Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ W550 K W810 ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ (FLASH MENU)ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ Κ750Ι?ΣΤΟ 9ΒΟΛΤΟ ΙΣΩΣ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

re paidia , exw trela8ei , den mporw na sindeso (na kanw to K750 ) na sinde8ei me to outlook gia na kanw backup ta til. mou

mporei kapios na mou pei bima bima ti kanw? (den exw xrisimopieisei outlook POTE!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το K750i δεν "βλεπει" το bluetooth handsfree HBH-65;

Δουλευε κανονικα με το P900 αλλα τωρα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.

pou akribws pataw omws?:ninja:

stin lexi ''edw''... den tin ides pou itan me mple xrwma?? itan ipersindesmos..:cool:

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Εχω να κανω αναβαθμιση καποιους μηνες και δεν εχω προβληματα, λετε να περιμενω για την καινουργια...

file tha se simvouleva an exis kapia palioteri tis r1n i tis r1aa(pou ine kai i teleftea), na to anavathmisis giati iparxi simadiki diafora sto video..

ola ta alla ine apiroelaxistes alages.. an sou doulevi to neo firmware, min to alaxis mexri na vgi kapio alo to opio na exi simadikes diafores kai oxi asimada pragamata..

prosopika, afto ekana! evala r1n otan itan i teleftea,veltiothike kata poli to video, doulevoun ola ok kai etsi den riskaro alagi firmware mexri na vgi ena neotero me tradaxtes diaforopiisis...:cool:

re paidia , exw trela8ei , den mporw na sindeso (na kanw to K750 ) na sinde8ei me to outlook gia na kanw backup ta til. mou

mporei kapios na mou pei bima bima ti kanw? (den exw xrisimopieisei outlook POTE!

Με το CD του Κ750 είχα και εγώ προβλήματα...

Δοκίμασε με αυτό. Με βοήθησε να κάνω μεταφορά μέσω Outlook από Nokia στο K750. Κάνει για πολλά τηλέφωνα.

Δημήτρης

file tha se simvouleva an exis kapia palioteri tis r1n i tis r1aa(pou ine kai i teleftea), na to anavathmisis giati iparxi simadiki diafora sto video..

Ψιλομπερδεύτηκα:)

Εχω την R1N035 και δεν μπορώ ότι είμαι ευχαριστημένος απο τα video. Βέβαια την πήρα σαν φωτογραφική και όχι σαν βιντεοκάμερα.Να μείνω σε αυτή την version ή υπάρχει άλλη που το βελτιώνει?

Δημήτρης

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι το K750i δεν "βλεπει" το bluetooth handsfree HBH-65;

Δουλευε κανονικα με το P900 αλλα τωρα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω.

Κάνε του πρώτα reset (στο HBH-65) και ξαναδοκίμασε. Βάλε και default όλες τις ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό μέχρι να το εγκαταστήσεις (ανιχνεύσιμο ON, εξοικονόμηση ενέργειας OFF)

Δημήτρης

Ακριβως. Προκειται απλα για μερικες χιλιαδες μεμονωμενες περιπτωσεις. :D (just kidding).

Στα σοβαρα: Γενικα εχεις δικιο. Απλα, αυτος που εχει προβλημα ειναι λογικο να ψαχτει, να γραψει στο φορουμ, να παει στο σερβις, να αποτρεψει νεους αγοραστες του προϊοντος κτλ. Αντιθετα, αυτος που δεν εχει προβλημα, δεν ασχολειται. Ετσι οι "προβληματικες" περιπτωσεις προβαλλονται περισσοτερο στο φορουμ. Αλλα αυτος ειναι και ενας βασικος λογος υπαρξης του, ωστε να ενημερωνομαστε, ως υποψηφιοι αγοραστες, πριν την "πατησουμε".

Επειδή όταν το είδα το κινητό τρελάθηκα (τώρα στα γεράματα) αποφάσισα να το πάρω παρόλα όσα διαβάζω εδώ μέσα για έναν λόγο: αναβαθμίζεται από μένα και μάλιστα στο σπίτι. Ότι και να έχει, που δεν έχει, διορθώνεται αργότερα...Μην ξεχνάμε ότι είναι κάτι σαν μικρός υπολογιστής που έχει κάτι σαν λειτουργικό;)

Εμένα προσωπικά μου κόλλησε 2 φορές όταν εγκαθιστούσα ένα bluetooth handsfree και μια φορά σερνότανε γενικώς. Παρότι απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το handsfree 6-7 φορές, δεν μου ξανακόλλησε.Ολα αυτά, τις πρώτες 3-4 μέρες.

Απο τότε πάει μια χαρά και δεν το έχω σβύσει ποτέ εκτός απο μια φορά που το ξεκοίλιασα να δώ πως είναι μέσα:)

Επίσης ξέροντας τις κομπίνες στα είδη πληροφορικής (εισαγωγές προιόντων δευτέρας διαλογής πχ οθόνες TFT με καμένο pixel με το που τις ανάβεις κλπ κλπ) απέφυγα τα "γνωστά- άγνωστα" μαγαζιά γιατί ξέρω τι κομπίνες κάνουν και πώς έρχονται στα χέρια τους τα κινητά που πουλάνε και πήγα σε μεγάλο κατάστημα και επέμενα να πάρω κινητό σφραγισμένο απο την SE. Και όταν μιλώ για μεγάλο κατάστημα δεν μιλώ για τον αρχι-απατεώνα τον "αλλοδαπό"

Εγώ συμβουλεύω όποιον του αρέσει να το πάρει, να προσέξει απο που θα το αγοράσει και κινητό σφραγισμένο (οχι με σελοτέιπ αλλά με το άσπρο στρογγυλό αυτοκόλλητο της SE που όταν το ξεκολλήσεις γράφει παντού VOID)

Υπόψιν ότι εδώ μέσα γράφουμε γενικώς όλοι όσοι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Οι υπόλοιποι, απλά διαβάζουν και συμβουλεύουν κλπ κλπ Δεν είμαστε πχ 40 χρήστες που αγοράσαμε 40 κινητά και βγήκαν όλα χαλασμένα. Κίνδυνος να βγεί ελλατωματική η συσκευή υπάρχει όσο και στην αγορά οποιουδήποτε άλλου κινητού.

Δημήτρης

Εγώ παιδιά είχα το Κ750ι από VL και τώρα έχω την έκδοση R1L002.

Έχω ακούσει διάφορα για τις βελτιώσεις της νέας έκδοσης (ποιότητα βίντεο, κλπ) αλλά όταν πήγα για αναβάθμιση (9volto) μου πρότειναν να μην την κάνω γιατί θα αντιμετωπίσω πολλά περισσότερα προβλήματα απ' ότι τώρα :mad:

Ισχύει κάτι τέτοιο???

...Sign of Living Fast

Έχω ακούσει διάφορα για τις βελτιώσεις της νέας έκδοσης (ποιότητα βίντεο, κλπ) αλλά όταν πήγα για αναβάθμιση (9volto) μου πρότειναν να μην την κάνω γιατί θα αντιμετωπίσω πολλά περισσότερα προβλήματα απ' ότι τώρα :mad:

Ισχύει κάτι τέτοιο???

Βλακείες

Κάνε του πρώτα reset (στο HBH-65) και ξαναδοκίμασε. Βάλε και default όλες τις ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό μέχρι να το εγκαταστήσεις (ανιχνεύσιμο ON, εξοικονόμηση ενέργειας OFF)

Δημήτρης

Αφου έχεις την R1N, (προτελευταία) θα σε συμβούλευα να μείνεις εκεί. Η επόμενη δεν έχει μεγάλες διαφορές ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισχύει κάτι τέτοιο???

Εγώ είδα μεγάλη βελτίωση video , και δεν μου παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης ξέροντας τις κομπίνες στα είδη πληροφορικής (εισαγωγές προιόντων δευτέρας διαλογής πχ οθόνες TFT με καμένο pixel με το που τις ανάβεις κλπ κλπ) απέφυγα τα "γνωστά- άγνωστα" μαγαζιά γιατί ξέρω τι κομπίνες κάνουν και πώς έρχονται στα χέρια τους τα κινητά που πουλάνε και πήγα σε μεγάλο κατάστημα και επέμενα να πάρω κινητό σφραγισμένο απο την SE.

Στο εξωτερικό για τέτοιες συσκευές με μικροελαττώματα έχουν την ονομασία "b-grade" και τις πουλάνε σε τρομερά χαμηλότερες τιμές, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα συνήθως από την αρχή και για ποιό ελάττωμα πρόκειται. Αλλά εδώ είναι, για μια ακόμη φορά, Βalkania.

Προσωπικά θα έδινα, για παράδειγμα, ~240-250 ευρώ για ένα Κ750i με ένα καμμένο pixel..

mporei kapio kalo paidaki na mou pei 4 noumera???????

ta 4 noumera tou default kodikou siskeyis! :p

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ψιλομπερδεύτηκα:)

Εχω την R1N035 και δεν μπορώ ότι είμαι ευχαριστημένος απο τα video. Βέβαια την πήρα σαν φωτογραφική και όχι σαν βιντεοκάμερα.Να μείνω σε αυτή την version ή υπάρχει άλλη που το βελτιώνει?

Δημήτρης

tha sou protina an ise ikanopiimenos me tin r1n na tin diatirisis..

1 r1aa i opia ine kai i teleftea ekdosi, ap'oti xero den kani tpt gia to video..

pados sto thema tou video epetrepse mou na diafoniso mazi sou gia to an ine kalo...:shifty:

Ρε παλικαρια ουτε βιντεο παιρνετε ουτε φωτογραφικη μηχανη...

Ενα κινητο παιρνετε με αρκετα καλη ποιοτητα φωτογραφιας και αποδεκτο βιντεακι.

Η γνωμη μου ειναι οτι ετσι πρεπει να το βλεπουμε ολοι μας.

Αν θελουμε καλη digital φωτ. μηχανη η βιντεο θα παρουμε μια σκετη καλη χωρις τηλεφωνο ;)

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Ρε παλικαρια ουτε βιντεο παιρνετε ουτε φωτογραφικη μηχανη...

Ενα κινητο παιρνετε με αρκετα καλη ποιοτητα φωτογραφιας και αποδεκτο βιντεακι.

Η γνωμη μου ειναι οτι ετσι πρεπει να το βλεπουμε ολοι μας.

Αν θελουμε καλη digital φωτ. μηχανη η βιντεο θα παρουμε μια σκετη καλη χωρις τηλεφωνο ;)

giati pios ipe to aditheto??:mad:

giati pios ipe to aditheto??:mad:

Ο φιλος Silvester παραπανω ειπε οτι "πηρε φωτογραφικη και οχι βιντεο".

Ελπιζω να καταλαβα σωστα και να μην ηθελε να πει κατι αλλο :)

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Relax...

Το έχω πει πολλές φορές και εγώ αυτό. Αν θέλουμε καλή φωτογραφία, παίρνουμε μια φωτογραφική μηχανή. Αν θέλουμε "καλό βίντεο", παίρνουμε μια βιντεοκάμερα.

Αν θέλουμε "κάτι" από τα 2 παραπάνω μαζί, "πάντα μαζί μας", τότε έχουμε το κινητό μας και λέμε "πάλι καλά" που το είχα ;)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Ο φιλος Silvester παραπανω ειπε οτι "πηρε φωτογραφικη και οχι βιντεο".

Ελπιζω να καταλαβα σωστα και να μην ηθελε να πει κατι αλλο :)

Καλά κατάλαβες...Γενικά δεν έχω την οικονομική πολυτέλεια να αλλάζω συνεχώς κινητά. Ηθελα απο καιρό μια ψηφιακή μηχανή και μάλιστα είχα βάλει στο μάτι μιά πολύ μικρή Olympus 4Mpixel με 320 €. Απλά βγήκε αυτό το κινητό που με κάλυπτε απόλυτα και τα συνδίασα. Και τα 2Mpixel μια χαρά είναι και είναι πάντα μαζί μου...

Και φοβερό κινητό :cool:

Δημήτρης

• The title was changed to Sony Ericsson K750i