;

- Flash Rom;

- Flash TWRP Installer;

- Flash magisk;

- Reboot.

If you want you can also update a stock rom from phone settings with local upgrade:

- Update the Rom WITHOUT REBOOT;

- Open Magisk Manager;

- Menu/modules/+ button/select the twrp installer.zip and flash it;

- Always in Magisk Manager, click on Install/Install/Direct Install;

- Again in Magisk Manager, click on Install/Install/Inactive Slot;

- Reboot.

Το έκανα. Οπότε όπως αναβαθμιζα πριν μόνο με magisk, το ίδιο θα κάνω και σε επόμενα ota με την διαφορά ότι θα φλασάρω και το twrp κάθε φορά.

Αντε το μόνο που μένει, να βγει το twrp σε μαύρο κόκκινο θέμα :p

Edited by baiosss

Το έκανα. Οπότε όπως αναβαθμιζα πριν μόνο με magisk, το ίδιο θα κάνω και σε επόμενα ota με την διαφορά ότι θα φλασάρω και το twrp κάθε φορά.

Αντε το μόνο που μένει, να βγει το twrp σε μαύρο κόκκινο θέμα :p

Ακριβώς ετσι νομιζω η διαδικασία μεσω Magisk απλοποιεί τα πράγματα.

Τουλάχιστον εγω ετσι θα περνάω αναβαθμίσεις,δεν χρειάζεται απαραίτητα μέσω twrp.

Edited by XP130TD

Το ψήνετε να πάμε όλοι μαζί για έναν καφέ τώρα όπως είμαστε; Να παίξουμε όλοι μαζί με τα 7 Pro μας :p

On topic: Alex το twrp το θέλω γιατί με βολεύει για πολλούς λόγους και πράγματα που με το μανισιο recovery δεν μπορώ να κάνω. Πχ nandroid backup η τα wipes που έχει ως επιλογες κλπ. Ελπίζω να βγάλει και ο bluspark κανένα.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro