pgpmx5 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 πρέπει να είναι παλιά και για VL R1C004 * - Vodaphone specific * - Released around 3.6.2005 * - No reported changes from R1A044 * - As is the case with the K700, Vodaphone's R1C004 supports DRMed MP3s only. * Software versions: LCD 0 Camera 3.8 ITP CXC 125 932 R1B Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Όχι, δεν επέλεγα κομμάτι από CD.... έφταιγε η έκδοση της εφαρμογής!! Η 1.34 δεν δουλεύει με τα .mp3 ενώ κατέβασα και την προηγούμενη 1.21, η οποία δουλεύει άψογα!!! Θενκς για τη βοήθεια pavlos364..... μήπως μπορείς να μου πεις κι αυτά που ρώτησα για την αναβάθμιση (δες μια δυο σελίδες πιο πίσω)??? Χαίρομαι που λύθηκε! Πράγματι, κι εγώ την 1.21 του DRM έχω, δεν ήξερα καν για πιο πρόσφατη. Για αναβάθμιση δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω την εντύπωση ότι για συσκευές live δεν έχουν βγάλει ακόμα (οι αναβαθμίσεις που βγαίνουν για unbranded συσκευές δεν πάνε σε Live). Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος :) Προσωπικά είμαι ακόμα με την R1C004 που είχε από τότε που το πήρα (τέλη Ιουνίου) και δεν αντιμετωπίζω κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, οπότε ακολουθώ το σοφότατο ρητό "if it works don't fix it"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Exw provlima me to kalodio usb.Sindeo to kalodio kai paw na perasw mp3 20 komatia kai apo auta perasane mono 4 kai episis ta video apo ta 10 pou piga na perasw mono 3 mpikan.Ti fteei? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Exw provlima me to kalodio usb.Sindeo to kalodio kai paw na perasw mp3 20 komatia kai apo auta perasane mono 4 kai episis ta video apo ta 10 pou piga na perasw mono 3 mpikan.Ti fteei? Εχεις αρκετη ελευθερη μνημη; Αν τα περασεις ενα-ενα περνανε; Κολλαει, βγαζει καποιο μηνυμα; Αν δεν γινεται τιποτα, δοκιμασε με card reader και οχι με το καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Προσωπικά είμαι ακόμα με την R1C004 που είχε από τότε που το πήρα (τέλη Ιουνίου) και δεν αντιμετωπίζω κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, οπότε ακολουθώ το σοφότατο ρητό "if it works don't fix it"! Και πολυ καλα κανεις...:cool: Ρωτα και εμας με το "μαυρο κουτι". Τι αναβαθμισεις firmware, τι master resets, τι format μνημης, τι ευχελαια, το μαυρο κουτι εκει, δεν καταλαβαινει τιποτα. Πιο γερο και απο αυτο των αεροπλανων ενα πραγμα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Χαίρομαι που λύθηκε! Πράγματι, κι εγώ την 1.21 του DRM έχω, δεν ήξερα καν για πιο πρόσφατη. Για αναβάθμιση δεν μπορώ να σε βοηθήσω, έχω την εντύπωση ότι για συσκευές live δεν έχουν βγάλει ακόμα (οι αναβαθμίσεις που βγαίνουν για unbranded συσκευές δεν πάνε σε Live). Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος :) Προσωπικά είμαι ακόμα με την R1C004 που είχε από τότε που το πήρα (τέλη Ιουνίου) και δεν αντιμετωπίζω κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, οπότε ακολουθώ το σοφότατο ρητό "if it works don't fix it"! file exo tin ediposi omos oti iparxoun anavathmisis gia voda kinita oi opies vevea ine diaforetikes apo aftes twn unbranded.. kita mia ekdosi pou anaferi enas filos ligo pio pano.. ine gia voda kinita!!;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Exw provlima me to kalodio usb.Sindeo to kalodio kai paw na perasw mp3 20 komatia kai apo auta perasane mono 4 kai episis ta video apo ta 10 pou piga na perasw mono 3 mpikan.Ti fteei? dokimase afto pou sou lei o kosant.. pados an mporis na kanis sindesi me bluetooth, kanti! ine apsogi!! emena o laptop mou exi bluetooth kai ola ta kano meso aftou..:shifty: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 πρέπει να είναι παλιά και για VL R1C004 * - Vodaphone specific * - Released around 3.6.2005 * - No reported changes from R1A044 * - As is the case with the K700, Vodaphone's R1C004 supports DRMed MP3s only. * Software versions: LCD 0 Camera 3.8 ITP CXC 125 932 R1B Μου φάνηκε οτι το τηλέφωνο δεν ηταν V live Γι αυτό μπερδεύτηκα....... Πίσω στην R1AA Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Εχεις αρκετη ελευθερη μνημη; Αν τα περασεις ενα-ενα περνανε; Κολλαει, βγαζει καποιο μηνυμα; Αν δεν γινεται τιποτα, δοκιμασε με card reader και οχι με το καλωδιο. Mou dixni oti ta antigrafi.Tha dokimasw ena ena kai tha sou xana pw. Ta video ta vazis sto fakelo video pou einai mesa sto media.Etsi den einai? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Το κακό -------- Αφού λοιπόν έχω χαρεί "υπερβολικά" απο το κατόρθωμά μου, βγαίνω απο το σπίτι για καμμιά βόλτα. Πως κάνω και κοιτώ το όμορφο κινητό μου στο εξωτερικό φώς και παθαίνω το πρώτο έμφραγμα...Η οθόνη "τίγκα" στην σκόνη Πάω στο σπίτι το ξαναλύνω και το καθαρίζω με ευλάβια. Το κλείνω το κοιτώ στο εξωτερικό φώς, πάλι σκόνη. Ρε πρέπει να το έκανα 15 φορές ανοιξε-κλείσε...Αφού λέω "τώρα θα σπάσει το καπάκι" που σημειωτέον η πάνω πλευρά του ξεκουμπώνει δύσκολα και με λίγο ταρζανιά.Με το που το κούμπωνα να πάλι δυο-τρείς γ.μ.μ.ν.ς σκονούλες... Τα εμφράγματα απανωτά:X Τελικά κατάφερα να το κλείσω και οι σκόνες που είναι μέσα να είναι τόσο μικρές, που φαίνονται μόνο αν το κινητό κοιτάει κόντρα τον ήλιο Αν έχεις κουράγιο και όρεξη δοκίμασε το εξής: Aγόρασε από κάποιο κατάστημα για υπολογιστές ένα δοχείο πεπιεσμένου αέρα. Λύσε το κινητό,καθάρισε το και όταν πας να το κλείσεις, με τον αέρα φύσα λίγο την οθόνη προκειμενου να απομακρύνεις οποιοδήποτε υπόλειμμα σκόνης έχει μείνει!! Σίγουρα θα μείνουν πίσω κάτι λίγα,αλλα όχι τόσα όσο τώρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Και πολυ καλα κανεις...:cool: Ρωτα και εμας με το "μαυρο κουτι". Τι αναβαθμισεις firmware, τι master resets, τι format μνημης, τι ευχελαια, το μαυρο κουτι εκει, δεν καταλαβαινει τιποτα. Πιο γερο και απο αυτο των αεροπλανων ενα πραγμα.:D Καλησπερα και απο μενα! Επειδη πηρα το κινητο πριν τρεις μερες και εχω τα γνωστα προβληματα (δεν παιζει ringtones, η οθονη κολλαει, δεν εμφανιζει φωτογραφιες καλουντων κτλ κτλ κτλ) θελω να ρωτησω αν αξιζει να κανω τα master resets, format το memory stick κτλ. που περιγραφεις. Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει κατι με αυτα? Αυριο το πρωι μαλλον θα κανω το update σε R1A0008 απο R1N0035 που εχω, απο το σπιτι. Τι περιεργο πραμα ρε παιδι μου ομως να τραβαει κολληματα καθε 2-3 μερες ομως και οχι καθε μερα ας πουμε η συνεχεια.... Κουραζετε μαλλον μωρε το καημενο... :p Και κατι τελευταιο. Υπαρχει καμια περιπτωση να μπορουμε να βαλουμε την παλια R1....L κατι που απο οτι βλεπω ειναι η μοναδικη χωρις τα μαυρα κουτια? Ειχε χειροτερα χαρακτηριστικα απο την R1N0035 που χρησιμοποιουν πολλοι? Αλλα τι χειροτερα να ειχε.... Χειροτερα απο την R1n0035 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :mad: Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 (...) θελω να ρωτησω αν αξιζει να κανω τα master resets, format το memory stick κτλ. που περιγραφεις. Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει κατι με αυτα? Απ' οτι εγραψαν αλλοι φιλοι παλαιοτερα δεν διορθωνεται τιποτα. Αυριο το πρωι μαλλον θα κανω το update σε R1A0008 απο R1N0035 που εχω, απο το σπιτι. Νομιζω οτι και η R1AA παρουσιαζει τα ιδια προβληματα. Κουραζετε μαλλον μωρε το καημενο... :p :D Υπαρχει καμια περιπτωση να μπορουμε να βαλουμε την παλια R1....L κατι που απο οτι βλεπω ειναι η μοναδικη χωρις τα μαυρα κουτια? Ειχε χειροτερα χαρακτηριστικα απο την R1N0035 που χρησιμοποιουν πολλοι? Αλλα τι χειροτερα να ειχε.... Χειροτερα απο την R1n0035 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :mad: Εχει χειροτερο βιντεο (πιξελιασμα). Νομιζω αυτο που θελεις γινεται μονο σε μαγαζια τυπου 9volto και οχι στα σερβις της SE ουτε φυσικα και στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 paidia na to parw twra i na perimenw na pesei i timi tou?pote provlepete na pesei? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 paidia na to parw twra i na perimenw na pesei i timi tou?pote provlepete na pesei? Φιλε mikel δεν βλεπεις τι γινεται με το κινητο? Εχει βουιξει ολη η πλαση! Κατα πασα πιθανοτητα αν το παρεις τωρα το λογισμικο που θα εχει πανω θα ειναι το *&^&^#*&^*&$^* R1N0025 και θα εχεις του κοσμου τα προβληματα και θα κανεις restart καθε 2-3 μερες στανταρ... Η επιλογη φυσικα δικη σου και το κινητο αν δουλευε καλα θα ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟ αλλα με τα προβληματα που βγαζει.... ΤΙ να σου πω δεν ξερω... Γνωμη μου ειναι να περιμενεις να δεις αν θα βγει ενημερωμενο λογισμικο που θα λυνει τα πιο πολλα προβληματα και να το τσιμπησεις μετα! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Καλησπερα και απο μενα! Επειδη πηρα το κινητο πριν τρεις μερες και εχω τα γνωστα προβληματα (δεν παιζει ringtones, η οθονη κολλαει, δεν εμφανιζει φωτογραφιες καλουντων κτλ κτλ κτλ) θελω να ρωτησω αν αξιζει να κανω τα master resets, format το memory stick κτλ. που περιγραφεις. Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει κατι με αυτα? Αυριο το πρωι μαλλον θα κανω το update σε R1A0008 απο R1N0035 που εχω, απο το σπιτι. Τι περιεργο πραμα ρε παιδι μου ομως να τραβαει κολληματα καθε 2-3 μερες ομως και οχι καθε μερα ας πουμε η συνεχεια.... Κουραζετε μαλλον μωρε το καημενο... :p Και κατι τελευταιο. Υπαρχει καμια περιπτωση να μπορουμε να βαλουμε την παλια R1....L κατι που απο οτι βλεπω ειναι η μοναδικη χωρις τα μαυρα κουτια? Ειχε χειροτερα χαρακτηριστικα απο την R1N0035 που χρησιμοποιουν πολλοι? Αλλα τι χειροτερα να ειχε.... Χειροτερα απο την R1n0035 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :mad: re file kai gw me tin R1L... den eixa oute ena provlima! Gia na tin valeis tha prepei na pas to kinito sou sto 9volto kai tha dwseis 20 euro :X Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAFF Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 geia sas mages mia boitheia exw ena k750 apo germania kai den exei ellhnika mporw na ta balw monos mou me to kalwdio pou exei kai an nai pws? euxaristw............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Guys sorry για το off topic αλλά το service της SE στους αμπελόκηπους είναι ένα μαύρο χάλι! Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Και κατι τελευταιο. Υπαρχει καμια περιπτωση να μπορουμε να βαλουμε την παλια R1....L κατι που απο οτι βλεπω ειναι η μοναδικη χωρις τα μαυρα κουτια? Ειχε χειροτερα χαρακτηριστικα απο την R1N0035 που χρησιμοποιουν πολλοι? Αλλα τι χειροτερα να ειχε.... Χειροτερα απο την R1n0035 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :mad: ego file r1L ixa kai tin anavathmisa se ri1n. prosopika mou ine ola apsoga. dn exo kapio apo ta provlimata pou anaferete... gi'afto aloste den vazo kai tin ri1aa. den to riskaro..:superman: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Guys sorry για το off topic αλλά το service της SE στους αμπελόκηπους είναι ένα μαύρο χάλι! ena apo ta polla aloste!!:worry: nou fenete kapia pedia exoun dimiourgisi edo thema diamartirias kakwn service tis se. postare tin katagelia sou...:ninja: Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ena apo ta polla aloste!!:worry: nou fenete kapia pedia exoun dimiourgisi edo thema diamartirias kakwm service tis se. postare tin katagelia sou...:ninja: Here we go: Δήλωση διαμαρτηρίας για την ποιότητα του service της SE ;) (Την ενεργοποίησα πάλι)... Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 ego file r1L ixa kai tin anavathmisa se ri1n. prosopika mou ine ola apsoga. dn exo kapio apo ta provlimata pou anaferete... gi'afto aloste den vazo kai tin ri1aa. den to riskaro..:superman: Καλα ρε παιδια πως γινεται αλλοι με την R1N να τραβανε τα χιλια μυρια και αλλοι να μην εχουν κανενα απολυτως προβλημα??? Μηπως τελικα δεν ειναι θεμα software αλλα θεμα hardware? Οσο για το 9volto τα 20 ευρω δεν με πολυπειραζουν. Εδω εδωσα 345.... ΤΟ θεμα ειναι τα 500 χιλιομετρα αποστασης που μας χωριζουν... :blink: Με την λογικη παντως του φιλου Sharp GX20 Video δεν θα χασω τιποτα αν κανω ενα update στην R1A0008 απο το σπιτι. Μπορει και να φτιαξουν τα πραγματα... λεμε τωρα.... Οτι να 'ναι γινεται... Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Σας εχει κανει ποτε το εξης: σε μνμ που παιρνετε κ ειναι παραπανω απο ενα, διπλο ή τριπλο π.χ. να διαβασετε κανονικα ολοκληρο το μνμ κ μετα οταν πατε να το ξαναδιαβασετε να το βλεπετε κομμενο;;:confused: Εννοω να'χει κρατησει το πρωτο απ'τα δυο μνμ ή το δευτερο αναλογα με τα κεφια:rolleyes: Κ στο σημειο που κοβεται να γραφει: (...) Σε μενα το΄χει κανει πολλες φορες, σχεδον ολες που'χω παρει τετοιο ειδους μνμ!!:dizzy: Εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει;; Καλα, κανεις δεν εχει το συγκεκριμενο προβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Καλα ρε παιδια πως γινεται αλλοι με την R1N να τραβανε τα χιλια μυρια και αλλοι να μην εχουν κανενα απολυτως προβλημα??? Μηπως τελικα δεν ειναι θεμα software αλλα θεμα hardware? Δες τι εγραψε αλλος user [πληροφοριες μεσα απο την SE;;;] πριν λιγες μερες: ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ750Ι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ SIM .ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΣΟΥΝ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΣΤΟ W800.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ... Αν αυτη η πληροφορια ειναι σωστη, αδικα προσπαθουμε, αλλα τουλαχιστον καποιοι ασχολουνται και αρα υπαρχει ελπις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaizka Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Ρε παιδια παρακολουθώ εδώ και ένα μήνα σχεδόν καθημερινά αυτό το forum και διαβάζω τα παράπονά σας με το κινητό, αλλά εγώ που το έχω εδώ και 3 μήνες πέραν κάποιον ανεπέσθυτων προβλημάτων τις πρώτες μέρες λειτουργείας τώρα δεν έχω σχεδών κανένα πράβλημα και χρησιμοποιώ την R1C004 και ενώ σκεφτόμουν να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία που υπάρχει, με αυτά που εχω διαβάσει λέω να το αφήσω καλήτερα όταν θα μου παρουσιάσει πραγματικά προβλήματα!!! :rolleyes:;) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Δες τι εγραψε αλλος user [πληροφοριες μεσα απο την SE;;;] πριν λιγες μερες: Αν αυτη η πληροφορια ειναι σωστη, αδικα προσπαθουμε, αλλα τουλαχιστον καποιοι ασχολουνται και αρα υπαρχει ελπις... Ναι το ειχα διαβασει αυτο kosant :) Να μην το παω πισω δηλαδη το κινητο ε? Την Δευτερα το πηρα ρε γμτ..... Αν αλλαξουμε SIM??? Μηπως λυθει? Anyway thanks for the help! Παντως σε λιγακι θα κανω το update σε R1Α0008... Δεν εχω να χασω και τιποτα :) Οταν παω να κανω format το Mem Stick μου ζηταει εναν κωδικο τηλεφωνου λεει. Ποιος ειναι αυτος? Τον γραφει καπου? Ευχαριστω! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts