chris_asl Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Αν οντως δε μπορουμε να αγορασουμε απο amazon.com, τοτε μπορει καποιος να παραθεσει κανενα link για screen protector απο ευρωπαικο store? Θα δοκιμασω να κανω την αγορα μολις βγαλω την prepaid και θα σας πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 http://www.ebay.com/itm/141122730779?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 εδώ για προστασία από βρωμιά και υγρασία.....ιδανικό γι'αυτούς που έχουν τον ασύρματο να μην τα βγάζουν και τα βάζουν συνέχεια. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_SAK Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γιατί δεν αγοράζεται κατευθείαν απο ismooth.com? Παράθεση BMW POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ποσο παει το μαλλι εκει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_SAK Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 ποσο παει το μαλλι εκει? 16 δολάρια οι 3 ζελατινες.αγόρασα χθες..για να δουμε πόσες μέρες θα κανει. Παράθεση BMW POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 με μεταφορικα κομπλε?καλη φαση,ριξε ειδοποιηση οταν ερθουν,μπορει να σου χτυπησω τη μια :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έχει πάρει κάποιος pouch οικονομικό που να μπορεί να έρθει μέσα σε 3-4 μέρες?? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Βλέπω έχετε καταπληκτικές θήκες κάποιοι από δω. Αν κάποιος δίνει καμία slim όμως που να καλύπτει όλο το τηλέφωνο εδώ είμαι:-) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έχει πάρει κάποιος pouch οικονομικό που να μπορεί να έρθει μέσα σε 3-4 μέρες?? ναι εγω! αλλα το δικο μου δεν μπορουσε να ερθει τελικα...κατι εγινε στο ενδιαμεσο...και χαθηκε... :cry: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ναι εγω! αλλα το δικο μου δεν μπορουσε να ερθει τελικα...κατι εγινε στο ενδιαμεσο...και χαθηκε... :cry: ποιο είχες πάρει και από που? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Την θηκη που την βρισκουμε? Διοτι πηγα στο site της spigen και βλεπω μονο αυτη η οποια ειναι διαφανη... Επισης αν εχει καποιος την διαφανη ας πει τι αισθηση αφηνει στο χερι. Γιατι μου φαινεται λιγο "πλαστικουρα".. Edited January 28, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Την θηκη που την βρισκουμε? Διοτι πηγα στο site της spigen και βλεπω μονο αυτη η οποια ειναι διαφανη... Επισης αν εχει καποιος την διαφανη ας πει τι αισθηση αφηνει στο χερι. Γιατι μου φαινεται λιγο "πλαστικουρα".. http://www.mobilefun.co.uk/spigen-ultra-fit-case-for-google-nexus-5-black-p42018.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 http://www.mobilefun.co.uk/spigen-ultra-fit-case-for-google-nexus-5-black-p42018.htm A σ'ευχαριστω. Προτεινετε καποια απο τις 2 η ειναι θεμα γουστου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 A σ'ευχαριστω. Προτεινετε καποια απο τις 2 η ειναι θεμα γουστου? φιλε μου την μαυρη παρε,εχει την ιδια αισθηση γομας.ειναι πανεμορθη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 φιλε μου την μαυρη παρε,εχει την ιδια αισθηση γομας.ειναι πανεμορθη θηκη. Και 'γω εκει παω αλλα ετσι ακυρωνω την επιλογη μου στην ουσια (εχω το ασπρο). Απο την αλλη η αντιστοιχη ασπρη δεν μου καθεται καλα στο ματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και 'γω εκει παω αλλα ετσι ακυρωνω την επιλογη μου στην ουσια (εχω το ασπρο). Απο την αλλη η αντιστοιχη ασπρη δεν μου καθεται καλα στο ματι... η ασπρη ειναι απο την πισω μερια πλαστικη,η μαυρη ειναι σαν γομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 η ασπρη ειναι απο την πισω μερια πλαστικη,η μαυρη ειναι σαν γομα. Καταλαβα. Αν τυχον εχει κανεις την ασπρη ας πει την αποψη του. Και κατι αλλο.. Αν γυρισεις την συσκευη αναποδα υποθετω οτι δεν ακουμπαει η οθονη στην επιφανεια, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καταλαβα. Αν τυχον εχει κανεις την ασπρη ας πει την αποψη του. Και κατι αλλο.. Αν γυρισεις την συσκευη αναποδα υποθετω οτι δεν ακουμπαει η οθονη στην επιφανεια, σωστα? σωστα.παρτην αφοβα ειναι πολυ ομορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 A σ'ευχαριστω. Προτεινετε καποια απο τις 2 η ειναι θεμα γουστου? Και γω γι'αυτή τη θήκη πήγαινα, αλλά μετά διάβασα σχόλια στο xda πως γρατσουνάει τις γωνίες του κινητού. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; Ναι και από το reddit σχετικά σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και γω γι'αυτή τη θήκη πήγαινα, αλλά μετά διάβασα σχόλια στο xda πως γρατσουνάει τις γωνίες του κινητού. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; Ναι και από το reddit σχετικά σχόλια βρε παιδια στο βαλσιμο μια χαρα μπαινει,κ στο βγαλσιμο την σηκωνεις λιγο κ βγαινει μια χαρα.κ ο φιλος μας ο scorpio που την εχει δεν εχει θεμα καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 βρε παιδια στο βαλσιμο μια χαρα μπαινει,κ στο βγαλσιμο την σηκωνεις λιγο κ βγαινει μια χαρα.κ ο φιλος μας ο scorpio που την εχει δεν εχει θεμα καθολου. παίδες δεν εχω κανένα πρόβλημα τωρα ειναι κ τη χρήση την κάνεις.. εννοώ αν τη βγάζεις συνεχώς τοτε θα πρέπει να προσέχεις Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παρηγγειλα την μαυρη πριν λιγο. Ελπιζω να μην ειναι ασχημη σε σχεση με το glossy γυρω-γυρω του ασπρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 καλημερα φιλοι μου,γενικα οι tpu cases ειναι πιο μαλακες?εχω την ultra fit αλλα οντως ειναι σκληρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπερα παιδια, Θελω να αγορασω handsfree, με flat καλωδιο και τυπου earbuds. Εχετε να προτεινετε κατι? Ειχα της HTC απλα εχει χαλασει το 1 ακουστικο και ακουγεται με μειωμενη ενταση. Θα προτιμουσα αν υπαρχει καποιο που αντι να εχει μονο το κουμπι που απαντας να εχει ακομη ειτε κουμπια για αυξομειωση εντασης, ειτε για επομενο/προηγουμενο τραγουδι. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπερα παιδια, Θελω να αγορασω handsfree, με flat καλωδιο και τυπου earbuds. Εχετε να προτεινετε κατι? Ειχα της HTC απλα εχει χαλασει το 1 ακουστικο και ακουγεται με μειωμενη ενταση. Θα προτιμουσα αν υπαρχει καποιο που αντι να εχει μονο το κουμπι που απαντας να εχει ακομη ειτε κουμπια για αυξομειωση εντασης, ειτε για επομενο/προηγουμενο τραγουδι. Ευχαριστω :) Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.head-fi.org/t/686412/lg-quadbeat-2-appreciation-thread Θεωρούνται πολύ καλά ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts