gatopardos Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Για φορμάρισμα memory stick πας Διαχείρηση Αρχείων->Πρόσθετα->Φορμ.Εξωτ.Μνήμης και για master reset πας Ρυθμίσεις->Γενικές->Επαναφ.Ρυθμίσεων->Διαγραφή Όλων αλλά θυμίσου ότι τα διαγράφει όλα ακόμη και τα προεγκατεστημένα,σε αφήνει με ενα θέμα,3ήχους κλήσεις,στις φωτο δεν θυμάμαι,ένα παιχνίδι το τέννις και μια εφαρμογή την HP Print!Σε μένα έκανε θαύματα το master reset,Καλή επιτυχία!! Na'sai kala... :rolleyes: Ta apotelesmata tha ta dw apo avrio... Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis523 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 παιδια, επειδη οι σελιδες σ' αυτο το thread ειναι 124 και δεν μπορω να τις τσεκαρω ολες αν εχει ξανααπαντηθει το ερωτημα, ρωταω παλι: απο που θα κατεβασω και τι ονομα εχει αν υπαρχει, κανα προγραμματακ για μετατροπη mpeg σε 3pg (ή 3gp). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 παιδια, επειδη οι σελιδες σ' αυτο το thread ειναι 124 και δεν μπορω να τις τσεκαρω ολες αν εχει ξανααπαντηθει το ερωτημα, ρωταω παλι: απο που θα κατεβασω και τι ονομα εχει αν υπαρχει, κανα προγραμματακ για μετατροπη mpeg σε 3pg (ή 3gp). Εχει τα πάντα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1005741#post1005741 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anubis523 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 θερμα ευχαριστω. Εδω εχει τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Και στο δικο μου, με την R1N035 (απο την αγορα του), παρουσιαζει και τα δυο παραπανω προβληματα. Και διορθωνεται μονο με restart. Επισης χθες το βραδυ, για πρωτη φορα, επαθε το εξης: Προσπαθω να τραβηξω ενα βιντεακι. Κλασικα με "πεταει" εξω απο την καμερα. Το κλεινω για να κανω restart και, ανω εχει κλεισει (φανηκε το σημα της SE κτλ) αρχιζει να αναβοσβηνει η οθονη (ασπριζε ολοκληρη χωρις να δειχνει τπτ και μετα εσβηνε τελειως και ξανα τα ιδια συνεχως). Το χαζεψα κανενα διλεπτο και μετα εβγαλα τη μπαταρια. Κριμα με αυτα τα προβληματα, γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο... episis to idio se mena!. Kai exo mathi na kano aplos ena restart..prosexe min to afisis etsi me to mavro tetragonaki epidi meta xalai kai o ixos..kai otan se pernoun tilefono den tha to akousis. Lipon, den ksero ti ginetai me ayto.. eimai psilo tsantizmenos me oli aytin tin fash. Kseri kanis gia to update? pote tha exei update? prepi na yparxi kati kainourgio giayfo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 :wacko: Παιδιά να κάνω μια off topic ερώτηση? Πως διαγράφω κάποια Θέματα υπο παρακολούθηση που δεν θέλω να παρακολουθώ πια? Εχω μπερδευτεί!!! :this: :blink: :fool: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 :wacko: Παιδιά να κάνω μια off topic ερώτηση? Πως διαγράφω κάποια Θέματα υπο παρακολούθηση που δεν θέλω να παρακολουθώ πια? Εχω μπερδευτεί!!! :this: :blink: :fool: Πήγαινε στο επάνω μέρος της σελίδας του φόρουμ, εκεί που λέει: Επιλογές Θέματος - Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα - Βαθμολογία. Κάνε κλικ στο Επιλογές θέματος>Διακοπή παρακολούθησης. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Πήγαινε στο επάνω μέρος της σελίδας του φόρουμ, εκεί που λέει: Επιλογές Θέματος - Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα - Βαθμολογία. Κάνε κλικ στο Επιλογές θέματος>Διακοπή παρακολούθησης. Ευχαριστώ πολύ!! :O Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justaname Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 pedia exo na kano 2 erotisis: 1.ta sms ine toso mikra, i rithmizode gia na xorane pio polus xaraktires,an ne pos? 2.pos ginete na videoskopis gia aperioristo xrono? exun apadithi afta ta erotimata alla ine poles oi selides pu prepi na psakso,katalavenete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Δεν εχω το Κ750, αλλα φανταζομαι στο βιντεο αν πας στις επιλογες θα εχει καποια ρυθμιση για τη διαρκεια ή το μεγεθος. Στο Κ700 ετσι ειναι. Δες και το manual καλου-κακου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910 όσο για το βίντεο εκεί που θα είσαι έτοιμος να πατήσεις για να γράψεις, θα πας στην επιλογές και στην "διάρκεια βίντεο", θα επιλέξεις απεριόριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgg Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και συγχωρεστε με αν εχει ξαναπαντηθει...Μετετρεψα καποια video σε mp4 και οχι σε 3gp που τα ειχα συνηθως βαση των οδηγων που υπαρχουν στο forum.Ομως στο κινητο παιζει μονο ο ηχος ενω στο quicktime μου το δειχνει κανονικα.Μπορει καποιος να με συμβουλεψει? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 λογικά θα έχει μετατρέψει το βίντεο σε μεγαλύτερες διαστάσεις απο όσο πρέπει ή έχεις επιλέξει λάθος codec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 2.pos ginete na videoskopis gia aperioristo xrono? Στην καμερα επιλεγεις ληψη βιντεο και μετα πας Ρυθμίσεις->Τρόπος λήψης->Υψηλη ποιοτ.video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 hi guys! Εχετε βρει κανενα κολπακι για να ανοιγει (πιο) ευκολα αυτο το σπαστικο καπακι του κινητου μας;;:mad: Κατανταει πολυ εκνευριστικο ωρες ωρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και συγχωρεστε με αν εχει ξαναπαντηθει...Μετετρεψα καποια video σε mp4 και οχι σε 3gp που τα ειχα συνηθως βαση των οδηγων που υπαρχουν στο forum.Ομως στο κινητο παιζει μονο ο ηχος ενω στο quicktime μου το δειχνει κανονικα.Μπορει καποιος να με συμβουλεψει? :wacko: Ακόμα , αν την μετατροπή την έκανες από το Nero Recode, να προσέχεις να μήν επιλέγεις Moble AVC Profile , γιατι δεν υποστηρίζει AVC το κινητό . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SugarDaddy Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Γεία σας, είμαι κι εγω κάτοχος εδω και δύο μήνες του Κ750i, αυτού του τρομερού κινητού και εδώ και μερικές ώρες και μιας Memory Stick High Speed 1GB (που αγόρασα 72 ευρώ από ένα κινέζο στο eBay!!!) ;) . Γενικά παρακολουθώ το thread αλλά αυτά που θα ρωτήσω δε έχουν απαντηθεί νομίζω. Πάμε λοιπόν: 1. Είναι δυνατόν να φτιάχνουμε playlists στο PC και μετά να τις ανεβάζουμε στο κινητό? Αν ναι, με ποιό τρόπο γίνεται αυτό? 2. Η ταχύτητα μεταφοράς του κινητού (με USB 2.0) απ'ότι διαπίστωσα είναι αρκετά μικρή. Ο τρόπος λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την επιπλέον ταχύτητα της κάρτας είναι με ένα Card Reader, σωστά? Σχολιάστε παρακαλώ... Αυτά ήθελα να ρωτήσω, Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Δυστηχώς ΝΑΙ διαγράφει τα πάντα και τις ρυθμίσεις για MMS, mail, GPRS , και μου άφησε μόνο τρεις ήχους κλήσεις τα mp3 βασικά και μόνο ένα θέμα,αλλά για μένα άξιζε τον κόπο μου να τα ξαναβάλω όλα μέσα και να ξαναπάρω την Voda! A και επίσης να μην το ξεχάσω,διέγραψε και το wordclock από τις εφαρμογές και στα παιχνίδια άφησε μόνο το τέννις(αλλά δεν έπαιζα ετσι και αλλιώς!!)Γιατί έχει 3 μέρες που το έκανα και φυσάει (να μην το ματίαξω) ούτε κόλλημα ούτε τίποτα! :yahoo: Και χωρίς να θέλω να γίνω υπερβολική ανταποκρίνεται ποιο άμεσα στις εντολές που του δίνω! :up: Loipon. Ekana ki egw master reset kai format stin karta kai ta apotelesmata...pareminan akrivws ta idia! Mavro tetragwnaki sto kyrio menu, oi ixoi de xtypane kai ola ta gnwsta provlimata tis R1N035!!! Apelpisia afto to kinito... :rocket: :shoot: To mono mas swzei einai mia swsti anavathmisi tis SE.... :yawn: Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgg Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Καλησπερα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις που μου εχετε δωσει και την βοηθεια σας κατα καιρους.Προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να μετατρεψω video σε mp4 για το κινητο και πραγματικα εχω απελπιστει.Δεν μπορω με τιποτα.Με το mpegableX4 δεν ξεκιναει καθολου για να το μετατρεψει και με το psp9 μου κανει την μετατροπη και δεν παιζει η εικονα στο κινητο.Μπορειτε να με φωτισετε με καποιο καλο προγραμμα για το οποιο να υπαερχει και ενας σχετικος οδηγος?Σας ευχαριστω εκ των προτερων....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Άνοιξε το με το quicktime και κάνε export σε mp4 ή 3gp. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis147 Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Κ750 ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Κ750 ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ :) Καλησπέρα . Εδώ θα βρείς μερικά για να ξεκινήσεις . Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis147 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Καλησπερα σε ολους.Επειδη αλλαξα τηλ και πηρα το κ750ι θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Γινεται,και αν ναι,με ποιο τροπο μπορουμε να αφαιρεσουμε το operator name(COSMOTE) απο την οθονη του κινητου???Το κανει το 9volto?Γιατι στο s700i δεν το εκανε.... Σορρυ αν εχει ξαναγινει η ερωτηση αλλα 224 σελιδες ειναι παρα πολλες!!!!! Αντε να γινουν 500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 file isws sou apadisi kai kapios filos gia pio sigoura ala MOU FENETE pos den mporis na aferesis to operator name me kapion tropo. sorry an apodixthi pados oti kano la8os.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts