mariodj Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Μπορείς να γράψεις ποια το είναι και τι ακριβώς αφορά το λινκ που ανέβασες αν σου είναι εύκολο; Ένας σκέτος σύνδεσμος δεν βοηθά Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστό :wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ήρθε λοιπόν η 11 Πέραν του αισθητικού δεν είδα άλλη διαφορά, και λείπει το ultra saving battery mode Δεν μπορώ φυσικά να βγάλω συμπέρασμα από τώρα, έχει μια μικρή αίσθηση ότι είναι πιο ελαφρύ αλλά αυτό μπορεί να είναι και από τον καθαρισμό της cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ήρθε λοιπόν η 11 Πέραν του αισθητικού δεν είδα άλλη διαφορά, και λείπει το ultra saving battery mode και μόνο που μένουν οι ειδοποιήσεις στη status bar χωρίς να εξαφανίζονται, το λες τεράστια διαφορά:lol: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Το δοκίμασες; Δεν το έχω προσέξει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Το δοκίμασες; Δεν το έχω προσέξει ακόμα δεν χρειάζεται δοκιμή, με το που έρχεται ειδοποίηση μένει το εικονίδιο μέχρι να διαβαστεί και δεν εξαφανίζεται μετά απο λίγα δευτερόλεπτα όπως συνέβαινε στις προηγούμενες εκδόσεις Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ωραία καλο αυτό Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει η επιλογή για ultra saving mode ή οποία υποτίθεται είναι βασική νέα λειτουργία του 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Την λάβατε ΟΤΑ την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Την λάβατε ΟΤΑ την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο δικο μου το 7Α ναι ota ήρθε με το που το ενεργοποίησα πριν 9 μερες.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Όσοι έχουν PFLEUXM τους ήρθε η αναβάθμιση όσοι έχουν pflmixm ήρθε σε κανέναν;; Νομίζω όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ισχύει αυτό που έγραψες Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Και το πρώτο bug Στο μενού μπαταρία και απόδοση, δεν αλλάζουν τα ποσοστά χρήσης, έχει κολλήσει σε κάποια συγκεκριμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μόλις το φορτίσεις θα στρώσει, δεν είναι bug νέο αυτό... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Για να δούμε, μέχρι στιγμής είμαι στο 45% και δεν έχει αλλάξει καθόλου, θα το φορτίσω στο 100% να δούμε αν θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Θα στρώσει σίγουρα μόλις φτάσει 100% Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όντως έστρωσε Θα κάνω και ένα τεστ drain τώρα γιατί πάλι μας τα χάλασε η τελευταία αναβάθμιση του Poweramp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parastavas Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 καλησπερα . 26 -10 ηρθε η αναβαθμιση οτα. την επομενη μερα και μεχρι σημερα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση ,redmi 7 global, PFLEUXM .τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Και εμένα το ίδιο. 26/10 μου ήρθε η ενημέρωση και άρχιζα να την κατεβάζω. Επειδή αργούσε πολύ το κατέβασμα την άφησα για την επόμενη ημέρα αλλά την άλλη μέρα δεν μου εμφάνιζε την ενημέρωση προ λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όπως πάντα κάποιο θέμα είχε και την απέσυραν. Κάθε φορά τα ίδια... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εμενα που είναι PFLMIXM ποια η διαφορά του με τα δικά σας; Ακόμα βέβαια δε μου έχει κάποια αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Τι δηλαδή παίζει να έρθει και άλλη αναβάθμιση; Για την ιστορία, μια χαρά η αυτονομία, ήταν το poweramp που την ξεζουμιζε, μιλάμε για αύξηση θερμοκρασίας και τέτοια, πήρε πόδι ύστερα από χρόνια που το χρησιμοποιώ, και έβαλα το musicolet που είναι και free(για όσους ενδιαφέρονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parastavas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 οκ ,οποτε εχοντας και μη,αναμενουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parastavas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 καλησπερα .τελικα σημερα στις 20.00 περιπου εμφανιστηκε η 11. περιπου κανα 15 λεπτο κρατησε η εγκατασταση ολα οκ. τωρα το ψαχνω , μεχρι τωρα βλεπω διαφορετικα εικονιδια, και το ποιο σημαντικο οτι κραταει στη μπαρα επανω τις ειδοποιησεις για αναπαντητες ,ειδοποιησεις απο viber .whats up κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Εμφανίστηκε η 11 και στο κντ τις κόρης μου !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρα, σε όσους ήρθε εχθές και σήμερα έχετε pfleuxm ή pflmixm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Από ότι φαίνεται η αυτονομία βελτιώθηκε και να προσθέσω ότι το κινητό για πάνω από 6 ώρες ήταν μόνιμα συνδεδεμένο με bt και έπαιζε μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts