Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να σου πω τωρα... εδω Θεσ/νικη στην περιοχη μου βρηκα δυο επισημα services... ενα της Οmnitech και ενα του Γερμανου το οποιο ειναι το κεντρικο ολης της θεσ/νικης...

Να το παρω πισω απο την Ομνι και να περιμενω αλλες 20 μερες στον Γερμανο?

Τώρα που περασαν 20 μερες μην κανεις τιποτα. Περιμενε και υπομονη. Θα κανει ξαστερια.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:blink: :wacko: :X :O :X :wacko: :blink:

Τι εγινε βρε παιδιά; Φίλε apos74, αν σου ειναι ευκολο να μου πεις την εκδοση του λογισμικου που φοραει το K750 σου; (πρεπει να πατήσεις το joystick δεξια, πατας αστερίσκο, πατας αριστερα, παλι αριστερα, αστερίσκο, πατάς αριστερα και ενα ακομα αστερίσκο. Θα σε πετάξει σε ενα κρυφο μενου . Εκει πας πληροφορίες Υπηρεσίας και μετα πληροφορίες λογισμικου. Πρώτη πρώτη γραμμη σου λεει κατι σαν RN1035 . Το δικου σου λεει αυτο ακριβώς ή κάτι άλλο? (αν μπορεις πες μου ότι λεει το κατεβατό για να συγκρίνουμε εκδόσεις. Το δικο μου ειναι VDlive και παίζει mp3 ως Ringtones... ενω δε θα επρεπε :wacko: )

Και σε πειράζει?!!!! :p ;)

Το δικο μου ειναι VDlive και παίζει mp3 ως Ringtones... ενω δε θα επρεπε :wacko: )

Tthawth, πρώτη φορά το ακούω αυτό! Η RN ξέρω ότι αφορά αποκλειστικά unbranded. Εσύ φαίνεται να έχεις λογισμικό ελεύθερο με μενού voda (πώς το κάνανε πάλι αυτό???). Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να φανταστώ είναι ότι η voda αποφάσισε να κάνει upgrade στο λογισμικό της (μέχρι τώρα είχε μέινει στο αρχικό) και κάτι έχει αλλάξει στην πολιτική των mp3- πράγμα που μου φαίνεται εντελώς απίθανο, άσε που θα είχε άλλο κωδικό και όχι RN!

Οπότε, νομίζω τελικά ότι η συσκευή σου είναι έτσι κατά λάθος!

Πάντως, όπως λέει και ο καλός συνάδελφος fostirop, τι σε χαλάει; Έχω να σου δώσω μια σοβαρή επιστημονική εξήγηση για την περίπτωσή σου: Είδε η μοίρα τι τραβάς τόσο καιρό με τους μ@$%*&!ες της SE και λέει "βρε, αυτό το παιδί το σκίσαμε, ας του δώσουμε μια αβάντα. Δώς του μια καινούρια συσκευή και κοίτα νά 'ναι συλεκτική" και το service της SE απάντησε "Τι? Να φερθώ καλά σε πελάτη? Και μάλιστα τζάμπα? Απαράδεκτο! Θα μου χαλάσει η φήμη! Τέλος πάντων, έχε χάρη που έχεις τα μέσα! Πρώτη και τελευταία φορά!" :lol: :lol: :lol:

Φίλε μου, μην την ψάχνεις, κοίτα να χαρείς αυτό που σου έκατσε, γιατί κάτι τόσο καλό μόνο κατά λάθος μπορεί να το έκανε το service της SE!!!

Άντε, καλοτάξιδο :)

Παιδια εχω ενα προβλημα με το joystick μου. Δεν πιανει καλα. Πηγα ρωτησα στο μοναδικο μαγαζι στη Βεροια που εχει παρε-δωσε η se, αλλα μου παν οτι θα κανει καμια βδομαδα να το εχουν ετοιμο :w00t:

Και φυσικα δεν τους το δωσα. Τι μπορω να κανω λετε; Αν το ανοιγα μονος μου και το καθαριζα λιγο;

ti na sou po re file? ego ime padws katatou skalismatos twn kinitwn apo mi idikous...

egw tha sou protina na to dwsis stin se. ektos kai an mia vdomada ine pragmatika poli gia sena... apo tin ali omos, poli eknevristiko to xalasmeno joystick!! :mad:

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά: η αφαίρεση του vf live και η online αναβάθμιση από το site της SE καταργούν την εγγύηση? είναι αυτό "τροποποίηση λογισμικού", αφού το κινητό φοράει το επίσημο firmware της μαμάς SE?

...έχω διαβάσει αντικρουώμενες απόψεις... έτυχε κανείς από εδώ να το πάει σε service center εντός εγγύησης ενώ το είχε "αναβαθμίσει" κατ'΄αυτό τον τρόπο?

Ας πει καποιος στην Μοιρα να κοιταξει και απο δω μερια :p

xaxaxaxa! swstos o ipnos! :D

a! kiria Moira! otan teliwsis me ton Ypno ela kai se emena... ;)

pedia to logismiko mou ine R1L002. ti xerete gia to sigekrimeno? to kinito to exo ligotero apo mina. rwtao giati mou fenete pws den to exo di kapou alou na anaferete se kapia apo tis proigoumenes selides...olo gia kati R1N vlepo...

xriazomai anavatmisi? an nai, pos ginete? ti kerdizw, ti xanw??

thanxxx!! :-)

Παιδιά, μαζί με το κινητό εκτός από memory stick υπάρχει μέσα στη συσκευασία και κάτι ακόμα (κάτι άσπρο με επαφές) αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τί είναι. Μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αναλόγως.

Ευχαριστώ.

Byzantinos

Byzantine Empire - AEK 21

Παιδιά, μαζί με το κινητό εκτός από memory stick υπάρχει μέσα στη συσκευασία και κάτι ακόμα (κάτι άσπρο με επαφές) αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τί είναι. Μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αναλόγως.

Ευχαριστώ.

Αντάπτορας για να μπορείς να διαβάσεις το MS duo (μικρού μεγέθους) που παρέχεται με MS full size readers :)

Και αν κάποιος εχει την ορεξη ας μου θυμίσει αν στο unbranded μπορείς να βαλεις Mp3 για ήχο λήψης μηνύματος please

Ναι, μπορεις να το κανεις αυτο.. Καλα, Tthawth δε σου κρυβω οτι εχω ριξει πολυ γελιο με τα posts σου, ειδικα αυτο για τα ζωα ηταν κορυφαιο:lol: :lol:

Αυτο με τα mp3 ringtones θα μπορουσε να ηταν παλια διαφημιση της TIM: "ΘΕΛΩ ενα Vlive κινητο που να μπορω να χρησιμοποιω mp3 για ηχο κλησης!!":lol:

@Byzantinos: Ειναι μετατροπεας για να διαβαζεται το memory stick σου απο card readers που διαβαζουν μονο τα απλα memory sticks και οχι τα duo

Edit: Με προλαβαν!

pedia to logismiko mou ine R1L002. ti xerete gia to sigekrimeno? to kinito to exo ligotero apo mina. rwtao giati mou fenete pws den to exo di kapou alou na anaferete se kapia apo tis proigoumenes selides...olo gia kati R1N vlepo...

check this out:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

:)

Συλλεκτικό k750? Ενδιαφέρον! Με τέτοιο μπασταρδεμένο firmware, να δώ αν θα κανει update στο S-E.com . Πάντως σκέφτομαι να το κανω w800 ή έστω k750 νορμαλ. Βέβαια έχω ακούσει οτι μετά δεν μπορεις να κανεις update στο site της SE.

Το κινητό φυσάει πραγματικά και το μονο που με χαλαει ειναι το μικροσκοπικό και ψιλοχάλια Vlive μενου αλλά και το οτι δεν δεχεται mp3 για ήχο λήψης μηνυμάτων. Επίσης πήγα να κανω αποστολή με bluetooth και μου ζήτησε κωδικό συσκευης (!). Βρήκα οτι ειναι 12 ο κωδικός αυτός αλλα μου φάνηκε χαζο και με ξένισε απο την συνήθη διαδικασία του unbranded.

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά: η αφαίρεση του vf live και η online αναβάθμιση από το site της SE καταργούν την εγγύηση? είναι αυτό "τροποποίηση λογισμικού", αφού το κινητό φοράει το επίσημο firmware της μαμάς SE?

...έχω διαβάσει αντικρουώμενες απόψεις... έτυχε κανείς από εδώ να το πάει σε service center εντός εγγύησης ενώ το είχε "αναβαθμίσει" κατ'΄αυτό τον τρόπο?

To απλο Update απο το site της sony ericsson ειναι φυσιολογικό. Το να βγάλεις το vf live, αυτό είναι καταστροφικό για την εγγύηση σου.

Αυτη ειναι και η version που ειχα (εχω?) εγω. Χρειαζεται αναβαθμιση αν σου εμφανιστουν τα προβληματα που εχουν καταγραφει στο αντιστοιχο thread.

Αν χρειαζεσαι και συ upgrade, τραβα ενα νουμερο για να ερθει η καλη η Μοιρα... Ποτε δεν ξερεις :rolleyes:

Η εγγυηση δεν ισχυει αν του περασεις το λογισμικο του W800 η αν του βγαλεις το VL λογισμικο. Το ξερω πολυ καλα γιατι τα σαινια του service ειδαν ενα THEME που ειχα απο το W800 και νομισαν πως ειχα και λογισμικο αντιστοιχο και ειχαν το κινητο να κα8εται για 5 μερες. Οταν τους πηρα μου ειπαν πως η εγγυηση δεν ισχυει... Αφου πραγματικα με νευριασαν τους υπεδειξα οτι θα επρεπε να τσεκαρουν πραγματικα ποιο λογισμικο εχει το κινητο και να μη κρινουν απο ενα THEME απλα... Βαριουνται που ζουν μου φαινεται.. :X

Dream big and dare to fail..

Το ξερω πολυ καλα γιατι τα σαινια του service ειδαν ενα THEME που ειχα απο το W800 και νομισαν πως ειχα και λογισμικο αντιστοιχο και ειχαν το κινητο να κα8εται για 5 μερες. Οταν τους πηρα μου ειπαν πως η εγγυηση δεν ισχυει... Αφου πραγματικα με νευριασαν τους υπεδειξα οτι θα επρεπε να τσεκαρουν πραγματικα ποιο λογισμικο εχει το κινητο και να μη κρινουν απο ενα THEME απλα... Βαριουνται που ζουν μου φαινεται.. :X

Ειμαι υπέρ της ιδέας του να παραθέτουμε εδω στο φορουμ τα τηλέφωνα των σερβις που μας προκαλούν πρόβλημα. Πχ θα ήθελα να παρω τηλ τους τεχνικους που εκριναν απο ενα theme οτι εισαι εκτος εγγύησης. Και πολυ περισσότερο θα ήθελα το τηλ του service point της καλλιθέας στο οποίο ο φίλος πήρε την απάντηση οτι το κ750 δεν πρεπει να φορτιζει απο τη USB συνδεση. Να τους πάρω να τους ρωτήσω πως το έκαναν αυτο το θαυμα δλδ. Σοβαρα μιλάω...

egw prosopika mexri twra den exo kanena provlima... pistevis oti xriazete na ananewsw to firmware mou? ti tha kerdisw?

ine diskoli diadikasia i anavathmisi?

an kai twra vrika afta gia to kinito mou...

R1L002

- Released on SEUS 30/6/05

- Fixes the O2 GPRS issue introduced in R1J

- Video recording quality as R1J (i.e. inferior to firmwares previous to R1J)

- JBenchmark 1: 3880

- JBenchmark 2: 335

- JBenchmark 3D LQ - approx 201

- JBenchmark 3D HQ - approx 121

- Software versions:

LCD 0

Camera 4.4

ITP CXC 125 932 R1B

na ipotheso oti ine to telefteo firmware pou iparxi i kanw lathos?

an kai twra vrika afta gia to kinito mou...

R1L002

- Released on SEUS 30/6/05

- Fixes the O2 GPRS issue introduced in R1J

- Video recording quality as R1J (i.e. inferior to firmwares previous to R1J)

- JBenchmark 1: 3880

- JBenchmark 2: 335

- JBenchmark 3D LQ - approx 201

- JBenchmark 3D HQ - approx 121

- Software versions:

LCD 0

Camera 4.4

ITP CXC 125 932 R1B

na ipotheso oti ine to telefteo firmware pou iparxi i kanw lathos?

Υπαρχει και αυτο:

R1N035

- Released by SEUS on 12/9/05.

- Video bitrate improvements over R1L (as good as R1A044)

- Improvements to photo quality (less noise in dark photos, improved viewfinder refresh rate).

- Bluetooth stability improvements.

- Bluetooth security fixes - no longer asks for file confirmations with paired devices.

- Contrast / Gamma modifications have been made to the display for a better overall picture.

- Improved reception (the signal strength indicator tends to be higher than in previous firmwares).

- Increased MP3 volume.

- Backlight doesn't come on again to show time after phone locks.

- Popup menu icon in the WAP browser has been modified.

- Fixed "More" menu when adding addresses to an email message.

-file transfer bug: when transferring large quantities of files via USB from PC to phone, file will mysteriously vanish, or will end up corrupt (use a card reader instead)

- JBenchmark 3D LQ - approx 204

- JBenchmark 3D HQ - approx 123

- Software versions:

LCD 0

Camera 4.5

ITP CXC 125 932 R1E

Υπαρχει και αυτο:

H R1Ν035 ειναι η τελευταια έκδοση. Προσφέρει αρκετές μικρες βελτιώσεις αλλα η κυριότερη ειναι μία καλύτερη λήψη βιντεο. Αν σε ενδιαφερει πολύ το βίντεο, κάνε την αναβάθμιση. Μέσω του site της Sony Ericsson θα σου διαρκέσει 20 λεπτάκια (αναλογα την ταχύτητα που έχεις εσυ βεβαια). Μπορεις να βρεις αναλυτικές οδηγίες στο FAQ του k750, εδω στο myphone. Αν δεν μπορεις να βρεις το FAQ, τότε καλύτερα να επιλέξεις την λύση των εξουσιοδοτημενων service points. Λόγο φόρτου εργασίας, θα σου κρατησουν το κινητό για μερικές ώρες, αλλά θα γίνει το Update μιά χαρουλα. (πρεπει οπωσδήποτε να επιβεβαιώσεις την αναβάθμιση πριν το παραλάβεις γιατί έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα να σου επιστρέφουν το κινητό όπως τους το άφησες).

ΥΓ. Δεν χαλασε ο κοσμος αν δεν φορέσεις την R1N035. Προσωπικά όμως δε πιστεύω να υπάρξει κάποια άλλη σύντομα και την θεωρώ ολοκληρωμένη περίπτωση firmware. Τι άλλο να διορθώσουν πια? Βασικά, μην αγχώνεσαι με το θέμα... ;)

Τροποποίησις: Αυτο το αναθεματισμένο media Πλήκτρο στο πλάι, πρέπει να το κάνουν να ανοίγει το Media player δίχως να ζητάει handsfree. Σχετικά με το θέμα του radio και την επιμονή στο να υπάρχει handsfree συνδεδεμένο, έχω να πω το εξής: Όλα τα ραδιοφωνάκια εκεί έξω, τα οποία δεν έχουν κεραία αλλα χρησιμοποιούν τα ακουστικά για λήψη σήματος, ΔΕΝ απαιτούν την χρήση των ακουστικών. Ίσως 'πεσει' λίγο το ραδιοφωνικό σήμα αλλα θα λειτουργήσουν με σεβασμό στον χρήστη. Αυτη η πονηριά της SE να απαιτεί το handsfree, πιστεύω πως είναι εμπορικό κολπάκι: No handsfree? No Radio. Το handsfree Και τα ματια σας λοιπόν γιατι κοστίζει το άτιμο...

Λόγο φόρτου εργασίας, θα σου κρατησουν το κινητό για μερικές ώρες, αλλά θα γίνει το Update μιά χαρουλα.

Ελα Αλεκο? μερικες ωρες? :lol:

Dream big and dare to fail..

efxaristw file tthawth. tha ithela na se rwtiso kai kati alo..

me tin anavathmisi tou firmware xano oti iparxi apothikevmeno stin mnimi tou tilefwnou?

ginete mono stin se i kai se ala idiou tipou katastimata (px germanos)??

giati na do tis faq afou to site tis se me kathothigi step-by-step??

poso peripou kostizi i anavathmisi?

thanxxx

vasika den polikegomai gia to update ala...na min ime kai ego trendy kai na exo tin teleftea ekdosi sto kin. mou?? xaxaxaxa :P

vasika den polikegomai gia to update ala...na min ime kai ego trendy kai na exo tin teleftea ekdosi sto kin. mou?? xaxaxaxa :P

Με την αναβάθμιση που έκανα εγώ μεσα απο το site της SE δεν χάθηκε τίποτα απολύτως. Καλού κακού κράτησε ενα backup πρωτα.

Δεν ξέρω αν ο γερμανός ή αλλο κατάστημα αναλαμβάνει αναβαθμιση. Εδω τα Se service points βαριούνται που είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Η αναβάθμιση καλύπτεται απο την εγγύηση. Στα SE service points γίνεται δωρεαν.

Με τις ευχές μου για ένα πιό trendy κ750 ;)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i