Lemannia Δημοσιεύτηκε April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2019 Καλησπέρα σας κύριοι.Μετα από αρκετά χρόνια στο iOS και επειδή πλέον τα κινητά των 600+ είναι πολυτέλεια λεω να κατέβω λίγα σκαλιά κάτω. θα προτιμούσα κυρίως σε χρήματα και λιγότερο σε απόδοση. Ψαχνω λοιπόν ένα δυνατό επεξεργαστικα κινητό με όσο γίνεται πιο καλή κάμερα και μπαταρία και να έχει και την ανάλογης ποιότητα κατασκευής. Το απόλυτο VFM λοιπον σε αυτά τα χρήματα..... 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.300-350 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6+ 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;Δεν εχω θεμα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)ναι 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?Dual ναι τα αλλα και ναι και οχι 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;GLOBAL 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.ΝΑΙ ...και Lcd αν ειναι καλο 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα,κάμερα,αυτονομια 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.Xiaomi redmi note 4x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Lg g7 (όχι dual) ή από Σκρουτζ Xiaomi mi 8 (δεν έχει ραδιόφωνο) , αυτές είναι οι δικές μου επιλογές στα χρήματα σου! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Lg g7 (όχι dual) ή από Σκρουτζ Xiaomi mi 8 (δεν έχει ραδιόφωνο) , αυτές είναι οι δικές μου επιλογές στα χρήματα σου! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το pocophone δεν παιζει καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλός ήχος ( g7), καλή οθόνη (και τα 2)! Σε αυτό βασίζεται η αναφορά μου στις 2 συσκευές. Και το poco είναι καλό και τα έχει σχεδόν όλα ,αλλά τ άλλα είναι πιο premium! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 htc u11 η σονυ xz2....5,5 ιντσες και τα 2 αλλα συσκευαρες και οι 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Καλός ήχος ( g7), καλή οθόνη (και τα 2)! Σε αυτό βασίζεται η αναφορά μου στις 2 συσκευές. Και το poco είναι καλό και τα έχει σχεδόν όλα ,αλλά τ άλλα είναι πιο premium! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αγορα μονο απο Ελλαδα η μπορω και απο εξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Το pocophone δεν παιζει καθολου; Πολύ δυνατό το Poco σε ... επιδόσεις... Αλλά σε σχέση με τα άλλα θα χάσεις σε κάμερα, οθόνη σίγουρα + άλλα μικροπράγματα (πχ NFC)... Για το Mi 8 συμφωνώ είναι VFM επιλογή στην τιμή που το βρίσκεις... Αγορα μονο απο Ελλαδα η μπορω και απο εξω; Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι για να δούμε πόσο παίζει εδώ και πόσο έξω... Αν μιλάμε για διαφορά που να αξίζει τον κόπο, το Banggood πχ φαίνεται ακόμα ασφάλες για παρατράγουδα τελωνείου και γρήγορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Μέχρι 350€ είσαι άνετα από Ελλάδα!! Όπως είδες (όταν ήταν 400 ) ανάμεσα από τα 2 ήμουν και προτίμησα το mi 8 λόγω 6/128! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Πολύ δυνατό το Poco σε ... επιδόσεις... Αλλά σε σχέση με τα άλλα θα χάσεις σε κάμερα, οθόνη σίγουρα + άλλα μικροπράγματα (πχ NFC)... Για το Mi 8 συμφωνώ είναι VFM επιλογή στην τιμή που το βρίσκεις... Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι για να δούμε πόσο παίζει εδώ και πόσο έξω... Αν μιλάμε για διαφορά που να αξίζει τον κόπο, το Banggood πχ φαίνεται ακόμα ασφάλες για παρατράγουδα τελωνείου και γρήγορο...Για το mi8 λεω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιο δοκιμασμένο μαγαζί για αγορά του mi8 υπάρχει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 12, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Huawei P20 Pro Αυτο τι λεει; Άκυρο... Ξεφεύγει σε τιμη Edited April 13, 2019 by Lemannia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Κάποιο link αγοράς για το mi8 έχουμε; Είτε από εδώ είτε από εξω Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Κάποιο link αγοράς για το mi8 έχουμε; Είτε από εδώ είτε από εξω Sent from my iPad using Tapatalk Το 6/64 έχει 309 στο Banggood... Στο Skroutz ξεκινάει από 310... Οπότε συμφέρει από Ελλάδα... Στο Skroutz στα ~330 το βρίσκεις και με 2ετή εγγύηση καταστήματος... Τα σταθμίζεις και αποφασίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Και γω από banggood το είχα πάρει Σεπτέμβριο, αν θέλεις από σκρουτζ μπες στο νήμα του και ρώτα τα παιδιά αν έκαναν αγορά από εκεί τώρα πρόσφατα και αν είναι με ένα πμ να σε πούνε κατάστημα!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία χρημάτων πρέπει να πας πιο πίσω, κάνα lg v30 etc etc για κατηγορία ναυαρχίδας, αλλιώς πάς για φρέσκα midrange !!! Είναι δύσκολο σίγουρα αλλά πρέπει να βάλεις με την σειρά τις προτεραιότητες που έχεις και να ζυγίσεις τα + και τα - της κάθε συσκευής, ιδίως αν είναι να την κρατήσεις για χρόνια!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία χρημάτων πρέπει να πας πιο πίσω, κάνα lg v30 etc etc για κατηγορία ναυαρχίδας, αλλιώς πάς για φρέσκα midrange !!! Είναι δύσκολο σίγουρα αλλά πρέπει να βάλεις με την σειρά τις προτεραιότητες που έχεις και να ζυγίσεις τα + και τα - της κάθε συσκευής, ιδίως αν είναι να την κρατήσεις για χρόνια!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠίσω εννοείς χρονικά; Αξίζει καμμία συσκευή έτσι ώστε να πάω πίσω; Πχ. LG G7 samsung s7,s8 κλπ Φρέσκo midrange είναι και το mi8; κάποιο άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Midrange =HONOR-REDMI-SAMSUNG A, το Xiaomi mi 8 και lg g7 είναι ναυαρχίδες του 2018,πίσω εννοώ χρονικά αλλά η δική μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει αν (πάλι το τονίζω) είναι να το κρατήσεις για καιρό!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Mate 20 lite? Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Mate 20 lite?Σε σχέση με το mi8 τι ισχύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Αυτό δεν το γνωρίζω σε σχέση με το ,mi 8.ισως το mi 8 να είναι καλύτερο οι ποιο έμπειροι θα σου πουν Edited April 13, 2019 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Σε σχέση με το mi8 τι ισχύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαφώς ανώτερη συσκευή σε όλα το Mi 8 το οποίο είναι προηγούμενη ναυαρχίδα, από το Mate 20 Lite που είναι midrange... Δες λίγο και το P20 (το απλό)... Tώρα είδα ότι από Skroutz παίζει εντός του budget σου... Aπλά είναι λίγο κάτω από 6 ίντσες (5.8)... Edited April 13, 2019 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Τη gcam την βάζουμε εύκολα στο mi8; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Τη gcam την βάζουμε εύκολα στο mi8; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aπ' όσο ξέρω ναι... Απλή εγκατάσταση APK, όπως και στο Poco... Aλλά για σιγουριά, ας απαντήσει και κάποιος κάτοχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. April 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εχω μια δωροεπιταγη 100 ευρω απο Public. Υπαρχει κατι που να αξιζει απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Τη gcam την βάζουμε εύκολα στο mi8; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι ,μπες στο νήμα του mi 8 παραθέτουν συχνά λινκ,και κάνεις απλά install το apk! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts