kyrgeo1978 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 http://www.digitaltrends.com/mobile/say-hello-google-workshop-will-let-make-custom-cases-nexus-device/#!bEC52b αν μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν πολυ καταλεβαινω αγγλικα.ενδιαφερον φαινεται απο τα λιγα που καταλαβα ευχαριστω προκαταβολικα Η Google θα φτιάχνει θήκες όπως εσύ τις θες π.χ με κάποια φωτογραφία της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Να σας ενημέρωση οτι σε φορτιστή αυτοκινήτου όταν το συνδέετε σε θύρα USB με εξοδο 2.1a το κινητό το αναγνωριζει ως "φόρτιση μέσω USB" ενω όταν συνδέεται σε εξοδο με 1a φορτίζει κανονικά "φορτιση μέσω ac" ,οπότε όπως αντιλαμβανεστε δεν αναγνωρίζει το έξτρα ρεύμα που του δίνει ουτε καν το 1,2-1,5a που έχει max .οποτε αμα πάρετε διπλό φορτιστη αυτοκινήτου πάρτε κάποιον που να βγάζει 2 θύρες απο 1a κ όχι παραπάνω Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Να σας ενημέρωση οτι σε φορτιστή αυτοκινήτου όταν το συνδέετε σε θύρα USB με εξοδο 2.1a το κινητό το αναγνωριζει ως "φόρτιση μέσω USB" ενω όταν συνδέεται σε εξοδο με 1a φορτίζει κανονικά "φορτιση μέσω ac" ,οπότε όπως αντιλαμβανεστε δεν αναγνωρίζει το έξτρα ρεύμα που του δίνει ουτε καν το 1,2-1,5a που έχει max .οποτε αμα πάρετε διπλό φορτιστη αυτοκινήτου πάρτε κάποιον που να βγάζει 2 θύρες απο 1a κ όχι παραπάνω Δεν ισχύει αυτό. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει ο φορτιστής σου. Στο δικό μου δουλεύει άψογα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXJRMS Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Γεια χαρα σε ολους . Εχω ενα LG E617G απο Καναδα και δεν λειτουργει στα ελληνικα δυκτια πως μπορω να το κανω να δουλεψει ,επισης το εχω αλλαξει rom του εβαλα cyanogenmod kit-kat αλλα και παλι τιποτα δεν δουλεψε. Υπαρχει καποιος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ξανά έρχομαι στο θέμα ακουστικά xiaomi pistons . Μετά από έναν μήνα χρήσης παρουσίασαν τον γνωστό πρόβλημα του βυσματος. Παίζει πλέον μόνο το ένα κανάλι,το άλλο με διακοπές. Ποιά μου προτείνετε με τηλεχειριστήριο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ξανά έρχομαι στο θέμα ακουστικά xiaomi pistons . Μετά από έναν μήνα χρήσης παρουσίασαν τον γνωστό πρόβλημα του βυσματος. Παίζει πλέον μόνο το ένα κανάλι,το άλλο με διακοπές. Ποιά μου προτείνετε με τηλεχειριστήριο ; Όχι ρε που....... Και τα παρήγγειλα.... Όλοι λένε τα καλύτερα σε ξένα φόρουμ.... Φτουυυυυυυυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Όχι ρε που....... Και τα παρήγγειλα.... Όλοι λένε τα καλύτερα σε ξένα φόρουμ.... Φτουυυυυυυυ.... Θα έτυχε φίλε μου. Γενικότερα είμαι σε τέτοια θέματα πολύ άτυχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Θα έτυχε φίλε μου. Γενικότερα είμαι σε τέτοια θέματα πολύ άτυχος. Την δεύτερη έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Την δεύτερη έκδοση έχεις; Ναι την δεύτερη και είναι τα γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν εχουν ακουστει τετοιου ειδους προβληματα για τα Pistons παντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν εχουν ακουστει τετοιου ειδους προβληματα για τα Pistons παντως.... Ίσως τα τράβηξα περισσότερο από ότι θα έπρεπε, βάλε βγάλε μέσα στον σάκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 πηρα σημερα την θηκη rinkle fusion με την οποια ερχοταν ενα screen protector αλλα απετυχα παταγωδος καταφερα να το λερωσω με σκονη και οταν το βαζω το υπαρχουν φυσαλλιδες :lol: ευτυχως παρηγγειλα ενα nillkin glass protector και δεν θελω να παθω τα ιδια.καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όχι ρε που....... Και τα παρήγγειλα.... Όλοι λένε τα καλύτερα σε ξένα φόρουμ.... Φτουυυυυυυυ.... Τελικά τα δικά μου Pistons δεν ήταν αυθεντικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εγώ τσίμπησα αυτήν http:// http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=67751 πολύ καλή εφαρμογή και πιστεύω την έχει σε καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τελικά τα δικά μου Pistons δεν ήταν αυθεντικά!!! Πώς Το κατάλαβες ότι δεν είναι; από ebay τα πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 πηρα σημερα την θηκη rinkle fusion με την οποια ερχοταν ενα screen protector αλλα απετυχα παταγωδος καταφερα να το λερωσω με σκονη και οταν το βαζω το υπαρχουν φυσαλλιδες :lol: ευτυχως παρηγγειλα ενα nillkin glass protector και δεν θελω να παθω τα ιδια.καποια βοηθεια? καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 καποιος??? Εγώ που την έβαλα ακολούθησα τις οδηγίες. Καμία σχέση με την τοποθέτηση ζελατινας. Θα σκουπισεις πρώτα την οθόνη με το οινόπνευμα, το 1,μετα το 2που μαζεύει με στατικό ηλεκτρισμό τα υπολείμματα και μετά την βάζεις. Δες κανένα βίντεο και στο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 καποιος??? αν έχεις άλλη βαλτην προσεκτικά αφού σκουπίσεις καλά την οθόνη και με τα αυτοκολητακια που δίνουν συνήθως η με ένα ζιλοτειπ τράβα ότι χνούδι έχει μείνει.....βάζε κάποιο δυνατό φως για να βλέπεις και το παραμικρό χνούδι.Αν δεν έχεις άλλη κράτα αυτή ώσπου να έρθει το tempered glass και δεν θα ασχοληθείς ξανά με απλές ζελατίνες.το ίδιο ισχυει κ για το glass!!καλό καθάρισμα!!!εδώ ο οδηγός για να σε βοηθήσει https://www.youtube.com/watch?v=GAtcP2Zrwxc Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpelekanos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Πώς Το κατάλαβες ότι δεν είναι; από ebay τα πήρες; Mου ανοιξε τα ματια ενας Γερμανος. Μεσα στο κουτι δεν γραφει S M L για τα μεγεθη αλλά εχει σχηματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 καλημέρα!! ηρθε η στιγμή να μιλήσει το tempered!!χαχα!! για κακη μου τυχη έπεσε σε μια γωνια του κρεβατιού το κινητό και χτυπησε στο κάγκελο κανοντας ενα ωραιο ράγισμα στην αριστερή ακρη της οθόνης :p ευτυχώς που ηταν το tempered και δεν μαζευζα το gorilla σε κομμάτια.... θα περασω το αλλο tempered που εχω κ ολα κομπλέ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδια να πω κατι μήπως τα tempered σπάνε πιο ευκολα με τις πτωσεις και νομιζουμε οτι τοσο ευκολα σπαει και η οθόνη...;;; Οτι κινητα ειχα εχουν φαει στουκια καλα αλλα οθόνη ποτε δεν εκανε κρακ και εχουν πεσει και με την οθονη προς τα κάτω... Προσφατα φιλος μου του εφυγε S4 απο την τσέπη ενώ οδηγουσε καρτ και δεν εσπασε η οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 καλημέρα!! ηρθε η στιγμή να μιλήσει το tempered!!χαχα!! για κακη μου τυχη έπεσε σε μια γωνια του κρεβατιού το κινητό και χτυπησε στο κάγκελο κανοντας ενα ωραιο ράγισμα στην αριστερή ακρη της οθόνης :p ευτυχώς που ηταν το tempered και δεν μαζευζα το gorilla σε κομμάτια.... θα περασω το αλλο tempered που εχω κ ολα κομπλέ!! Παιδια να πω κατι μήπως τα tempered σπάνε πιο ευκολα με τις πτωσεις και νομιζουμε οτι τοσο ευκολα σπαει και η οθόνη...;;; Οτι κινητα ειχα εχουν φαει στουκια καλα αλλα οθόνη ποτε δεν εκανε κρακ και εχουν πεσει και με την οθονη προς τα κάτω... Προσφατα φιλος μου του εφυγε S4 απο την τσέπη ενώ οδηγουσε καρτ και δεν εσπασε η οθόνη... Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ατόμων που τους ράγισε ή τους έσπασε το gorilla glass (Π.χ Post 3579). Εξαρτάται πως θα πέσει το κινητό και που θα βρει. Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες ότι σπάει εύκολα το tempered glass (Αρκετοί υποστηρίζουν το αντίθετο). Το ρισκάρεις όμως; Το tempered glass κοστίζει 8 €. Την οθόνη για να την αλλάξεις μόνο σου θέλει 100+ €. Αν το πας στο service για αλλαγή θέλεις κοντά στα 200€. Εγώ πιστεύω ότι ο φίλτατος scorpio3 πολύ καλά κάνει και προστατεύει την οθόνη του με tempered glass. Το ίδιο άλλωστε κάνω και εγώ :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Πρόσφατα την έπαθα με το razr μου. Απλή πτώση και καταστροφή οθόνης. Ήμουν εναντίον θηκών/protectors και τώρα έχω το κινητό σα μούμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Έφερε το e-click tempered Glass http:// http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=66194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν είναι η γνωστή Nillkin. Καλή είναι και η X-One; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts