leuteris4 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Γεια σου φιλε μου.. Πολυ ευκολα , βεβαια μου αφησε διπλα στο λεντακι το συχνο σημαδακι σαν ιστο αραχνης το οποιο δεν με ενοχλει .. Βεβαια ειχαν αναφερει τα παιδια οτι μπορει να φυγει αν το σηκωσεις οποτε ισως στο μελλον το κανω ;) ευχαριστω πολυ παιδια Ακολούθησε με ευλάβεια τις οδηγίες εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα. Και φυσικά, μεγάλη προσοχή στο καθάρισμα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Η ''προίκα'' του nexus μου!!! :) Έχουμε και λέμε.. Nilkin glass , 2 απλές θήκες ελάχιστης προστασίας ( μαύρη και κοκκινη) , μια spg slim armor gold , ενα πλαστικο bumper και η θήκη της google στο πολύ ωραίο καλοκαιρινό γαλάζιο.. Συν το τέλειο sbh50 της Sony . :D :D Αυτό το bumper ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αυτό το bumper ποιο είναι? Αυτό είναι αλλά δεν είναι και κάτι το τρομερό... Μετρια εως κακη ποιοτητα και το ιδιο και προστασια.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά δεν πιστεύω αυτό το αραχνιασμα απο το nilkin να δημιουργήσει κανένα σε αυτό το μέρος της συσκευής ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 οχι φιλε,μενει στη μεμβρανη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 οχι φιλε,μενει στη μεμβρανη ευχαριστω πολυ !!!Την εβαλα ενα χιλιοστο του χιλιστου πιο αριστερα αλλα μπηκε καλα μαλλον !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Η Nillkin δίνει λίγο περιθώριο να μπει "στραβά" χωρίς πρόβλημα. Εγώ την έβαλα ελαφρώς προς τα επάνω, δηλαδή το ακουστικό δεν είναι κεντραρισμένο στην εγκοπή του γυαλιού, αλλά το κάτω μέρος του εφάπτεται με το άνοιγμα. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδια καποια καλη θηκη τυπου bumper εχετε κατα νου? Πηγαινα για το bumper αλουμινιου αλλα διαβασα πως επηρεαζει παρα πολυ το σημα κλπ.. Τωρα ειμαι με την sentio του Πλαισιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδια καποια καλη θηκη τυπου bumper εχετε κατα νου? Πηγαινα για το bumper αλουμινιου αλλα διαβασα πως επηρεαζει παρα πολυ το σημα κλπ.. Τωρα ειμαι με την sentio του Πλαισιου... http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Εγώ περιμένω αυτό. Το είχα και στο nexus 4 και ήμουν ευχαριστημένος. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgg2 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Καλησπέρα..εδώ και 2 μέρες η οθόνη μου βγάζει μια ασπρόμαυρη εικόνα σαν χιόνια και δεν φαίνεται τίποτα άλλα Η αφή και το κινητό γενικά δουλεύουν κανονικά..αυτό πρώτη φορά μου τ έκανε ενώ το είχα στη τσέπη..μου το ξανάκανε μετά άλλες 2 φορές μετά απ ελαφρύ πέσιμο..μικρό πέσιμο κ το κινητό με θήκη..τώρα πλέον μου το κάνει συχνά μετά από κλείδωμα Η θα κολλήσει η οθόνη θ αναγκαστώ να το κλειδωσω και θ το κάνει. ΤΙ λέτε ν φταιει; να το πάω ν το δουν μιας κ είναι στην εγγύηση; και που το πάω ;http://postimg.org/image/xs0x11f0f/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 http://www.ebay.com/itm/1-7-Colors-NEW-Metal-TPU-Frame-Bumper-Cover-Case-For-LG-Goole-Nexus-5-/360898185809?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160 Εγώ περιμένω αυτό. Το είχα και στο nexus 4 και ήμουν ευχαριστημένος. Αν θες, όταν παραλαβεις κάνε ένα μικρό review όσον αφορά την εμφάνιση, προστασία, αν πατιούνται καλά τα κουμπιά κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ξέρει κανείς καμία ποιοτική θήκη με μπαταρία; Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδια καποια καλη θηκη τυπου bumper εχετε κατα νου? Πηγαινα για το bumper αλουμινιου αλλα διαβασα πως επηρεαζει παρα πολυ το σημα κλπ.. Τωρα ειμαι με την sentio του Πλαισιου... http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271291175118&alt=web Δεν είναι ακριβως bumper, γιατί έχει και διαφανή πλάτη, αλλά ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Τέλεια αίσθηση στα κουμπιά, πολύ καλή προστασία (και στο πίσω μέρος που το ακουμπάς όπου θέλεις) και αν θέλεις customization, μπορείς να βάλεις κάποια φωτο από μέσα (δίνει template). Το μονό αρνητικό που βρήκα ειναι ότι η τρύπα για τα ακουστικα ειναι κάπως στενή, και δε χωράνε ολα τα ακουστικα, και δεν μπαίνει το meenova otg card reader, γιατί έχει πολύ κοντό connector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarkos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τόση αποτυχία πια!!! Μου ήρθε σήμερα το nillkin glass. Κανονικά καθάρισα το τζάμι όλα καλά. Το βάζω και μου αφήνει κάτι αράχνες άλλο πράμα.... Σηκώνω λίγο το τζαμάκι με το νύχι και ξεκόλλησε όλη!! Την ξαναβάζω και τώρα έχω και τις φουσκάλες και ένα σημάδι στο σημείο που το σήκωσα με το νύχι....Καλά και αυτοί δεν βάλαν ένα γ@μ$!#%@% How-to video...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τόση αποτυχία πια!!! Μου ήρθε σήμερα το nillkin glass. Κανονικά καθάρισα το τζάμι όλα καλά. Το βάζω και μου αφήνει κάτι αράχνες άλλο πράμα.... Σηκώνω λίγο το τζαμάκι με το νύχι και ξεκόλλησε όλη!! Την ξαναβάζω και τώρα έχω και τις φουσκάλες και ένα σημάδι στο σημείο που το σήκωσα με το νύχι....Καλά και αυτοί δεν βάλαν ένα γ@μ$!#%@% How-to video...... Δυστυχως το κακο με τα glass ειναι οτι δεν εχουν τελεια εφαρμογη,9/10 αφηνουν αραχνες και σημαδια!!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarkos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Φαίνεται λές και φοράει μια ζελατίνα με σημάδια από γράσο... Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνεις όταν το κεντράρεις...Και βασικά απ ότι κατάλαβα δεν κεντράρετε 100%, αφήνει πολύ λίγο περιθώριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δυστυχως το κακο με τα glass ειναι οτι δεν εχουν τελεια εφαρμογη,9/10 αφηνουν αραχνες και σημαδια!!!! Εγω την εβαλα χθες και την εβαλα μισο χιλιοστό αριστερά και και επισης χαπου το χτυπησα λιγο το τζαμακι και εκανε μια μικρη γρατζουνιτσα περα απο τα αραχνιασματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το έχετε θεοποιήσει λίγο το tempered glass. Από αυτά που έχω διαβάσει, με το παραμικρό χτύπημα σπάει και άντε να παίρνεις άλλο 9 ευρώ. Εγώ με το απλό invisible defender της rearth που φοράω από την πρώτη μέρα δεν έχω πάθει τίποτα κι έχει πέσει ένα σωρό φορές κάτω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το έχετε θεοποιήσει λίγο το tempered glass. Από αυτά που έχω διαβάσει, με το παραμικρό χτύπημα σπάει και άντε να παίρνεις άλλο 9 ευρώ. Εγώ με το απλό invisible defender της rearth που φοράω από την πρώτη μέρα δεν έχω πάθει τίποτα κι έχει πέσει ένα σωρό φορές κάτω. πρώτα δοκίμασε το....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 πρώτα δοκίμασε το....... Συμφωνώ. Μόνο και μόνο η αίσθηση που σου δίνει δεν συγκρίνεται. Όπως επίσης και η προστασία. Δεν πάει και καιρός που είχε ανεβάσει ενας συνφορουμίτης φωτό από πτώση όπου το tempered glass του γλύτωσε την οθόνη (+150€ + τρέξιμο για αλλαγή + στεναχώρια).;) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Έχω την εντύπωση ότι το έχετε θεοποιήσει λίγο το tempered glass. Από αυτά που έχω διαβάσει, με το παραμικρό χτύπημα σπάει και άντε να παίρνεις άλλο 9 ευρώ. Εγώ με το απλό invisible defender της rearth που φοράω από την πρώτη μέρα δεν έχω πάθει τίποτα κι έχει πέσει ένα σωρό φορές κάτω. Με θήκη σου έχει πεσει; Γιατί με θήκη έχει πεσει και σε μένα και δεν έχει πάθει τπτ. Εγω πάντως ζελατινες δεν πρόκειται να ξανά βάλω όπως και tempered glass. Αν είναι να βλέπω φουσκάλες, αραχνιασματα κ.α. καλυτερα σκέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Με θήκη σου έχει πεσει; Γιατί με θήκη έχει πεσει και σε μένα και δεν έχει πάθει τπτ. Εγω πάντως ζελατινες δεν πρόκειται να ξανά βάλω όπως και tempered glass. Αν είναι να βλέπω φουσκάλες, αραχνιασματα κ.α. καλυτερα σκέτο. Ναι, φοράω από την πρώτη μέρα θήκες. Κυρίως τις Ringke Slim και Spigen Ultra fit που είναι πολύ λεπτές και ανοιχτές από πάνω και κάτω. Τώρα τελευταία που δεν το πολυπροσέχω επειδή "πάλιωσε" πέφτει πολύ συχνά, σχεδόν 2 φορές τη βδομάδα από ύψος ώμου ή τσέπης. Από τότε που ξεκίνησα να βάζω screen protector σε συσκευές μου δεν έχω αφήσει ποτέ ούτε την παραμικρή φουσκάλα γιατί τα βάζω πολύ προσεχτικά και με την ησυχία μου. Θυμάμαι στο N5 μου είχε πάρει κάπου 30-40 λεπτά να το βάζω και να το ξαναβγάζω μέχρι να το μπει τέλεια γιατί κυκλοφορούσαν πολλοί κόκκοι σκόνης στο δωμάτιο ενώ στο Moto G το έβαλα τέλεια σε 2-3 λεπτά. Για τα αραχνιάσματα δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει ποτέ γυαλί. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ναι, φοράω από την πρώτη μέρα θήκες. Κυρίως τις Ringke Slim και Spigen Ultra fit που είναι πολύ λεπτές και ανοιχτές από πάνω και κάτω. Τώρα τελευταία που δεν το πολυπροσέχω επειδή "πάλιωσε" πέφτει πολύ συχνά, σχεδόν 2 φορές τη βδομάδα από ύψος ώμου ή τσέπης. Από τότε που ξεκίνησα να βάζω screen protector σε συσκευές μου δεν έχω αφήσει ποτέ ούτε την παραμικρή φουσκάλα γιατί τα βάζω πολύ προσεχτικά και με την ησυχία μου. Θυμάμαι στο N5 μου είχε πάρει κάπου 30-40 λεπτά να το βάζω και να το ξαναβγάζω μέχρι να το μπει τέλεια γιατί κυκλοφορούσαν πολλοί κόκκοι σκόνης στο δωμάτιο ενώ στο Moto G το έβαλα τέλεια σε 2-3 λεπτά. Για τα αραχνιάσματα δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει ποτέ γυαλί. Εγω στο s2 είχα βάλει πολύ καλά την μεμβράνη αλλά μετά από καιρό είχε γίνει gtp από την χρήση. Χώρια ότι όταν την έβγαλα ήταν λες και ανέβασε ppi η οθόνη και από τότε μεμβράνη σε συσκευη μου δεν περνάω. Η αίσθηση και στην αφή αλλά και στην απεικόνιση δεν συγκρίνεται. Και θήκη που του βάζω το κάνω γιατί είναι ευαίσθητο αν και με ξενερώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εγω στο s2 είχα βάλει πολύ καλά την μεμβράνη αλλά μετά από καιρό είχε γίνει gtp από την χρήση. Χώρια ότι όταν την έβγαλα ήταν λες και ανέβασε ppi η οθόνη και από τότε μεμβράνη σε συσκευη μου δεν περνάω. Η αίσθηση και στην αφή αλλά και στην απεικόνιση δεν συγκρίνεται. Και θήκη που του βάζω το κάνω γιατί είναι ευαίσθητο αν και με ξενερώνει... Αν πάρεις καλής ποιότητας ζελατίνα και όχι την πιο φτηνή κινέζικη του 1 ευρώ τότε θα είναι μια χαρά και σε αίσθηση και σε εμφάνιση. Κι εγώ την χειρότερη άποψη είχα για τα screen protector μέχρι που έπαθα κάτι γρατζουνιές στο galaxy nexus κι άλλαξα γνώμη όταν έβαλα το πρώτο. Στο S2 έχω βάλει ένα από πέρυσι τον Ιούνιο και στο N5 από το Δεκέμβριο. Το S2 το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου από τότε που πήρα το N5, το οποίο το μεταχειρίζεται σαν σκουπίδι και είναι 100% εντάξει χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarkos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Καλησπέρα. Δεν ξέρω άμα είστε γνώστες ηλεκτρονικών μαγαζιών όπως το Massdrop που έχει να κάνει με μαζικές αγορές και χαμηλότερες τιμές από τις λιανικές, δεδομένου βέβαια ότι πολλοί αγόρασαν ένα προϊόν. Anyway πρίν λίγο είδα ότι για λίγες μέρες έχουν προς πώληση μια βάση ασύρματης φόρτισης που λογικά θα κάνει για το N5. Η τιμή του μαζί με μεταφορικά ανέρχεται στα 24 ευρό (33 δολάρια). Εμένα μου φαίνεται σαν καλή προσφορά και θα ήθελα να αγοράσω έναν, αν και δεν γνωρίζω από άλλα μοντέλα και τιμές. Παρόλαυτα όμως αν θελήσει κανείς να αγοράσει τον φορτιστή ή γενικά από το κατάστημα αυτό, αν αγοράσει πριν τελειώσει η προθεσμία του προϊόντος θα δεσμευθεί μέχρι τότε ο λογαριασμός PayPal ή κάρτας. Για την κάρτα δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά καλού κακού διαβάστε τις οδηγίες και τους όρου που λειτουργεί αυτή η υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts