Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βρεις το καταλληλο σημειο να φυσηξεις και να αεριστει η οθόνη. Έτσι θα παρασύρει ο αερας και την σκόνη. Εμενα απέκτησε ξαφνικά ένα πρωινό, τρεις απίστευτους κοκκους σκόνη. Σε ένα 24ωρο εφυγαν μονοι τους. Τουρίστες θα ήταν :Ρ

ΠΡΟΣΟΧΗ μη φυσήξεις τα μεγαφωνακια-ηχειακια...

Τρεις ολοκληρους κοκκους (!)

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Paidia pera apo ta athlia service points mipos exoume kanena neo gia kana anavathmismeno firmware???

Δεν υπάρχει καμιά τέτοια πληροφόρηση.

telika to katalaban ta @@ sti se oti to aniksa pao mou leei mia gomena einai piragmeno kapios mi idikos to anikse kai xalase tin plaketa tou keypad lew egw den 3ero ekana ton kinezo mou leei den isxiei h egiish e telos padon den asxolithika afou d mporousa na kanw kai tpt eixan kai to dikio tous lew poso mou leei 40 eyro lew ok kado ala ntaxei eskasa saranta eyro k pira kainourio k750 pliktra stivara kainouria oute mou trizei to aniksan to katharisan telios h othoni pio kathari mou alaksane ta plaina koumpia einai kainouria to + - toulaxiston tora eimai sigouros giati me tin egiish siga mi kathotan na mou balei o alos kainouria plaketa kamia poustia tha ekanan lefta theloun aytoi katharise kai to ixeio mou pio dinata akougonte ta mp3 kai pio kathara apoti palia k o hxos sta akoustika einai pio dinatos apoti htane d 3ero megali diafora diapistosa kainourio kanonika.... telos padon ola kala ithela na rotiso simferi na balo tin R1N ayto to kainourio firmware?? tha mou svistoune arxia an ti balo h oxi?eimai me tin R1A kai den exo trela problimata mia xara litourgi simferi na balo tin R1N ti parapano exei thelw na matho.
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

E, ρε πράμα που έχω μαζέψει απο την εμπειρία μου με τα SE service points. Και το καλύτερο: Δεν εχω παρει ακομα το κινητο. Λίγο ακόμα και θα έχω υλικό για Best seller. Υπομονή...

Εδώ είναι για τα πανυγύρια οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων -εκεί να δεις μαζεμένο υλικό- που βάζουν χέρι στα αυτοκινητάκια μας, στα SE S.P. θα κολλήσουμε τώρα?Όταν μαζέψεις αρκετό υλικο ξέρεις που να το στείλεις..στον ΜΑΚΗ στον ΜΑΚΗ! :cool:

Παιδια εχω ενα προβλημα με το joystick μου. Δεν πιανει καλα. Πηγα ρωτησα στο μοναδικο μαγαζι στη Βεροια που εχει παρε-δωσε η se, αλλα μου παν οτι θα κανει καμια βδομαδα να το εχουν ετοιμο :w00t:

Και φυσικα δεν τους το δωσα. Τι μπορω να κανω λετε; Αν το ανοιγα μονος μου και το καθαριζα λιγο;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Εγω το εχω δωσει απο τις 13 Οκτωβριου και ακομα περιμενω.. Τι να λεμε τωρα :rolleyes: Θα συμβουλευα να μην το ανοιξεις μπας και ακυρωθει η εγγυηση ετσι (αν και απο οτι καταλαβα αν δεν πληρωσεις δεν προκειται να στο φτιαξουν το κινητο)..
Dream big and dare to fail..

Paidia pera apo ta athlia service points mipos exoume kanena neo gia kana anavathmismeno firmware???

Για πιο λόγο να βγει η αναβαθμιση; Υπάρχουν προβλήματα ακόμα;

Δική μου ερώτηση: Ειναι αλήθεια οτι μετα την λήξη της εγγύησης (2χρονια για το κ750) οι αναβαθμίσεις θα πληρώνονται (στα SE service points)? Αναρωτιέμαι αν σε άλλες χώρες η εγγύηση είναι 2ετής. Με το ρυθμό που πάει η SE σε λίγους μήνες μπορεί κάποιοι (με 1ετος εγγύηση) να πρεπει να τα σκάσουν για να βάλουν μια αναβάθμιση που να 'διορθωνει' τις χαζομάρες της...

Παιδια εχω ενα προβλημα με το joystick μου. Δεν πιανει καλα. Πηγα ρωτησα στο μοναδικο μαγαζι στη Βεροια που εχει παρε-δωσε η se, αλλα μου παν οτι θα κανει καμια βδομαδα να το εχουν ετοιμο :w00t:

Και φυσικα δεν τους το δωσα. Τι μπορω να κανω λετε; Αν το ανοιγα μονος μου και το καθαριζα λιγο;

Δεν θα τα καταφέρεις. Ειναι πολύ πιθανό να κάνεις μια δυο μερες να βρεις πως λύνει, αλλες μια δυο να δεις τι προβλημα υπάρχει, και αλλες 3 με 4 μερες να καταφέρεις να το ξαναδέσεις. Φυσικά δεν ειναι καθόλου βεβαιο οτι θα φτιάχνεται το πρόβλημα με αυτο το τρόπο και θα καταλήξεις και χωρίς εγγύηση. Μήπως να το πας στο Γερμανό; Κάπου ειχα ξαναδιαβάσει οτι καποιοι μαγκες τεχνικοι το φτιάχνουν τσακα τσακα το συγκεκριμένο joystick-προβλημα. Ισως και οχι αλλα τι εχεις να χασεις; Αλλιώς, θα παιξει Se service και μπορώ να πω οτι η μια βδομάδα ακουγεται πολυ λίγη.

Εγω το εχω δωσει απο τις 13 Οκτωβριου και ακομα περιμενω.. Τι να λεμε τωρα :rolleyes: Θα συμβουλευα να μην το ανοιξεις μπας και ακυρωθει η εγγυηση ετσι (αν και απο οτι καταλαβα αν δεν πληρωσεις δεν προκειται να στο φτιαξουν το κινητο)..

Σε τσάκωσα! Εγω το είχα απο τις 30 σεπτεμβρίου για σερβις. Πέρασαν 30+ μερες για να μου παραδώσουν τελικά νεα συσκευή. Χωρίς κόστος βεβαια. Θυμάστε οταν το είχα παει στο ΑπατεωνοOmnitech της Τζωρτζ? Τους ειχα πει ο ιδιος οτι το καπακι της καμερας δεν λειτουργει και οτι το κινητο δεν διαβαζει καρτες μνήμης (μετα απο 3μηνη χρήση). Εκτός του οτι μου εβγαλαν αχρηστη την εγγύηση, μου χρεωναν 200 ευρώ για αντικατασταση ενος καλωδίου που στο cnn.cn το εβρισκα με 10$ !!!!. Τους ειχα ζητησει να φτιαξουν τουλαχιστον μονο το προβλημα με τις Memory stick αλλα αρνήθηκαν λεγοντας οτι οποιοδήποτε προβλημα με το κινητο θα πρεπει να επισκευαστει υποχρεωτικα(ακομα το θυμαμαι και γελαω). Η αιτιολογια τους ειναι οτι το κινητο το ψάχνουν εξονυχιστικά τα ξεφτερια τους, έτσι βρίσκουν ολα τα προβλήματα, τα επισκευαζουν και παραδίδουν στον πελάτη μια αρτια συσκευη :lol: :lol: :lol:

Τελικά το πήγα σε Service της Vodafon (!) και δήλωσα ΜΟΝΟ το προβλημα με τις καρτες μνήμης . Τα ξεφτέρια τεχνικοι της SONY εψαξαν το κ750 μου εξονυχυστικά και όχι μονο δεν εβγαλαν εκτος εγγύησης το κινητο, όχι μονο δεν ανακαλυψαν οτι η καμερα δεν ανοιγε με το καπακι, όχι μόνο δεν πρόσεξαν οτι πρώτη μούρη φάτσα στην πλακέτα το κουμπί της καμερας ήταν σπασμενο, αλλα εκριναν αναγκαία την αντικατασταση της συσκευης...( :w00t: :w00t: :w00t: )

Αίσιο τέλος σε αυτην την απίστευτη ιστορία που δειχνει ποσο πραγματικα χάλια ειναι η κατάσταση σε αυτες τις εταιρείες που όλο διαφημίσεις και μουρη πουλάνε αλλα απο υποστήριξη, χειρότερα και απο επιβίωση στην Αντις Αμπέμπα. Η εξυπηρέτηση τους απευθείνεται κυρίως σε κυράτσες με το λουρί του τσιουαουα στο χερι που μια ηλιολουστη μερα αποφάσισαν να αλλαξουν το μπαναλ (6μηνήτικο) κινητό τους παρά σε άτομα που γνωρίζουν τι θελουν τι ζητάν και τι τους αξιζει...

Για να συμπληρώσω το τελευταιο μου μήνυμα θα αναφέρω οτι η συσκευή που μου έφεραν στο Vodafon καταστημα ήταν vodafon live. Τους υπέδειξα την γκαφα τους και ειπαν οτι θα επρεπε να περιμενουμε (ολοι μαζι) να επιστραφει στην SE Και μετα να περιμενουμε να δερουν ενα αλλο unbranded. Δεν μπορουσα να περιμενω και δεχτηκα την VDLive συσκευή την οποία και σκοπευω να unbrandοποιήσω σύντομα με τους γνωστους τρόπους.

Παίζοντας με το VDlive μενου, παρατήρησα τα εξής. Μου δηλώνει firmware R1N. Νόμιζα οτι τα Vodlive δηλώνει διαφοροποιημένα firmware. Το πιό κουφό όμως ειναι οτι δεχεται Mp3 για ηχο κλήσης !!! . Τόσο καιρό και τόσες σελίδες, διάβαζα σε αυτο το φορουμ οτι τα Vodlive k750 δεν δεχονται mp3 ringtones και όμως αυτη τη στιγμή διαθετω το κλασσικο μενου της vodafon σε μια συσκευη με το σημα vodafon και έχω βαλει ηχο κλησης ενα Mp3... κατι παει στραβα ή αλλαξε πολιτικη η vodafon? (και ποσο κοστιζει η μετατροπη σε w800 στο 9volto?)

Δεν θα τα καταφέρεις. Ειναι πολύ πιθανό να κάνεις μια δυο μερες να βρεις πως λύνει, αλλες μια δυο να δεις τι προβλημα υπάρχει, και αλλες 3 με 4 μερες να καταφέρεις να το ξαναδέσεις. Φυσικά δεν ειναι καθόλου βεβαιο οτι θα φτιάχνεται το πρόβλημα με αυτο το τρόπο και θα καταλήξεις και χωρίς εγγύηση. Μήπως να το πας στο Γερμανό; Κάπου ειχα ξαναδιαβάσει οτι καποιοι μαγκες τεχνικοι το φτιάχνουν τσακα τσακα το συγκεκριμένο joystick-προβλημα. Ισως και οχι αλλα τι εχεις να χασεις; Αλλιώς, θα παιξει Se service και μπορώ να πω οτι η μια βδομάδα ακουγεται πολυ λίγη.

Θα παω καποια απο αυτες τις μερες στον Γερμανο να ρωτησω. Thanx

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Για να συμπληρώσω το τελευταιο μου μήνυμα θα αναφέρω οτι η συσκευή που μου έφεραν στο Vodafon καταστημα ήταν vodafon live. Τους υπέδειξα την γκαφα τους και ειπαν οτι θα επρεπε να περιμενουμε (ολοι μαζι) να επιστραφει στην SE Και μετα να περιμενουμε να δερουν ενα αλλο unbranded. Δεν μπορουσα να περιμενω και δεχτηκα την VDLive συσκευή την οποία και σκοπευω να unbrandοποιήσω σύντομα με τους γνωστους τρόπους.

Παίζοντας με το VDlive μενου, παρατήρησα τα εξής. Μου δηλώνει firmware R1N. Νόμιζα οτι τα Vodlive δηλώνει διαφοροποιημένα firmware. Το πιό κουφό όμως ειναι οτι δεχεται Mp3 για ηχο κλήσης !!! . Τόσο καιρό και τόσες σελίδες, διάβαζα σε αυτο το φορουμ οτι τα Vodlive k750 δεν δεχονται mp3 ringtones και όμως αυτη τη στιγμή διαθετω το κλασσικο μενου της vodafon σε μια συσκευη με το σημα vodafon και έχω βαλει ηχο κλησης ενα Mp3... κατι παει στραβα ή αλλαξε πολιτικη η vodafon? (και ποσο κοστιζει η μετατροπη σε w800 στο 9volto?)

τα mp3 της συσκευης ΝΑΙ τα παιζει,για βαλε ενα δικο σου και κοιτα που δεν θα γινεται,απλα τα προεγκατεστημενα εχουν περασει μεσα και ειναι προστατευμενα με drm.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε την ίδια κίνηση που έκαναν οι χρηστες

αλλου forum πριν λίγο καιρό σχετικά με το κόστος της DSL στην Ελλάδα? δλδ να κάτσουμε και να γράψουμε τα παράπονα μας, να μαζέψουμε υπογραφές και να τα στείλουμε πακέτο στην SE Ελλάδος και την μαμά SE?!!! Το λέω αυτό γιατί και εγώ έχω κάποιες εμπειρίες με τα service points της SE και πιστεύω ότι ένας ένας δεν κάνουμε τίποτα, όλοι μαζί όμως κάτι μπορούμε να καταφέρουμε, πρέπει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους ταρακουνήσουμε λιγουλάκι...τι λέτε?!! :)

Στο χέρι μας είναι!! ;)

τα mp3 της συσκευης ΝΑΙ τα παιζει,για βαλε ενα δικο σου και κοιτα που δεν θα γινεται,απλα τα προεγκατεστημενα εχουν περασει μεσα και ειναι προστατευμενα με drm.

Δικό μου mp3 έβαλα. Οποιοδήποτε δικό μου έχω στην msduo, παιζει κανονικότατα σαν ringtone. Μέχρι τώρα θα έβαζα το χερι στην φωτιά οτι αυτο δεν μπορούσε να γίνει. Όμως το κάνω κανονικότατα. (για vodafon live Μιλαμε Παντα)

σηκωνω τα χερια ψηλα :w00t: :w00t: :w00t:

δεν ξερω τι γινεται :X :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πιο λόγο να βγει η αναβαθμιση; Υπάρχουν προβλήματα ακόμα;

Δική μου ερώτηση: Ειναι αλήθεια οτι μετα την λήξη της εγγύησης (2χρονια για το κ750) οι αναβαθμίσεις θα πληρώνονται (στα SE service points)? Αναρωτιέμαι αν σε άλλες χώρες η εγγύηση είναι 2ετής. Με το ρυθμό που πάει η SE σε λίγους μήνες μπορεί κάποιοι (με 1ετος εγγύηση) να πρεπει να τα σκάσουν για να βάλουν μια αναβάθμιση που να 'διορθωνει' τις χαζομάρες της...

Η εγγύηση 1 χρόνος δεν είναι; :confused:

Από το TIM Center που το πήρα έτσι μου είπανε...

σηκωνω τα χερια ψηλα :w00t: :w00t: :w00t:

δεν ξερω τι γινεται :X :cry:

Μήπως αλλαξε τακτική η vodafone? Και αν κάποιος εχει την ορεξη ας μου θυμίσει αν στο unbranded μπορείς να βαλεις Mp3 για ήχο λήψης μηνύματος please :)

Πάντως αν δεν είχε αυτα τα μικροσκοπικά και άχαρα icons το μενού της vodafon, δεν θα σκεφτόμουν την αλλαγή του σε unbranded version. Αλλά επι της ευκαιρείας ας το κάνω και w800 να τελειώνουμε με το θέμα :Ρ

Σε τσάκωσα! Εγω το είχα απο τις 30 σεπτεμβρίου για σερβις. Πέρασαν 30+ μερες για να μου παραδώσουν τελικά νεα συσκευή. Χωρίς κόστος βεβαια. Θυμάστε οταν το είχα παει στο ΑπατεωνοOmnitech της Τζωρτζ? Τους ειχα πει ο ιδιος οτι το καπακι της καμερας δεν λειτουργει και οτι το κινητο δεν διαβαζει καρτες μνήμης (μετα απο 3μηνη χρήση). Εκτός του οτι μου εβγαλαν αχρηστη την εγγύηση, μου χρεωναν 200 ευρώ για αντικατασταση ενος καλωδίου που στο cnn.cn το εβρισκα με 10$ !!!!. Τους ειχα ζητησει να φτιαξουν τουλαχιστον μονο το προβλημα με τις Memory stick αλλα αρνήθηκαν λεγοντας οτι οποιοδήποτε προβλημα με το κινητο θα πρεπει να επισκευαστει υποχρεωτικα(ακομα το θυμαμαι και γελαω). Η αιτιολογια τους ειναι οτι το κινητο το ψάχνουν εξονυχιστικά τα ξεφτερια τους, έτσι βρίσκουν ολα τα προβλήματα, τα επισκευαζουν και παραδίδουν στον πελάτη μια αρτια συσκευη :lol: :lol: :lol:

Τελικά το πήγα σε Service της Vodafon (!) και δήλωσα ΜΟΝΟ το προβλημα με τις καρτες μνήμης . Τα ξεφτέρια τεχνικοι της SONY εψαξαν το κ750 μου εξονυχυστικά και όχι μονο δεν εβγαλαν εκτος εγγύησης το κινητο, όχι μονο δεν ανακαλυψαν οτι η καμερα δεν ανοιγε με το καπακι, όχι μόνο δεν πρόσεξαν οτι πρώτη μούρη φάτσα στην πλακέτα το κουμπί της καμερας ήταν σπασμενο, αλλα εκριναν αναγκαία την αντικατασταση της συσκευης...( :w00t: :w00t: :w00t: )

Αίσιο τέλος σε αυτην την απίστευτη ιστορία που δειχνει ποσο πραγματικα χάλια ειναι η κατάσταση σε αυτες τις εταιρείες που όλο διαφημίσεις και μουρη πουλάνε αλλα απο υποστήριξη, χειρότερα και απο επιβίωση στην Αντις Αμπέμπα. Η εξυπηρέτηση τους απευθείνεται κυρίως σε κυράτσες με το λουρί του τσιουαουα στο χερι που μια ηλιολουστη μερα αποφάσισαν να αλλαξουν το μπαναλ (6μηνήτικο) κινητό τους παρά σε άτομα που γνωρίζουν τι θελουν τι ζητάν και τι τους αξιζει...

Καλα παμε δηλαδη... Αυτο μου ειπε και ο τεχνικος εκει (που μου εκανε την χαρη να μου δωσει ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ?! να γνωρισω το ονομα του και να επικοινωνω αμεσα με αυτον...) οτι υπαρχουν και αλλοι που περιμενουν πιο πολυ απο μενα. Οποτε αναρωτηθηκα... να τον διαολοστειλω? η να πω ευχαριστω που περιμενω μονο 20 μερες και οχι 30? Δηλαδη τι λογικη ειναι αυτη...

Το ανησυχητικο για μενα ειναι οτι ολοι αυτοι δεν ειναι τεχνικοι της SE αλλα τεχνικοι μαγαζιων που συνεργαζονται με την SE... Δυστυχως οι επιλογες μου ηταν να το παω στην Omnitech Η στον Γερμανο. Γελαστε ελευθερα καθως οταν ρωτησα τον Γερμανο (πρωτα εκει τηλεφωνησα) μου ειπαν οτι θα παρει καμμια βδομαδα και εμενα μου φανηκε πολυ καθως η Omnitech μου εγγυηθηκε οτι σε 3 μερες θα ηταν ετοιμο...

Και επαναμβανω... Δεν μπορουμε να κανουμε κατι μαζικα? μια ομαδικη διαμαρτυρια/καταγγελια... Αν μη τι αλλο, πληρωσαμε χρηματα για το εν λογω μοντελο οχι για να το εχουν αλλοι αλλα για να το χρησιμοποιουμε εμεις..

Τωρα αν ειμαι εγω ο παραλογος, ε θα κατσω να περιμενω..

(Απο οσο γνωριζω η εγγυηση ειναι 2 ετων... αλλα με τετοιο service μακαρι να μην τη χρειαστεις ΠΟΤΕ)

Τωρα αν ειμαι εγω ο παραλογος, ε θα κατσω να περιμενω..

(Απο οσο γνωριζω η εγγυηση ειναι 2 ετων... αλλα με τετοιο service μακαρι να μην τη χρειαστεις ΠΟΤΕ)

Για Service υπάρχει και η mobitel . Επαναλαμβάνω: ΜΑΚΡΥΑ απο το omnitech της Κάνιγγος στην Τζωρτζ. Μοιρίζει απάτη απο μακρυα πλέον. Για ομαδική επιστολη νομιζω οτι ειναι παρατραβηγμενο. Πολύ απλά κάντε τηλεφωνικώς και διαρκώς τα παράπονα και ζητάτε πάντα κάποιον πιο υπέυθυνο απο τους υπαλήλους του τηλ. κεντρου. Σε μία τελευταία προσέγγιση του θέματος σου, πήγαινε αύριο και ζήτα το κινητό σου. Αν δε στο δώσουν, κάλεσε την αστυνομία και πες οτι στο κλέψανε :shifty:

Η εγγύηση 1 χρόνος δεν είναι; :confused:

Από το TIM Center που το πήρα έτσι μου είπανε...

Την εποχή που το πηρα εγώ η εγγύηση ηταν 2 χρόνια. Πάρε ενα τηλ στην SE να μάθεις λεπτομέρειες. Επι της ευκαιρείας, πες τους οτι είναι ζώα, να μην ξεχνιούντε.

Τελικά υπάρχει άλλος χρήστης με VodLive συσκευή που να μπορει να βαλει τα mp3 του για ήχους κλήσεις;

Τι να σου πω τωρα... εδω Θεσ/νικη στην περιοχη μου βρηκα δυο επισημα services... ενα της Οmnitech και ενα του Γερμανου το οποιο ειναι το κεντρικο ολης της θεσ/νικης...

Να το παρω πισω απο την Ομνι και να περιμενω αλλες 20 μερες στον Γερμανο?

Πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο με οποιαδηποτε ηλεκτρικη συσκευη και κινητο..

Ζωα? Πολυ ευγενικη λεξη διαλλεξες.. θα ελεγα κατι χειροτεραο :X

Αγορασα το Κ750 (Vodafone Live) και αντιμετωπιζω προβλημα με τα Mp3.

Ενω μπορω να τα ακουω κανονικα, δεν μπορω να τα ορισω σαν ηχο κλησης ουτε σαν ηχο στο ξυπνητηρι.

Καμια ιδεα ΑΝ μπορει να διορθωθει?

Αγορασα το Κ750 (Vodafone Live) και αντιμετωπιζω προβλημα με τα Mp3.

Ενω μπορω να τα ακουω κανονικα, δεν μπορω να τα ορισω σαν ηχο κλησης ουτε σαν ηχο στο ξυπνητηρι.

Καμια ιδεα ΑΝ μπορει να διορθωθει?

:blink: :wacko: :X :O :X :wacko: :blink:

Τι εγινε βρε παιδιά; Φίλε apos74, αν σου ειναι ευκολο να μου πεις την εκδοση του λογισμικου που φοραει το K750 σου; (πρεπει να πατήσεις το joystick δεξια, πατας αστερίσκο, πατας αριστερα, παλι αριστερα, αστερίσκο, πατάς αριστερα και ενα ακομα αστερίσκο. Θα σε πετάξει σε ενα κρυφο μενου . Εκει πας πληροφορίες Υπηρεσίας και μετα πληροφορίες λογισμικου. Πρώτη πρώτη γραμμη σου λεει κατι σαν RN1035 . Το δικου σου λεει αυτο ακριβώς ή κάτι άλλο? (αν μπορεις πες μου ότι λεει το κατεβατό για να συγκρίνουμε εκδόσεις. Το δικο μου ειναι VDlive και παίζει mp3 ως Ringtones... ενω δε θα επρεπε :wacko: )

• The title was changed to Sony Ericsson K750i