pik. Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δημήτρη 22 ευρώ στοίχησε και ήρθε ακριβώς σε 11 μέρες από Χονγκ Κονγκ. Η ποιότητα του δέρματος είναι πάρα πολύ καλή και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αγορά. :) Καλορίζικο το Ν5 ;) ομορφη ειναι ,θα το σκεφτω αλλα πρωτα θελω να βρω μια bugatti premium κατω απο 25 σταλμενη... :D ευχαριστω Νικο! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Τελικά πήρα και γω τις μ8 και βλέπουμε... Ακόμα δεν έχω βγάλει το Nexus 5 από την οθόνη :-P Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio1184 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλο σ/κ παιδια! Εβαλα ενα tampered glass protector της Nillkin χτες αλλα δεν τα κταφερα και πολυ καλα και εχω μερικους κόκκους σκόνης μεταξυ αυτόυ και της οθόνης. Δεν με ενοχλεί αισθητικά ιδιαίτερα αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανενα πρόβλημα ? (γραντουνιά η κάτι τέτοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε με μεμβρανες.... προφανως κατάλοιπα που παρελθοντος.... κριμα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλο σ/κ παιδια! Εβαλα ενα tampered glass protector της Nillkin χτες αλλα δεν τα κταφερα και πολυ καλα και εχω μερικους κόκκους σκόνης μεταξυ αυτόυ και της οθόνης. Δεν με ενοχλεί αισθητικά ιδιαίτερα αλλα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κανενα πρόβλημα ? (γραντουνιά η κάτι τέτοιο) Λογικα πρεπει να ξαναβγαινει ευκολα ωστε να μπορεις να αφαιρεσεις τους κοκκους σκονης. Οποιος ενδιαφερεται για θηκη σχεδον minimal αλλα ταυτοχρονα και καπως ανθεκτικη, πηρα την παρακατω. Απολυτα ευχαριστημενος, ακομα και με το screen protector που ειχε. http://www.ebay.co.uk/itm/390738439418 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε με μεμβρανες.... προφανως κατάλοιπα που παρελθοντος.... κριμα παντως. Μήπως γιατί προτιμώ αν γίνει βλακεία να γίνει η γρατζουνιά στο screen protector και να το αλλάξω απ' το να γίνει απευθείας πάνω στην οθόνη, να πηγαίνει συνέχεια εκεί το μάτι μου και να ξενερώνω οπότε τη βλέπω; Ανέλυσε λίγο την άποψη σου μήπως και μας αλλάξεις γνώμη. Ποια είναι τα θετικά του να μην φοράμε screen protector; Και μη μου πεις ότι είναι Gorilla glass 3 η οθόνη και δε χρειάζεται. Και gorilla glass 15 να ήταν, άμα είναι να γίνει η γρατζουνιά θα γίνει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 αμα εσυ παιζεις τα κλειδια σου ολη την ωρα, αν πετας βοτσαλακια στην παραλια ή αν κοβεις το κρεμμυδι πανω στο κινητο, δικο σου θεμα. χιλια χρονια εχω κινητο χιλια χρονια εχουν φιλοι μου κινητο , γρατζουνια ευκολα ΔΕΝ κανεις αν ΔΕΝ το επιδιωξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 αμα εσυ παιζεις τα κλειδια σου ολη την ωρα, αν πετας βοτσαλακια στην παραλια ή αν κοβεις το κρεμμυδι πανω στο κινητο, δικο σου θεμα. χιλια χρονια εχω κινητο χιλια χρονια εχουν φιλοι μου κινητο , γρατζουνια ευκολα ΔΕΝ κανεις αν ΔΕΝ το επιδιωξεις. αν κάτσεις και διαβάσεις σε προηγούμενα post τι επαθε ο MaXAiRO θα καταλάβεις γιατί βάζει screen protector... επιλογη του καθενα ειναι... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 http://shopify.evolutivelabs.com μονο αυτο θα εβαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 αμα εσυ παιζεις τα κλειδια σου ολη την ωρα, αν πετας βοτσαλακια στην παραλια ή αν κοβεις το κρεμμυδι πανω στο κινητο, δικο σου θεμα. χιλια χρονια εχω κινητο χιλια χρονια εχουν φιλοι μου κινητο , γρατζουνια ευκολα ΔΕΝ κανεις αν ΔΕΝ το επιδιωξεις. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα απο ολα αυτα.Ειμαι αρκετα προσεκτικος με τις συσκευες μου και μου εχει τυχει 2 φορες.Καλυτερα 10 ευρω παρα 150+ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 http://shopify.evolutivelabs.com μονο αυτο θα εβαζα να τααααα βγαίνουν τα γούστα..........μας εκδηλωθηκες κ εσυ χαχα.... καλο φενεται το rhino shield αποτι θυμαμαι το εχει παρει καποιος στα πρωτα post... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 δεν ειναι θεμα εκδηλωσης. αποτρεπεις το σπασιμο κατα πρωταρχικο στοχο, οχι το γρατζουνισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 δεν ειναι θεμα εκδηλωσης. αποτρεπεις το σπασιμο κατα πρωταρχικο στοχο, οχι το γρατζουνισμα. σίγουρα ναι!!! δεν εχω βάλει τέτοιου τυπου αλλα θα εχει πολυ καλή προστασία!το μονο που μένει είναι να μας πει κάποιος που το έχει βάλει αν χανει στην αφη με τοσο πάχος. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 αμα εσυ παιζεις τα κλειδια σου ολη την ωρα, αν πετας βοτσαλακια στην παραλια ή αν κοβεις το κρεμμυδι πανω στο κινητο, δικο σου θεμα. χιλια χρονια εχω κινητο χιλια χρονια εχουν φιλοι μου κινητο , γρατζουνια ευκολα ΔΕΝ κανεις αν ΔΕΝ το επιδιωξεις. Δες εδώ. Εδώ και 11 χρόνια, κανένα κινητό μου δεν είχε πάθει τίποτα απολύτως στον τομέα οθόνη γιατί πάντα τα έβαζα σε τσέπη μόνα τους χωρίς άλλα αντικείμενα, τα πρόσεχα όταν τα έβγαζα από τσέπες, τα κρατούσα πάντα καλά για να μην πέσουν κλπ κλπ μέχρι που την έπαθα μια φορά. Κι εσύ εδώ και 1000 χρόνια (όπως λες) μπορεί να μην έχεις πάθει τίποτα αλλά είναι μέχρι να σου τύχει και το πάθημα να γίνει μάθημα. Πάντως, τα θετικά του να ΜΗ φοράει κάποιος screen protector ακόμα δε μου τα είπες. Μάλλον επειδή δεν υπάρχουν. Φορώντας screen protector μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις, χαμένος σε καμία περίπτωση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 να τααααα βγαίνουν τα γούστα..........μας εκδηλωθηκες κ εσυ χαχα.... καλο φενεται το rhino shield αποτι θυμαμαι το εχει παρει καποιος στα πρωτα post... Σωστά θυμάσαι :) ,εγώ το έχω περάσει. Μια χαρά είναι η αφή του,αναλογικά με το πάχος του.Το μόνο κακό είναι ότι δύσκολα θα βρεις θήκη που να μην ανασηκώνει την μεμβράνη. Την πρώτη που πήρα την έδωσα,την δεύτερη την έξυσα εσωτερικά για να μην ανασηκώνει τις γωνίες και τώρα είμαι με την θήκη της Ballistic την SG MAXX(http://www.shopandroid.com/ballistic-sg-maxx-series-case/4AA16531.htm). Θηρίο έγινε με αυτήν την θήκη,αλλά ούτε που με νοιάζει,προσωπικά.Απλά και με αυτήν την θήκη δεν χρησιμοποίησα την προστασία οθόνης που έχει μέσα,λόγω του ότι ανασηκωνόταν λόγω της rhino. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Σωστά θυμάσαι :) ,εγώ το έχω περάσει. Μια χαρά είναι η αφή του,αναλογικά με το πάχος του.Το μόνο κακό είναι ότι δύσκολα θα βρεις θήκη που να μην ανασηκώνει την μεμβράνη. Την πρώτη που πήρα την έδωσα,την δεύτερη την έξυσα εσωτερικά για να μην ανασηκώνει τις γωνίες και τώρα είμαι με την θήκη της Ballistic την SG MAXX(http://www.shopandroid.com/ballistic-sg-maxx-series-case/4AA16531.htm). Θηρίο έγινε με αυτήν την θήκη,αλλά ούτε που με νοιάζει,προσωπικά.Απλά και με αυτήν την θήκη δεν χρησιμοποίησα την προστασία οθόνης που έχει μέσα,λόγω του ότι ανασηκωνόταν λόγω της rhino. μπράβο ωραίος!Άρα δύσκολα θα βρεθεί θήκη γιαυτό ίσως να έκανε η ultra thin της sgp και γενικά τετιου τύπου Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 http://shopify.evolutivelabs.com μονο αυτο θα εβαζα 20 ευρωπουλα ειναι παρα πολλα ουτε και γω εχω βαλει ποτε,αλλα αυτη τη φορα λεω να βαλω.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τελικά πήρα και γω τις μ8 και βλέπουμε... Ακόμα δεν έχω βγάλει το Nexus 5 από την οθόνη :-P Δεν είσαι και ο μόνος. Μου είχε έρθει το κινητό στις 5 Νοεμβρίου και έβγαλα την ζελατίνα στις 7 Ιανουαρίου. Να σου πω αρχικά ότι οι M8 θα σου έρθουν το αργότερο σε 5 μέρες απο την ημερομηνία παραγγελίας σου, άντε στην χειρότερη μέχρι την Παρασκευή. Όσον αφορά για την χρήση της ; Μπαίνει χωρίς φουσκάλες, αφήνει δαχτυλιές αλλά καθαρίζεται πολύ εύκολα. Στην αφή της θα διαπιστώσεις ότι είναι λίγο παραπάνω απο όσο θα έπρεπε πλαστική αλλά είναι αρκετά ευχάριστη...γούστα είναι αυτά !!! Προσοχή όμως σε κάτι που δεν το είχα προσέξει και έτσι χάλασα την 1η ζελατίνα και την 2η κοντά ήμουν να την χαλάσω. Εκεί που είναι οι τρύπες για το ακουστικό, έχει η ζελατίνα κάτι στρογγυλά που αν δεν τα βγάλεις τότε όταν κολλήσεις την ζελατίνα θα σου καλύβει το ακουστικό, την μπροστινή κάμερα, κτλ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να την ξεκολλήσεις για να τα βγάλεις, πράγμα που θα κάνει την ζελατίνα μαύρα χάλια, μιας και θα μπει σκόνη, δαχτυλιές, κτλ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 20 ευρωπουλα ειναι παρα πολλα ουτε και γω εχω βαλει ποτε,αλλα αυτη τη φορα λεω να βαλω.. για αυτο που κανει ειναι παρα πολλα;:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ειναι οντως παρα πολλα αυτα που κανει,αλλα παραμενει μια ζελατινα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=60859 την παραπανω ζελατινα την ξερετε που λεει ειναι αθραυστη κτλ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 sgp ultra crystal vs rearth invisible defender vs ismooth ultra clear μετα απο εμπειρία κ με τις τρεις κ φορώντας τελευταία την ismooth με κέρδισε... στα ιδια επιπεδα μπορω να πω ολες αλλα η ismooth δεν εχει της δαχτυλιές της sgp και τις εύκολες γρατσουνιές της rearth Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 αρα το αξιζει το 10ρικο!θενξ! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλημέρα. Έχει κανείς την official bumper case; Εντυπώσεις; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλημέρα. Έχει κανείς την official bumper case; Εντυπώσεις; Αξίζει; Την έχω εγώ. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της αλλά είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Προσθέτει λίγο πάχος στο κινητό και τα κουμπιά πατιούνται ελαφρώς πιο δύσκολα χωρίς όμως να σε προβληματίζει κάτι από τα δύο. Επίσης, την πρώτη εβδομάδα που το είχα μου έπεσε από ύψος 1.5μ με τη θήκη κάτω σε μάρμαρο, χτυπώντας γωνίες και με την οθόνη κάτω στην προσγείωση και δεν έπαθε το παραμικρό. Η θήκη προεξέχει λίγο της οθόνης οπότε όταν η οθόνη είναι face down δεν ακουμπάει στην ουσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts