Manchester_ Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το αντίστοιχο κάλεσμα σε άλλο forum γίνετε κάπως έτσι..από τον ίδιο άνθρωπο. Αγαπητέ μου nick_v πίστεψέ με, δεν υπάρχει καμμία πρόθεση για να υποστηρίξω το ένα ή το άλλο κινητό. Εγώ είμαι κάτοχος ενός 6230i και προσπαθώ να επιλέξω ένα εκ των δύο για να αντικαταστήσω το υπάρχων κινητό.(το έχω αναφέρει και στο πρώτο μήνυμα του θέματος "Nokia 6270 vs K750i". Το μόνο που έγινε είναι ότι πρώτον, το SE K750i κυκλοφορεί πολύ περισσότερο καιρό από το 6270, οπότε οι εμπειρίες στην πράξη είναι απείρως περισσότερες και δεύτερον, έκανα πρώτα την πρόσκληση στο θέμα του Nokia 6270 και μετά πηγαίνοντας στο θέμα του SE K750 σκέφτηκα (χωρίς δόλο όπως αφήνεις να εννοηθεί!) ότι αφού ξέρουμε τα πλεονεκτήματα του καθενός, καλό είναι να μας αναφέρουν οι χρήστες και τις αρνητικές τους εμπειρίες για να προφυλαχθούμε όσο μπορούμε. Έδωσα και έμφαση στους νεώτερους χρήστες (τόσο υποχθόνιος είμαι) διότι είναι φυσικό οι παλαιότεροι χρήστες να είχαν κάποια προβλήματα όπως όλα τα κινητά που πρωτοβγαίνουν στην παραγωγή (όπως πχ και το Nokia 6270!) ΥΓ: Εμείς οι Έλληνες την έχουμε την θεωρία της συνομοσίας έτοιμη και προσαρμοσμένη για τα πάντα! Άλλα και για τα κινητά ρε γμτ; ΈΛΕΟΣ ρε παιδιά... Φανατίζεστε με ποδοσφαιρικές ομάδες πάει στο καλό αλλά και για τα κινητά;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Hello σε όλους! Μια ερώτηση, εχει μια φίλη μου το Κ750ι και εχει ενα προβληματάκι με το joystick, μερικές φορές δεν ανταποκρινεται οταν το πατάει προς τα κάτω! (δεν εχω διαβάσει τα προηγούμενα post, αν εχει ξαναναφερθεί)... Λέτε να είναι απο την σκόνη? , απο το λογισμικό? του εχω κάνει 2 φορές αναβάθμιση με το τελευταίο firmware! Aπ'ότι μου έχει πει και ενα φιλαράκι, ειναι γνωστό το πρόβλημα... γίνεται λέει αντικατάσταση του joystick στην Sony Ericsson τσάμπα (αν είναι στην εγγύηση)! είναι όντως έτσι? , υπάρχουν και αλλοι που το εχουν δεί αυτο? ( Σήμερα μου είπε ενας απο την Sony οτι θα βγεί καινούργιο firmware σε καμια 10αριά μέρες!;) ) den exi na kani me to logismiko pou foras..dokimase me katharismo(isos to kanoun kai epi topou) kai an den piasi, tote alaxe to.. mou fenete pos to kalipti i egiisi.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πάντως εγώ βρήκα τη λύση για τη σκόνη στο joystick. Ηλεκτρική σκούπα κύριοι :lol: Μια φορά το μήνα είναι αρκετό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πάντως εγώ βρήκα τη λύση για τη σκόνη στο joystick. Ηλεκτρική σκούπα κύριοι :lol: Μια φορά το μήνα είναι αρκετό :p :D φανταζεσαι να στο ρουφηξει η σκουπα ????:cry: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 :D φανταζεσαι να στο ρουφηξει η σκουπα ????:cry: Ποιό; Ολόκληρο το κινητό :lol: Μιλάμε για απλή ηλεκτρική σκούπα όχι για αποφρακτικό του δήμου :lol: :lol: Πάντως ούτε το joystick κινδυνεύει γιατί δεν χωράει να βγει από το άνοιγμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Τελικα κατέβασα το utility της SONY για το Format και όλα εντάξει, προς το παρόν τουλάχιστον. Βοήθησέ μας λίγο που το βρίσκεις αυτό το utility ??? Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Καλησπερα παιδια. Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα στα μηνυματα οτι ΛΕΙΠΕΙ η Αγγλικη γλωσσα!:ninja: Δεν εχω τη δυνατοτητα να γραψω με λατινικους χαρακτηρες.. Εχω το τελευταιο firmware. Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο; Καμμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_cupra_ Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 θα ηθελα την γνωμη σας για κατι.εχω το κ750 και προσφατα εβαλα την memory stick pro duo της sony με χωρητικοτητα 1GB.το κινητο το πηρα με την memory stick duo.οταν εβαλα την μεγαλη καρτα εβγαλε προβλημα το κινητο (καηκαν μερικα κουμπια).λετε να φταιει η μεγαλη καρτα?υπαρχει διαφορα στη μνημη duo απο την pro duo?please help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Καλησπερα παιδια. Τον τελευταιο καιρο παρατηρησα στα μηνυματα οτι ΛΕΙΠΕΙ η Αγγλικη γλωσσα!:ninja: Δεν εχω τη δυνατοτητα να γραψω με λατινικους χαρακτηρες.. Εχω το τελευταιο firmware. Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο; Καμμια ιδεα; Εννοείς ότι δεν μπορείς να προσθέσεις τα αγγλικά σαν γλώσσα συγγραφής από το ρυθμίσεις/γλώσσα; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_cupra_ Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 To K750i υποστηριζει την memory stick PRO duo ή μονο τις memory stick duo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 To K750i υποστηριζει την memory stick PRO duo ή μονο τις memory stick duo? both :cool: :happy: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 θα ηθελα την γνωμη σας για κατι.εχω το κ750 και προσφατα εβαλα την memory stick pro duo της sony με χωρητικοτητα 1GB.το κινητο το πηρα με την memory stick duo.οταν εβαλα την μεγαλη καρτα εβγαλε προβλημα το κινητο (καηκαν μερικα κουμπια).λετε να φταιει η μεγαλη καρτα?υπαρχει διαφορα στη μνημη duo απο την pro duo?please help. den pistevo oti i karta pezi kana rolo pou kaikan ta koumpia sou.. kai ego mia sony duo pro 1Gb exo kai ola ok!!! mou fenete pos i pro ine pio grigori... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει η κάρτα με κουμπιά που χάλασαν; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 xaxaxa!! apla kamia!!! Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 ...mou fenete pos i pro ine pio grigori... Η pro φτάνει ta 128Kb ενώ η pro duo τα 2 Gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Καλημέρα. Για τον atmos: 1.Πολύ χαρακτηριστικό το κόλλημα με το Bluetooth του k750i.. Μόλις το πήρα, το λειτούργησα 3-4 φορές, κόλλησε άλλες τόσες, το πήγα επίσης 2-3 φορές στο service, μέχρι να καταλάβουν ότι δε φτιάχνει, οπότε το έστειλα Αθήνα για αλλαγή πλακέτας (1 μήνας αναμονή). Σου εύχομαι να φτιάξει χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε λίστα αναμονής για αντικατάσταση... 2.Όντως υπάρχει πρόβλημα με την αναζήτηση ονομάτων που έχουν πεζά ελληνικά γράμματα. Απλά το k750 αναζητά μόνο κεφαλαία. Δε λύνεται με το τελευταίο firmware (το έβαλα 9/02/06, αν και έχω συσκευή Live-το αναφέρω επειδή είπαν πως έχει ξεχωριστό firmware, το οποίο -λένε- αργεί να ανανεωθεί). Η μόνη λύση που βρήκα, ήταν να χρησιμοποιήσω το συγχρονισμό, και να κάνω τις αλλαγές των ονομάτων σε κεφαλαία ελληνικά από το Outlook στο PC (με το πληκτρολόγιο του PC γίνεται πιο γρήγορα :)). Έχω και μια δυο ερωτήσεις για όποιον ξέρει.. 1.O Media player δεν αναγνωρίζει ελληνικά στους τίτλους των mp3 τραγουδιών, και μου εμφανίζει τίτλους σε στυλ ĖęĘēǺǻǙƯŴ. Επίσης, έχω πρόβλημα και με τα σύμβολα "πμ" και "μμ" (μόνο εκεί που γράφει την ώρα αποστολής ή λήψης SMS) τα οποία μου εμφανίζει ως "Á¼" και "¼¼". Για το πρώτο, από το service μου είπαν ότι δε ξέρουν τίποτα, και για το δεύτερο... να χρησιμοποιώ 24ωρο σύστημα ώρας, που δεν έχει αυτά τα σύμβολα... έλεος.. Να σημειωθεί ότι για αυτό το θέμα υπέστην και το ανάλογο πιγκ-πογκ από to service, στην Εξυπηρέτηση πελατών της SE, και πάλι πίσω στο service, κλπ κλπ. Αφού ο ένας τα έριξε στον άλλο, μου είπαν και οι 2 "δε γνωρίζουμε, στείλτε τη συσκευή σας στα κεντρικά".... Έχει κανείς κάτι να προτείνει (ή κάπου να με παραπέμψει?) 2.Ξέρει κανείς με βεβαιότητα, αν με την αναβάθμιση του k750 σε w800 χάνεται η εγγύηση; Και για την απλή αφαίρεση του Vodafone Live, τί ισχύει με την εγγύηση? Είδα διάφορες αντικρουόμενες απαντήσεις στο σχετικό topic. Δοκιμασε να περασεισ τους τιτλους στο ID TAG Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εννοείς ότι δεν μπορείς να προσθέσεις τα αγγλικά σαν γλώσσα συγγραφής από το ρυθμίσεις/γλώσσα; Ναι, αυτο εννοω.. Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 ΨΑΧΝΩ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗ ΓΙΑ Κ750 ΜΑΥΡΗ Η ΑΣΗΜΙ...ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ? ego tha parageilo apo ebay. giro sta 30-35 evro me apostili vgainei. Einai mauri, me pliktra kai ola ta plainia koubia kia to mesai kommati, diladi kanei to kinito kainourgio eksterika. An thes pm me. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΩ ΜΕ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤ...ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΑΧΝΩ...ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΔΩ?:( Κ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ Κ800 ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ...ΤΟ Κ750 ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Για χαρά σε όλους. Έχω το k750i εδω και 1 μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Έχω διαβάσει αρκετό από το thread αλλά δεν αντέχω άλλο (272 σελίδεσ αααα!!!) και είπα να ρωτήσω! :) 1. Έχω R1AA008 prgCXC125952_EU_1_CL την οποια πέρασα μόνος μου. Είναι η τελευταία firmware verision αυτή? Πού μπορώ να μαθαίνω για πιθανές νέες εκδόσεις firmware άμεσα και γιατί δεν αναγνωρίζει το κινητό πλέον το προγραμματάκι για το Update Service μετα την αναβάθμιση???? 2. Γιατί ενώ αλλάζω τα shortcuts του κεντρικού πλήκτρου (joystick) σε κάτι διαφορετικό από τα default, όταν κάνω restart το κινητό κάποια στιγμή χάνει αυτές τις αλλαγές???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους k750i και SE gurus που θα απαντήσουν!! :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια;.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 ego tha parageilo apo ebay. giro sta 30-35 evro me apostili vgainei. Einai mauri, me pliktra kai ola ta plainia koubia kia to mesai kommati, diladi kanei to kinito kainourgio eksterika. An thes pm me. :O mporeis na mou doseis tin pliri diefthinsi toy ebay giati den tin brisko? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Ειμαι νεος χρηστης k750. Σημερα παρατηρησα το εξης. Το πρωι που το τηλεφωνο ειχε 15% μπαταρια το joystick κολλουσε υπερβολικα και πιστεψα οτι εχει σκονη η κατι αναλογο. Τωρα που το φορτισα ειναι εντελως καλα! Γνωριζει κανεις αν τα προβληματα με το joystick ειναι θεμα software ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Για χαρά σε όλους. Έχω το k750i εδω και 1 μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Έχω διαβάσει αρκετό από το thread αλλά δεν αντέχω άλλο (272 σελίδεσ αααα!!!) και είπα να ρωτήσω! :) 1. Έχω R1AA008 prgCXC125952_EU_1_CL την οποια πέρασα μόνος μου. Είναι η τελευταία firmware verision αυτή? Πού μπορώ να μαθαίνω για πιθανές νέες εκδόσεις firmware άμεσα και γιατί δεν αναγνωρίζει το κινητό πλέον το προγραμματάκι για το Update Service μετα την αναβάθμιση???? 2. Γιατί ενώ αλλάζω τα shortcuts του κεντρικού πλήκτρου (joystick) σε κάτι διαφορετικό από τα default, όταν κάνω restart το κινητό κάποια στιγμή χάνει αυτές τις αλλαγές???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους k750i και SE gurus που θα απαντήσουν!! :) Να που απαντάει και κάποιος άλλος ;) 1. Είναι η τελευταία έκδοση και όσο παρακολουθείς το φόρουμ εδώ, στάνταρ θα μαθαίνεις την κυκλοφορία κάποιας νέας... λίγο πριν κυκλοφορήσει !!! :lol: Εντελώς φιλικά όμως, αν δουλεύουν όλα σωστά μην το πειράζεις. 2. Προβληματάκι που το είχα προσέξει και εγώ αλλά διαβάζοντας εδώ βρήκα τη λύση. Βγάζεις την μπαταρία, το αφήνεις λίγη ώρα έτσι και μετά την τοποθετείς και μετά στρώνει και όλα ΟΚ. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν το έχω καταλάβει, αλλά αφού δούλεψε ΟΚ... ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια;.. ΤΗΝΧ Εμενα μετα απο ~5 μηνες μου κραταει απο 3-5 μερες (συνηθως 4). Δικτυο ΤΙΜ, ανοιχτο το βραδυ, λιγη ομιλια, λιγα παιχνιδια, ελαχιστα SMS, καμποση λοιπη χρηση (ραδιοφωνο, ημερολογιο, σημειωσεις, εργασιες, καμερα). Νομιζω η αυτονομια ειναι απο τα κορυφαια + του τηλεφωνου ;) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts