Sennheiser Δημοσιεύτηκε April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 25, 2019 Καλημερα.Λεω να κανω μια υπερβαση για μενα.Μετα απο ενα μεγαλο διαστημα χωρις σοβαρο κινητο λεω να επιστρεψω. Θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα. Σε μπατζετ εως τα 450-460 ευρω τι αξιζει πραγματικα να αγορασω; Να παω σε μια Ναυαρχιδα καποιων εταιρειων αλλα του προηγουμενου χρονου η να αγορασω κατι πιο φρεσκο;Μεγαλη σημασια για μενα εχει η αισθηση της λειτουργιας,ο καλος επεξεργαστης(δεν παιζω παιχνιδια) καλη καμερα(με η χωρις Gcam) και μια αξιοπρεπεστατη μπαταρια 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. ΕΩΣ 460 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5,8 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; ΚΑΙ ΤΑ 2 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) ΝΑΙ 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? ΝΑΙ 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; GLOBAL 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. ΝΑΙ ΣΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΗΧΟ 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΚΑΜΕΡΑ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Εγώ θα διάλεγα ένα μεταξύ των mi9 και p20 pro. Το πρώτο πιο φρέσκο, πιο γρήγορο. Το δεύτερο κορυφαία κάμερα και πολύ καλή αυτονομία. Ως Τρίτη επιλογή θα κοιτούσα και το one plus 6t. Smooth λογισμικό και κορυφαίο design για μένα Δε ξέρω πως πάνε από ήχο βέβαια τα συγκεκριμένα Sent from my Cool 1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sennheiser Δημ. April 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Εγώ θα διάλεγα ένα μεταξύ των mi9 και p20 pro. Το πρώτο πιο φρέσκο, πιο γρήγορο. Το δεύτερο κορυφαία κάμερα και πολύ καλή αυτονομία. Ως Τρίτη επιλογή θα κοιτούσα και το one plus 6t. Smooth λογισμικό και κορυφαίο design για μένα Δε ξέρω πως πάνε από ήχο βέβαια τα συγκεκριμένα Sent from my Cool 1 using Tapatalk Το oneplus δεν το ξερω καθολου.Τα καλα του χαρακτηριστικα ποια ειναι; Τι εννοεις οταν λες Smooth λογισμικο; Επισης και κατι αλλο...Σε εμενα που δεν παιζω παιχνιδια θα φανει η κατωτεροτητα σε επεξεργαστη του p20 σε σχεση με το mi9; Edited April 25, 2019 by Sennheiser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Galaxy s9+. Σιγά μην μπλέξεις με τα προαναφερόμενα κινητά οταν σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις την top οθόνη,ασύρματη φόρτιση,αξιόλογη μπαταρία,χωρίς touch latency και φυσικά top camera. send from my Mate 20pro beast Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Σε αυτά τα χρήματα κοιτάς τα P20 pro, s9+ και honor view 20 κατά την άποψή μου. Και τα 3 είναι ναυαρχίδες, πιο φρέσκο το Honor, αλλά πιο ολοκληρωμένα θεωρώ τα άλλα δύο. Επίσης το ράδιο το ξεχνάς. Άλλη καλή επιλογή είναι και το HTC 12+ αλλά δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση και υποστήριξη κινητού από την εταιρία, ίσως να ρωτούσες στο νήμα του κινητού. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited April 25, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Galaxy s9+. Σιγά μην μπλέξεις με τα προαναφερόμενα κινητά οταν σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις την top οθόνη,ασύρματη φόρτιση,αξιόλογη μπαταρία,χωρίς touch latency και φυσικά top camera. send from my Mate 20pro beast Καλά top csmera δεν έχει το s9. Ούτε καν καλή δεν είναι , μέτρια την λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Μέτρια η κάμερα του s9? Νομίζω οτι κάνεις λάθος... Αντιθέτως στέκεται επάξια και φέτος. Μέτριες είναι οι κάμερες των mi9,one plus και άλλων... send from my Mate 20pro beast Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Μέτρια η κάμερα του s9? Νομίζω οτι κάνεις λάθος... Αντιθέτως στέκεται επάξια και φέτος. Μέτριες είναι οι κάμερες των mi9,one plus και άλλων... send from my Mate 20pro beastOne plus mi 9 ναι p20 pro με τπτ μέτρια δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Χριστός Ανέστη παιδιά. Αν κατέβω σε midrange κατασταση Ποιο κινητό λέτε να επιλέξω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Κάτι σε redmi note 6 pro/7 θα ήθελες? Η θες πιο πάνω???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Χριστός Ανέστη παιδιά. Αν κατέβω σε midrange κατασταση Ποιο κινητό λέτε να επιλέξω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟποιοδήποτε xiaomi απλά εκεί ξεχνάς της cameres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Χριστός Ανέστη παιδιά. Αν κατέβω σε midrange κατασταση Ποιο κινητό λέτε να επιλέξω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αληθώς! Όταν λες mid range σε τι budget αναφέρεσαι; Αν μιλάμε από ~150 - ~180 Χiaomi πιστεύω είναι μονόδρομος (Νote 6 Pro πχ). Αν θες να ανέβεις στα 200 και λίγο παραπάνω, υπάρχουν ως εναλλακτικές και τα Samsung A7, A50, Honor 8X και ίσως και άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Αληθώς! Όταν λες mid range σε τι budget αναφέρεσαι; Αν μιλάμε από ~150 - ~180 Χiaomi πιστεύω είναι μονόδρομος (Νote 6 Pro πχ). Αν θες να ανέβεις στα 200 και λίγο παραπάνω, υπάρχουν ως εναλλακτικές και τα Samsung A7, A50, Honor 8X και ίσως και άλλα...Θα έλεγα έως τα 300 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Θα έλεγα έως τα 300 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk P20 στα 311;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Mi 8 πολύ καλύτερο συνολικά από το p20 .Συν ότι ενώ βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες το p20 είναι υπερβολικα over processed οι φωτό σε σημείο που μοιάζουν ψεύτικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Θα έλεγα έως τα 300 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν σε νοιάζει αρκετά η camera p20 αν camera δεν αποτελεί τρελό σημείο σου mi9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgio81 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Χριστός Ανέστη παιδιά. Αν κατέβω σε midrange κατασταση Ποιο κινητό λέτε να επιλέξω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Huawei P20 ή Huawei Honor Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 αν σε νοιάζει αρκετά η camera p20 αν camera δεν αποτελεί τρελό σημείο σου mi9 Mi 8 εννοείς μάλλον... Το Mi 9 ξεφεύγει αρκετά... Συμφωνώ πάντως ότι και το Mi 8 είναι αξιόλογη περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 mi8 P20 Pocophone Redmi note 7 Samsung a50 Κάπου εδώ νομίζω ότι θα πάω τελικά Τι λέτε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- P20 στα 311;;;Mi8 η P20 Σπύρο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Η αγορά έγινε παιδιά.. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να καταληξω Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Η αγορά έγινε παιδιά.. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να καταληξω Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυνατό το εργαλείο! Καλορίζικο και να το χαρείς! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Mate 20 pro;πολύ καλο.μπραβο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts