freddaras Δημοσιεύτηκε April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2019 θελω να στειλω σε πελατη στην δουλεια pm και δεν με ανοιγει καν η σελιδα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Έτσι διάβασα... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εγω παντως εδω και λιγ ωρα δεν μπορω να μπω καθολου,ενω εχω κανονικα ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Βάλε dns 8.8.8.8 δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Nαι είχαν πέσει σήμερα για πολλή ώρα Facebook, Instagram, Whats App... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts