hgemwn Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις official θήκες; bumper και την άλλη της lg με το καπάκι; Επίσης για screen protector από Ελλάδα; Για το bumper που έχω είναι πολύ καλό αλλά δίνει όγκο... Για screen protector θα σου πρότεινα να είναι ματ αλλά ακόμα καλύτερα είναι το tempered glass... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις official θήκες; bumper και την άλλη της lg με το καπάκι; Επίσης για screen protector από Ελλάδα; εγω εχω την quickcover της LG εδω και κανα 4 μηνο και δεν την αλλαζω για κανενα λογο...προστατευει το κινητο σχεδον απο ολες τις αποψεις...λεω σχεδον γιατι δεν ξερω σε περιπτωση πτωσης τι παιζει...αλλα ειναι κ πολυ βολικη γιατι οποτε ανοιγεις την θηκη αναβει και η οθονη και οποτε την κλεινεις κλειδωνη η οθονη και σβηνει οποτε δεν χρειαζεται να ταλαιπωρεις και πολυ το power button...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παίδες εγώ έχω από την αρχή που πήρα το κινητό (τέλη Μαρτίου) τη Ringke Fusion. Tελευταία, ενώ γενικά είμαι πολύ προσεχτικός, μου έχει πέσει το κινητό 4-5 φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δίνει λίγο όγκο στη συσκευή και σίγουρα χάνεται το όμορφο design αλλά προστατεύει καλά κι έχει καλό grip. Περιμένω και Nilkin Tempered Glass γιατί με βλέπω με το Ν5 να τη βγάζω, ελέω τιμής Ν6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παίδες εγώ έχω από την αρχή που πήρα το κινητό (τέλη Μαρτίου) τη Ringke Fusion. Tελευταία, ενώ γενικά είμαι πολύ προσεχτικός, μου έχει πέσει το κινητό 4-5 φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δίνει λίγο όγκο στη συσκευή και σίγουρα χάνεται το όμορφο design αλλά προστατεύει καλά κι έχει καλό grip. Περιμένω και Nilkin Tempered Glass γιατί με βλέπω με το Ν5 να τη βγάζω, ελέω τιμής Ν6. Με τον καιρό το παιχνίδι στην μέρος αποκτά γρατζουνιές; Πάντως σε σχέση με της Google που έχω πιστεύω ότι υπερτερεί στο όγκο μιας και η δεύτερη έχει δικό της σχέδιο και δεν ακουμπάει πάνω στο σχέδιο του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα σας. Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο; Έχει να προτείνει κάποιο άλλο με άμεση διαθεσιμότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με τον καιρό το παιχνίδι στην μέρος αποκτά γρατζουνιές; What? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτές οι θήκες που ενεργοποιούν/απενεργοποιουν την οθόνη πως τις ψάχνουμε στα αγγλικά; επίσης υπάρχει τέτοια θήκη με τρύπα στο led; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτές οι θήκες που ενεργοποιούν/απενεργοποιουν την οθόνη πως τις ψάχνουμε στα αγγλικά; επίσης υπάρχει τέτοια θήκη με τρύπα στο led; http://www.ebay.com.au/itm/131046848587 και η τρυπα με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα σας. Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο; Έχει να προτείνει κάποιο άλλο με άμεση διαθεσιμότητα; Κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 What? :wacko: Καλά ότι να ναι... Εννοούσα αν το πίσω, πλαστικό μέρος της θήκης με τον καιρό αποκτά γρατζουνιές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 http://www.ebay.com.au/itm/131046848587 και η τρυπα με εγραψες.....:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 χωρις πλακα,ετσι την εκανα την τρυπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλά ότι να ναι... Εννοούσα αν το πίσω, πλαστικό μέρος της θήκης με τον καιρό αποκτά γρατζουνιές.... Ναι η αλήθεια είναι πως έχει κάποιες μικρές γρατσουνίτσες, αλλά θήκη είναι. Γι' αυτό την βάζεις για να μην τις αποκτήσει το κινητό, αλλά η θήκη που στην τελική την αλλαεις κιόλας. Εγώ πάντως τη Ringke Fusion δεν παίζει να την αλλάξω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 χωρις πλακα,ετσι την εκανα την τρυπα και παλι εγραψες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 http://www.ebay.com.au/itm/131046848587 και η τρυπα με Ναι την γνωρίζω αυτή τη... λύση το χω δει στο XDA. Γίνεται καλή δουλειά; Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 φυσικα και γινεται,αρκει να αναβει το led,το "σημειωσα" με ενα μαρκαδορο εκλεισα το καπακι που εκανε ενα σημαδι στο σημειο που αναβε το led,πριν στεγνωσει το μελανι ,και το τρυπησα,τελειο εγινε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Τελικά πήρα την bumper και ένα ματ screen protector της puro, μιας και ήθελα κάτι στα γρήγορα! Την lg smart δεν την βρήκα πουθενά εδώ! Οπως και να έχει δεν ξέρω αν θα την προτιμούσα... Η γκρι bumper που πήρα πάντως έχει στην πλάτη έναν μικρό λεκέ ο οποίος δεν φεύγει γμτ... Οντως δίνει λίγο όγκο αλλά και πολύ καλύτερο grip πράγμα που προτιμώ... Edited November 25, 2014 by DomieMic65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 φυσικα και γινεται,αρκει να αναβει το led,το "σημειωσα" με ενα μαρκαδορο εκλεισα το καπακι που εκανε ενα σημαδι στο σημειο που αναβε το led,πριν στεγνωσει το μελανι ,και το τρυπησα,τελειο εγινε!! Στη nilkin που μου πρότεινες το έκανες; έχει μαγνήτη η θήκη όταν την κλείνεις η παίζει το πορτακι; Προς το παρόν αγόρασα ringke fusion black+orzly tempered glass πακέτο για καθημερινή χρήση. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδιά καλησπέρα ...θέλω να παρω το miband απο την xiaomi λειτουργει με lolipop kai se nexus συσκευές??μήπως το εχει κανεις?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spataste Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παιδιά μήπως γνωρίζετε απο που μπορούμε να προμηθευτούμε την official θήκη lg quickcover για το nexus 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 @ Gringo ....παιζει το πορτακι,ναι εκει εκανα την τρυπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται για Nilkin Tempered Glass: Το παρήγγειλα από εδώ στις 8/11, στις 11/11, σήμερα 27/11 το παρέλαβα. Πάρα πολύ γρήγορα (για Κίνα) και φθηνά (8,4 ευρώ). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται για Nilkin Tempered Glass: Το παρήγγειλα από εδώ στις 8/11, στις 11/11, σήμερα 27/11 το παρέλαβα. Πάρα πολύ γρήγορα (για Κίνα) και φθηνά (8,4 ευρώ). Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το μαγαζί. το tempered glass έχει κάποιο αρνητικό για το κινητό γενικά? πχ χαλάει το sensivity της touch screen ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 το tempered glass έχει κάποιο αρνητικό για το κινητό γενικά? πχ χαλάει το sensivity της touch screen ή κάτι τέτοιο? oχι,κανενα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ήρθαν τα xiaomi pistons σήμερα από το merimobiles. Τα αυθεντικά είναι, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όπως λένε όλοι έχουν κορυφαίο ήχο για την τιμή τους. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts