kted Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Κορυφαία ακουστικά αλλά λιγάκι ακριβά... τα a-jays one +. +1 Μετά από 3-4 που άλλαξα είτε λόγω ποιότητας ήχου, είτε γιατί απλά χαλασαν τα καλώδια, κατέληξα στα a-jays. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 επειδή πρόκειται να αγοράσω το Nexus 5 χρειάζομαι και φορτιστή αυτοκινήτου σε Ελλάδα δεν βρίσκω κάτι ούτε τον επίσημο έχετε κάποια αξιόπιστη πρόταση? ευχαριστώ Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Φυσικά. Δεν υπάρχει το value for money αυτού. Σε συνδυασμό με ένα 3μετρο καλώδιο, βολεύεις το κινητό όπου θέλεις μέσα στο αυτοκίνητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 επειδή πρόκειται να αγοράσω το Nexus 5 χρειάζομαι και φορτιστή αυτοκινήτου σε Ελλάδα δεν βρίσκω κάτι ούτε τον επίσημο έχετε κάποια αξιόπιστη πρόταση? ευχαριστώ http://www.skroutz.gr/c/1417/Car_Charger.html?keyphrase=belkin+car+charger&order_dir=asc&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 http://www.skroutz.gr/c/1417/Car_Charger.html?keyphrase=belkin+car+charger&order_dir=asc&page=2 4 φορές επάνω δηλαδή ο Belkin που πρότεινα από ebay ένα μήνυμα πιο πριν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Να ρωτήσω κάτι,ο ασύρματο ς φορτιστής εκπέμπει ακτινοβολία; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Να ρωτήσω κάτι,ο ασύρματο ς φορτιστής εκπέμπει ακτινοβολία; βλαβερη για τον ανθρωπο ? δε νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Παιδιά παρήγγειλα το meenova Dash micro, και ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια microSD στα 64GB, λογικά Class 10. Έχω την Neo Hybrid, γνωρίζετε αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση του? Edited November 1, 2014 by chris_asl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδιά παρήγγειλα το meenova Dash micro, και ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια microSD στα 64GB, λογικά Class 10. Έχω την Neo Hybrid, γνωρίζετε αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα με την σύνδεση του? Εχω το προηγούμενο sd card reader της meenova καθώς και τη Neo Hybrid και δεν κουμπώνει σ' αυτή τη θήκη. Τώρα το dash micro απ' οτι είδα είναι πιο μακρόστενο πάνω οπότε μπορεί κουμπώσει. Παρέλαβα την Παρασκευή δύο Nillkin tempered glass. Είναι η δεύτερη παραγγελία που κάνω. Στην πρώτη παραγγελία κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης δεν έκατσε καλά το γυαλί κάτω δεξιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας ιστός. Η αίσθηση που είχε το κινητό με το γυαλί ήταν μοναδική αλλά κτυπούσε άσχημα στο μάτι ο ιστός. Σε μια προσπάθεια να το φτιάξω το έκανα χειρότερο. Το έβγαλα και έβαλα ένα screen protector που βρήκα από τα Public. Καμία σχέση. Νόμιζα οτι άγγιζα χαρτί. Το άφησα όμως μέχρι που μου έπεσε το κινητό και χάραξε το screen protector. Ευτυχώς η οθόνη δεν έπαθε κάτι. Οπότε είπα να ξαναπροσπαθήσω με το γυαλάκι της Nillkin. Αυτή τη φορά ήμουν πολύ προσεκτικός και εφάρμοσε τέλεια. Θεωρώ οτι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή (8€) που να προστατεύει έτσι την οθόνη και παράλληλα να σου δίνει αυτή την μοναδική αίσθηση όταν το αγγίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδια το γυαλι δινει πολυ υψος στο κινητο; παιζει να μην μπαινει η θηκη μετα την τοποθετηση του? εννοω εκει που κανει κουρμπα η θηκη και γατζωνει πανω του περιμετρικα της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 τι θηκη εχεις ? δε δινει πολυ υψος παντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδια το γυαλι δινει πολυ υψος στο κινητο; παιζει να μην μπαινει η θηκη μετα την τοποθετηση του? εννοω εκει που κανει κουρμπα η θηκη και γατζωνει πανω του περιμετρικα της οθονης. τι θηκη εχεις ? δε δινει πολυ υψος παντως.... Όχι παιδιά δε δίνει ύψος. Το είχα βάλει και με την Neo Hybrid και δεν είχα κανένα θέμα. Και τώρα το έχω με την Spigen Ultra Fit και είναι μια χαρά ούτε καν φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Εχω το προηγούμενο sd card reader της meenova καθώς και τη Neo Hybrid και δεν κουμπώνει σ' αυτή τη θήκη. Τώρα το dash micro απ' οτι είδα είναι πιο μακρόστενο πάνω οπότε μπορεί κουμπώσει. Σ'ευχαριστω για την απαντηση, ας ελπισουμε οτι κουμπωνει :/ Θα στειλω να σας πω οταν το παραλαβω.. Σκεφτομαι να παρω αυτην την microSD. Έχετε κάποια γνώμη γι αυτήν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εχω το προηγούμενο sd card reader της meenova καθώς και τη Neo Hybrid και δεν κουμπώνει σ' αυτή τη θήκη. Τώρα το dash micro απ' οτι είδα είναι πιο μακρόστενο πάνω οπότε μπορεί κουμπώσει. Παρέλαβα την Παρασκευή δύο Nillkin tempered glass. Είναι η δεύτερη παραγγελία που κάνω. Στην πρώτη παραγγελία κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης δεν έκατσε καλά το γυαλί κάτω δεξιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας ιστός. Η αίσθηση που είχε το κινητό με το γυαλί ήταν μοναδική αλλά κτυπούσε άσχημα στο μάτι ο ιστός. Σε μια προσπάθεια να το φτιάξω το έκανα χειρότερο. Το έβγαλα και έβαλα ένα screen protector που βρήκα από τα Public. Καμία σχέση. Νόμιζα οτι άγγιζα χαρτί. Το άφησα όμως μέχρι που μου έπεσε το κινητό και χάραξε το screen protector. Ευτυχώς η οθόνη δεν έπαθε κάτι. Οπότε είπα να ξαναπροσπαθήσω με το γυαλάκι της Nillkin. Αυτή τη φορά ήμουν πολύ προσεκτικός και εφάρμοσε τέλεια. Θεωρώ οτι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτή την τιμή (8€) που να προστατεύει έτσι την οθόνη και παράλληλα να σου δίνει αυτή την μοναδική αίσθηση όταν το αγγίζεις. Επρεπε να το αφησεις με τον ιστό. Εμένα μετά από 2-3 μήνες εξαφανίστηκε μονος του. Δεν ξέρω αν είναι από την χρήση μιας και στο σημείο που παρουσιάζεται ο ιστός δεν ακουμπάμε ποτέ, το θέμα είναι ότι ξαφνικά έφυγε.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Επρεπε να το αφησεις με τον ιστό. Εμένα μετά από 2-3 μήνες εξαφανίστηκε μονος του. Δεν ξέρω αν είναι από την χρήση μιας και στο σημείο που παρουσιάζεται ο ιστός δεν ακουμπάμε ποτέ, το θέμα είναι ότι ξαφνικά έφυγε.:D Ο συγκεκριμένος ιστός δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει. Ήταν σχετικά μεγάλος και ήταν κάτω δεξιά. Δεν κολλούσε με τίποτα. Άντεξα ενάμιση μήνα δεν γινόταν παραπάνω. Χτυπούσε στο μάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ο συγκεκριμένος ιστός δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει. Ήταν σχετικά μεγάλος και ήταν κάτω δεξιά. Δεν κολλούσε με τίποτα. Άντεξα ενάμιση μήνα δεν γινόταν παραπάνω. Χτυπούσε στο μάτι. Και εγώ έτσι έλεγα. Όλοι νομίζω τον ίδιο ιστό κάνουμε, δεξιά από το led και διαμέτρου 0,5cm περίπου. Τώρα γιατί ο δικός μου εξαφανίστηκε, ειλικρινά δεν ξέρω, δεν περίμενα να φύγει ποτέ αφού πέρασαν οι πρώτες 2-3 εβδομάδες. Βέβαια να σου πω την αλήθεια, τον είχα συνηθίσει και δεν του έδινα καν σημασία.:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Απο που παραγγελνουμε Nillkin glass να μας ερθει γρηγορα; με μια ματια σε σκρουτζ δεν βρηκα κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Απο που παραγγελνουμε Nillkin glass να μας ερθει γρηγορα; με μια ματια σε σκρουτζ δεν βρηκα κατι.. Νομίζω το ebay.co.uk είναι το πιο γρήγορο αλλά και το πιο ακριβό. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Και εγώ έτσι έλεγα. Όλοι νομίζω τον ίδιο ιστό κάνουμε, δεξιά από το led και διαμέτρου 0,5cm περίπου. Τώρα γιατί ο δικός μου εξαφανίστηκε, ειλικρινά δεν ξέρω, δεν περίμενα να φύγει ποτέ αφού πέρασαν οι πρώτες 2-3 εβδομάδες. Βέβαια να σου πω την αλήθεια, τον είχα συνηθίσει και δεν του έδινα καν σημασία.:lol: Δεν άντεχα άλλο. Είπα ή θα φτιάξει ή θα το ξηλώσω. Τελικά το ξήλωσα γιατί το έκανα χειρότερο απ' οτι ήταν. Απο που παραγγελνουμε Nillkin glass να μας ερθει γρηγορα; με μια ματια σε σκρουτζ δεν βρηκα κατι.. Από ebay τα πήρα. Θα το βρεις 7 με 8 €. Δυστυχώς κάνει 20 με 25 ημέρες για να το παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Μόλις παρήγγειλα και εγώ ένα nillkin glass στα 8 ευρώ από Κίνα αφού έκλαψα την οθόνη μου και έδωσα 150 ευρώ να τη φτιάξω. Edited November 6, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Νομίζω το ebay.co.uk είναι το πιο γρήγορο αλλά και το πιο ακριβό. Αυτο εκανα! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μόλις παρήγγειλα και εγώ ένα nillkin glass στα 8 ευρώ από Κίνα αφού έκλαψα την οθόνη μου και έδωσα 150 ευρώ να τη φτιάξω. Την καλύτερη δουλειά έκανες. Με 8 ευρώ μόνο προστατεύεις την οθόνη σου από την επόμενη τούμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα το tempered glass.. Να δω πως θα το βάλω.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα το tempered glass.. Να δω πως θα το βάλω.. Θέλει πολύ καλό καθάρισμα πριν την τοποθέτηση και με το υγρό μαντηλάκι και με το στεγνό. Μετά μάζεψε ότι έχει μείνει στην οθόνη με το αυτοκόλλητο και είσαι έτοιμος για τοποθέτηση. Το παν είναι το καλό καθάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Θέλει πολύ καλό καθάρισμα πριν την τοποθέτηση και με το υγρό μαντηλάκι και με το στεγνό. Μετά μάζεψε ότι έχει μείνει στην οθόνη με το αυτοκόλλητο και είσαι έτοιμος για τοποθέτηση. Το παν είναι το καλό καθάρισμα. Με βλέπω στο μπάνιο με ανοιχτές βρύσες, να το κάνω σάουνα μέσα να κάτσει η σκόνη.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts