panos23 Δημ. July 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 kamia marka peite vre paidia k gia mas tous adaeis... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 johnsons holiday skin boty losion αυτη πηρα εγω με 4 ευρω περιπου.και εγινα παρδαλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ευχαριστώωω! :) Υπάρχουν και μαντηλάκια μαυρίσματος,κάτι σαν τα μαντηλάκια που ξεβαφόμαστε(τι άλλο θα σκεφτούν πια? :p ) στο βαψιμο δεν εχω φτασει ακομα αλλα ποτε δε ξερεις :lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 johnsons holiday skin boty losion αυτη πηρα εγω με 4 ευρω περιπου.και εγινα παρδαλη. οταν λες παρδαλη τι εννοεις?οτι αλλου ειχες κανονικο χρωμα κι αλλου μαυρισμενη??? :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 kamia marka peite vre paidia k gia mas tous adaeis... Όλες οι γνωστές μάρκες καλλυντικών έχουν βγάλει(nivea,l'oreal,vichy κλπ). Πήγαινε στα Hondos και ρίξε μια ματιά έχει άπειρες ;) johnsons holiday skin boty losion αυτη πηρα εγω με 4 ευρω περιπου.και εγινα παρδαλη. Λογικό αφού είναι body lotion με ελάχιστο χρώμα μέσα(το λέει και πίσω)για να διατηρείς το μαύρισμά σου,όχι self tan ;) στο βαψιμο δεν εχω φτασει ακομα αλλα ποτε δε ξερεις :lol: Τουλάχιστον είσαι ειλικρινής :p :lol: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 οχι μονο αυτη...ολες ετσι κανουν.η αισθητικος μου ειχε δοκιμασει μια και ειχε γινει πιο μαυρη κι απο τους μαυρους...τα χερια της ειδικα δεν μπορουσες να τα δεις...ασε και τα ποδια της... εγω ειμαι τελειως κατα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Μερικά tips: :) Καταρχήν επιλέξτε τη σωστή απόχρωση.Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε ένα light self tan,μη πάτε κατευθείαν στα έντονα! Καλό είναι να έχετε καλά απολεπισμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Κάντε μπάνιο και ξυρίστε τα πόδια σας αν χρειάζεται. Απλώνετε το προιόν με απαλές κυκλικές κινήσεις. Για τους αγκώνες,τα γόνατα και τα πέλματα χρησιμοποιείστε μικρότερη ποσότητα γιατί μαυρίζουν πιο έυκολα.Αν είναι σπρέι κρατήστε το σε απόσταση 10-15 εκ. Στο πρόσωπο αποφύγετε να το απλώσετε γύρω από τα μάτια και κοντά στα μαλλιά.Μην ξεχάσετε τα αυτιά,τον λαιμό,τα πλάγια του σώματος και κάτω από το στήθος. Όταν το βάζετε στα γόνατα να είναι λυγισμένα ώστε να τεντωθεί το δέρμα. Μετά την εφαρμογή πλύνετε με χλιαρό νερό τα χέρια γιατί αλλιώς δε βγαίνει. Μην κάνετε μπάνιο,μην ξυριστείτε,μη φορέσετε ενυδατική κρέμα για τουλάχιστον 6 ώρες μετά τη χρήση. Μετά από 2 μέρες επαναλάβετε για διατήρηση του χρώματος.Ενυδατώνετε καθημερινά την επιδερμίδα σας κι έτσι θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα. Τα self tan δεν είναι και αντηλιακά. Μάρκες και τιμές: Dior,Bronze Auto Bronzant Eclat Irise Corps: 25e Biotherm,Sunfitness: 31e Estee Lauder,Sun Performance Self Tan(μαντηλάκια): 33e Lancome,Flash Bronzer(για πρόσωπο): 27e Superfection,Body Bronzing Make up: 31e Avon,Be Bronze:8e Helena Rubinstein,Golden Beauty Summer Legs: 30e Αυτές έιναι από τις καλύτερες. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 οχι μονο αυτη...ολες ετσι κανουν.η αισθητικος μου ειχε δοκιμασει μια και ειχε γινει πιο μαυρη κι απο τους μαυρους...τα χερια της ειδικα δεν μπορουσες να τα δεις...ασε και τα ποδια της... εγω ειμαι τελειως κατα πλεον. Άμα έχεις κάποιον να στην απλώσει πίσω καλά και το κάνεις με σωστό τρόπο,μια χαρά είναι.Κι εγώ δε χρησιμοποιώ τέτοιες κρέμες,αλλά αν είναι Μάιος πχ και έχεις πάρει ένα φουστανάκι γαμάτο και δε μπορείς να το βάλεις επειδή είσαι κάτασπρη..τα self tan σε σώζουν :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 χθες ρε παιδιά που πήγα σε παραλια,είδα έναν να βάζει ένα αντηλιακό(τι στο καλο ήταν),ήταν σε ένα πορτοκαλι με λίγο καφέ βαζάκι και η κρέμα ήταν k αυτή καφέ και μύριζε υπέροχα,μήπως ξέρετε αν είναι αντηλιακό η καμια τέτοια κρέμα??αν είναι αντηλιακό θα τρέξω να την πάρω γιατί χρώμα πήρα(έκατσα 1:30 ώρα στον ήλιο και τώρα είμαι σαν..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Μερικά tips: :) Καταρχήν επιλέξτε τη σωστή απόχρωση.Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα προτιμήστε ένα light self tan,μη πάτε κατευθείαν στα έντονα! Καλό είναι να έχετε καλά απολεπισμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Κάντε μπάνιο και ξυρίστε τα πόδια σας αν χρειάζεται. Απλώνετε το προιόν με απαλές κυκλικές κινήσεις. Για τους αγκώνες,τα γόνατα και τα πέλματα χρησιμοποιείστε μικρότερη ποσότητα γιατί μαυρίζουν πιο έυκολα.Αν είναι σπρέι κρατήστε το σε απόσταση 10-15 εκ. Στο πρόσωπο αποφύγετε να το απλώσετε γύρω από τα μάτια και κοντά στα μαλλιά.Μην ξεχάσετε τα αυτιά,τον λαιμό,τα πλάγια του σώματος και κάτω από το στήθος. Όταν το βάζετε στα γόνατα να είναι λυγισμένα ώστε να τεντωθεί το δέρμα. Μετά την εφαρμογή πλύνετε με χλιαρό νερό τα χέρια γιατί αλλιώς δε βγαίνει. Μην κάνετε μπάνιο,μην ξυριστείτε,μη φορέσετε ενυδατική κρέμα για τουλάχιστον 6 ώρες μετά τη χρήση. Μετά από 2 μέρες επαναλάβετε για διατήρηση του χρώματος.Ενυδατώνετε καθημερινά την επιδερμίδα σας κι έτσι θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα. Τα self tan δεν είναι και αντηλιακά. Elpizw gia mas tous antres na mhn isxyoun ta idia. vlepe katw apo to stithos (to poio? :P), h na ksyrisoume ta podia mas :p Estee Lauder,Sun Performance Self Tan(μαντηλάκια): 33e Cool exei kai h estee. Tha pw th sis pou douleuei ekei na mou ferei :p Tha valw kai photo prin kai meta an einai kala ta apotelesmata. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 χθες ρε παιδιά που πήγα σε παραλια,είδα έναν να βάζει ένα αντηλιακό(τι στο καλο ήταν),ήταν σε ένα πορτοκαλι με λίγο καφέ βαζάκι και η κρέμα ήταν k αυτή καφέ και μύριζε υπέροχα,μήπως ξέρετε αν είναι αντηλιακό η καμια τέτοια κρέμα??αν είναι αντηλιακό θα τρέξω να την πάρω γιατί χρώμα πήρα(έκατσα 1:30 ώρα στον ήλιο και τώρα είμαι σαν..) Αντηλιακο ειναι ,μονο για μαυρισμα ομως .Δεν εχει καθολου δεικτη προστασιας. Εχουν πολλες μαρκες π.χ. Carroten (μαλλον αυτο ειδες). Καλο ειναι να το βαζεις οταν δεν εχει πολυ εντονο ηλιο (απογευμα ή πρωι) γιατι δεν σε προστατευει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 χθες ρε παιδιά που πήγα σε παραλια,είδα έναν να βάζει ένα αντηλιακό(τι στο καλο ήταν),ήταν σε ένα πορτοκαλι με λίγο καφέ βαζάκι και η κρέμα ήταν k αυτή καφέ και μύριζε υπέροχα,μήπως ξέρετε αν είναι αντηλιακό η καμια τέτοια κρέμα??αν είναι αντηλιακό θα τρέξω να την πάρω γιατί χρώμα πήρα(έκατσα 1:30 ώρα στον ήλιο και τώρα είμαι σαν..) Πως έβαλες κι εσύ?Του το βούτηξες?! :w00t: :p Carotten είναι αυτό που είδες και είναι το καλύτερο για μαύρισμα. Αυτό και το babyoil ;) Elpizw gia mas tous antres na mhn isxyoun ta idia. vlepe katw apo to stithos (to poio? :P), h na ksyrisoume ta podia mas :p χαχα μη το λες,τώρα πια όλοι ξυρίζονται.. :p Cool exei kai h estee. Tha pw th sis pou douleuei ekei na mou ferei :p Tha valw kai photo prin kai meta an einai kala ta apotelesmata. :p Τυχερέεε και τι δε θα έδινα να έχω δικό μου άνθρωπο στην Estee Lauder! :cool: Περιμένουμε φωτό! :shifty: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Πως έβαλες κι εσύ?Του το βούτηξες?! :w00t: :p Carotten είναι αυτό που είδες και είναι το καλύτερο για μαύρισμα. Αυτό και το babyoil ;) η κρέμα πως λέγεται??είναι σίγουρα "Carotten"? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Έιδατε την Παπαρίζου στην eurovision που είχε ενα ωραίο bronze,ιριδίζον χρωματάκι στο στήθος της?τί ήταν αυτό που είχε βάλει? θελω και εγω!! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Έιδατε την Παπαρίζου στην eurovision που είχε ενα ωραίο bronze,ιριδίζον χρωματάκι στο στήθος της?τί ήταν αυτό που είχε βάλει? θελω και εγω!! Glitter ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Glitter ειναι. mporeite na mou peite an exete xrisimopoiisei kapoia apo aftes tis kremmes i tis gliter poia einai i kaliteri i poia meinate efxaristimeni? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 glitter mallon xryso omos e? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 glitter mallon xryso omos e? δεν ξερω τι gliter ηταν, μαλλον οχι αυτο με τα κομματια αλλα κρεμα το χρωμα ηταν σαν ..πως να το πω ιριδιζον?! δεν ηταν απιθανο? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 exo tetoia gia yto sou leo...einai se xryso xroma:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 mporeite na mou peite an exete xrisimopoiisei kapoia apo aftes tis kremmes i tis gliter poia einai i kaliteri i poia meinate efxaristimeni? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 mia erotisi:epeidi prosfata ksirisa (oxi gouli)to kefali mou k fenete psiloaspro,na pao na paro kamia krema maurismatos gia na tin valo sto kefali h den leei k einai epikindino??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 επικινδυνο δεν νομιζω να ειναι αλλα δεν ξερω πως θα ειναι το αποτελεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ara na min to riskaro e??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Τωρα που πλησιαζει και το καλοκαιρακι, ειπα να κανω αυτο το θεμα να συζτησουμε για το.. μαυρισμα... :p Βασικα εγω αντιμετωπιζω το προβλημα οτι δεν μπορω να μαυρισω.. 1ον γιατι σχεδον παντα καιγομαι, επειδη ειμαι ασπρος και 2ον με πιανει πονοκεφαλος... Ακουσα για κατι κρεμες μαυρισματος.. Ξερετε τιποτα για αυτες? Για πειτε... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Επικινδυνο το μαυρισμα πλεον..:( Γιατι να βαλεις χημικα πανω σου; :!: Μονο και μονο για το μαυρισμα; (Μιλαει βεβαια καποιος που στις αρχες σεπτεμβρη μοιαζει με πακιστανο!):lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts