SagoniasSlutRose Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 θελω να ρωτισο κατι εχω το Κ750i Vodafone Live Και ακουγα ενα mp3 ερχεται λοιπον εκει κοντα ενα φιλαρακι και βαζει και αυτος το ιδιο mp3 αλλα με εκπληξη διαπιστωσα οτι στο δικο του Κ750i(οχι Vodafone Live αλλα κανονικο) εχει 3 φορες δυνατοτερο ηχειο τι φταιει σε αυτο??Μπορω να το φτιαξω καπως???Η εστω υπαρχει καποι προγραμα να το βαλω και να δυναμοσει το ηχειο????ευχαριστω προκαταβολικα Σωστος ο Aimar! Εντομεταξυ το ραδιο παιζει τουλαχιστον 3 φορες πιο δυνατα απο το mp3.. Καποιος τροπος να δυναμωσει ο ηχος στο mp3:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam82 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Σωστος ο Aimar! Εντομεταξυ το ραδιο παιζει τουλαχιστον 3 φορες πιο δυνατα απο το mp3.. Καποιος τροπος να δυναμωσει ο ηχος στο mp3:confused: Καλησπερα πηγαινε ολη η μουσικη ->προσθετα->ισοσταθμιστης και ανεβασε τα ολα τερμα. Παράθεση ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλησπερα πηγαινε ολη η μουσικη ->προσθετα->ισοσταθμιστης και ανεβασε τα ολα τερμα. Δεν είναι αυτό. Πρέπει να ανεβάσεις το bitrate του κάθε τραγουδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλησπερα πηγαινε ολη η μουσικη ->προσθετα->ισοσταθμιστης και ανεβασε τα ολα τερμα. Δεν είναι αυτό. Πρέπει να ανεβάσεις το bιtrate του κάθε τραγουδιού. edit:delete this message, κόλλησε ο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam82 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλησπερα εχει κανει καποιος το κολπο με τη διαμορφωση του ms 2 pro; Παράθεση ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 gia prosopsi opoios thelei pm me gia poli kali poiotita kai poli kali timh to paketo perilambanei brosta prosopsi k pisw k to sasi osoi einai apo thessaloniki mporoun na tin doun kai apo konta! Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Aν μπορείς και να την βάλεις κιόλας με ενδιαφέρει... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Δεν είναι αυτό. Πρέπει να ανεβάσεις το botrate του κάθε τραγουδιού. Το bitrate θελεις να πεις :blink: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Το bitrate θελεις να πεις :blink: :p Ναι, μπερδεύτηκα. :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Tωρα να κατσω να ανεβαζω σε ενα ενα τραγουδι το μπιτρατε;; Ε βαριεμαι οσο να ειναι.. Απλα ρωταω αν παιζει τπτ με καμια αναβαθμιση διοτι οταν εχω ενα μπ3 ηχο κλισης χτυπαει πολυ πιο δυνατα,ενω οταν παιζει το μεντια πλαυερ ειναι αρκετα χαμηλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Tωρα να κατσω να ανεβαζω σε ενα ενα τραγουδι το μπιτρατε;; Ε βαριεμαι οσο να ειναι.. Απλα ρωταω αν παιζει τπτ με καμια αναβαθμιση διοτι οταν εχω ενα μπ3 ηχο κλισης χτυπαει πολυ πιο δυνατα,ενω οταν παιζει το μεντια πλαυερ ειναι αρκετα χαμηλα.. Το γεγονός της χαμηλότερης έντασης στην αναπαραγωγή mp3 από τα K750 με νεώτερες εκδόσεις σίγουρα δεν έχει να κάνει με το bitrate ούτε με κάποιο άλλο χαρακτηριστικό του αρχείο Mp3, από την στιγμή που το όδιο ακριβώς αρχείο αναπαράγεται χαμηλότερα στο unbranded και δυνατότερα στο VL. Το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν το τηλέφωνό μου ήταν ακόμα VL. Βέβαια με την τοποθέτηση της R1L δεν παρατήρησα διαφορά στην ένταση. Πάντως μετά τις διάφορες αναβαθμίσεις και την μετατροπή του σε W800 η έντασή του έχει μειωθεί δραματικά. Σίγουρα είναι θέμα software και ελπίζω τώρα που πολλοί "πειράζουν" το λειτουργικό σύστημα θα κάνουν κάτι γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Kαι μια αλλη ερωτηση.Μου αρεσουν πολυ τα ακουστικα των SE-W γιατι αυτα του κ750 δεν στεκονται στο αυτι μου!! Μπορω να χρησιμοποιησω τετοια;Αν ναι που μπορω να βρω,και ποσο κοστιζουν;; Α!Και οσον αφορα για την ενταση των μπ3 το τηλεφωνο μου ειναι VLive.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 mporw!an theleis kati pm me. Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ξέρει κανείς αν με κάποιο κόλπο , πρόγραμμα , αναβάθμηση , μπορώ να μεγαλόσο τον κατάλογο απο 500 επαφές! Μου γέμισε και βλέπω να αλάζω τηλ από αυτό το πρόβλημα! Επίσης αν μεγαλώνει η λίστα των εξερχώμενων εισερχόμενων αναπάντητων ακι αποο τριάντα να γίνει παραπάνω όπως και να δείχνει την διάρκεια κάθε κλήσης! Ζητάω πολλά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ξέρει κανείς αν με κάποιο κόλπο , πρόγραμμα , αναβάθμηση , μπορώ να μεγαλόσο τον κατάλογο απο 500 επαφές! Μου γέμισε και βλέπω να αλάζω τηλ από αυτό το πρόβλημα! Επίσης αν μεγαλώνει η λίστα των εξερχώμενων εισερχόμενων αναπάντητων ακι αποο τριάντα να γίνει παραπάνω όπως και να δείχνει την διάρκεια κάθε κλήσης! Ζητάω πολλά:lol: Α εσυ εχεις πολλες γνωριμιες..Μαλλον δεν χρειαζεσαι κινητο,αλλα γραμματεα:D :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλημέρα, θέλω αν γίνεται στο κ750ι στις επαφές να εμφανίζεται πρώτα το επώνυμο και μετά το όνόμα. Γιατι τα κάνω συγρονισμό από το ουτλοοκ και μου τα βγαζει πρώτα με το μικρό. <υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό? και αν γίνεται στον συγρονισμο να περάσω και την φωτογραφία που έχω στο ουτλοοκ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rambias Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 :cry: Α εσυ εχεις πολλες γνωριμιες..Μαλλον δεν χρειαζεσαι κινητο,αλλα γραμματεα:D :X Όχι απλα θέλω τα whitepages του ΟΤΕ στην memory card μου :lol: Πάντος μου φένεται πως υπάρχει ένα προγραμμα java τηλ καταλόγου απλά δεν μπορείς να κάνεις άμεση κληση αναγνώριση κλπ. Έστω κάτι τέτοιο. Μου φένεται θα με φάει το ψάξιμο στο net... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Καλημέρα, θέλω αν γίνεται στο κ750ι στις επαφές να εμφανίζεται πρώτα το επώνυμο και μετά το όνόμα. Γιατι τα κάνω συγρονισμό από το ουτλοοκ και μου τα βγαζει πρώτα με το μικρό. <υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό? και αν γίνεται στον συγρονισμο να περάσω και την φωτογραφία που έχω στο ουτλοοκ. ευχαριστω Το αν θα εφανίζεται πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο ή το αντίθετο, το ρυθμίζεις μέσα από το outlook. Πέρα από αυτό υπάρχει η επιλογή στο Κ750. Ευρετήριο/Επιλογές/Προηγμένες/Σειρά συγχρονισμού. Είτε κατά όνομα, είτε κατά επώνυμο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Kαι μια αλλη ερωτηση.Μου αρεσουν πολυ τα ακουστικα των SE-W γιατι αυτα του κ750 δεν στεκονται στο αυτι μου!! Μπορω να χρησιμοποιησω τετοια;Αν ναι που μπορω να βρω,και ποσο κοστιζουν;; :confused: :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 :confused: :confused: Κάνε μια βόλτα στoυς γνωστούς, vodafone shops, Γερμανούς κλπ. Τα είδα γύρω στα 25,00 ή 35,00 € πριν καιρό δεν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Kαι μια αλλη ερωτηση.Μου αρεσουν πολυ τα ακουστικα των SE-W γιατι αυτα του κ750 δεν στεκονται στο αυτι μου!! Μπορω να χρησιμοποιησω τετοια;Αν ναι που μπορω να βρω,και ποσο κοστιζουν;; Α!Και οσον αφορα για την ενταση των μπ3 το τηλεφωνο μου ειναι VLive.. 25 Ευρω στο Πλαισιο και ταιριαζουν κανονικοτατα. Και πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο τα κανονικα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Sιγουρα? γιατι ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν εχουν βαθος αυτα τα ακουστικα των W. Α και κατι αλλο. Γινεται το service της SE να σου πει οτι δεν μπορω να σου φτιαξω την οθονη? Το προβλημα ειναι οτι ειχε πεσει στα νερα και δεν αναβει η οθονη. Λειτουργει κανονικοτατα. Κ το πληκτρολογιο μια χαρα. Κ λεει οτι δεν μπορει να φτιαχτει. Λετε να μην φτιαχνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Να σου πει ότι "δε μπορώ να το φτιάξω" δε γίνεται, αλλά γίνεται να σου πει μια τιμή που θα σε βγάλει από τα ρούχα σου... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 25 Ευρω στο Πλαισιο και ταιριαζουν κανονικοτατα. Και πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου απο τα κανονικα. Ενα βισματακι που εχουν πανω το ακριβως κανει; Νομιζω ειναι για να βαλεις αλλα ακουστικα και να τα συνδεσεις στο τηλεφωνο;; Μπορω να βαλω και ακουστικα DJ δλδ;;:p :lol: :lol: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 μπορεις να βαλεις οτι ακουστικα θελεις η να το συνδεσεις με ηχεια. Εγω το βαζω και στον ενισχυτη ακομα. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts