Jump to content

spiros260

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spiros260

  • Ημ. Γέννησης 01/10/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spiros260's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Μπορούμε να αλλάξουμε τον ήχο στο ξυπνητήρι?? Ειδα οτι έχει μόνο μία επιλογή.
  2. Γεια σας! Έχω το sola εδώ και 2 εβδομάδες και πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία των 200€. Όμως αντιμετωπιζω κ εγώ ένα πρόβλημα. Έχω ένα hands-free ενσυρματο από το προηγούμενο μου κινητό (se x10 mini) το οποίο δεν το αναγνωρίζει το sola. Το παράξενο είναι ότι έχει ολοιδιο βύσμα με αυτό των ακουστικών του sola. Επίσης ότι αλλά ακουστικά του έβαλα λειτουργούν κανονικά. Υπάρχει τρόπος διόρθωσης;
  3. Eχω και γω ένα υπέροχο firewall το οποιο με ταλαιπωρεί τελευταία. Άσε που έχει βάλει στόχο το ασύρματό μου δίκτυο. Πολύ πιθανόν να έχω πρόβλημα στο καλώδιο σύνδεσης γιατί έκανα μία προσπάθεια να συνδέσω το κινητό στο pc και παράλληλα κουναγα το καλώδιο στην μία του άκρη και τελικά ο υπολογιστής το αναγνώρισε!
  4. Όντως μετά από format το πρόβλημα παραμένει:(
  5. Μονο format δεν εκανα,αλλα βλεπω οτι ειναι η μόνη επιλογή.5 μέρες πρίν δούλευε κανονικά. Επανεκίνηση έκανα, αλλά τίποτα.:mad: :(
  6. Τα νευρα μου!! Σημερα κανενας απο τους 2 υπολογιστες μου δεν αναγνωρίζει το Ν80! Γραφει άγνωστη συσκευή. Και τι δεν εχω κάνει...αλλά τίποτα, δεν το διαβάζουνε.
  7. Δες 2 επιλογές. http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7910648 http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&product_id=2255
  8. Οκ έφτιαξε! Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα.Πριν 5 ημέρες απόκτησα και γω ένα Ν80 μεταχειρισμένο(σε υπεράριστη κατάσταση).Χθες του έκανα και την αναβάθμιση (πάντα με την δική σας βοήθεια) και το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Το άσχημο είναι ότι ο κύριος λόγος που αποχωρίστηκα το παλιό μου κινητό ήταν ότι η μπαταρία κράταγε 1-2 μέρες, και τώρα το συναντάω και στο Ν80.Anyway το κινητό είναι αστέρι. Έχω και ένα προβληματάκι.Μόλις ανοίγω το κινητό και μετά από την εισαγωγή του ΡΙΝ μου γράφει εγκατάσταση(βγάζει και μια μπάρα), και μετά μου λέει "εγκατάσταση αδύνατη απο κάρτα μνήμης".Τι σημαίνει αυτό?Μήπως οτι χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση μιας εφαρμογής, την οποία δεν την βρίσκει??
  10. Καλησπερα παιδια! Μετα απο ερευνα που εκανα και αφου εχω κλεισει 1 χρονο συνδρομητης στη Vodafone, αποφασισα να αποκτησω το Κ750i. Μεχρι τωρα εχω το Nokia 6230(το οποιο εχει καλυψει τις αναγκες μου κατα 95%), οποτε εψαχνα για κατι με τις ιδιες λειτουργιες αλλα και για κατι παραπανω.Με 2 λογια(οχι εκθεση :) )θα ηθελα να μου δωσετε εναν χαρακτηρισμο για το κινητο ωστε να εχω και μια γνωμη απο χρηστες του. Ευχαριστω.
  11. Παλικαρια καλημερα. Θα θελα να ρωτησω αυτους που δουλευουν το db power αν τους παρουσιαζει προβλημα στην μετατροπη ορισμενων αρχειων σε aac.
  12. Aυτο λεω και γω τοσες μερες οτι ma700 με nokia pc suite δεν συνεργαζονται.(Αν το χει καταφερει κανεις ας στειλει). Απο Δευτερα θα αγορασω συσκευη υπερυθρων. Με το oxygen(δουλευει τζαμι με το BT) το μονο που καταφερα να μεταφερω στο κινητο ειναι μνημες ραδιοφωνικων σταθμων(!). γιατι δεν μπορω να μετεφερω αλλα αρχεια; (π.χ. εικονες mp3) Πιστευω οτι κατι δεν κανω σωστα.
  13. Μηπως εχεις το bt ma-700; Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και γω. Εχω κανει τα παντα αλλα ακρη δεν βρηκα.
×
×
  • Create New...