Ilias1908 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Και σε μενα φορτιζει οταν μεταφερω αρχεια και δεν γουσταρω!! Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησουμε? Δε νομιζω :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 ti tha ginei i polipothiti anavathmisi se CCD... o septemvris perase! pali moufes petouse i SE telika?... 'i skeftete "ela more... poulaei kai etsi... asto kai tha vgaloume K800 kapoia stigmi to idio modelo me CCD kai tha ksanapoulisei san neo..." :p kanenas SE expert edo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Παιδιά καλησπέρα.Είπα να δοκιμάσω να κάνω αναβάθμιση και ξεκίνησα τη διαδικασία από το site της sonyericsson,ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και σύμφωνα με τις οδηγίες που φαίνονται παρακάτω: (1. Η αναβάθμιση 2. Πιέστε "Ξεκινήστε τώρα" 3. Διαλέγετε "Λειτουργία αυτόματης επιβεβαίωσης" και κάνετε κλικ στο "Επόμενο" 4. Τα διαλέγετε όλα και κάνετε κλικ στο "Επόμενο" 5. Κάνετε κλικ στο "Επόμενο" 6. Κάνετε κλικ στο "Αποδέχομαι"). Στο σημείο αυτό υποθέτω ότι πρέπει ν'αρχίσει να κατεβάζει το SEUS?Λοιπόν σταματάει και δεν κατεβαίνει τίποτα :( .Ξέρετε τι συμβαίνει?ANY HELP BY THE EXPERTS? Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 ("Κατεβάστε" και εγκαταστήστε την εφαρμογή client Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, θα δρομολογηθείτε αυτόματα στην κατάλληλη ιστοσελίδα. ΜΗΝ κλείσετε αυτό το παράθυρο Προηγούμενο Επόμενο) Αυτό είναι το σημείο αφού πατήσω στο ''Αποδέχομαι''.Παραμένει εκείχωρίς να γίνεται τίποτα.Αν πατήσω στο επόμενο,ξεκινάει η διαδιακασία απ' την αρχή.. :blink: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 kalimera se olus, ksimeroni mia orea mera simera logo oti poli apo mas den dulevun kai den pame simera sti sxoli ti eftixia :w00t: :w00t: !! lipon pedia anakalipsa (tora tha mu pite siga tin anakalipsi!)oti to k750 mu den mou stelni minima me 160 xraktires alla me 60 :p pira tin sony ericsson alla tha xriasti na mou to kratisun! :cry: mipos iparxi kapios tropos na kano monos mou kati???? :w00t:Πρίν το πας σε service,για δοκίμασε να στείλεις ενα νέο μήνυμα.Πρίν ξεκινήσεις να γράφεις, πάτα πρόσθετα, εθνικοί χαρακτήρες και βεβαιώσου ότι δεν είναι ενεργοποιημένοι. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Δοκίμασε με Firefox, χωρίς να κατεβάζεις τπτ άλλο και αν συνεχίζει κάνε μπρος πίσω μέχρι να αρχίσει...παίζει να είναι και down το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό (Κ750) λόγω της καλής επιδότησης που έχω (234€ θα πληρώσω). Όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο... Η συγκεκριμένη συσκευή είναι σε έλλειψη εδώ και καιρό και θα είναι τουλάχιστον μέχρι αρχές Δεκέμβρη... :cry: Καλά είναι δυνατόν; Πάλι η Βόδα το έκανε το θαύμα της; :down: Είναι δυνατόν νέες συσκευές να έχουν έλλειψη για πάνω από ένα μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό (Κ750) λόγω της καλής επιδότησης που έχω (234€ θα πληρώσω). Όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο... Η συγκεκριμένη συσκευή είναι σε έλλειψη εδώ και καιρό και θα είναι τουλάχιστον μέχρι αρχές Δεκέμβρη... :cry: Καλά είναι δυνατόν; Πάλι η Βόδα το έκανε το θαύμα της; :down: Είναι δυνατόν νέες συσκευές να έχουν έλλειψη για πάνω από ένα μήνα; Για φαντασου να ειχες το κινητο σου για service για πανω απο ενα μηνα? Τελικα, αν περιμενουν τις νεες συσκευες μεχρι αρχες Δεκεμβρη, τοτε θα ειναι διαθεσιμες και οι αντιστοιχες πλακετες για τις υπαρχουσες συσκευες VL οσον αφορα την αναβαθμιση τους. Τωρα βγαζει μια ακρη ολη αυτη η ιστορια δυστυχως. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 re paidia , otan 8elw na bgalw foto pataw prota estiasi mexri tin mesi to koumpi , kai meta otan piezw pio dynata gia na bgalw tin foto mou paei ksana stin arxiki katastasi skopeysis! sas exei tyxei afto ? pws to lysate? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές με τα handsfree (όλα), αφού έχουν σχετικά ευαίσθητα μικρόφωνα και "μαζεύουν" ήχους από το περιβάλλον, αλλά δεν ξέρω αν αυτό που περιγράφεις είναι κάτι πιο έντονο. Δοκίμασες αν το κάνει ανεξάρτητα από το χώρο που βρίσκεσαι; Πχ μήπως όταν το κάνει βρίσκεσαι δίπλα σε κάποιο aircondition ή άλλο μηχάνημα; Εμένα το handsfree του σταθερού δίνει ένα ελαφρό βόμβο από το... blower του pc - όταν πάω σε άλλο δωμάτιο σταματάει. Άβυσσος η ψυχή του handsfree... Αυτό που περιγράφω είναι ένα απαλό σφύριγμα το οποίο δεν ακούω εγώ αλλά οι συνομιλητές μου και όχι πάντα, αλλά όπως μου το περιγράφουν είναι εκνευριστικό.Πάντως δεν νομίζω να έχει σχέση με το περιβάλλον γιατί μου το έχουν αναφέρει όταν είμαι σε αρκετά ήσυχο περιβάλλον,μακριά απο κάθε πηγή θορύβου,εκτός και αν το πορτατίφ κάνει τη ζημιά άρα να το στείλω αδιάβαστο :) .Όπως το είπες,άβυσσος η ψυχή του,θα μάθω να ζώ με τα σφυριγματά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 ti tha ginei i polipothiti anavathmisi se CCD... o septemvris perase! pali moufes petouse i SE telika?... 'i skeftete "ela more... poulaei kai etsi... asto kai tha vgaloume K800 kapoia stigmi to idio modelo me CCD kai tha ksanapoulisei san neo..." :p kanenas SE expert edo? Γιατί να είναι πολυπόθυτη αυτή η αναβάθμιση ? Μήπως το Κ750 που "φοράει" κάμερα CMOS δεν είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ 2Mp κάμερα ανάμεσα σε ΟΛΕΣ τις άλλες 2Μp κάμερες που κυκλοφορούν στην αγορά ? (βλέπε Nokia,CCD Karl Zeis και... δεν συμμαζεύεται!) Η τεχνολογία CMOS μπορεί να είναι παλιότερη και ο....νέος (CCD) φέρελπης, αλλά ακόμη ζει και βασιλεύει. Καλά δεν λέω, μια 3άρα CCD στο πιθανολογούμενο Κ800 δεν με χαλάει καθόλου, αλλά το CCD δεν αποτελεί πανάκεια κιόλας. To S700 (αν δεν κάνω λάθος) που έχει 1,3Mp CCD δεν είναι δα και η καλύτερη 1,3 που κυκλοφορεί.! ΥΓ. Όχι δεν είμαι SE expert :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Αναμένεται να βγεί κ800 σύντομα...? :worry: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Γιατί να είναι πολυπόθυτη αυτή η αναβάθμιση ? Μήπως το Κ750 που "φοράει" κάμερα CMOS δεν είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ 2Mp κάμερα ανάμεσα σε ΟΛΕΣ τις άλλες 2Μp κάμερες που κυκλοφορούν στην αγορά ? (βλέπε Nokia,CCD Karl Zeis και... δεν συμμαζεύεται!) Η τεχνολογία CMOS μπορεί να είναι παλιότερη και ο....νέος (CCD) φέρελπης, αλλά ακόμη ζει και βασιλεύει. Καλά δεν λέω, μια 3άρα CCD στο πιθανολογούμενο Κ800 δεν με χαλάει καθόλου, αλλά το CCD δεν αποτελεί πανάκεια κιόλας. To S700 (αν δεν κάνω λάθος) που έχει 1,3Mp CCD δεν είναι δα και η καλύτερη 1,3 που κυκλοφορεί.! ΥΓ. Όχι δεν είμαι SE expert :alien: den to elega ego... oi SE experts to elegan... giafto kai eipa na apantisoun aftoi... oloi oi alloi tha apantousan san kai esena... :p kala afta pou les... alla ego allo rotisa... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Τριζει και εσενα στο ιδιο σημειο? :( nai file nrg. mou trizi otan patao to dexi koumpi epilogis tou menu. oxi poli, ala trizi. perissotero omos otan piezo me to xeri mou tin prosopsi stin mesi kai dexia(dil. stin kato dexia gonia tis othonis..). ala it's ok! ti na kanoume? den ine toso tragiko.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Και σε μενα φορτιζει οταν μεταφερω αρχεια και δεν γουσταρω!! Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησουμε? mou fenete pos den iparxi tropos na to apenergopiisoume.. pistevo omos oti den iparxi kai logos... afou opos lanthasmena poli fovoudai gia tin bataria tous, o dikos mas tipos batarias DEN EXI ANAGI! tin fortizoume opote theloume... Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 den to elega ego... oi SE experts to elegan... giafto kai eipa na apantisoun aftoi... oloi oi alloi tha apantousan san kai esena... :p kala afta pou les... alla ego allo rotisa... :) Επειδή μάλλον έχασα....τεύχος, που και πότε διάβασες ότι θα γίνει αναβάθμιση σε CCD και σε τι συνίσταται η περιβόητη αναβάθμιση σε CCD?. :blink: Για να καταλάβω και γω τι ρωτούσες, δηλαδή ! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό (Κ750) λόγω της καλής επιδότησης που έχω (234€ θα πληρώσω). Όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο... Η συγκεκριμένη συσκευή είναι σε έλλειψη εδώ και καιρό και θα είναι τουλάχιστον μέχρι αρχές Δεκέμβρη... :cry: Καλά είναι δυνατόν; Πάλι η Βόδα το έκανε το θαύμα της; :down: Είναι δυνατόν νέες συσκευές να έχουν έλλειψη για πάνω από ένα μήνα; Δεν είναι μόνο η Vodafone. :O Πρόσφατα ο ξάδερφος μου το πήρε με επιδότηση από Cosmote, και μέχρι να το βρει είδε κι έπαθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANDIT7 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Καλησπερα σημερα πηρα σε κ750 και εχω καποιες αποριες σχετικα με το κινητο. 1) Ποση διαρκεια εχει το βιντεο που τραβαει εχω την 64μb που εχει στο κουτι του αλλα μονο 9 δεπτερολεπτα τραβαει υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? 2) Μπορω με την χρηση του joystick να εχω αμεση προσβαση στις επαφες της sim χωρις να κανω αντιγραφη στο τηλεφωνο? 3) Εχω προβλημα με το pc suite αφου το εγκαταστησω μολις το τρεξω φορτωνει και ξαναφορτωνει χωρις να σταματαει τι μπορει να φταιει ? Οι drivers η το προγραμμα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 1) Ποση διαρκεια εχει το βιντεο που τραβαει εχω την 64μb που εχει στο κουτι του αλλα μονο 9 δεπτερολεπτα τραβαει υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? ανοιξε το "πορτάκι" επέλεξε video πάτα το settings>>shoot mode >>high quality video 2) Μπορω με την χρηση του joystick να εχω αμεση προσβαση στις επαφες της sim χωρις να κανω αντιγραφη στο τηλεφωνο?αν εννοείς με shortcut όχι 3) Εχω προβλημα με το pc suite αφου το εγκαταστησω μολις το τρεξω φορτωνει και ξαναφορτωνει χωρις να σταματαει τι μπορει να φταιει ? Οι drivers η το προγραμμα τι εννοείς ξαναφορτώνει? Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANDIT7 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 ναι δεν δουλεβει καθολου λεει οτι κανει ρυθμισεις και επαννεκινει συνεχει και μετα κολλαει ο explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Paidia mia erwtisi: Anavathmisa to k750 mou apo to site tis SE me tin ekdosi R1N035 kai mou dimiourgeite pleon to exis provlima: Mou exafanizete i eikona pou exei to kinito otan vriskete se katastasi anamonis.Afto symvenei se "unofficial" themes kyriws pou ta exw katevasei apo diafora sites.To sygkekrimeno provlima den parousiazotan me tin proigoumeni ekdosi(Nomizw i L1). Episis otan mpainw stis "eikones mou" den emfanizontai ta onomata twn fakelwn!Vevea afto symvainei opote "thelisei" to kinito!Me mia epanekenisi ola diorthwnontai.Gia ligo omws... Xerei kaneis tpt panw s'afto to thema? Mporw na xanavrw kapou tin palia mou ekdosi? :cry: :X Thanks... Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 re paidia to ksipnitiri otan to kinito einai klisto xtipaei?episeis otan agoraseis to kinito ti allo exei i kouta tou ektos fortisti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 ναι κινητό, μπαταρία, handsfree, φορτιστή, καλώδιο usb, cd με προγράμματα, manual (ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BANDIT7 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 mono egw exw provlhmata me to pc suite kai den mou apantaei kaneis??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 mono egw exw provlhmata me to pc suite kai den mou apantaei kaneis??? Ποιά έκδοση του Pc Suite έχεις; Η 1.7.10 είναι η τελευταία, αν θέλεις δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτή. Επίσης, με την υπάρχουσα έκδοση που έχεις δοκίμασε: - Να την κάνεις απεγκατάσταση. - Επανεκκίνηση του υπολογιστή. - Αφού μπεις στα Windows ( ποια Windows έχεις; ), κλείσε όσες εφαρμογές τρέχουν ή έστω όσες μπορείς να κλείσεις (από τον Task Manager). - Τρέξε μετά το setup του Pc Suite. Αν πάλι κολλάει, τότε "κάτι" τρέχει με τα Windows. Ψάξε για κάποιον ιο ή spyware και κάνε μια "εξέταση δίσκου". Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts