king2009 Δημοσιεύτηκε April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2019 Καλησπερα σας. Μετα απο 6 χρονια με το αθανατο Galaxy Note 10.1 ηρθε η ωρα να παμε στο επομενο. Ειμαι αναμεσα στα παρακατω https://www.skroutz.gr/s/11261018/Samsung-Galaxy-Tab-S3-Wi-Fi-9-7-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/14458963/Apple-iPad-9-7-2018-Wi-Fi-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/14149102/Huawei-MediaPad-M5-WiFi-10-8-32GB.html To πρωτο το επελεξα λογω της εξαιρετικης amoled που εχει και των 4 πολυ καλων ηχειων. Απο υποστηριξη ομως δεν περιμενω πολλα ειδικα απο Samsung. Το δευτερο για πρωτη φορα σε ipad το επελεξα για το λειτουργικο του αλλα με κρατανε πισω η λιγη μνημη και το αν γινετε jailbreak ωστε να περναω οτι θελω με drag and drop δεν θελω να μπλεξω με itunes κτλ ουτε conversions ταινιων σειρων ωστε να τα μπορει να τα διαβασει. Το τριτο το επελεξα για την πιο cinema αναλογια με κρατανε πισω η οθονη που δεν την εχω δει απο κοντα και ο kirin 960 πως ειναι απεναντι στους 820 και στον Α10. Μεγαλα συν η υποδοχη καρτας SD των M5/S3 ωστε να πεταξω πανω μια 256αρα να καθαρισω απο χωρο. Απο την αλλη το ipad στα 280 ειναι αρκετα δελεαρ σαν τιμη αλλα εχω χρονια να ασχοληθω με ios και φοβαμαι μην μπλεξω και δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου. Στην πιο πανω κατηγορια εβλεπα τα Tab S5e το οποιο ομως βγηκε τωρα και η τιμη του ειναι στα υψη. Λογικα σε κανα μηνα θα το βρισκουμε κατω απο 400 αλλα δεν ξερω αν μπορω να περιμενω. https://www.skroutz.gr/s/18200997/Samsung-Galaxy-Tab-S5e-10-5-64GB.html Περιμενω τις αποψεις σας πανω στο θεμα ωστε να παμε σε ενα tablet που να με καλυψει για αρκετα χρονια οπως το Note. Εχουμε απαλλαγη ΦΠΑ οποτε θα αγοραστει με τιμολογιο με αφαιρεση του φπα απευθειας απο το καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εγώ να σου πω την αλήθεια λόγω amoled θα κατεληγα στο Samsung. Kirin δεν τον εμπιστεύομαι και το ios δεν το μπορώ.Ομως αυτός είμαι εγώ. Αν θες κάτι να σου κρατήσει χρόνια μάλλον πρέπει να πας στο ipad.Με jailbreak κάνει πολλά όμως δεν έχει usb otg που το θεωρώ απαραίτητο και δεν παίρνει κάρτα sd. Το huawei σε 5χρονια δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να το πουλήσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εγώ να σου πω την αλήθεια λόγω amoled θα κατεληγα στο Samsung. Kirin δεν τον εμπιστεύομαι και το ios δεν το μπορώ.Ομως αυτός είμαι εγώ. Αν θες κάτι να σου κρατήσει χρόνια μάλλον πρέπει να πας στο ipad.Με jailbreak κάνει πολλά όμως δεν έχει usb otg που το θεωρώ απαραίτητο και δεν παίρνει κάρτα sd. Το huawei σε 5χρονια δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να το πουλήσεις.... Ειναι δικοπο μαχαιρι. Το S3 εχει την οθοναρα του περνει καρτα μνημης αλλα ειναι δραμα σε αναβαθμισεις ακομα δεν ξερουμε αν παρει android 9. Στο ipad εισαι σιγουρος με τις αναβαθμισεις αλλα σιγουρα πρεπει να συμβιβαστω με τα 32gb μνημης που αυτα καπως παλευονται και σιγουρα να κανω JB ωστε να μπορω να εχω μεγαλυτερη ελευθερια. Για το M5 διαβαζω καλα λογια απο τους κατοχους αλλα οπως ειπες kirin ειναι αυτος με οτι συνεπαγεται. Μπορει καποιος να μου πει ποσο ευκολο ειναι το JB στο ios 12 που εχει το ipad 2018? Θα μπορω να του πεταξω μεσα μερικες σειρες και να τις διαβασει η θελει μετατροπες κτλ? Δυσκολη η επιλογη πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 MiPad 4Plus 4/64 240€ από Κινα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 (edited) MiPad 4Plus 4/64 240€ από Κινα Καποιο link να το δω? Απο κινα ξεχναω τιμολογιο προφανως αλλα ας το δουμε γιατι γενικα εμπιστευομαι xiaomi. Δεν το βρηκα στα 240 απο κανενα site. Θελουμε priority σιγουρα για να μην περασει τελωνειο. Edited April 19, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καποιο link να το δω? Απο κινα ξεχναω τιμολογιο προφανως αλλα ας το δουμε γιατι γενικα εμπιστευομαι xiaomi. Δεν το βρηκα στα 240 απο κανενα site. Θελουμε priority σιγουρα για να μην περασει τελωνειο. https://www.google.com/search?client=ms-android-huawei-rev1&ei=W-m5XNa9Bc6O6QT9m7N4&q=mi+pad+4+plus+banggood&oq=mi+pad+4+plus+b&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.1.0l2j0i22i30l6.20493.22652..24132...0.0..0.171.1189.0j8......0....1.........0i71j41.scSYibQIrBs#ip=1 Κάποια από το.λινκ το έχουν 250-270€ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 https://www.google.com/search?client=ms-android-huawei-rev1&ei=W-m5XNa9Bc6O6QT9m7N4&q=mi+pad+4+plus+banggood&oq=mi+pad+4+plus+b&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.1.0l2j0i22i30l6.20493.22652..24132...0.0..0.171.1189.0j8......0....1.........0i71j41.scSYibQIrBs#ip=1 Κάποια από το.λινκ το έχουν 250-270€ Ειναι το απλο mi pad 4 αυτο. Το μεγαλο παιζει στα 300. Οποτε δεν συμφερει. Το S3 θα με βγει στα 280 χωρις το ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εχωντας αγοράσει στη μητέρα μου ένα Toshiba πριν 2 χρόνια και βλέποντας ένα επίσης 3 χρόνων ταμπλετ της σαμσουνγκ θα σου πρότεινα να μη πας σε ταμπλετ με Android. Από την άλλη έκατσες πολλά χρόνια με αυτό που έχεις οπότε ίσως να μην έχεις θέμα αλλά δε ξέρω... Αν και στα κινητά παίρνω μόνο Android για ταμολετ θα σου πρότεινα μόνο iPad αλλά δε ξερω κατά πόσο μπορείς να κάνεις jailbreak και τα σχετικά. Καλύτερα ψαξτο πολύ και αν κάνεις αυτά που θες πήγαινε στ iPad που ναι και εγγύηση. Αλλιώς σε αυτά τα λεφτά να ξέρεις παίρνεις και ένα αξιόπιστο λαπτοπ η θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το xiaomi MI max 3 που ναι 7 ίντσες βέβαια αλλά είναι σχεδόν όλο οθόνη...στο λέω μήπως και.. Άκυρο το ξέρω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Εχωντας αγοράσει στη μητέρα μου ένα Toshiba πριν 2 χρόνια και βλέποντας ένα επίσης 3 χρόνων ταμπλετ της σαμσουνγκ θα σου πρότεινα να μη πας σε ταμπλετ με Android. Από την άλλη έκατσες πολλά χρόνια με αυτό που έχεις οπότε ίσως να μην έχεις θέμα αλλά δε ξέρω... Αν και στα κινητά παίρνω μόνο Android για ταμολετ θα σου πρότεινα μόνο iPad αλλά δε ξερω κατά πόσο μπορείς να κάνεις jailbreak και τα σχετικά. Καλύτερα ψαξτο πολύ και αν κάνεις αυτά που θες πήγαινε στ iPad που ναι και εγγύηση. Αλλιώς σε αυτά τα λεφτά να ξέρεις παίρνεις και ένα αξιόπιστο λαπτοπ η θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το xiaomi MI max 3 που ναι 7 ίντσες βέβαια αλλά είναι σχεδόν όλο οθόνη...στο λέω μήπως και.. Άκυρο το ξέρω.. :) Για αυτο ακριβως ρωτησα ποσο ευκολο ειναι το JB στο ipad 2018 με την τελευταια εκδοση ios με το που το παρω να το κανω να ειμαι ηρεμος με οτι θα περασω. Laptop/pc/κινητο εχω θελω ενα 10ιντσο tablet για ταινιες/σειρες/παιχνιδια και λιγο browsing. Αν η samsung προσεχε τα tablet της περισσοτερο δεν θα το σκεφτομουν καν. Αλλα βλεποντας το note που εχω να εχει να παρει update official απο το 2014 το σκεφτομαι πρωτη φορα σοβαρα για ios που το απεχθανομαι αλλα ισως να βρεθει καποια λυση τουλαχιστον στα πιο σημαντικα θεματα. Η οθονη του σε συγκριση με την amoled του S3 πως τα πηγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 κοιταξε ipad pro 11αρι που εχω δει απο κοντα τα σπαει...ναι οι amoled ειναι εξισου καλες αλλα και στα κινητα μου εγω προτιμω lcd...απο εκει και περα γνωμη μου απεφυγε android tablet..το ios ουτε εγω ειμαι φαν αλλα αυτο που κανει το κανει πολυ καλα και ισως να το αγαπησεις οσο αφορα σε tablet..anyway μη κουραζω αλλο καποιος που ισως εχει δουλεψει η και εχει και τα 2 ας πει μια πιο καλη γνωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Το mi pad 4 plus από το banggood έχει 276 αλλά μόνο μέσω του app. Τώρα για εκτός android θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στα διαφορά ταμπλετάκια με windows που υπάρχουν σε banggood και gearbest. Είναι μια ιδιαίτερη λύση αλλά δεν αποκλείεται να βρεις και κάτι που να αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 κοιταξε ipad pro 11αρι που εχω δει απο κοντα τα σπαει...ναι οι amoled ειναι εξισου καλες αλλα και στα κινητα μου εγω προτιμω lcd...απο εκει και περα γνωμη μου απεφυγε android tablet..το ios ουτε εγω ειμαι φαν αλλα αυτο που κανει το κανει πολυ καλα και ισως να το αγαπησεις οσο αφορα σε tablet..anyway μη κουραζω αλλο καποιος που ισως εχει δουλεψει η και εχει και τα 2 ας πει μια πιο καλη γνωμη... Ξεφευγει τελειως απο το budget μου το ipad pro στα 560 δεν το κοιταω καθολου. Περιμενω καποια απαντηση για σιγουρο JB για το ipad και θα παω σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Τραβα σε ipad γιατι εσυ παιζεις και πολλα παιχνιδια και το Σαμσουνγκ στην μπαταρια ειναι για κλαμματα. Ειχα tab S2 και ξερω.Ομως οταν θα ξαναπαρω ταμπλετ παλι σε Samsung θα παω ή σε Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Εγώ πήρα το iPad γιατι παίζω παιχνίδια και επεξεργαστικα τουλάχιστον είναι καλύτερο και από το Tab s4..1.3 εκατομμύρια εφαρμογές γραμμένες για iPad στο Store..Πρώτη φορά και γω σε iPad έπαθα πλάκα με το πως αποκρίνεται το μηχάνημα..Δεν συγκρίνεται νομίζω με κανένα..Το αμέσως επόμενο είναι το Air 2019 αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τα 600 ευρώ,τουλάχιστον για τη δικιά μου χρήση..Μπαταρια σκύλος το χαϊδεύεις και εκτελεί πολύ γρήγορα τα πάντα..Συν της άλλης ότι δεν είχες και εσύ iOS συσκευή καιρός να δοκιμάσεις..Εχει και κάτι ειδικά στικάκιΑ sandisk για να περνάς πράγματα ,μέσω μιας εφαρμογής sandisk αλλά δεν το έχω ψάξει..Αν λέμε αν δεν σου αρέσει τελικά,θα πουληθεί πολύ πιο εύκολα από το Tab s3..Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 (edited) Μπορει να μην ειμαι φαν των apple σε κινητα ομως στα ταμπλετ ειναι αλλη κατηγορια και ιδιως σε τιμη κατω απο 300 ευρω. Πρωην κατοχος samsung tab pro που θεωρουταν tabletara. Ναι μεν ειχε οθοναρα και ηταν γρηγορο ομως η μπαταρια ηταν χαλια, με τον καιρο ετρωγε παρα πολλα κολληματα, καθως και η ταχυτητα σταδιακα επεφτε μεχρι που εγινε απελπιστικα αργο, οσα factory reset κι αν εκανα. Πηγα σε apple ipad 9,7 και εδω και πανω απο 1 χρονο η μπαταρια παραμενει κτηνος και η ταχυτητα ειναι ιδια με την πρωτη μερα οσο κι αν το λιωνω χωρις το παραμικρο κολλημα. Apple ipad 9,7 δαγκωτο. Δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα. Edited April 20, 2019 by zampas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Να στε καλά παιδιά. Από βδομάδα παραγγέλνω το IPad 2018 και ελπίζω να μην τα βρω σκούρα και να το φέρω γρήγορα βόλτα. Καλές οι amoled στα tablet αλλά χωρίς εφαρμογές και αναβαθμίσεις απλά κάθεσαι και το κοιτάς. Θα επανέλθω κάποια στιγμή με τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Σαν συσκευή ipad μονόδρομος, αν θες δυνατότητες δυνατότητες otg κλπ και ταυτόχρονα δύναμη πας στο huawei και αν σε νοιάζει μόνο οθόνη πας Samsung IPad - >huawei - >Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Έγινε αγορά στα 282 με τιμολόγιο και το περιμένω. Ασημί πίσω άσπρο μπροστά πήρα. Ελπίζω να μην τα βρω σκούρα ξεκίνησα διάβασμα σήμερα για κόψιμο διαφημίσεων μεταφορά αρχείων χωρίς iTunes ελπίζω να βγάλω γρήγορα άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Έγινε αγορά στα 282 με τιμολόγιο και το περιμένω. Ασημί πίσω άσπρο μπροστά πήρα. Ελπίζω να μην τα βρω σκούρα ξεκίνησα διάβασμα σήμερα για κόψιμο διαφημίσεων μεταφορά αρχείων χωρίς iTunes ελπίζω να βγάλω γρήγορα άκρη.3u tools θα σου κάνει τηβ ζωή εύκολη σε αρκετά πράγματα και ένα φλασακι που είναι lightning από την μία και usb από την άλλη είναι must Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 3u tools θα σου κάνει τηβ ζωή εύκολη σε αρκετά πράγματα και ένα φλασακι που είναι lightning από την μία και usb από την άλλη είναι must To 3u tools δεν το γνώριζα θα το τσεκάρω άμεσα. Φλασακι SanDisk θα πάρω σίγουρα τα βρήκα σε πολύ καλές τιμές. Από βδομάδα που θα το έχω οτιδήποτε χρειαστώ θα γράψω στο θεμα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 To 3u tools δεν το γνώριζα θα το τσεκάρω άμεσα. Φλασακι SanDisk θα πάρω σίγουρα τα βρήκα σε πολύ καλές τιμές. Από βδομάδα που θα το έχω οτιδήποτε χρειαστώ θα γράψω στο θεμα του. θα σου το πω και αλλιος το 3u tools το χρησιμοποιούμε στην δουλειά για κύριο πρόγραμμα (και φαντάζεσαι πόσα idev περνάνε την μέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Airdroid λειτουργεί άψογα στο iOS και μεταφέρεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Ούτε jailbreak, ούτε ταρζανιές. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Θα τα τσεκάρω όσα λέτε παιδιά. Θα γίνω expert και στο ios μετά από χρόνια αποχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts