_Dante_ Δημ. October 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Περασα miui 11. Για ποιο ακριβως λογο αυξησαν την αποσταση των γραμμων?Χωραει λιγοτερα στην οθονη και προφανως δε βολευει. Καλα εννοειται το θεμα με το drain δε λυθηκε. Βαλανε λιγα εφεδακια για τις aod display και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Την πήρες over the air ? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Πληροφοριακά έχουμε και την καινούργια gcam για το κινητό μας. Όμορφο interface. Κατεβάζεται από εδώ και κατευθείαν install χωρις root: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/ προτείνω την MGC-7.0.009_MiIXSE.RPII.MiVIII_V1b.apk γιατί δεν έχει κολλήματα Ωραίος μάν την εβαλα και εγώ ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περασα miui 11. Για ποιο ακριβως λογο αυξησαν την αποσταση των γραμμων?Χωραει λιγοτερα στην οθονη και προφανως δε βολευει. Καλα εννοειται το θεμα με το drain δε λυθηκε. Βαλανε λιγα εφεδακια για τις aod display και αυτο. Για λέγε πώς την έβαλες? Μήπως κινεζική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Εχω custom rom απο xiaomi.eu. Βασιζεται στη china stable και εχει βγει απο αρχες οκτωβρη η miui 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Το βασικό στην 11 είναι ότι διορθώνουν αυτό το χάλι μενού που είχαμε στην 10. Γι αυτό σας λέω. Χίλιες φορές να έρθει τον Δεκέμβρη μαζί με το android 10 και με φτιαχμένο το θέμα της μπαταρίας παρά έτσι. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Πoιο χαλια μενου? Παντως κανανε πιο γρηγορο το fingerprint sensor ομολογω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Να ρωτήσω λίγο ρε μάγκες. Τι διαφορές ουσιαστικές έχει η κάμερα με την gcam. Εννοώ αν ο φακός έχει συγκεκριμένες δυνατότητες πως καλυτερεύει περνώντας απλά μια εφαρμογή?ψαχνω για κινητό αλλά με προβληματίζει λίγο αυτό με τη μπαταρία. Και επίσης θέλω ψιλό καλή κάμερα. Θα περιμένω μέχρι Black friday μήπως πέσει καμία καλή προσφορά Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Το βασικό στην 11 είναι ότι διορθώνουν αυτό το χάλι μενού που είχαμε στην 10. Γι αυτό σας λέω. Χίλιες φορές να έρθει τον Δεκέμβρη μαζί με το android 10 και με φτιαχμένο το θέμα της μπαταρίας παρά έτσι. Συμφωνώ απόλυτα και το πάω παραπέρα: καλύτερα Patch που να βελτιώνει αυτονομία και κάμερα και ας μην έρθει Android 10 ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Android 10 υπαρχει ηδη στη dev. Δηλαδγ στην επομενη η μεθεπομενη stable θα μπει. Η τελευταια μου ελπιδα για τη βελτιωση της μπαταριας. Παντως με την 11 εχω πλεον και vowifi περα απο volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 σε κάποιες χώρες λένε ότι πήραν ΟΤΑ miui 11. περιμένουμε. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 ήρθε αναβάθμιση παιδια. MIUI 11 απ ότι βλέπω. όχι android 10 όμως. επιβεβαιώστε Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Σε εμένα τίποτα ακόμη... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Σε εμένα τίποτα ακόμη... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις official rom? κάνε επανεκκινηση και κανε συνεχομενα search για αναβαθμιση μήπως και νιώσει. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ναι official.. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 To πατάω διαρκώς αλλά δεν ξυπνάει :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλημέρα , και εμένα με αλλεπάλληλα refresh δεν ξυπνάει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μόλις την πήρε... 11.0.4 περίπου 750 MB Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Μόλις την πήρε... 11.0.4 περίπου 750 MB Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα το ίδιο, την κατεβάζει τώρα χοχοχοχοχο :whip::whip::whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πραγματικά είναι πολύ πιο γρήγορο το άνοιγμα με δακτυλικό αποτύπωμα! Και τα εικονίδια πιο μεγάλα, η γραμματοσειρά πιο καθαρή και τέλεια και τα nature sounds Για να δούμε τι λέει από κατανάλωση μπαταρίας... Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με την ευκαιρία, απεγκατέστησα Mi Vault, Mi Peel Remote, Mi Credit και Mi Roaming ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίο και το Mi Doc Viewer, απεγκατέστησα MS Excel/Powerpoint/Word (-900MB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τελικά δεν πήρε το android 10 αλλά μόνο miui 11. Επίσης δεν μου λειτουργεί το wifi call της cosmote πλέον...Κατά τα άλλα πολύ καλή απόκριση. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Επιτέλους φαίνεται και, κατά την φόρτιση, το ποσοστό φόρτισης κάτω από το δακτυλικό αποτύπωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τελικά δεν πήρε το android 10 αλλά μόνο miui 11. Επίσης δεν μου λειτουργεί το wifi call της cosmote πλέον...Κατά τα άλλα πολύ καλή απόκριση. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες εδώ τη λύση ρε μαν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7927362#post7927362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 @miatov Ok θα δοκιμάσω και ενημερώνω. Πάντως τα κουμπιά είναι ενεργά απλά παίζει μόνο μέσω volte. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Όπως βλέπετε τα κουμπιά είναι ενεργά αλλά no wifi call... Δοκίμασα και τον dialer χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ενώ όπως βλέπετε το volte είναι οκ Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 5, 2019 by yiatsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts