r31134 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλως ορισες. Δοκιμασε πρωτα την καμερα και μετα θα αποφασισεις.Ουτε εγω θεωρω απαραιτητη την gcam με βαση οσα δοκιμασα. Η καμερα του ειναι πολυ καλη και η λειτουργια νυχτερινο τοπιο επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει το κινητό από το επίσημο σιτε. Πέρασα την Q και μετα ξανά γύρισα στην 9 με την 9.5.11 Οταν το αγόρασα ο αριθμός έκδοσης ήταν GM21AB (EU) Και τώρα είναι GM21AA(global). Πως έγινε αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει το κινητό από το επίσημο σιτε. Πέρασα την Q και μετα ξανά γύρισα στην 9 με την 9.5.11 Οταν το αγόρασα ο αριθμός έκδοσης ήταν GM21AB (EU) Και τώρα είναι GM21AA(global). Πως έγινε αυτό;; Και το πρόβλημα ποιο είναι? Δεν κατάλαβα? Πιθανόν επειδή το γύρισες downgrade από beta se stable για αυτό. Νομίζω έχει βγει η 9.5.13 σήμερα.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Και το πρόβλημα ποιο είναι? Δεν κατάλαβα? Πιθανόν επειδή το γύρισες downgrade από beta se stable για αυτό. Νομίζω έχει βγει η 9.5.13 σήμερα.! Κανένα θέμα απλά γιατί το έκανε αυτό; Δεν μου έχει βγάλει ακόμα την 9.5.13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καλησπέρα. Έχω αγοράσει το κινητό από το επίσημο σιτε. Πέρασα την Q και μετα ξανά γύρισα στην 9 με την 9.5.11 Οταν το αγόρασα ο αριθμός έκδοσης ήταν GM21AB (EU) Και τώρα είναι GM21AA(global). Πως έγινε αυτό;;Πολύ περίεργο γιατί η global rom είναι για Ινδία κτλ και η eu για Ευρώπη. Κατέβασες το downgrade file από το site της oneplus?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 https://forums.oneplus.com/threads/oxygen-os-open-beta-1-for-the-oneplus-7-and-oneplus-7-pro.1099154/ Ακολούθησα τις οδηγίες για downgrade όπως λέει η σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 https://forums.oneplus.com/threads/oxygen-os-open-beta-1-for-the-oneplus-7-and-oneplus-7-pro.1099154/ Ακολούθησα τις οδηγίες για downgrade όπως λέει η σελίδα.Αυτο είναι το σωστό ναι.. Πολύ περίεργο διότι άλλη Ρομ είναι η global stable άλλη η eu και για διαφορετικές αγορές. Επίσης άλλες ota νομίζω λάμβανει η eu και άλλες η global.. Γιατί γύρισες πάλι σε pie?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 (edited) Το downgrade zip file είναι το GM21AA για όσους γυρίζουν πίσω από open beta. Κανένα λάθος αφού αυτό έδωσε η oneplus Όσοι θέλουν την EU έκδοση φλασαρουνε σε δεύτερη φάση αφού κατεβάσουν το αρχείο από oneplus. Τοπική αναβάθμιση μέσω OTA menu η από stock recovery. Τώρα αν κρατήσει τα αρχεία η γίνει καθαρή εγκατάσταση δεν ξέρω. Δοκιμάστε και ενημερώστε και τους υπόλοιπους. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 9, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Δεν ήταν ενημερωμένες μερικές εφαρμογές και γι αυτό... Να ξανά περάσω την ευρωπαϊκή;; η δεν έχει νόημα;; Μέσω OTA; ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το downgrade zip file είναι το GM21AA για όσους γυρίζουν πίσω από open beta. Κανένα λάθος αφού αυτό έδωσε η oneplus Sent from my iPad using Tapatalk Pro Οκ ευχαριστώ. Οπότε δεν έχει νόημα να περάσω ευρωπαϊκή ξανά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Το downgrade zip file είναι το GM21AA για όσους γυρίζουν πίσω από open beta. Κανένα λάθος αφού αυτό έδωσε η oneplus Sent from my iPad using Tapatalk ProΆμα θέλουμε να γυρίσουμε σε 21AB τι γίνεται αλεξ? Υπάρχει τρόπος? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Έκανα edit το μήνυμα μου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Alex έτσι με είπαν και στο telegram. Μετά φλασαρεις την 21BA έκδοση αφότου γίνει το rollback The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas4270 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ευχαριστω.Θα το παρακολουθησω. Δυο ζορικες νυχτερινες και μακρινες φωτο.Χερατες,στοκ,απειραχτες. Με νυχτερινο τοπιο ενω φωτιζε αρκετα τα σπιτια,ο ουρανος ηταν πολυ κακος οποτε δεν εχει νοημα να τις βαλω. Η Θεσσαλονικη απο τα Κάστρα.Στο βαθος Θερμαικος κολπος.Αρκετα μεγαλες αποστασεις για φακο κινητου. Σε υπολογιστη φαινονται σωστα,σε κινητο οχι και τοσο.Ανοιγμα σε νεο παραθυρο. πολυ δυνατη φαινεται η καμερα...αυτοματο η Manual ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Αυτόματο τελειως οι συγκεκριμένες. Στην μια εκανα tap σε σκοτεινό σημείο και ανοιξε λιγο την έκθεση συνολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Κανένα θέμα απλά γιατί το έκανε αυτό; Δεν μου έχει βγάλει ακόμα την 9.5.13Γιατί είναι για πάροχο στην αμερικη μόνο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μόλις παρέλαβα το κ κτήνος. Σεταρισμα για αρχη! Πανέμορφο κ υπερβολικά γρήγορο! Μπορείτε να μου πείτε ένα λινκ για την καλύτερη gcam? Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Πρόσθεσαν σημαντικά χαρακτηριστικά στην κάμερα στην Q. Βίντεο στα 30 fps σε όλες τις κάμερες, λειτουργία super steady στα 1080p στον κυριο φακό( αν και θέλει βελτιστοποίηση), πορτραίτο στον wide και tele, και δεν ξέρω αν στο nightmode είχε επιλογή για τρίποδο και long exposure. Κατά τα άλλα ,ρέει σαν νερακι Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Και από μπαταρία καλύτερο το βλέπω. Με beta 1 Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 11, 2019 by Gran Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Τέλος το σεταρισμα! (12/256).Τι να πω. Είναι αστεία γρήγορο. Πραγματικά αστεία! Απίθανο desing! Δεν αφήνει δαχτυλιές στο πίσω μέρος! Χορταστική notchless screen! Σούπερ selfie! Πίσω κάμερα δε τρελάθηκα αλλά νταξει! Ήδη έχω περάσει gcam. Θα τσεκάρω κ βραδινές λείψεις! Καλή φαίνεται κ η μπαταρία. Στο 80% έχω ήδη 1.30 ώρα sot. Δηλώνω ενθουσιασμενος! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Η αυτονομία τελικά δε θα έλεγα ότι είναι τόσο καλή όσο πριν. Με την δική μου χρήση τα πράγματα είναι λίγο πιο πεσμενα και δεν βγάζω τα αποτελέσματα που έβγαζα στην συνηθισμένη χρήση μου. Βέβαια δεν είναι και τραγικά σε σημείο που λες ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την συσκευή και χρειάζεται φόρτιση κάθε τρεις και λίγο. Ας περιμένουμε και τις επόμενες beta. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Παρατήρησα το σχήμα του δαχτυλικου αποτυπωματος να φαίνεται αχνα. Είναι burn in? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στο ΧDA ή στο oneplus community διαβασα για κατι αντιστοιχο.Σε τι συνθηκες το βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στο λευκό φαίνεται έντονα. Στο Facebook επισης. Κακή ή ποιότητα της εικόνας αλλά διακρίνεται. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Στο λευκό φαίνεται έντονα. Στο Facebook επισης. Κακή ή ποιότητα της εικόνας αλλά διακρίνεται. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν όντως είναι κάτι τέτοιο, κρίμα. Από το επίσημο site το αγόρασες; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts