juha Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εχετε να προτεινεται κάποιο otg cable? Και κάποιο link για παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bullett Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 λενε οτι προσθεσαν μαγνητακι,την εχεις για επιβεβαιωση? Edit:την πήρα απο eBay στα 6.70 ολα..θα δουμε την εχω αγορασει και εγω 5 ευρω την περιμενω να μου ερθει σε βιντεο κ φωτογραφιες εχει μαγνητακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 άλλη μια τέλεια τοποθέτηση tempered glass nillkin!!!ούτε ένα σημάδι!!!σημαντικό να καθαρίζουμε καλά την οθόνη παίδες!!!καλό καθάρισμα με τα πανάκια dry-wet και σημαντικό να χρησιμοποιείτε την μπλε ταινία για να φεύγουν όλες η σκόνες που μένουν συνήθως από το στεγνό πανάκι......η προηγούμενη με προστάτεψε απόλυτα αφού το κινητό έπεσε οριζόντια σε μάρμαρο κ ράγισε στη μέση χωρίς το gorilla από κάτω να πάθει τίποτα!!!!:up::up::up: Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μόλις πήρα το κινητό και είναι καταπληκτικο. Θέλω να πάρω μια θήκη και κατέληξα στην original bumper. Ψάχνω χαμηλή τιμή για την γκρί και βρίσκω αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/Special-Official-Bumper-Hard-TPU-Cover-Case-for-LG-Nexus-5-5G-Mobile-Phone-/151396375716?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item233fed5ca4 Είναι αυθεντική ή απομιμηση αραγε? Γενικά αν έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί για χαμηλή τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Είναι αυθεντική ή απομιμηση αραγε? Γενικά αν έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί για χαμηλή τιμή... Απομίμηση είναι, αλλά καλή. Είχα πάρει από εκεί μία μαύρη, και είναι συμπαθέστατη, με φαρδύτερα μάλιστα μπουτόν από τα στενά και ελαφρώς δύσχρηστα που έχει η original. Στην αίσθηση λαστιχοφέρνει συγκριτικά με τη γνήσια, αλλά όχι τίποτα δυσάρεστο. Τώρα όσον αφορά τη γνήσια, κάτω από 20+ δεν την είχα βρει πουθενά και τελικά την είχα αγοράσει γύρω στα 25 αν θυμάμαι καλά, μαζί με μεταφορικά. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Αυτή φαίνεται όμως original: http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Official-Google-Bumper-Hard-TPU-Cover-Case-FOR-LG-Nexus-5-5G-Gray/271415440449?_trksid=p5197.c100068.m2280&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140205155511%26meid%3D927df76e99654e7d9df6f5e93cd1e632%26pid%3D100068%26prg%3D20140205155511%26rkt%3D6%26clkid%3D501881848961333531&_qi=RTM1793693 Χμμμ, τωρα είδα ότι δεν έχει στο πίσω μέρος το logo... Edited September 13, 2014 by Reissistm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 την εχω αγορασει και εγω 5 ευρω την περιμενω να μου ερθει σε βιντεο κ φωτογραφιες εχει μαγνητακι την v series πηρες?εγω αυτην πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bullett Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 την v series πηρες?εγω αυτην πηρα οχι fresh series πειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδιά μια ερώτηση για όσους ξέρουν... Ο φορτιστής που έβγαλε η Motorola για γρήγορη φόρτιση (15 λεπτά για 8 ώρες επιπλέον) θα κάνει για το νεξους ή μόνο για μότο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 οχι fresh series πειρα Αυτή το ξέρω οτι έχει..χμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvoulis21 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Καλησπερα σε ολους, προσφατα εκανα το lg μου root με towelroot! Θελω να φλασαρω μια custom rom αλλα επειδη ειμαι νεος χρηστης εχω κολλησει! Κατεβαζω το το rom manager. Πρεπει ομως να εγκαταστησω και το ClockworkMod Recovery για να κανω NAND BACKUP και RESTORE. Ναι ομως για το κανω αυτο το rom manager μου ζηταει να πληρωσω για το ClockworkMod Recovery touch! Υπαρχει αλλος τροπος (εκτος του odin που ειδα οτι ειναι δυσκολος)? Και δευτερον πρεπει να κανω και backup με το titanium back up? Υπαρχει καπου ενας ολοκληρωμενος οδηγος για g2? Σας ευχαριστω ! Edited September 17, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπερα σε ολους, προσφατα εκανα το lg μου root με towelroot! Θελω να φλασαρω μια custom rom αλλα επειδη ειμαι νεος χρηστης εχω κολλησει! Κατεβαζω το το rom manager. Πρεπει ομως να εγκαταστησω και το ClockworkMod Recovery για να κανω NAND BACKUP και RESTORE. Ναι ομως για το κανω αυτο το rom manager μου ζηταει να πληρωσω για το ClockworkMod Recovery touch! Υπαρχει αλλος τροπος (εκτος του odin που ειδα οτι ειναι δυσκολος)? πχ αμα το βρω σπασμενο το rom manager pro θα γινει η δουλεια μου? Και δευτερον πρεπει να κανω και backup με το titanium back up? Υπαρχει καπου ενας ολοκληρωμενος οδηγος για g2? Σας ευχαριστω ! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/general http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development δες pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tSoPeLiXxX Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλημερα περιμενω απο eshop το nexus 5 και πραγματικα με οτι εχω διαβασει εδω περα δεν μετανιωνω τα 300 ευρω που εδωσα. +2 θηκες που πηρα απο e-bay με την βοηθεια σας κανετε ηδη την εμπειρια που θα εχω με το nexus πανεμορφη. Μια ερωτηση Τα wireless chargers που διαβαζω εδω περα ειναι must να το εχουμε; Τελειωνει τοσο γρηγορα η μπαταρια ρε παιδια;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλημερα περιμενω απο eshop το nexus 5 και πραγματικα με οτι εχω διαβασει εδω περα δεν μετανιωνω τα 300 ευρω που εδωσα. +2 θηκες που πηρα απο e-bay με την βοηθεια σας κανετε ηδη την εμπειρια που θα εχω με το nexus πανεμορφη. Μια ερωτηση Τα wireless chargers που διαβαζω εδω περα ειναι must να το εχουμε; Τελειωνει τοσο γρηγορα η μπαταρια ρε παιδια;:O Με το καλό να το πάρεις! Κοίτα αν είχα να δώσω λεφτά να πάρω ασύρματο φορτιστή θα τα δινα, προτίμησα να δώσω λεφτά για power bank για ώρα ανάγκης. Πάντα παίζει ρόλο και η χρήση που θα του κάνεις, εμένα δε με έχει αφήσει ποτέ. 2 μέρες με νορμάλ χρήση θα βγάλεις, με βαριά χρήση το βράδυ θες φόρτισμα. όλα είναι θέμα χρήσης. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μια ερωτηση Τα wireless chargers που διαβαζω εδω περα ειναι must να το εχουμε; Τελειωνει τοσο γρηγορα η μπαταρια ρε παιδια;:O δεν εχει σχεση το wireless με το αν τελειωνει η μπαταρια γρηγορα εχει σχεση πως φορτιζει η μπαταρια,ασυρματα η με τον φορτιστη που εχει η συσκευασια αρα η απαντηση ειναι οχι http://en.wikipedia.org/wiki/Inductive_charging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tSoPeLiXxX Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 δεν εχει σχεση το wireless με το αν τελειωνει η μπαταρια γρηγορα εχει σχεση πως φορτιζει η μπαταρια,ασυρματα η με τον φορτιστη που εχει η συσκευασια αρα η απαντηση ειναι οχι http://en.wikipedia.org/wiki/Inductive_charging Ευχαριστω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά ψήνομαι για αυτό http://www.phonearena.com/news/LG-G3-Wireless-Charger-WCD-100-hands-on_id57967 Το έχει κανένας; κάνει για το νεξους 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παιδιά ψήνομαι για αυτό http://www.phonearena.com/news/LG-G3-Wireless-Charger-WCD-100-hands-on_id57967 Το έχει κανένας; κάνει για το νεξους 5; φίλε πολύ όμορφος και πολύ πιο φτηνός από τον official του nexus που έχω......λογικά θα δουλεύει κομπλέ κ στο nexus... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 φίλε πολύ όμορφος και πολύ πιο φτηνός από τον official του nexus που έχω......λογικά θα δουλεύει κομπλέ κ στο nexus... Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά βλέπω και την θήκη για g3 για να υποστηρίζει Wireless charge και ψιλό μπερδεύτηκα.. Είδα βίντεο και το βάζουν γυμνό. Γιαυτό ρώτησα μήπως και κανένας το έχει πάρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Πως σας φαίνεται αυτό -> http://www.e-shop.gr/forever-wireless-charger-base-white-p-TEL.017925 ? Το χει επιλέξει κανείς για αγορά; με ψήνει γιατί θα απαλλαχτω από καλώδια. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 ακριβος δεν ειναι λιγο? πληροφοριες δεν βρισκω στην google για αυτον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πως σας φαίνεται αυτό -> http://www.e-shop.gr/forever-wireless-charger-base-white-p-TEL.017925 ? Το χει επιλέξει κανείς για αγορά; με ψήνει γιατί θα απαλλαχτω από καλώδια. Το έχω εδώ κάνα 2βδομαδες δουλεύει τέλεια φιλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Το έχω εδώ κάνα 2βδομαδες δουλεύει τέλεια φιλέ Μπορεί να βρει παρόμοιο στο ebay με 6-7€. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clyde2 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 H LG φτιάχνει ακόμα κινητά Nexus ή αυτά που κυκλοφορούν είναι stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasmatikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 αγορορασα το niklin tempered glass αλλα δεν καταφερα να το βαλω γεμισα το γυαλι με χνουδια και μενουν φουσκαλες στην οθονη πηγε χαμενο ή μπορω να κανω κατι αλλο όσο περίεργο κι αν φαίνεται εγώ εκανα δουλειά με τα αυτοκόλλητα ρολλά που πουλάνε για τις τρίχες των κατοικίδιων στα S/M... (πχ http://1.bp.blogspot.com/-gwKT4PvG9TY/UEzBbpmSZCI/AAAAAAAAEuU/OIjV2z582Cg/s1600/rolo+autokollito.jpg ) εκανα την οθόνη και το tempered glass και κούμπωσε άψογα... ούτε υπολείμματα ούτε τπτ... καλή τύχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts