Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να το αγοράσω το Κ750 αλλά με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι διαδυκτιακές του ικανότητες. Είστε ικανοποιημένοι από το σερφάρισμα; Έχει δουλέψει κανένας κάποιον RSS reader από αυτό το κινητό;

ευχαριστώ

καλημερα παιδια ,εχω και εγω εδω και πολυ καιρο το κ750ι αλλα εδω και 1 μηνα με εχει τρελανει. το τηλεφωνο οταν το ενεργοποιω μετα απο 5 λεπτα κολλαει και κανει επανεκκινιση ή απλως μενει κολλημενο και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει. Επισης κολλαει οταν το χειριζομαι γρηγορα.θελω να πω οτι το τηλ. δεν τα εκανε ποτε αυτα ,απλως ενα ωραιο πρωινο αρχισε με 1-2 φορες την ημερα και τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να μην κολλησει μετα απο 5 λεπτα λειτουργιας. Επειδη ειμαι αγγλια το εχω δωσει 2 φορες για φτιαξιμο αλλα δεν μπορουν να κανουν τπτ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ???

THANKS.....

Ίσως να δοκίμαζες μια υπο/αναβάθμιση;

Ή και crossflashing σε w800;

Όπως και νά'χει να γίνει σίγουρα ένα flashάρισμα του FS. more info στο thread για την αναβάθμιση.

Μήπως είναι CID49 κι εσένα;

Δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά γενικά πιστεύω μας έχει ρίξει η SE στις τελευταίες φουρνιές του μοντέλου.

Σε σύγκριση με το CID36 ενός φίλου είναι η μέρα με την νύχτα από άποψη ποιότητας κατασκευής...

Θα το σκεφτώ πάρα πολύ καλά την επόμενη φορά που θα πάω για SE.

Mi A3 με EvolutionX 7.5

1. Τι είναι τα CID49 & CID36 και πως μπορώ να βρω τι έχω?

2. Στο menu Υπηρεσ. Internet όταν επιλέγω Sony Ericsson μου βγάζει Error...cannot be accessed. You do not have access to the site. Γνωρίζετε γιατί και τι μπορώ να κάνω?

3. Το ίδιο συμβαίνει και με την επιλογή Αναζ. Wap

(Είπαμε ... ερωτήσεις από αρχάριο)

Παίδες το k750i vodafone live μπορώ να το κάνω w800 ή μόνο το κανονικό; Το πήρα πριν μία βδομάδα. Επίσης θα ήθαλα να μάθω αν μπορώ να βάλω το R1D διότι έχει το R1CA. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γειά! έχω R1CA021...

Ξέρει κανείς να μου πει τι παραπάνω έχει η R1D?

Ευχαριστώ:)

Όλα είναι ... μαθηματικά

Παίδες το k750i vodafone live μπορώ να το κάνω w800 ή μόνο το κανονικό; Το πήρα πριν μία βδομάδα. Επίσης θα ήθαλα να μάθω αν μπορώ να βάλω το R1D διότι έχει το R1CA. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αφού το έχεις μία μόνο εβδομάδα, θα σου πρότεινα να μην κάνεις αυτή την αναβάθμιση σε s.e. w800i, γιατί θα χαθεί η εγγύηση του κινητού σου τηλεφώνου.;)

Τελικά δοκίμασε κανείς κάρτα 4gb να μας πει πως συμπεριφέρεται το κινητό;

Υπομονή η δικία μου κάρτα 4GB είναι στα ΕΛΤΑ και Δευτέρα πρωί την παραλαμβάνω...

Συλλογή κινητών:

SonyEricsson K750@W800, K800@K810,

Nokia N80i, E51i, 3120c,

Motorola V220, V300,

Siemens M75, LC KC550.

Γειά! έχω R1CA021...

Ξέρει κανείς να μου πει τι παραπάνω έχει η R1D?

Ευχαριστώ:)

Την ίδια απορία είχα κι εγώ και απο μια μικρή "έρευνα" που έκανα,κατέληξα σε δύο διαφορετικές εκδοχές: Δύο άτομα που έκαναν αναβάθμιση απο R1CA021 σε R1DB001 μου είπαν οτι δεν είδαν καμία απολύτως διαφορά,ενώ ένας τρίτος ανέφερε οτι του χαμήλωσε η ένταση των ΜΡ3.

Εγώ τώρα θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο: Αγόρασε η αδερφή μου το Κ750 απο vodafone,και με μια γρήγορη πρώτη ματιά είδα οτι έχει ορισμένα μειονεκτήματα σε σχέση με το δικό μου που το είχα πάρει απο ΤΙΜ.

Συγκεκριμένα,το μενού είναι χειρότερο σε εμφάνιση καθώς και σε κάποιες λειτουργίες,η κάρτα μνήμης παρόλο που είναι sony ενώ η δική μου sandisc,είναι απ'τις παλιές MS duo ενώ η δική μου MS Pro duo,και τρίτο και κυριότερο,το πλήκτρο των συντομεύσεων είναι δεσμευμένο αποκλειστικά για είσοδο στο vodafone live.

Αυτό το τελευταίο το θεωρώ αρκετά σημαντικό μειονέκτημα,γιατί αφαιρεί πολλούς πόντους απο την ευχρηστία της συσκευής.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει η χρήση αυτού του πλήκτρου,ή το μόνο που γίνεται είναι ολική μετατροπή σε unbranded απο ενιάβολτο κλπ,χάνοντας όμως την εγγύηση;

Όπως πολύ καλά λές και εσυ υπαρχει λεγεται debrand . Στοιχίζει 20€ ( η λιγότερο.. 10€ αν το κάνεις μόνος σου και ξέρεις). Ψαξε με την λέξη κλειδή για debrand και θα βρεις (davinci είναι μια λύση με €). Δεν ξ'ερω για τσάμπα (κάτι θα υπάρχει). Κάποιοι λένε ότι χάνεται η εγγυσηση! Κάποιο λένε ότι όχι (κάποιος στο site με μαρτυρία??). Γιατί να χάνεται άμα τους πάς με "προστασία" καταναλωτή.. Στα laptop χάνεται η εγγύσηση άμα τους βγ΄λαιες τα XP και περάσεις Linux... ??? OXI. Εδ΄ψ για΄τι να χανεται.

Η αδελφή μου που το ξίλωσε ρίσκαρε.. Επίσεις μετά το debrand ΔΕΝ εμφανίζει πλεόν το μενού εθνικοί χαρακτήσρες (δεν μπορέι να έχει SMS με μικρά ελληνικά) και της έβαλαν μόνο ελληνικά και αγγλικά (αυτό δεν είναι κακό γιατί ίσως να έχει τώρα περισσότερη ελέυθερη μνήμη, ίσως)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

paidia diabaste kai to dikomou story... exo ena k750i to opoio to exo oute ena mina. mesa sto mina ayto thelisa na to kano w800 to opoio molis to kaneis xaneis thn eggiisi opos lete. Loipon ego to ekana alla epano stin metratropi kati den ekana kala kai to xalasa to k750... mou ebgaze epikinoniste me to service tis SE. ontos piga se ena se service kai oi anthropoi mou to epanaprogrammatisan ksana xoris na pliroso kati giati mou eipan pos htan mesa sthn eggiisi!!! Fisika den sas protino na treksete oloi kai na kanete to k750i se w800 giati riskarete. kai idika me to CID49 mhn to epixirisete... kapoios filos mou eipe.. "efoson douleyei apsoga mhn to pirazeis!" den ton akousa! kai na ti epatha :)

paidia diabaste kai to dikomou story... exo ena k750i to opoio to exo oute ena mina. mesa sto mina ayto thelisa na to kano w800 to opoio molis to kaneis xaneis thn eggiisi opos lete. Loipon ego to ekana alla epano stin metratropi kati den ekana kala kai to xalasa to k750... mou ebgaze epikinoniste me to service tis SE. ontos piga se ena se service kai oi anthropoi mou to epanaprogrammatisan ksana xoris na pliroso kati giati mou eipan pos htan mesa sthn eggiisi!!! Fisika den sas protino na treksete oloi kai na kanete to k750i se w800 giati riskarete. kai idika me to CID49 mhn to epixirisete... kapoios filos mou eipe.. "efoson douleyei apsoga mhn to pirazeis!" den ton akousa! kai na ti epatha :)

Ναι εσυ ομως "μπλοκαρες" το κινητο! παντως οτι πειραξεις στο κινητο,αυτοματως χανεις και την εγγυηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι εσυ ομως "μπλοκαρες" το κινητο! παντως οτι πειραξεις στο κινητο,αυτοματως χανεις και την εγγύηση.

Από που προκύπτει αυτό... Εχει τη voda ψιλά γράμματα που να το λέει αυτό... Γιατί αν ενα Κ750 τρέχει το firmware του κ750 της SE είναι εκτώς εγγυησης. Τι του βάλαμε το firm της Motorola..? Εγώ άκουσα με τα αφτιά μου σε ένα ΤΙΜ store να λένε σε Vodafonakia. Εμείς θα σου αλλάξουμε το firmware ΧΩΡΙΣ να χάσεις εγγύηση

Εγώ αμα θέλω σου βάζω καταχρηστικό όρο αμα αλλάξεις τα shortcuts χάνεις την εγγύηση. Στέκει? Αμα τους κάνεις μια καταγγελία στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ δεν θα το πάρουν να το φτιάξουν λές.

Από που προκύπτει αυτό... Εχει τη voda ψιλά γράμματα που να το λέει αυτό... Γιατί αν ενα Κ750 τρέχει το firmware του κ750 της SE είναι εκτώς εγγυησης. Τι του βάλαμε το firm της Motorola..? Εγώ άκουσα με τα αφτιά μου σε ένα ΤΙΜ store να λένε σε Vodafonakia. Εμείς θα σου αλλάξουμε το firmware ΧΩΡΙΣ να χάσεις εγγύηση

Εγώ αμα θέλω σου βάζω καταχρηστικό όρο αμα αλλάξεις τα shortcuts χάνεις την εγγύηση. Στέκει? Αμα τους κάνεις μια καταγγελία στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ δεν θα το πάρουν να το φτιάξουν λές.

Αυτος που ειπε σε tim store τετοιο πραγμα φανταζομαι οτι θα επαιρνε την ευθυνη μονος του.οταν παιρνεις ενα τηλεφωνο ειναι επιλογη σου που το επελεξες και συμβιβαστηκες με οτι εχει,αν το πειραξεις και παθει κατι..θα το πας απ'οκει που το πηρες.ο τεχνικος εκει θα δει οτι πειραξες το λογισμικο..σιγα μην σου το φτιαξει.

αυτο που λεω εγω...το εχουν πει 100αδες αλλα ατομα.αν εσενα σου κακοφαινεται ειναι αλλο πραγμα αλλα ετσι ειναι το σωστο.

:offtopic: παρε ενα αμαξι και πηγαινε κανε σερβις σε ενα μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο..και μετα παθαινει κατι το αμαξι,τι λες θα σε καλυψει η εγγυηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

έχω στη μνήμη του τηλεφώνου 270 επαφές και στην sim άλλες 71.

Μπορώ να περάσω και τις επαφές της sim στη μνήμη του τηλεφώνου και πως γίνεται αυτό? (Δλδ. να έχω 341 επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου).

Αν κάποιες από τις επαφές αυτές είναι διπλές πως μπορώ να τις οργανώσω κατά αλφαβητική σειρά, ώστε να το δω αμέσως για να τις σβήσω?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

έχω στη μνήμη του τηλεφώνου 270 επαφές και στην sim άλλες 71.

Μπορώ να περάσω και τις επαφές της sim στη μνήμη του τηλεφώνου και πως γίνεται αυτό? (Δλδ. να έχω 341 επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου).

Αν κάποιες από τις επαφές αυτές είναι διπλές πως μπορώ να τις οργανώσω κατά αλφαβητική σειρά, ώστε να το δω αμέσως για να τις σβήσω?

Ευχαριστώ

μπες μέσα στις επαφές, options -επιλογές νομίζω. Και εκεί θα δείς αντιγραφή απο σιμ, κάτι ΄τετοιο. Αν δεν είναι, στο ίδιο μενού πήγαινε προηγμένες - advanced και ξανα ψάξε αντιγραφή απο σιμ.

Εκεί μέσα είναι σίγουρα.

Υ.Γ δες και πες μου

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Σ΄ ευχαριστώ! θα περιμένω να δω κι άλλες εντυπώσεις...

πάντως εγώ το πήρα Νοέμβριο '06 από πλαίσιο, (χωρίς δεσμεύσεις) και πάει ...σφαίρα...

Όλα είναι ... μαθηματικά

παρε ενα αμαξι και πηγαινε κανε σερβις σε ενα μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο..και μετα παθαινει κατι το αμαξι,τι λες θα σε καλυψει η εγγυηση?

Άσε το service. αν εγώ φτιάξω το αμάξι μου επειδή το τράκαρα σε μη εξουσιοδοτημένο (πχ μπρος προφυλακτήρα και ψυγέιο) και μετά χαλάσει το σασμάν, ναι θα με καλύψει. Ναι αν η βλάβη που θα παρουσιαστεί δεν σχετίζεται με την επισκευή που έκανες στο μη εξουσιοδοτημένο σε καλύπτει. Εμένα αυτό λέει η 5ης εγγύηση το αμαξιού μου.

Έτσι πχ αν καούν δύο pixels στην οθόνη ή χαλάσει το μικρόφωνο (και φταίει το υλικό) τι ανάμειξη έχει το firmware που του είχες βάλει. Αν σταματήσει να φορτίζει γιατί κάηκε κάποια ασφάλεια τι δουλειά επίσης έχει το formware. Αν η μπαταρία ξεφορτίζει σε μισή μέρα τι δουλειά έχει το firmware (και το κάνει και όταν την βάζεις σε ένα VL). Οι πιο πολλές και σωβαρές βλάβες είναι harware δεν σχετίζονται με το firmware. :O Θα έπρεπε να ισχύει και πιστεύω ισχύει. Ξαναλέω είναι σαν να σταματούσε η εγγύηση στο HP laptop σου επειδή έβγαλες τα XP και έβαλες Linux. Και μεταξύ μας το firmware της VL πιο πολλά προβλήματα έχει που τα πιο πολλά λύνονται μονο αν το ξυλώσεις.

Άλλο να μην ισχύει για βλάβες που αφορούν αποδεδειγμένα το firmware. Εκεί δεν λέει κανένας τίποτα. Αμα δεν γράφει ελληνικά και το έχει debrand μόνο σου δεν πιστευω να σου φταίει η εγγύηση

@petra99

Όπως τα λέει ο AngeloDion. Επαφές/Επιλογές/Προηγμένες/Αντιγραφή από SIM.

Και από κει και πέρα με κάποιο πρόγραμμα σαν το myphoneExplorer σβήσε τις διπλές επαφές και βάλε μια τάξη.

Για το τι καλύπτει και τι όχι η εγγύηση το γράφει στο βιβλιαράκι λογικά. Ρίχτε το μια ματιά... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Για το τι καλύπτει και τι όχι η εγγύηση το γράφει στο βιβλιαράκι λογικά. Ρίχτε το μια ματιά... :wink:

Εγω το ξερω πολυ καλα τι γραφει,αλλοι προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους!.Πληροφορίες εγγύησης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K750i