oxima Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μία ερώτηση και εγω και ελπίζω σε βοήθεια απο σας παιδιά! Πως μπορώ να δω ένα video το οποίο το έχω αποθηκεύσει στην memory card του κινητού?Δεν βρίσκω τρόπο να το ανοίξο,Σας ευχαριστώ! Άλεξ Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μπορείς να μας πεις την έκδοση της R1N035 που έχεις ? Θα την βρείς με >*<<*<* κάτω ακριβώς από την έκδοση της κάμερας. Η δικία μου έκδοση (από τις αρχικές) είναι: ITP CXC 125 932 R1B και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα αρκετοί φίλοι που έκαναν τώρα τελευταία την αναβάθμιση έχουν διάφορα προβλήματα. Έχω την υποψία ότι υπάρχουν περισσότερες της μιας εκδόσεις R1N035 από την στιγμή που έγω με την R1B δεν έχω πρόβλημα ενώ οι φίλοι με την R1E έχουν!!! Εχω την ίδια έκδοση με σένα CXC 125 932 R1B (η αναβάθμιση έγινε επιτυχώς μέσω Internet). Εστειλα και email στη SE.gr και μου απάντησαν ότι πρέπει να κάνω ολική επαναφορά ρυθμίσεων ή να το πάω σε εξουσιοδοτημένο service για να το κοιτάξουν. Τώρα θα μου πείς, και να ήξεραν θα μου έλεγαν; Κάποιος μου είπε ότι κάπου-κάπου θα πρέπει να το κλείνω τα βράδυα (εγώ το αφήνω συνέχεια ανοικτό, παίζει ρόλο;) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 ...Κάποιος μου είπε ότι κάπου-κάπου θα πρέπει να το κλείνω τα βράδυα (εγώ το αφήνω συνέχεια ανοικτό, παίζει ρόλο;) :mad: Καλό είναι να κλείνει πότε-πότε (η SE λέει "κάθε μέρα"), αλλά αυτό δεν σημαίνει να μένει απαραίτητα και κλειστό όλη νύχτα, το θέμα δεν είναι να "ξεκουραστεί". Απλά με το κλείσιμο κάνει reset και καθαρίζει η μνήμη (για τον ίδιο λόγο που πρέπει να κάνουμε κάθε τόσο ένα reboot στο pc μας). Εγώ θα σου πρότεινα να το κλείνεις κάθε τόσο (εγώ το κάνω συνήθως κάθε μερικές μέρες) και, αν σε βολεύει, να το ξανανοίγεις επί τόπου, κανένα πρόβλημα. Τι να κάνουμε? Όσο περισσότερο μοιάζουν τα τηλέφωνά μας με υπολογιστές, τόσο θα αποκτούν και παρόμοια χούγια. Να δεις που σε λίγα χρόνια τα τηλέφωνα θα έχουν και επιπλέον πλήκτρα: Alt, Control και Delete :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 ...Τι να κάνουμε? Όσο περισσότερο μοιάζουν τα τηλέφωνά μας με υπολογιστές, τόσο θα αποκτούν και παρόμοια χούγια. Να δεις που σε λίγα χρόνια τα τηλέφωνα θα έχουν και επιπλέον πλήκτρα: Alt, Control και Delete :rolleyes: OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :scared: :tease: :kill: :knife: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι τα καμένα pixel? Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Όταν στην οθόνη ένα εικονοστοιχείο παραμένει αναμένο με ενα συγκεκριμένο χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι τα καμένα pixel? Μια εξαιρετική εξήγηση θα βρείς εδώ. Διάβασε τα μηνύματα #2 και #3. Η ανάλυση αναφέρεται σε οθόνες υπολογιστών, αλλά η λογική είναι η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι είναι τα καμένα pixel? an patiseis > * < < * < * tha se paei se ena menu kai i deuteri epilogi einai to service tests.. pata auto pou leei main display.. tha paiksei ligo me ta xromata i othoni kai tha mporeseis na deis aneta an exeis kammeno pixel :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μία ερώτηση και εγω και ελπίζω σε βοήθεια απο σας παιδιά! Πως μπορώ να δω ένα video το οποίο το έχω αποθηκεύσει στην memory card του κινητού?Δεν βρίσκω τρόπο να το ανοίξο,Σας ευχαριστώ! Άλεξ Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μια ερωτηση που ισως να εχει ξανααπαντηθει. Εδω και 3 μερες περιπου (χωρις να εχω κανει καποια αναβαθμιση) οταν ερχεται μηνυμα, μου εμφανιζει μονο το φακελακι πανω στην οθονη και οχι το κεντρικο παραθυρο που λεει οτι ελαβα μηνυμα και αν θελω να το διαβασω. :( Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο? Πριν δουλευε κανονικα και δεν μεσολαβησε update ή κατι αλλο που να δικαιολογει γιατι βγαινει μονο το μικρο φακελακι. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eretzum33 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Ενεργοποιησε την αθορυβη λειτουργια και ο ηχος θα ερχεται στα ακουστικα. Να υποθέσω δηλαδή ότι το κουδούνισμα των εισερχομένων κλήσεων δε γίνεται να ακούγεται ταυτόχρονα και από το ηχείο του κινητού και από τα handsfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μία ερώτηση και εγω και ελπίζω σε βοήθεια απο σας παιδιά! Πως μπορώ να δω ένα video το οποίο το έχω αποθηκεύσει στην memory card του κινητού?Δεν βρίσκω τρόπο να το ανοίξο,Σας ευχαριστώ! Άλεξ Η μνήμη του κινητού καθώς και οι εξωτερικές μνήμες (MSDUO) είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε αν κάποιος "ρίξει χύμα" αρχεία μέσα τους (συνήθως μέσω explorer κλπ, από το PC) να αδυνατεί να τα δει στο τηλέφωνο (παρόλο που αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν αποθηκευμένα σε αυτές). Αντίθετα όταν χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες εφαρμογές όπως είναι o File Manager της SE ή το MyPhone Explorer, για μεταφορά αρχείων, αυτά πηγαίνουν στη σωστή τους θέση και έτσι μπορεί κανείς να τα βρεί και να τα διαβάσει. Όταν ας πούμε στέλνουμε ένα παιχνίδι ή εφαρμογή jar "χύμα" από το PC τότε δεν υπάρχει περίπτωση να το βρούμε ούτε να το εγκαταστήσουμε βέβαια. Το ίδιο συμβαίνει και με φωτογραφίες και κλιπάκια που "ρίχνουμε" στις μνήμες (ιδίως την εξωτερική). Το πρόβλημα βέβαια δεν υφίσταται κατά την μεταφορά αρχείων από συσκευή σε συσκευή, καθώς επίσης όλα πάνε στη θέση τους (με το μειονέκτημα της αδυναμίας μεταφορά παιχνιδιών και εφαρμογών με αυτό τον τρόπο). Αν παρόλα αυτά κάποιος επιμένει να στέλνει αρχεία με drag & drop στη μνήμη πρέπει να γνωρίζει πως οι σωστές θέσεις των αρχείων που μπορεί να φορτώνει αρχεία κανείς στην μνήμη MSDUO είναι: 1. Αρχεία jpg (Φωτογραφίες)->DCIM\100MSDCF 2. Αρχεία jar (εφαρμογές ή παιχνίδια)->MSSEMC\Media files\other. (Υπόψη ότι για να τα εγκαταστήσουμε πρέπει να πάμε στην Διαχείριση αρχείων (στο τηλέφωνο) και να μπούμε στο folder "άλλος") 3. Αρχεία thm (θέματα) στο MSSEMC\Media files\theme 4. Αρχεία 3gp και mp4 (video) στο MSSEMC\Media files\video, αν μάλιστα θέλουμε να τα βρίσκουμε στο folder "κλιπ κάμερας" τότε τα τοποθετούμε στο subfolder "camera". 5. Αρχεία Mp3, mid κλπ (αρχεία ήχου) στο folder MSSEMC\Media files\audio και αντίστοιχα στα subfolders τους κάθε είδος αρχείο ήχου. Τέλος να σημειωθεί πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον folder MSSEMC\Media files\games για τοποθέτηση παιχνιδιών. Μπορούμε να δημιουργήσουμε subfolder σε κάθε ένα από τα παραπάνω κύρια folders και να τα γεμίσουμε με αρχεία. Θα έχουμε την δυνατότητα να τα βλέπουμε κανονικά και να έχουμε και την "δομή" που επιθυμούμε εμείς, αλλά πάντα κάτω από το "γενικό" format της μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μια εξαιρετική εξήγηση θα βρείς εδώ. Διάβασε τα μηνύματα #2 και #3. Η ανάλυση αναφέρεται σε οθόνες υπολογιστών, αλλά η λογική είναι η ίδια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση,και μια ακόμη χαζή ερώτηση! Στο k750 όταν είμαι στις εικόνες και θέλω να δώ τις φωτο που τράβηξα άν τις έχω στην κάθετη απεικόνιση και όχι στην οριζόντια όπως μου το έχει επιλογή κάτω αριστερά, οι φώτο παρουσιάζουν ανωμαλίες στην απεικόνιση, δηλαδη πχ σε ένα πρόσωπο το περίγραμμα του δεν ειναι ομαλό παρά είναι σαν σκάλες (τώρα δεν ξέρω κατα πόσο το περιγράφω σωστά!!) αυτό συμβαίνει επειδή η φώτο ειναι πιο wide και πιέζεται στην κάθετη απεικόνιση?? Α και κάτι ακόμη, όταν είμαι στις φωνητικές λειτουργίες και θέλω να ηχογραφήσω μια φωνητική εντολή μου λέει παρακαλω μιλήστε μετά τον τόνο....., αυτόν τον τόνο όμως δεν τον ακούω!Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό?? Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μια ερωτηση που ισως να εχει ξανααπαντηθει. Εδω και 3 μερες περιπου (χωρις να εχω κανει καποια αναβαθμιση) οταν ερχεται μηνυμα, μου εμφανιζει μονο το φακελακι πανω στην οθονη και οχι το κεντρικο παραθυρο που λεει οτι ελαβα μηνυμα και αν θελω να το διαβασω. :( Υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο? Πριν δουλευε κανονικα και δεν μεσολαβησε update ή κατι αλλο που να δικαιολογει γιατι βγαινει μονο το μικρο φακελακι. :wacko: Mενου->Ρυθμισεις->Γενικες->Νεα συμβαντα και επιλεγεις "αναδυομενο πλασιο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Να υποθέσω δηλαδή ότι το κουδούνισμα των εισερχομένων κλήσεων δε γίνεται να ακούγεται ταυτόχρονα και από το ηχείο του κινητού και από τα handsfree; Δεν γινεται (τουλαχιστον απ' οσο ξερω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Mενου->Ρυθμισεις->Γενικες->Νεα συμβαντα και επιλεγεις "αναδυομενο πλασιο" Merci.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 λοιπόν βρήκα έναν απλό τρόπο για να μετατρέπετε οποιοδήποτε αρχειο βίντεο σε mp4 με πολλη ικανοποιητική ποιοτητα. 1. Κατεβαζουμε απο εδω http://www.pspvideo9.com το PSP Video 9 (ειναι freeware) 2. Aφου το εγκαταστήσουμε παμε στo μενού setup και στην καρτέλα profile 3. Eκει βαζουμε μια οποιαδήποτε αναλυση για το βιντεο (δεν μας ενδιαφερει ακόμα γιατι θα αλλαχτει πιο μετα),bitrate εγω όρισα 128,framerate 14.985 και passes 2. Για τον ήχο bitrate 32,channels mono και volume 100%. Τις παραπανω επιλογες τις πήρα βάσει των ρυθμίσεων που είχε το demo βιντεακι του k750.Ολες τις παραπανω ρυθμίσεις τις σώζουμε σε ένα νεο προφιλ.Μετά πηγαινουμε στην καρτέλα settings και δηλώνουμε ως default profile αυτο που δημιουργήσαμε προηγουμένως 4. Επειδή το προγραμμα απο μόνο του δεν δίνει επιλογή για αναλυση βίντεο 176χ144 πάμε στο φάκελο που εγκαταστήσαμε το προγραμμα και ανοιγουμε με το notepad το αρχείο profiles.xml. Εκει ψαχνουμε να βρουμε τις 3 γραμμες που αντιστοιχούν στο προφιλ που φτιάξαμε και αλλαζουμε το σημείο που αναφέρεται στην αναλυση σε 176χ144 (δηλ. resolution="176x144").Επισης μπορούμε να αλλαξουμε και το samplerate γιατι σύμφωνα με το demo βιντεακι ήταν στα 16.000 (οπότε κι εγώ το αλλαξα σε samplerate="16000") 5. Σωζουμε τις αλλαγες που κάναμε στο profiles.xml και ειμαστε έτοιμοι να μετατρέψουμε οποιοδήποτε αρχειο βίντεο σε ικανοποιητικής αποδοσης mp4 Έκανα οτι λές αλλά το το κινητό παίζει μόνο τον ήχο και το βλέπει σαν αρχείο ήχου ενώ ο ηπολογιστής δεν το παίζει καθόλου :( τι μπορεί να φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Exω παρατηρήσει ότι όταν παίζει ένα κομάτι μουσικής (mp3 ringtone) ως ήχο κλήσης ακούγεται με λιγότερο μπάσο από όσο όταν το παίζω μέσω του mp3 player ρυθμισμένο με τον ιοσταθμιστή Mega Bass. Μπορώ να το κάνω και για τον ήχο κλήσης; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodias Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Εχω κι εγώ ένα k750 από το καλοκαίρι. Πριν λίγο καιρό μου εμφάνισε το εξής κουλό πρόβλημα. Σε κατάσταση αναμονής ξαφνικά ανοιγοκλείνει η κάμερα και δείχνει μια μαυρίλα φυσικά αφού το πορτάκι είναι κλειστό. Στη συνέχεια σβήνει και το όλο θέμα επαναλαμβάνεται μέχρι να τελειώσει η μπαταρία (περίπου μια μέρα). Το πάω στο εξουσιοδοτημένο service της sony και μου κάνανε απλά αναβάθμιση στη τελευταία έκδοση. Φυσικά το πρόβλημα παρέμεινε και το πήγα και δεύτερη φορα. Τη δεύτερη φορά άλλαξαν (δωρεάν φυσικα) κάμερα, πορτάκι, και camera flex (?). Πήρα το κινητό χθές το μεσημέρι και ενώ το κοίταγα συνεχώς δεν έκανε τίποτα. Σήμερα όμως για μια και μοναδική φορα το ξανάκανε. Ηθελα να ρωτήσω, αν το κάνει και σε κανέναν απο εσας αυτό και αν ναι πως το αντιμετώπισε? Το σέρβις πάντος είναι λίγο αντιφατικό. Πιστοί στο χρονο παράδωσης (2 εργάσιμες), αλλά οι τεχνικοι σκιτζήδες μου φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Exω παρατηρήσει ότι όταν παίζει ένα κομάτι μουσικής (mp3 ringtone) ως ήχο κλήσης ακούγεται με λιγότερο μπάσο από όσο όταν το παίζω μέσω του mp3 player ρυθμισμένο με τον ιοσταθμιστή Mega Bass. Μπορώ να το κάνω και για τον ήχο κλήσης; οχι δεν μπορεις,αλλα και παλι οταν χτυπαει το κινητο σου..πιστευω οτι ακουγεται μια χαρα.εμενα στο k700i οταν ακουω μουσικη,ειναι μια χαρα ο ηχος..αλλα οταν τον ιδιο ηχο τον εχω σαν ringtone ακουγεται πολυ πιο δυνατα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Εχει βγει σε αλλο χρωμα το Κ750? Αυτο το ασπρο που διαφημιζει η Vodafone κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 στην Ελλάδα απο όσο γνωρίζω όχι μόνο στο εξωτερικό (εγώ το είχα δει απο κοντά και ήταν τελείως χάλια το άσπρο πάντως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justaname Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 to kinito trizi sxedon apo padu alla eftixos den troi kolimata -R1N- to provlima pu adimetopizo ine oti den boro na sindeso to kinito me to pc meso tu usb kalodiou,to pc den to anagnorizi kan.parolo pu exo perasi to logismiko. any tips... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Σήμερα μπήκα στον μεγάλο πειρασμό να στείλω το αγαπητό μας κινητό για μπάνιο στον Θερμαϊκό... Έτυχε λοιπόν από το σημείο που εργάζομαι να περάσει η φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Ε, λέω κι εγώ να μην το τραβήξω σε βιντεάκι; Μες στην χαρά λοιπόν με το που εμφανίζονται τα περιπολικά και από πίσω τους οι λαμπαδιοδρόμοι πατάω κι εγώ το κουμπί για να αρχίσει να γράφει το βίντεο... Τι το 'θελα; Εκείνη ακριβώς την στιγμή διάλεξε το σιχαμένο να πάθει το γνωστό του πλέον μπλακ άουτ με το ριστάρτ κλπ κλπ... Και φυσικά όταν επανήλθε "είχε πετάξει το πουλάκι". :mad: Συμπέρασμα; SE βγάλε γρήγορα μια αναβάθμιση γιατί το κινητάκι θα αλλάξει κάτοχο πριν την ώρα του, πράγμα που δεν το θέλω μιας και το συγκεκριμένο κινητό αν εξαιρέσω αυτήν την βλακεία, είναι εξαιρετικό... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Mέχρι στιγμής από τον Ιούνιο που το έχω με R1J002 δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Εχω εντυπωσιαστεί από την κάμερα του, την αυτονομία του και την ευκολία χρήσης του. + με βόλεψαν οι γρήγορες (στην σύνταξη) υπενθυμίσεις του, οι σημειώσεις που μπαίνουν και στη κεντρική οθόνη, η ευκολία αλλαγής καρτών μνήμης, το εύκολο και όμορφο μενού του και το πολύ καλό mp3-radio του. Η μακροβιώτερη συμβίωσή μου με κινητό! Μπράβο SE. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts