_Dante_ Δημ. June 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ήρθε αναβαθμιση μάγκες Παλι καλα που εισαι και εσυ και ειδοποιεις γιατι δε το παταω να τσεκαρει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Παλι καλα που εισαι και εσυ και ειδοποιεις γιατι δε το παταω να τσεκαρει :lol: :lol::lol: Πάντως δεν ηταν κάτι το σημαντικό. Φοβάμαι πάντως πως MIUI θα πάρουμε τέλη Αυγούστου γιατί updates αλλά 2,5 μηνες παίρνουμε. Επιπλέον παρατήρησα πως πλέον μου μπουκώνει το ηχείο όταν μιλάω καποιες φορές πράγμα ακρως απογοητευτικό για τηλέφωνο που η κύρια δουλειά του ειναι κα μιλας. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 :lol::lol: Πάντως δεν ηταν κάτι το σημαντικό. Φοβάμαι πάντως πως MIUI θα πάρουμε τέλη Αυγούστου γιατί updates αλλά 2,5 μηνες παίρνουμε. Επιπλέον παρατήρησα πως πλέον μου μπουκώνει το ηχείο όταν μιλάω καποιες φορές πράγμα ακρως απογοητευτικό για τηλέφωνο που η κύρια δουλειά του ειναι κα μιλας. Δεν εχω παρατηρησει κατι με το ηχειο.Εκτος αν εγινε με το νεο update. Μου φαινεται διορθωσαν αυτο που μετα απο κληση εξαφανιζοταν ο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Με το ηχείο μου το κάνει και μένα τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Με τη τελευταια αναβαθμιση δε μου δουλευει ο proximity sensor στις κλησεις. Εψαξα και ειδα οτι είναι bug σε αρκετά χιαομι. Αν το εχεις καθετα δε δουλευει. Αν το βαλεις οριζοντια τοτε δουλευει. Το εχει και κανεις αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Με τη τελευταια αναβαθμιση δε μου δουλευει ο proximity sensor στις κλησεις. Εψαξα και ειδα οτι είναι bug σε αρκετά χιαομι. Αν το εχεις καθετα δε δουλευει. Αν το βαλεις οριζοντια τοτε δουλευει. Το εχει και κανεις αλλος; Καλησπέρα. Του έκανες του Proximity sensor απο το μενού CIT calibration; επίσης, μήπως μετά την αναβάθμιση, πέρασες κάποιο tempered glass; Εμπειρικά σου αναφέρω, ότι πέραν του calibration, να κάνεις δοκιμή στον proximity sensor και χωρίς tempered glass σε περίπτωση που του φοράς. Ότι υπάρχει θέμα υπερευαισθησίας του εν λόγω σένσορα, ναι υπάρχει, ενδεχομένως έχει αυτό να κάνει και με τη θέση που είναι αυτός τοποθετημένος στις συσκευές. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλησπέρα. Του έκανες του Proximity sensor απο το μενού CIT calibration; επίσης, μήπως μετά την αναβάθμιση, πέρασες κάποιο tempered glass; Εμπειρικά σου αναφέρω, ότι πέραν του calibration, να κάνεις δοκιμή στον proximity sensor και χωρίς tempered glass σε περίπτωση που του φοράς. Ότι υπάρχει θέμα υπερευαισθησίας του εν λόγω σένσορα, ναι υπάρχει, ενδεχομένως έχει αυτό να κάνει και με τη θέση που είναι αυτός τοποθετημένος στις συσκευές. Μπηκα στο CIT menu,δεν εχει επιλογη calibration αλλα μια μπαρα με την ευαισθησια. Ε οσο και να το βαλω,αν κραταω τη συσκευη καθετα η τιμη δεν αλλαζει οταν βαζω το χερι μπροστα. Tempered glass δε φοραω. Εκανα 2-3 restarts μπας και στρωσει αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Μπηκα στο CIT menu,δεν εχει επιλογη calibration αλλα μια μπαρα με την ευαισθησια. Ε οσο και να το βαλω,αν κραταω τη συσκευη καθετα η τιμη δεν αλλαζει οταν βαζω το χερι μπροστα. Tempered glass δε φοραω. Εκανα 2-3 restarts μπας και στρωσει αλλα τιποτα. Πάνω δεξιά μέσα στο μενού CIT (παράλειψή μου να το αναφέρω), δεν έχει τρεις κάθετες τελείες, όπου επιλέγοντάς τες, μέσα έχει το Proximity sensor calibration; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Πάνω δεξιά μέσα στο μενού CIT (παράλειψή μου να το αναφέρω), δεν έχει τρεις κάθετες τελείες, όπου επιλέγοντάς τες, μέσα έχει το Proximity sensor calibration; Ναι το κοιταξα και εκει,οχι δεν εχει. Οπως και να εχει,εφτιαξε μονο του μετα απο φορτιση. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Για MIUI 12 καμία αναφορά. Πάλι μας την φεραν με τα updates Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Παιδιά μολις ηρθε update για MIUI 12. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Παιδιά μολις ηρθε update για MIUI 12. Καλοδούλευτη η αναβάθμιση, αναμένουμε απο εσένα -εάν το επιθυμείς- την ολοκληρωμένη σου εικόνα για το νέο σου λειτουργικό. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Καλοδούλευτη η αναβάθμιση, αναμένουμε απο εσένα -εάν το επιθυμείς- την ολοκληρωμένη σου εικόνα για το νέο σου λειτουργικό. Λοιπόν ειναι γύρω στα 850mb η αναβάθμιση. Έχει αλλάξει η εφαμοφή της κάμερας (έχει γινει πιο premium εμφανισιακά) αλλά φοβάμαι πως σε απόδοση εικονας έχει χάσει λιγο. Αλλάζουν κάποια εικονίδια. Δυστυχώς live wallpaper δεν έχουμε παρά μόνο με κόλπο και τώρα γενικά προσπαθώ να ρυθμίσω πράγματα. gcam δουλεύει μια χαρα Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Λοιπόν ειναι γύρω στα 850mb η αναβάθμιση. Έχει αλλάξει η εφαμοφή της κάμερας (έχει γινει πιο premium εμφανισιακά) αλλά φοβάμαι πως σε απόδοση εικονας έχει χάσει λιγο. Αλλάζουν κάποια εικονίδια. Δυστυχώς live wallpaper δεν έχουμε παρά μόνο με κόλπο και τώρα γενικά προσπαθώ να ρυθμίσω πράγματα. gcam δουλεύει μια χαρα Θα πάρει κι άλλα features σε επόμενα updates. Το Mi 9 SE ανήκει στις συσκευές οι οποίες θα πάρουν το MiUi 12 based Android 11, δηλαδή με όλα τα features (καθότι ως γνωστόν, κάποιες συσκευές θα πάρουν το MiUi 12 based Android 10, δηλαδή με λιγότερα features). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Θα πάρει κι άλλα features σε επόμενα updates. Το Mi 9 SE ανήκει στις συσκευές οι οποίες θα πάρουν το MiUi 12 based Android 11, δηλαδή με όλα τα features (καθότι ως γνωστόν, κάποιες συσκευές θα πάρουν το MiUi 12 based Android 10, δηλαδή με λιγότερα features). Ενεργοποίησα το control panel στην κουρτινα και πραγματικά δίνει αλλη αισθηση στο κινητό. Πολύ ομορφο. Επίσης έβαλα και δυο super wallpaper κάνοντας μόνος μου την εγκατάσταση. Πολύ ομορφα επίσης. Με χαλάει μόνο που δείχνει πρώτα τον μήνα και μετά την ημερομηνία. Ωραιο το interface στην κάμερα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα αλλά δεν ειμαι από αυτούς που σκαλίζουν τα κινητά και πολύ. Θέλω μόνο να δώ μπαταρία πως αντιδρά. Στην απόκτυση πάντως μου φαίνεται πιο αστραπιαίο αλλά τρώει ελάχιστα παραπάνω mb από την ram. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Ενεργοποίησα το control panel στην κουρτινα και πραγματικά δίνει αλλη αισθηση στο κινητό. Πολύ ομορφο. Επίσης έβαλα και δυο super wallpaper κάνοντας μόνος μου την εγκατάσταση. Πολύ ομορφα επίσης. Με χαλάει μόνο που δείχνει πρώτα τον μήνα και μετά την ημερομηνία. Ωραιο το interface στην κάμερα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα αλλά δεν ειμαι από αυτούς που σκαλίζουν τα κινητά και πολύ. Θέλω μόνο να δώ μπαταρία πως αντιδρά. Στην απόκτυση πάντως μου φαίνεται πιο αστραπιαίο αλλά τρώει ελάχιστα παραπάνω mb από την ram. Άψογα. Θα παρατηρήσεις επίσης και περισσότερη ενεργειακή κατανάλωση, θα χάσεις αυτονομία εν ολίγοις. Παρατήρησέ το όμως. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Εμενα δε μου την εχει βγαλει ακομα παντως.Οταν ειναι θα τη δοκιμασω και θα γραψω... ΥΓ.Μολις δοκιμασα με δεδομενα και μου την εβγαζε και τη κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Κι εμένα μόλις μου ήρθε βλέπω.. την κατεβάζω κ αναμένουμε νεότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Πείτε και καμιά γνώμη ρε Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 20, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Καλουτσικες αλλαγες. Στα gestures χρειαζοταν αυτο για να γυρνας στη προηγουμενη εφαρμογη. Το control center δε μου αρεσε. Με ενα θεμα που ειχα ψιλοσερνοταν,με τα μαμα παει μια χαρα. Τον ηχο που κανει οταν βγαινει απο το αθορυβο γινεται να τον απενεργοποιήσουμε καπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Επίσης στις επαφές πάει η ελληνική αλφαβήτα για να βρίσκεις τα ονόματα έχει μόνο την αγγλική :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Επίσης στις επαφές πάει η ελληνική αλφαβήτα για να βρίσκεις τα ονόματα έχει μόνο την αγγλική :( Ισχύει αυτό. Δυστυχώς, ήταν ένα πισωγύρισμα, κάτι που υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις MiUi. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. August 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Καλα και στην εφαρμογη για το τηλεχειριστηριο,ειχε μαύρο θεμα και το βγάλανε. Θα τα ξαναβαλουν. Αναδυόμενο παράθυρο απο ειδοποίηση δεν εχω καταφέρει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Καλησπέρα στην παρέα! Αν και είχα βάλει στο μάτι το pixel 4a πήρα αυτό μεταχειρισμένο επειδή χάλασε αυτό που είχα και ήθελα συσκευή.. Μία ερώτηση που ήθελα να κάνω είναι αν μεγαλώνουν τα κουμπιά πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης. Επίσης αξίζει να μπει gcam(και αν ναι από που) η μας καλύπτει η στοκ? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 καλησπέρα παιδιά, μου ήρθαν κάποιες θήκες από κίνα τις οποίες τελικά δε θέλω οπότε τις πουλάω, όποιος θέλει ας μου στείλει. η μία είναι αυτή στο μπλε χρώμα: https://www.aliexpress.com/item/32976168289.html στα 5€ και η δεύτερη σε μαύρο: https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-9-SE-Shockproof-360-Armor-Hard-Silm-Case-Cover-Tempered-Glass/372637955125?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=641406417867&_trksid=p2060353.m2749.l2649 στα 3€ Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts