Jump to content

Εως 600€ με κριτήριο την καμερα

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...Τον Ιούνιο φεύγω για σεζόν πρακτική και πάω στην Κρήτη.Πρώτη φορά εκεί,σκέφτηκα να πάρω ένα καλό κινητό γιατί στα ρεπό μου θα γυρίσω όσο μπορώ το νησί και θέλω να έχω ένα κινητό να τραβάω καλές φώτο.Το βασικό κριτήριο είναι αυτό μαζί με την καλή αυτονομία.Ειδα το iPhone 8 plus,το Sony XZ3,Το Nokia 9 pureview και το Samsung Note 9.Κλείνω προς το τελευταίο..Υπάρχει κάτι άλλο να προτείνετε;

Note 9 και p20 pro (λίγο καλύτερο το p20 pro νύχτα) κάτι αλλο δεν έχει, μετά πέφτεις αρκετά ότι αφορά την night photo

Note 9 και p20 pro (λίγο καλύτερο το p20 pro νύχτα) κάτι αλλο δεν έχει, μετά πέφτεις αρκετά ότι αφορά την night photo

P20 pro το είχα και το έδωσα για οικονομικους τότε λόγους... Τρομερή κάμερα αλλά δεν θα ήθελα να δώσω χρήματα για να το πάρω 2η φορά η αλήθεια είναι.Οποτε το Note είναι μονόδρομος..

Note 9 κι από μένα. Δεν θα σε απογοητεύσει. Το αντίθετο μάλιστα....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

P20 pro το είχα και το έδωσα για οικονομικους τότε λόγους... Τρομερή κάμερα αλλά δεν θα ήθελα να δώσω χρήματα για να το πάρω 2η φορά η αλήθεια είναι.Οποτε το Note είναι μονόδρομος..
Τότε note, δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός και αν θέλεις να περιμένεις για το mate

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ξανά αυτή την οθόνη με όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έχει το Note 9.Με φοβίζει λίγο το μέγεθος αλλά κυρίως το ότι σε κάποια reviews που είδα θερμαίνεται εύκολα..Κατα τ άλλα νομίζω για εκεί πάω.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ξανά αυτή την οθόνη με όλα τα υπόλοιπα καλούδια που έχει το Note 9.Με φοβίζει λίγο το μέγεθος αλλά κυρίως το ότι σε κάποια reviews που είδα θερμαίνεται εύκολα..Κατα τ άλλα νομίζω για εκεί πάω.
Μεγάλο δεν είναι ιδιαίτερα σε σχέση με το p20 pro, αλλά ναι ότι θερμαίνεται θερμενεται αυτό όντος παίζει, για να μην το κάνει εντονα βάζεις φως κάτω από 40% και κλείνεις ότι δεν κάνεις χρήση

Μεγάλο δεν είναι ιδιαίτερα σε σχέση με το p20 pro, αλλά ναι ότι θερμαίνεται θερμενεται αυτό όντος παίζει, για να μην το κάνει εντονα βάζεις φως κάτω από 40% και κλείνεις ότι δεν κάνεις χρήση

Nαι, θα πάρει συσκευή ~580 και θα έχει στο νου του να βάζει φωτεινότητα <40% και να κλείνει ότι δε χρησιμοποιεί... Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά...

Υ.Γ. Δε λέω να μην πάρει το Note για αυτόν τον λόγο (δεν έχω ιδέα αν και κατά πόσον ισχύει), απλά αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις.

Nαι, θα πάρει συσκευή ~580 και θα έχει στο νου του να βάζει φωτεινότητα <40% και να κλείνει ότι δε χρησιμοποιεί... Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά...

Υ.Γ. Δε λέω να μην πάρει το Note για αυτόν τον λόγο (δεν έχω ιδέα αν και κατά πόσον ισχύει), απλά αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις.

τοαν εχεις ψιλα το φως και είσαι σε 4g πχ βράζει άσχημα απο εκει και πέρα η προσαρμόζεται η πάει σε κάτι άλλο

Φωτεινότητα πολύ δεν βάζω ειδικά με super amoled,στο 2G το έχω μόνιμα με WiFi ανοιχτό.. Από κει και πέρα δεν ξέρω.

Φωτεινότητα πολύ δεν βάζω ειδικά με super amoled,στο 2G το έχω μόνιμα με WiFi ανοιχτό.. Από κει και πέρα δεν ξέρω.

αυτο αρκει απο την στιγη που εχει τερμα χαμυλα το φως και 2g και wifi μια χαρα εισαι

Εγώ δεν έχω αισθανθεί ποτέ να θερμαίνεται αν και το κάνω σχετικά σκληρή χρήση.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω το 8/512.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ωραία σας ευχαριστώ παιδιά...παμε για Note 9 λοιπόν,νομίζω ότι αξίζει τον κοπο.