Voldemort Δημοσιεύτηκε June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2005 Έχω δει κάποιον που έχει ένα avatar, το οποίο σε κάθε refresh αλλάζει :w00t: Λογικά, θα έχει επιλέξει 10-15 εικόνες, και σε κάθε refresh, μία από αυτές τυχαία έρχεται... Ξέρει κανείς πως γίνεται; :O Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Έχω δει κάποιον που έχει ένα avatar, το οποίο σε κάθε refresh αλλάζει :w00t: Λογικά, θα έχει επιλέξει 10-15 εικόνες, και σε κάθε refresh, μία από αυτές τυχαία έρχεται... Ξέρει κανείς πως γίνεται; :O Ο Bayern 7 ειναι. Δες μας δινεις τα φωτα σου φιλε Βαυαρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Google is your friend ;) http://www.google.com/search?q=random+image+php+script Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 :offtopic: Εγώ νόμιζα ότι είναι και ο Paul Frank! :p :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Google is your friend ;) http://www.google.com/search?q=random+image+php+script Μόνο που δεν μπορούμε να βάλουμε ένα php script ως avatar... :shifty: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Έχω γράψει 2-3 αντίστοιχα σε ASP.Net, αλλά καθώς το site δεν επιτρέπει custom avatars, αρκέστηκα στην BOFH υπογραφή που αλλάζει με κάθε refresh. Το μυστικό για να δουλέψει κάτι τέτοιο σε δύστροπα sites, είναι να ανακατευθύνετε κάποια κατάληξη/πλήρες όνομα αρχείου εικόνας προς το script. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Που το είδες για avatar αυτό Voldemort? Για υπογραφή να σου πω. Αλλά για άβαταρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Μόνο που δεν μπορούμε να βάλουμε ένα php script ως avatar... :shifty: Mάλλον δεν επισκέφτηκες κάποιο από τα αποτελέσματα της google για να καταλάβεις πως δουλεύει :shifty: Ίδιος είναι ο τρόπος για τα αβαταρς και τις υπογραφές, απλά το myphone δεν επιτρέπει να βάζουμε δικά μας άβαταρς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Αυτά τα sciptakia τα δοκίμασα, 2 παίξαν στον υπολογιστή μου (έχω βάλει php & apache)... Για να ενεργοποιηθεί, πρέπει να κάνουμε include το php αρχείο. Συγκεκριμένα <?php include "./HRIC/hioxRandomImage.php"; ? > Αυτό δηλαδή πως υποτείθεται να μπαίνει σε άβαταρ/υπογραφή; :mad: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts