alextrela Δημ. October 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μπορείς να το γράψεις πιο αναλυτικά; Αν όχι στα recent, τότε που; Μιλάμε για τα gestures της oneplus πάντα υποθετω, ε; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει ανεβάσω και εγώ video για δεις τι εννοώ. Όταν έχεις ανοιχτά 2 app και πας από το πρώτο στο δεύτερο κάνεις swipe up and right και άμεσα αφήνεις το δάχτυλο και σε πάει στο δεύτερο αυτόματα χωρίς καν recent πας. Όταν θες όμως να γυρίσεις στο πρώτο app απλά δεν γίνεται από swipe up and left αυτόματα όπως γινόταν με Pie. Πρέπει να πας στα recent και μετά σε αφήνει να πας στο πρώτο app. Αυτό όμως δεν είναι λειτουργία last app swipe gesture. Για τα oneplus gesture αναφέρομαι όχι τα stock android 10. Στην ουσία με 10 το last app swipe gesture δουλεύει μόνο για να πας από το πρώτο στο δεύτερο app και όχι αντίστροφα όπως γινόταν με Pie χωρίς εννοείται να μεσολαβει recent. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 3, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Πρέπει ανεβάσω και εγώ video για δεις τι εννοώ. Όταν έχεις ανοιχτά 2 app και πας από το πρώτο στο δεύτερο κάνεις swipe up and right και άμεσα αφήνεις το δάχτυλο και σε πάει στο δεύτερο αυτόματα χωρίς καν recent πας. Όταν θες όμως να γυρίσεις στο πρώτο app απλά δεν γίνεται από swipe up and left αυτόματα όπως γινόταν με Pie. Πρέπει να πας στα recent και μετά σε αφήνει να πας στο πρώτο app. Αυτό όμως δεν είναι λειτουργία last app swipe gesture. Για τα oneplus gesture αναφέρομαι όχι τα stock android 10. Στην ουσία με 10 το last app swipe gesture δουλεύει μόνο για να πας από το πρώτο στο δεύτερο app και όχι αντίστροφα όπως γινόταν με Pie χωρίς εννοείται να μεσολαβει recent. Sent from my iPad using Tapatalk ProΟύτε κάτι τέτοιο εννοείς https://files.fm/u/fxmpv3jm Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 καλησπέρα στην παρεα προσπαθώ να ενεργοποιήσω volte και vowifi αλλα δεν μου ενεργοποιειται με *#801# το full-port για να συνεχισω την διαδικασία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ούτε κάτι τέτοιο εννοείς https://files.fm/u/fxmpv3jm Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μου ανοίγει το τελευταίο όλο δείχνει ότι φορτώνει και εκεί μένει συνέχεια. Τεσπα όταν βάλω κάποια στιγμή 9.5.11 θα γράψω βιντεακι και θα συγκρίνω με 10. Εκει θα φανεί η διαφορά. Το είχα παρατηρήσει από developer beta 10 και όχι μόνο από stable 10. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 καλησπέρα στην παρεα προσπαθώ να ενεργοποιήσω volte και vowifi αλλα δεν μου ενεργοποιειται με *#801# το full-port για να συνεχισω την διαδικασία Έχει τέσσερις επιλογές νομίζω, μόνο η μία αρκεί. Δουλεύει σίγουρα στην 10 πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Έχει τέσσερις επιλογές νομίζω, μόνο η μία αρκεί. Δουλεύει σίγουρα στην 10 πάντωςποιες είναι αυτές οι επιλογές φιλε μου? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 ποιες είναι αυτές οι επιλογές φιλε μου? Δεν θυμάμαι τώρα. Όταν πληκτρολογείς το *#801# έχει τέσσερις επιλογές, μόνο η τρίτη αν δεν κάνω λάθος αρκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Ούτε κάτι τέτοιο εννοείς https://files.fm/u/fxmpv3jm Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες εδώ και θα καταλάβεις. Πρώτη φώτο Android 10 δεύτερη Pie. Όπως βλέπεις με Android 10 έχει καταργηθεί το switch to previous lapp swipe gesture. Δηλαδή αν έχεις 2 app να εναλλασεις μεταξύ τους μπρος πίσω. Θα σου ανεβάσω και video σε λίγο και δικό μου. https://1drv.ms/v/s!Aqd1mAx1jmzxgbVHXw7vVOeyv5RuLA Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 η ιδια λειτουργια ειναι και στις δυο εκδοσεις, το λεει και στις φωτος που ανεβασες. Τουλαχιστον στο 6Τ σε beta Pie εναλλασσει μονο απο δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) η ιδια λειτουργια ειναι και στις δυο εκδοσεις, το λεει και στις φωτος που ανεβασες. Τουλαχιστον στο 6Τ σε beta Pie εναλλασσει μονο απο δεξια. Τον τίτλο δεν διάβασες Στο ένα λέει switch between recent app και στο άλλο switch to previous app. Δεν είναι ίδια λειτουργία. Τώρα ανεβάζω video στην πράξη όπου αυτό που κάνω με Pie δεν γίνεται με 10 πλέον. https://1drv.ms/v/s!Aqd1mAx1jmzxgbVJPmllI5q8GaqpvA Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 4, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Νομίζω τα καλύτερα gestures τα έχει η Samsung! Ειδικά όταν πατάς το αριστερό, κ σου βγάζει τις εφαρμογές, ή όταν είδα σε μια εφαρμογή και πατήσεις το αριστερό gesture, σου πετάει την προηγούμενη εφαρμογή ώστε να την επιλέξεις πιο εύκολα! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δεν θυμάμαι τώρα. Όταν πληκτρολογείς το *#801# έχει τέσσερις επιλογές, μόνο η τρίτη αν δεν κάνω λάθος αρκείεμενα δεν μου ανοίγει καν το μενου του 801 αυτο γράφω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 εμενα δεν μου ανοίγει καν το μενου του 801 αυτο γράφω https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/engineermode/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-release/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-android-apk-download/ Και όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/engineermode/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-release/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-android-apk-download/ Και όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227ευχαριστώ πολύ! θα εχω πρόβλημα ειναι safe?? π.χ για μπρικ η να χάσεις imei? εχει ακουστεί κατι τέτοιο? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 ευχαριστώ πολύ! θα εχω πρόβλημα ειναι safe?? π.χ για μπρικ η να χάσεις imei? εχει ακουστεί κατι τέτοιο? Το έχω κάνει σε 5τ και 7pro χωρίς να έχω κάποιο θέμα. Βέβαια είχα πάρει backup το efs partition αλλά δεν χρειάστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Το έχω κάνει σε 5τ και 7pro χωρίς να έχω κάποιο θέμα. Βέβαια είχα πάρει backup το efs partition αλλά δεν χρειάστηκεπως παίρνεις backup φιλε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 πως παίρνεις backup φιλε? Μέσω twrp το efs partition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Μέσω twrp το efs partitionααα κατάλαβα δυστυχώς είμαι στοκ τελείως... κριμα πάντως με logkit να εχουν δώσει μόνο volte θα πρέπει να το φτιάξουν χωρις μοντες Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Καλημέρα στην παρέα. Νέος κάτοχος της συσκευής και μέχρι στιγμής η συσκευή πετάει. Να ρωτήσω, έχει βρει κανείς κάποιον τρόπο για να χρησιμοποιούμε το Android Auto μέχρι να βγει η νέα έκδοση; Με είχε βολέψει απίστευτα η εφαρμογή, αλλά τώρα λόγω αναβάθμισης στην 10 εμφανίζεται ως εφαρμογή συστήματος και δεν ανοίγει. Αν όχι, ξέρετε ή έχετε να μου προτείνεται κάποια αντίστοιχη; Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μπορει καποιος που εχει android 10 να κανει εναν κοπο να κοιταξει αν στην εφαρμογη Wallpapercraft αποθηκευονται οι ταπετσαριες στο αλμπουμ της oneplus?? Γιατι σε μενα δεν αποθηκευεται κανενα wallpaper παρολο που λεει οτι την κατεβασε! Δεν ξερω αν ειναι θεμα του 10 η της εφαρμογης μιας και στο Pie μου δουλευε μια χαρα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μπορει καποιος που εχει android 10 να κανει εναν κοπο να κοιταξει αν στην εφαρμογη Wallpapercraft αποθηκευονται οι ταπετσαριες στο αλμπουμ της oneplus?? Γιατι σε μενα δεν αποθηκευεται κανενα wallpaper παρολο που λεει οτι την κατεβασε! Δεν ξερω αν ειναι θεμα του 10 η της εφαρμογης μιας και στο Pie μου δουλευε μια χαρα!Στο Google photos φαίνονται μια χαρά στο gallery της oneplus όχι... Android 10 stable here. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 (edited) Στο Google photos φαίνονται μια χαρά στο gallery της oneplus όχι... Android 10 stable here. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Χμμμ...τι να φταει αραγε! Μαλλον το gallery του oneplus εχει θεμα! Σε ευχαριστω φιλε μου .. Edit...εκανα καθαρισμο δεδομενων και διαγραφη μνημης στο google photos και αυτοματα δουλεψε στο gallery της oneplus..τωρα πλεον μου εμφανιζονται ολα! Edited October 5, 2019 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Χμμμ...τι να φταει αραγε! Μαλλον το gallery του oneplus εχει θεμα! Σε ευχαριστω φιλε μου ..Λογικά ναι.. Πολύ σπαστικό.. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Λογικά ναι.. Πολύ σπαστικό.. May the power of Oneplus 7 Pro be with you Η πλακα ειναι οτι ουτε στο file manager και στο my files τα δειχνει! Μονο στο google photos! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Χμμμ...τι να φταει αραγε! Μαλλον το gallery του oneplus εχει θεμα! Σε ευχαριστω φιλε μου .. Edit...εκανα καθαρισμο δεδομενων και διαγραφη μνημης στο google photos και αυτοματα δουλεψε στο gallery της oneplus..τωρα πλεον μου εμφανιζονται ολα!Για δοκίμασε να κατεβάσεις πάλι από wallcraft ακόμη τα δείχνει? May the power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts