George6633 Δημοσιεύτηκε March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2019 Καλησπέρα...Τον Ιούνιο φεύγω για σεζόν πρακτική και πάω στην Κρήτη.Πρώτη φορά εκεί,σκέφτηκα να πάρω ένα καλό κινητό γιατί στα ρεπό μου θα γυρίσω όσο μπορώ το νησί και θέλω να έχω ένα κινητό να τραβάω καλές φώτο.Το βασικό κριτήριο είναι αυτό μαζί με την καλή αυτονομία.Ειδα το iPhone 8 plus,το Sony XZ3,Το Nokia 9 pureview και το Samsung Note 9.Κλείνω προς το τελευταίο..Υπάρχει κάτι άλλο να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Note 9 και p20 pro (λίγο καλύτερο το p20 pro νύχτα) κάτι αλλο δεν έχει, μετά πέφτεις αρκετά ότι αφορά την night photo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 31, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Note 9 και p20 pro (λίγο καλύτερο το p20 pro νύχτα) κάτι αλλο δεν έχει, μετά πέφτεις αρκετά ότι αφορά την night photo P20 pro το είχα και το έδωσα για οικονομικους τότε λόγους... Τρομερή κάμερα αλλά δεν θα ήθελα να δώσω χρήματα για να το πάρω 2η φορά η αλήθεια είναι.Οποτε το Note είναι μονόδρομος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Note 9 κι από μένα. Δεν θα σε απογοητεύσει. Το αντίθετο μάλιστα.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 P20 pro το είχα και το έδωσα για οικονομικους τότε λόγους... Τρομερή κάμερα αλλά δεν θα ήθελα να δώσω χρήματα για να το πάρω 2η φορά η αλήθεια είναι.Οποτε το Note είναι μονόδρομος..Τότε note, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός και αν θέλεις να περιμένεις για το mate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ξανά αυτή την οθόνη με όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έχει το Note 9.Με φοβίζει λίγο το μέγεθος αλλά κυρίως το ότι σε κάποια reviews που είδα θερμαίνεται εύκολα..Κατα τ άλλα νομίζω για εκεί πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ξανά αυτή την οθόνη με όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έχει το Note 9.Με φοβίζει λίγο το μέγεθος αλλά κυρίως το ότι σε κάποια reviews που είδα θερμαίνεται εύκολα..Κατα τ άλλα νομίζω για εκεί πάω.Μεγάλο δεν είναι ιδιαίτερα σε σχέση με το p20 pro, αλλά ναι ότι θερμαίνεται θερμενεται αυτό όντος παίζει, για να μην το κάνει εντονα βάζεις φως κάτω από 40% και κλείνεις ότι δεν κάνεις χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Μεγάλο δεν είναι ιδιαίτερα σε σχέση με το p20 pro, αλλά ναι ότι θερμαίνεται θερμενεται αυτό όντος παίζει, για να μην το κάνει εντονα βάζεις φως κάτω από 40% και κλείνεις ότι δεν κάνεις χρήση Nαι, θα πάρει συσκευή ~580 και θα έχει στο νου του να βάζει φωτεινότητα <40% και να κλείνει ότι δε χρησιμοποιεί... Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά... Υ.Γ. Δε λέω να μην πάρει το Note για αυτόν τον λόγο (δεν έχω ιδέα αν και κατά πόσον ισχύει), απλά αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Nαι, θα πάρει συσκευή ~580 και θα έχει στο νου του να βάζει φωτεινότητα <40% και να κλείνει ότι δε χρησιμοποιεί... Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά... Υ.Γ. Δε λέω να μην πάρει το Note για αυτόν τον λόγο (δεν έχω ιδέα αν και κατά πόσον ισχύει), απλά αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις. τοαν εχεις ψιλα το φως και είσαι σε 4g πχ βράζει άσχημα απο εκει και πέρα η προσαρμόζεται η πάει σε κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Φωτεινότητα πολύ δεν βάζω ειδικά με super amoled,στο 2G το έχω μόνιμα με WiFi ανοιχτό.. Από κει και πέρα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Φωτεινότητα πολύ δεν βάζω ειδικά με super amoled,στο 2G το έχω μόνιμα με WiFi ανοιχτό.. Από κει και πέρα δεν ξέρω. αυτο αρκει απο την στιγη που εχει τερμα χαμυλα το φως και 2g και wifi μια χαρα εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Εγώ δεν έχω αισθανθεί ποτέ να θερμαίνεται αν και το κάνω σχετικά σκληρή χρήση. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω το 8/512. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Ωραία σας ευχαριστώ παιδιά...παμε για Note 9 λοιπόν,νομίζω ότι αξίζει τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts