Athkatla Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Σε όλες τις ψηφιακές μηχανές (CANON,NIKON,OLYMPUS,SONY,FUJIFILM,κλπ.) και γενικά στην ψηφιακή φωτογραφία έτσι υπολογίζεται η ανάλυση σε Megapixels. Π.χ. στα 5Μp η ανάλυση είναι τυπικά 2592x1944 pixels=5038848 στα 2 Mp είναι 1600x1200=1920000 pixels (CANON,OLYMPUS) .Άρα δεν είναι καθόλου διαφημιστικό κόλπο, είναι πραγματικά 2 Mp ,τα οποία είναι απαραίτητα για την καλή εκτύπωση μιας φωτο 10x15 εκατοστών. έτσι όπως και στα αυτοκινητα 1400 κυβικα εκατοστα ειναι συνηθως 1370+ cc :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drambuie_ice Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Νομιζω πως δεν μπορεις! Πρεπει να ειναι ''κενο'' του λογισμικου.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 telika re pedia iparhi i den iparhi tropos na apothikefsume kapu ta sms apo to k750 ektos apo tin apothikefsi sti sim? Καλησπέρα . Δοκίμασε το easytext ή το MyPhoneExplorer ή το Floats Mobile Agent Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donzone Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Vasika to k750 den exei fako psifiakhs fwtografikhs mixanhs. opote de mporeis na to sygkrineis me psifiakh fwtografikh. Oi etairies panta vazoun kati parapanw gia na poulisoun. Opws ginetai kai me tous sklirousdiskous sta pc. lene oti einai 20Gb kai pragmatika einai pio liga mb's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Iδού και 2 φωτό από το Κ750 μου: (κάντε κλικ στα thumbnails) http://img356.imageshack.us/img356/687/dsc000376ye.th.jpg http://img356.imageshack.us/img356/5673/dsc000300wj.th.jpg η μία είναι μέσα από την C4 μου Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justaname Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 apo oti exo diavasi toso kero,to kinito parusiazi provlimata me to software, tulaxiston ta prota komatia.episis apo oti lete to kinito trizi kiolas.evloga erxete to erotima an aksizi tosa pola lefta.episis ithela na rotiso an oi kenurgies paralaves adimetopizun tetia provlimata?to k750i ine safos ena poli kalo kinito ALLA mono an kani oles aftes tis liturgies pu exi xoris na svini, na kolai, na trizi ktl.ola afta ta provlimata ta anaferate esis se proigumenes selides den ta leo ego. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα εδώ και 4-5 εβδομάδες που το έχω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzav Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Εχω κατεβασει το my explorer αλλα δεν μπορω να συνδεθώ. Εχει κανεις ιδεα που βρισκω ποια COM ειναι το USB καλωδιο? Με την σουιτα της SE δουλευει κανονικα. Το θέλω για backup SMS και άλλα. Στο πρόγραμμα εχει απο COM1 eos COM8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 apo oti exo diavasi toso kero,to kinito parusiazi provlimata me to software, tulaxiston ta prota komatia.episis apo oti lete to kinito trizi kiolas.evloga erxete to erotima an aksizi tosa pola lefta.episis ithela na rotiso an oi kenurgies paralaves adimetopizun tetia provlimata?to k750i ine safos ena poli kalo kinito ALLA mono an kani oles aftes tis liturgies pu exi xoris na svini, na kolai, na trizi ktl.ola afta ta provlimata ta anaferate esis se proigumenes selides den ta leo ego. thanks file to diko mou pantws oute kollaei oute tpt kai exw twra mesa mia 512MB kai den mou xei kollhsei oute mia fora!alla trizei ligo panw deksia dipla apo to joistic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Ξερετε που τραβαει κολλημα σιγουρα σε ολους...οταν αναζητα υπηρεσιες με το ΒΤ σε μενα παντως μονο εκει κολλαει και πουθενα αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justaname Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 ne de elo.iparxun kai kapia komatia pu vgikan kala opos to diko su, alla i pliopsifia ton katoxon tu k750i den ine ke poli eftixismeni.gia afto ton logo den to exo agorasi akoma. perimeno mexri na erthun kenurgies paralaves xoris provlimata.den exo kamia oreksi na psaxno giakenurgia logismika ktl...lete ta kenurgia na exun ke afta provlimata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros260 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Καλησπερα παιδια! Μετα απο ερευνα που εκανα και αφου εχω κλεισει 1 χρονο συνδρομητης στη Vodafone, αποφασισα να αποκτησω το Κ750i. Μεχρι τωρα εχω το Nokia 6230(το οποιο εχει καλυψει τις αναγκες μου κατα 95%), οποτε εψαχνα για κατι με τις ιδιες λειτουργιες αλλα και για κατι παραπανω.Με 2 λογια(οχι εκθεση :) )θα ηθελα να μου δωσετε εναν χαρακτηρισμο για το κινητο ωστε να εχω και μια γνωμη απο χρηστες του. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Επειδή ήμουν κάτοχος του 6230, έχεις δίκιο ως προς την 95% κάλυψη. Το 750 έχει μια κάλυψη της τάξης του 97%, μόνο που δεν καλύπτει το 5% του ΝΟΚΙΑ. Σε κάλυψα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 na sai kala edw omws leei n90 vs w800i idis den einai h camera tou w800i me to k750i?to w800i to kseskise to n90!!polu moufa tou n90 oi fotografies!!!mou aresei pou lne oti exei kai carl zeiss fako...a re NOKIA! την ιδια καμερα εχουν μαριε. βασικα ειναι τα ιδια εκτος απο την καρτα (που ειναι 512), τις λειτουργιες walkman και φυσικα το design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Καλησπερα παιδια! Μετα απο ερευνα που εκανα και αφου εχω κλεισει 1 χρονο συνδρομητης στη Vodafone, αποφασισα να αποκτησω το Κ750i. Μεχρι τωρα εχω το Nokia 6230(το οποιο εχει καλυψει τις αναγκες μου κατα 95%), οποτε εψαχνα για κατι με τις ιδιες λειτουργιες αλλα και για κατι παραπανω.Με 2 λογια(οχι εκθεση :) )θα ηθελα να μου δωσετε εναν χαρακτηρισμο για το κινητο ωστε να εχω και μια γνωμη απο χρηστες του. Ευχαριστω. Φίλε μου, όλα σχετικά είναι. Άν είχες μόνο nokia, ή τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, από ότι φαίνεται και από άλλους χρήστες nokia, δύσκολα θα περάσεις τον πρώτο μήνα. Μέχρι να συνηθίσεις βασικά. Εγώ πάλι που έχω χρόνια να πάρω nokia, και έχω και το 6230 (μου το δώσαν), ψάχνω να βρω σε ποιόν θα το πασάρω. Φυσικά δεν το συγκρίνω με το k750. Ώπως τα βλέπω εγώ, μπορείς να έχεις ότι και με το 6230 αλλά χ2. (Στην κάμερα, χ4). Είπαμε, όλα σχετικά είναι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petalouda2005 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Δυστυχώς η ένταση του ήχου στο ακουστικό είναι πολυ χαμηλή και πολλές φορές δεν μπορείς να ακούσεις τον άλλον τι σου λέει...αυτό μπορεί να διορθβθεί με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 άκυρο υπολογιζεται και η καθετη ανάλυση, οποτε έχουμε : 1,632 χ 1,224 = 1,997568 Απο τα 2ΜP μας λείπουν 2432 pixels οπότε πάλι διαφημιστικό είναι :) Τα 2mp σημαίνουν δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 1.632x1.224 . Οποιαδήποτε ψηφιακή των 2mp, μπορεί να αποτυπώσει εικόνα σε αυτή την ανάλυση. Όπως η κάμερα του k750. Δεν υπάρχει ψηφιακή ανάλυση που να αποδίδει ακριβώς 2.000.000 pixels. Αλλά συνηθίζει η τεχνολογία να προσεγγίζει με την μέθοδο της πλησιέστερης στρογγυλοποίησης, ένα πιό βολικό νούμερα. Στην προκειμενη περίπτωση, θα ήταν λίγο άβολο το "1.99mp" . Και εφόσον τεχνολογικά η αμέσως επόμενη ψηφιακή ανάλυση, υπερβαίνει κατα πολύ τα 2mp (πάντα με στρογγυλοποίηση), δεν είναι καθόλου κακό να κάνουμε χρήση αυτής της ονομαστικής επίδοσης, χάρην ευηχίας, οπτικής απόλαυσης, και μαθηματικής ευκολίας :Ρ . Κοινώς, ουδέποτε υπήρξε απόλυτη 2mp κάμερα, ή 5mp κάμερα, ή 8mp κάμερα. Πρόσφατα τράβηξα αρκετές φωτογραφίες. Δείτε μερικές απο αυτές και βγάλτε συμπεράσματα για την ακριβή ανάλυση του k750 :P Μπατσί,Άνδρου By night (χωρίς νυχτερινή λήψη, με μειωμένο χρόνο έκθεσης) Δύση , από τον Αγ.Φίλιππο, στο Μπατσί (καμμία ιδιαίτερη ρύθμιση κατα την λήψη) Γατάκι κρύβεται πίσω απο κλαδί Παλιός Πύργος Μπατσί by night (Χωρίς Νυχτ.Λήψη, με μειωμένο χρόνο έκθεσης) Μπατσί by night (Με χρήση Νυχτ.Λήψης, με ελάχιστα μειωμένο χρόνο έκθεσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petalouda2005 Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Σε ενημερώνει για τους 20 τελευταίους χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Τα 2mp σημαίνουν δυνατότητα λήψης σε ανάλυση 1.632x1.224 . Οποιαδήποτε ψηφιακή των 2mp, μπορεί να αποτυπώσει εικόνα σε αυτή την ανάλυση. Όπως η κάμερα του k750. Δεν υπάρχει ψηφιακή ανάλυση που να αποδίδει ακριβώς 2.000.000 pixels. Αλλά συνηθίζει η τεχνολογία να προσεγγίζει με την μέθοδο της πλησιέστερης στρογγυλοποίησης, ένα πιό βολικό νούμερα. Στην προκειμενη περίπτωση, θα ήταν λίγο άβολο το "1.99mp" . Και εφόσον τεχνολογικά η αμέσως επόμενη ψηφιακή ανάλυση, υπερβαίνει κατα πολύ τα 2mp (πάντα με στρογγυλοποίηση), δεν είναι καθόλου κακό να κάνουμε χρήση αυτής της ονομαστικής επίδοσης, χάρην ευηχίας, οπτικής απόλαυσης, και μαθηματικής ευκολίας :Ρ . Κοινώς, ουδέποτε υπήρξε απόλυτη 2mp κάμερα, ή 5mp κάμερα, ή 8mp κάμερα. Πρόσφατα τράβηξα αρκετές φωτογραφίες. Δείτε μερικές απο αυτές και βγάλτε συμπεράσματα για την ακριβή ανάλυση του k750 :P Μπατσί,Άνδρου By night (χωρίς νυχτερινή λήψη, με μειωμένο χρόνο έκθεσης) Δύση , από τον Αγ.Φίλιππο, στο Μπατσί (καμμία ιδιαίτερη ρύθμιση κατα την λήψη) Γατάκι κρύβεται πίσω απο κλαδί Παλιός Πύργος Μπατσί by night (Χωρίς Νυχτ.Λήψη, με μειωμένο χρόνο έκθεσης) Μπατσί by night (Με χρήση Νυχτ.Λήψης, με ελάχιστα μειωμένο χρόνο έκθεσης) ta links de douleuoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 ta links de douleuoun. Δεν ξέρω για τα links, αλλά σε ότι αφορά την ανάλυση, σε σχέση με τα mpixels o Tthawth με κάλυψε πλήρως. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 όπως τα λέει η petalouda2005, και δεν είναι πρόβλημα του λογισμικού, ισχύει για όλα τα Sony Ericsson (πλην UIQ), είναι μια κληρονομιά από την εποχή των σκέτων Ericsson. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ανεβασέ τα σε κοινόχρηστο φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 afiste ta mpixels kai akouste ti koufo apo simera ekane to kinito mou, blepw gia mia fasi mou vgazei ekei pou leei vodafone GR vlepw den elei Vodafone GR kai mou leei epidei to exo sta aglika no access to network... dld kamia prosbash sto diktio d 3ero ti pezei leo thanai kana kolima tha ksekolisi pio meta mia ora htane etsi to eklina to aniga kai den evriske vodafone ospou gia mia fasi sti teliki vriksi sima vodafone GR mou to vgazei ala to GPRS to sima pou einai panw apo to sima tis keraias einai nekro dn einai mple dld oti den pianei kai mou einai aspro kapos keno gri d pianei me liga logia GPRs sima ala eixa sima apo to diktio meta xalaei paly to sima tou diktiou paly mou leei no access to network ystera ksanaftiaxnei... kai tora to GPRS mou exei provlima d mou vgazei sima einai nekro ala exo sima apo diktio mporo na parw thlefono ola kanonika mono gprs den exo ala ti na paizei?? lete na arxizei kamia keraia tou na ta ftinei?? lete na xalase h keraia? h sim? ti na pw Na to paw se kana service ti lete? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 afiste ta mpixels kai akouste ti koufo apo simera ekane to kinito mou, blepw gia mia fasi mou vgazei ekei pou leei vodafone GR vlepw den elei Vodafone GR kai mou leei epidei to exo sta aglika no access to network... dld kamia prosbash sto diktio d 3ero ti pezei leo thanai kana kolima tha ksekolisi pio meta mia ora htane etsi to eklina to aniga kai den evriske vodafone ospou gia mia fasi sti teliki vriksi sima vodafone GR mou to vgazei ala to GPRS to sima pou einai panw apo to sima tis keraias einai nekro dn einai mple dld oti den pianei kai mou einai aspro kapos keno gri d pianei me liga logia GPRs sima ala eixa sima apo to diktio meta xalaei paly to sima tou diktiou paly mou leei no access to network ystera ksanaftiaxnei... kai tora to GPRS mou exei provlima d mou vgazei sima einai nekro ala exo sima apo diktio mporo na parw thlefono ola kanonika mono gprs den exo ala ti na paizei?? lete na arxizei kamia keraia tou na ta ftinei?? lete na xalase h keraia? h sim? ti na pw Na to paw se kana service ti lete? Δεν ξέρω αν άκουσες την ανακοίνωση της VODIAphone, αλλά είχε γενική εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 ne de elo.iparxun kai kapia komatia pu vgikan kala opos to diko su, alla i pliopsifia ton katoxon tu k750i den ine ke poli eftixismeni.gia afto ton logo den to exo agorasi akoma. perimeno mexri na erthun kenurgies paralaves xoris provlimata.den exo kamia oreksi na psaxno giakenurgia logismika ktl...lete ta kenurgia na exun ke afta provlimata? Φίλε μου, το έχω εδώ και κοντά 2 μήνες με λογισμικό vodafone live και δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα. Εδώ μέσα έχεις ακούσει να δηλώνουν σοβαρά προβλήματα 5 άτομα; 10; Σκέψου πόσοι έχουν κάνει θετικά σχόλια και πόσοι άλλοι χωρίς προβλήματα δεν μιλάνε, απλά παρακολουθούν. Προβλήματα του τύπου "τρίξιμο", κατά τη γνώμη μου, είναι απολύτως αναμενόμενα. Αν δώσεις μερικές χιλιάδες ευρώ και πάρεις ένα αυτοκίνητο, αν το ψάξεις είναι σίγουρο ότι κάπου θα τρίζει. Γιατί πιστεύουμε ότι ένα κινητό πρέπει να έχει ποιότητα κατασκευής διαστημοπλοίου; (το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι δεν τρίζει επίσης). Από εκεί και πέρα, σίγουρα κάποια κομμάτια είχαν και πραγματικά σοβαρά προβλήματα (όπως συμβαίνει σε κάθε μάρκα), αλλά εκεί δεν σηκώνει πολλή-πολλή συζήτηση, η λύση είναι μία και προφανής: ΕΓΓΥΗΣΗ! Αν, για να αγοράσεις, περιμένεις να βρεις κινητό και λογισμικό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, φοβάμαι ότι θα περιμένεις για πάντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts