PNeuMA Δημοσιεύτηκε June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2005 GUYZ THELO NA AGORASO CASE GIA TO PC MOU KAI 8ELO TIN GNOMI SAS :O TO "PROIN" CASE MOU TO EKOPSA STA PLAGIA KAI EBALA PLEXY GLASS,NEON,STRING KTL... TELEIA I IDEA TOU CASE MODING GIAUTO THELO ENA KALO CASE NA TO FTIAXO APO MESA TO CASE POU MOU ARESE EINAI: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm AN TO EXEI KANEIS PITE MOU AN EXEI PROBLIMATAKIA PLS HELP!!!!!!!! THX!! ;) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 8a sou proteina ena full tower mias kai einai ekseretika pi8ano na antimetopiseis provlimata me tin taksi ton kalodion. Dikh mou protasi einai ena Coolermaster stacker. Filika Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Δές μερικές φωτό απο το δικό μου. Έχει 12cm fan μπροστά και πίσω η ροή αέρα είναι καλή. Μαζέυει αρκετή σκόνη. Για το πόσο ευρύχωρο είναι η όχι πάρε μια ιδέα απο τις photo. :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Mεταφέρεται στο hardware. Αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. 8a sou proteina ena full tower mias kai einai ekseretika pi8ano na antimetopiseis provlimata me tin taksi ton kalodion. Dikh mou protasi einai ena Coolermaster stacker.Αν δεν έχεις πολλά drives, δεν χρειάζεται να πάρεις full tower, πιάνει πολύ περισσότερο χώρο χωρίς να υπάρχει λόγος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Δές μερικές φωτό απο το δικό μου. Έχει 12cm fan μπροστά και πίσω η ροή αέρα είναι καλή. Μαζέυει αρκετή σκόνη. Για το πόσο ευρύχωρο είναι η όχι πάρε μια ιδέα απο τις photo. :) Καθόλου ευρυχωρο. Και για να σε προλάβω ναι το έχω και εγώ. Μπορεί να έχει πολλές θέσεις για σκληρούς αλλά δεν είναι ευρύχωρο σε ότι αφορα το χώρο μεταξύ των PCI και των σκληρών. Το καλό είναι ότι έχει 3 ανεμιστηράκια στο κουτί. Το μπροστά και το πλαινό μπάζουν αέρα και το πίσω βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Mεταφέρεται στο hardware. Αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Αν δεν έχεις πολλά drives, δεν χρειάζεται να πάρεις full tower, πιάνει πολύ περισσότερο χώρο χωρίς να υπάρχει λόγος. Δλδ εσύ θα πάρεις full tower επειδή θες να βάλεις 5 cd-rom και 2 δίσκους? :woot: Ένα φυσιολογικός ανθρωπος θα θέλει το full πιο πολύ για τον εσωτερικό χώρο..... Πόσοι από εμάς έχουμε πάνω από 2 optical drives και 2 HDD's...άντε να τους έχεις τους δίσκους σε bridge..... Και εγώ Stacker προτείνω...πολύ ευρύχωρο.....μπορείς να ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ μέσα... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. June 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 8a sou proteina ena full tower mias kai einai ekseretika pi8ano na antimetopiseis provlimata me tin taksi ton kalodion. Dikh mou protasi einai ena Coolermaster stacker. auto to case den mou poliaresei. alloste den prepei na exei window :confused: xerete kanena kalo case guro sta 100e?? :O to:thermaltake armor http://www.thermaltake.com/xaserCase/armor/va8000bws/va8000bws.htm thelo tin gnwmi sas..... :O an to exei kaneis as steilei kamia foto plssss thx very much guyzzzz!!!!! :D Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 To armor κάνει 190+ ευρώ...και εσύ ψάχνεις γύρο στα 100.... Το stacker κάνει 160ε και παίρνει παράθυρο αλλά είνα εξτρα....σε μερικά μαγαζιά το έχουν βάλει.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Δλδ εσύ θα πάρεις full tower επειδή θες να βάλεις 5 cd-rom και 2 δίσκους? :woot: Ένα φυσιολογικός ανθρωπος θα θέλει το full πιο πολύ για τον εσωτερικό χώρο..... Πόσοι από εμάς έχουμε πάνω από 2 optical drives και 2 HDD's...άντε να τους έχεις τους δίσκους σε bridge..... Και εγώ Stacker προτείνω...πολύ ευρύχωρο.....μπορείς να ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ μέσα...Υπήρχε μια περίοδος που είχα 3 δίσκους, 3 cd/dvd και 4 pci κάρτες. Τότε, ναι, χρειαζόμουν το full tower. Δεν γινόταν αλλιώς, ακόμα και με αυτό, τα καλώδια μέσα ήταν τεράστιο πρόβλημα. Τώρα έχω 2 δίσκους, 1 dvd και ένα dvdrw. Επίσης έχω μόνο 2 κάρτες pci και οι δίσκοι είναι sata, οπότε το πρόβλημα με τα καλώδια είναι κατά πολύ μικρότερο. Σε αυτή την κατάσταση που νομίζω ότι είναι αρκετά συνηθισμένη, δεν χρειάζεται να έχεις full tower. Το μηχάνημα είναι αρκετά τακτοποιημένο και έχει καλή κυκλοφορία αέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το full tower το μόνο που κάνει είναι να πιάνει χώρο στο δωμάτιο. Πλησιάζει περισσότερο το έπιπλο παρά μια φυσιολογική συσκευή. Αν βέβαια θέλεις κάθε 3 και λίγο να ανοίγεις το μηχάνημα για να βάζεις την x,y,z "βελτίωση" μέσα, ε τότε πάρε full tower. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Καθόλου ευρυχωρο. Και για να σε προλάβω ναι το έχω και εγώ. Μπορεί να έχει πολλές θέσεις για σκληρούς αλλά δεν είναι ευρύχωρο σε ότι αφορα το χώρο μεταξύ των PCI και των σκληρών. Το καλό είναι ότι έχει 3 ανεμιστηράκια στο κουτί. Το μπροστά και το πλαινό μπάζουν αέρα και το πίσω βγάζει. Δέν είπα οτι είναι ευρύχωρο. :) Aυτό άλλωστε φαίνεται κ απο τις photo οτι έχει πέσει ψιλοστρίμωγμα. Αλλά και πάλι δεν θα έδινα παραπάνω λεφτά για ένα tower. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Υπήρχε μια περίοδος που είχα 3 δίσκους, 3 cd/dvd και 4 pci κάρτες. Τότε, ναι, χρειαζόμουν το full tower. Δεν γινόταν αλλιώς, ακόμα και με αυτό, τα καλώδια μέσα ήταν τεράστιο πρόβλημα. Τώρα έχω 2 δίσκους, 1 dvd και ένα dvdrw. Επίσης έχω μόνο 2 κάρτες pci και οι δίσκοι είναι sata, οπότε το πρόβλημα με τα καλώδια είναι κατά πολύ μικρότερο. Σε αυτή την κατάσταση που νομίζω ότι είναι αρκετά συνηθισμένη, δεν χρειάζεται να έχεις full tower. Το μηχάνημα είναι αρκετά τακτοποιημένο και έχει καλή κυκλοφορία αέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το full tower το μόνο που κάνει είναι να πιάνει χώρο στο δωμάτιο. Πλησιάζει περισσότερο το έπιπλο παρά μια φυσιολογική συσκευή. Αν βέβαια θέλεις κάθε 3 και λίγο να ανοίγεις το μηχάνημα για να βάζεις την x,y,z "βελτίωση" μέσα, ε τότε πάρε full tower. Οκ.... Δεν έπιασες όμως το "point" μου... Δεν θα πιστέψω κανένα που θα πάρει full σε απλό deskot pc ότι θα το πέρει ένα κουτί Full επειδή δεν χωράνε μέσα τα καλώδια...ή δεν έχει χώρο το pc για άλλα cd-rom... 2. Είπες ότι είχες 3 cd-rom και τωρα έχει 2....ποια η διαφορά στα καλώδια...αν θες να γράψεις on the fly θέλεις και τα 2 κανάλια του IDE απότε καμία διαφορά...όσο για τις pci....και σε barebone κουτί(λέμε τώρα) δεν τίθεται θέμα για αυτές...για τους δισκους...σε αυτό πάω πάσω...αλλά και πάλι ενα midi δεν έχει πρόβλημα αν έχεις φαντασία... 3.... Έμ....αυτό είναι το θέμα.... Δεν υπάρχει άτομο που να έχει ένα "καλό" κουτί και να μην το "πειράζει" κάθε 3 και λίγο....αλλιώς θα έμενε με το κουτί του πλαισίου η του κάθε πλαισίου..... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 IDE καλώδιο έχω μόνο ένα. Δεν κάνω ποτέ on the fly αντιγραφές, άλλωστε δεν γράφω cd εδώ και πολύ καιρό. Τα dvd, έτσι κι αλλιώς, προτιμώ να τα περνάω από τον δίσκο. Πρώτον δεν εμπιστευόμαι το reader για να κάνω on the fly αντιγραφή dvd και δεύτερον δεν έχει χρειαστεί ποτέ ως τώρα. Κουτί έχω ένα μαύρο thermaltake tsunami dream και το πήρα γιατί είναι πολύ όμορφο και πραγματικά πολύ καλό ποιοτικά. Δεν το ανοίγω σχεδόν ποτέ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Tι να πώ...είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.....(δεν είσαι ο μοναδικός).... Απλάοι περισσότεροι που θα πάρουν ένα τέτοιο κουτί θα χώσουν μέσα κια λαμπίτσα...ολο και κανένα uv reactive fan...και τέτοια... Τεσπα..... Ας αφ΄σουμε το παιδί να αποφασήσεις..δεν νομίζω να χρειάζεταιδικιγόρους.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Και γιατη δεν παιρνεις το Tsunami VA3000-SNA http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/sna/sna.htm Ειναι ελαφρη (5,6 Kg)και κανεις την δουλεια σου εγω αυτο σκεφτομαι να παρω. Αλλο ενα καλο ειναι το Cooler Master Pretorian 731 και το Cooler Master Cavalier 1 @mcde και γιατι δεν κανεις ποτε On the fly ποιος ο λογος, εγω μονο on the fly γραφω ακομι και σε τενιες το ιδιο κανω η οτι εχει σχεσει με αντιγραφη. Για τενιες χρησιμοποιω το CloneDVD, Davideo Prof.4, Ulead Filmbrenerei. και για της υπολοιπες αντηγραφες το Νero, Alcohol120,σπανια χρησιμοποιω CloneCD & Deamon Tools Μονο απο MVCD--> DVD πρεπει να το βαλω στον σκληρο δυσκο. Εχω δυο μηχανηματα εγγραφεις ενα Samsung SM-352B DVD&CD-R/RW και ενα Sony DRU-500AX DVD+-R/RW, φοβερος συνδιασμος ποτε πορβλημτα δεν ειχα τα CD-R τα γραφω με το πρωτο και τα DVD με το δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι και το βάρος του κουτιού (αν σε ενδιαφέρει να το φέρεις από δω και από κει...) Γιατί ωραία τα παράθυρα τα led και οι ανεμιστήρες, αλλά του κουτάκι μου έχει ξεπεράσει τα 20 κιλά... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 To armor κάνει 190+ ευρώ...και εσύ ψάχνεις γύρο στα 100.... to thermaltake armor to brika 140 http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1224&v_Item=974 den xero an einai kalo omos fenete oraio case to tsounami black den mou aresoun ta led pou exei :O mallon exo katalixei sto armor..... thx guyz gia tin voi8ia ;) Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 140...?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Για πες μας και μας ρε φίλε να πάρουμε καμια 10άρια και να τα πουλήσουμε προς 160 το ένα.... Να ξέρεις πως αν δεν δείς ένα κουτί από κοντά είναι σαν να μην το έχεις δεί καθόλου... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 en meri exeis dikio alla 8a paro simera til na do an exei megali epibarinsi sta exoda apostolis ena filaraki mou pire apo to computer4u.gr case poli f8ino kai kalo tou bgike mpes http://www.skroutz.gr na deis times..... Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ειχα καιρό να το "skroutzarw"..... Πράγματι έπεσε η τιμή του..αλλά δεν είναι το αλουμηνενιο που νόμιζα... Τεσπα...εγώ πάντως είπα την άποψή μου για το armor-stacker...υπάρχει και ενα vs thread των δύο αυτών κουτιών... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts