Jump to content

savvoulis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About savvoulis21

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 9

savvoulis21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους, προσφατα εκανα το lg μου root με towelroot! Θελω να φλασαρω μια custom rom αλλα επειδη ειμαι νεος χρηστης εχω κολλησει! Κατεβαζω το το rom manager. Πρεπει ομως να εγκαταστησω και το ClockworkMod Recovery για να κανω NAND BACKUP και RESTORE. Ναι ομως για το κανω αυτο το rom manager μου ζηταει να πληρωσω για το ClockworkMod Recovery touch! Υπαρχει αλλος τροπος (εκτος του odin που ειδα οτι ειναι δυσκολος)? Και δευτερον πρεπει να κανω και backup με το titanium back up? Υπαρχει καπου ενας ολοκληρωμενος οδηγος για g2? Σας ευχαριστω !
  2. Ειναι καλο σαιτ??? : http://www.open365.gr/index.php εχει παραγγειλει καποιος απο κει??? Σας ευχαριστω!
  3. Γεια σας Προσφατα πηρα ηχεια τα logitech z623 ! (ηταν σε προσφορα :lol: )! τα εχω βαλει σε λαπτοπ! θα ηθελα να ρωτησω να παρω καρτα ηχου (USB) ?? αξιζει?? θα βγαζουν καλυτερο ηχο??Θα δω δηλαδη διαφορα?? αυτη σκευτομαι να παρω αμα αξιζει : CREATIVE SOUND BLASTER X-FI SURROUND 5.1 PRO Σας ευχαριστω!!
  4. Γεια σας^^ Μπορειται να μου βρειτε αυτο το τραγουδι που ακουγετε στο trailer του step up που θα δειξει το mega?? Να το link----> http://www.youtube.com/watch?v=c9BIZuDX0u0 thx:)
×
×
  • Create New...