Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κυκλοφορεί καμιά διάφανη θήκη για το κινητο?Το έχω ήδη 2 μήνες (6/7/05) περίπου και δεν θέλω να μου γρατσουνιστεί.

Ναι εχω δει και σε βοντα και σε γερμανο.

oxi 8a pas kai 8a peis "kalhmera 8a h8ela mia memory stick duo pro 1GB gia to sonyericsson k750i 8a sou poun autoi ekei oriste kurie auth einai' kai meta 8a pas na plhrwseis!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Να'το είδες ? πρέπει να πω DUO PRO :)

Μόνο μη πω Euro pro και μου δώσουν σίδερο :p

Διάβασα αυτό περί μνημών

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=96465&r=a

"yeah the saving is slow. it is also slow when you scroll through the pictures in view mode. "

Mε μνήμη μεγάλη είναι αργό το κινητό μετά

Αληθεύει ?

εχω μνημη 1 gb και το κινητο παει σφαιρα οποτε...

κανε τον κοπο και διαβασε το F.A.Q.

Πήρα 1gb Duo Και επιβεβαιώνω οτι το κινητό σέρνεται στην ανάγνωση της. Όταν κλείνω την συσκευή , χρειάζεται 30 δευτερόλεπτα για να ξαναλειτουργήσει, ενω όταν είχα την 64άρα μνήμη δεν ξεπερνούσε τα 5 με 7 δευτερόλεπτα. Διαφορά είδα και στην σύνδεση με USB (οταν κάνει ανάγνωση περιεχομένων). Την πιό υπολογίσιμη (και χειρότερη) διαφορά την είδα στην αποθήκευση φωτογραφιών. Μπορεί να ξεπεράσει και τα 5 δευτερόλεπτα, χρόνος που μπορεί να εκνευρίσει όταν θες να τραβήξεις διάφορα θέματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το 1gb, δυστυχώς επιβραδύνει κάποιες λειτουργίες. (χρησιμοποιώ τα 350Mb της μνήμης και έχω 15Mb ελέυθερα στο κινητό).

Πιθανόν να φταίει το οτι η καρτα που πήρα ΔΕΝ είναι Highspeed (δεν γνωρίζω αν υπάρχει αξιόλογη διαφορά στην ταχύτητα με τις απλες)

Σκέφτομαι να ελευθερώσω όση μνήμη του κινητού μπορώ ωστέ να αποθηκεύω εκεί όσες φωτογραφίες μπορώ και να τις μεταφέρω μετά στην κάρτα. Ίσως έτσι η αποθήκευση βελτιωθεί ως προς την ταχύτητα :(

Πήρα 1gb Duo Και επιβεβαιώνω οτι το κινητό σέρνεται στην ανάγνωση της. Όταν κλείνω την συσκευή , χρειάζεται 30 δευτερόλεπτα για να ξαναλειτουργήσει, ενω όταν είχα την 64άρα μνήμη δεν ξεπερνούσε τα 5 με 7 δευτερόλεπτα. Διαφορά είδα και στην σύνδεση με USB (οταν κάνει ανάγνωση περιεχομένων). Την πιό υπολογίσιμη (και χειρότερη) διαφορά την είδα στην αποθήκευση φωτογραφιών. Μπορεί να ξεπεράσει και τα 5 δευτερόλεπτα, χρόνος που μπορεί να εκνευρίσει όταν θες να τραβήξεις διάφορα θέματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.Το 1gb, δυστυχώς επιβραδύνει κάποιες λειτουργίες. (χρησιμοποιώ τα 350Mb της μνήμης και έχω 15Mb ελέυθερα στο κινητό).

Πιθανόν να φταίει το οτι η καρτα που πήρα ΔΕΝ είναι Highspeed (δεν γνωρίζω αν υπάρχει αξιόλογη διαφορά στην ταχύτητα με τις απλες)

Σκέφτομαι να ελευθερώσω όση μνήμη του κινητού μπορώ ωστέ να αποθηκεύω εκεί όσες φωτογραφίες μπορώ και να τις μεταφέρω μετά στην κάρτα. Ίσως έτσι η αποθήκευση βελτιωθεί ως προς την ταχύτητα :(

egw palia pou eixa mia high speed 1GB to kinhto htan sfentona kai polu grhgoro!!!!telika ekana blakeia pou th poulhsa!!!!

Να'το είδατε ? άρα καλά έκανα και ρώτησα τι μνήμη πρέπει να πάρω .Δεν είναι ούτε όλες ίδιες ούτε απλά λες "γειά σας θέλω μια μνήμη"

Οπότε έχουμε και λέμε

Πρέπει να είναι μια μνήμη Duo Pro HighSpeed ( HighSpeed1 ή 2 ? lol )

Δεν με βρήκατε .ΕΓΩ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ διότι φροντίζω πάντα για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στις διαδικτυακές μου επικοινωνιακές επαφές τρίτου τύπου και τέταρτου μη σου πω :ppppp

:angry: eleos re paidia,ekeina ta g@m#mena FAQ kai ''oti thelete gia to k750'' kaneis den ta dinei simasia? ekeinoi poy ta grafoyn m@l@kes einai ? exw barethei na diabazw ta idia kai ta idia,pws tha dw tin ekdosi toy logismikoy,poy yparxoyn paixnidia,pws ftiaxnw 3gp videakia klp... OYF ta eipa kai ksethimana,mporeite na synexisete tin koybenta sas twra

Να κάνω την εξής παρατήρηση. Στο Faq υπάρχει επεξήγηση των διαφορών MS DUO με MS DUO pro. Αλλά νομίζω οτι η διαφορά τους δεν ειναι η ταχύτητα αλλα η χωρητικότητα τους. Οι high speed ειναι αυτες που έοχυν διαφορά στην ταχύτητα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο θολό το τοπίο... Διαβάζοντας την περιγραφή του PRO στην επίσημη σελίδα (http://www.memorystick.com/en/ms/features2.html), βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι πιο γρήγορο από το απλό. Μετά, διαβάζοντας πιο προσεκτικά, βλέπεις ότι και το "enhanced" format - όχι "pro" έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Το FAQ (http://www.memorystick.com/en/support/faq_contents01.html#faq1_1) δεν αναφέρει καν τα high speed. Ενώ η Wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Memory_stick) είναι κάπως πιο σαφής:

"The Memory Stick Pro would be the longer-lasting solution to this problem, and most devices that use the original Memory Stick form factor support both the original Memory Sticks and the Pro Sticks. Memory Stick Pros have a somewhat higher transfer speed and a maximum theoretical capacity of 32 GB. (As of June 2005 they are available in sizes up to 4 Gigabyte.) High Speed Memory Stick Pros are available, and newer devices support this High Speed mode, allowing for faster file transfers. All Memory Stick Pros larger than 1 GB support this High Speed mode, and High Speed Memory Stick Pros are backwards-compatible with devices that don't support the High Speed mode."

Τι να πω... Ομολογώ ότι το θέμα της ταχύτητας ακόμα δεν μου είναι και πολύ ξεκάθαρο...

:angry: eleos re paidia,ekeina ta g@m#mena FAQ kai ''oti thelete gia to k750'' kaneis den ta dinei simasia? ekeinoi poy ta grafoyn m@l@kes einai ? exw barethei na diabazw ta idia kai ta idia,pws tha dw tin ekdosi toy logismikoy,poy yparxoyn paixnidia,pws ftiaxnw 3gp videakia klp... OYF ta eipa kai ksethimana,mporeite na synexisete tin koybenta sas twra

Καλά ρε φίλε, ηρέμησε! Πάντως έχεις δίκαιο.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλά ρε φίλε, ηρέμησε! Πάντως έχεις δίκαιο.

Exei panto poli dikio, ego zhtao apo tous mods na kanoun kapia ka8arisi sto forum sas parakalo, na kleisti afto kai na anoixti kapio kainourgio me pio advanced erotisis. Opoih theloun na ma8oun pos kanoun ti sto kinito E ola einai apantimena sa ayto...arki na psaksete kai na min mas zalizete!. Ayta. :!:

Να μη σας ζαλίζουμε ?????? ( δεν ξέρω αν ανήκω σε αυτούς που ρώτησαν τα ίδια ) αλλά λυπάμαι εγώ θα σας ζαλίζω όποτε θέλω κάτι να ρωτήσω.Κανείς δεν είναι αναγκασμένος να απαντήσει .Μπαίνω από τη δουλειά για λίγο και δεν έχω την πολυτέλεια να διαβάσω ένα ατέλειωτο κατεβατό μη τυχόν και πετύχω αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Και στην τελική άσε να γράφει ο κόσμος.Ετσι έχει και πιο πολύ κίνηση το φόρουμ και πιο πολλούς επισκέπτες

Exei panto poli dikio, ego zhtao apo tous mods na kanoun kapia ka8arisi sto forum sas parakalo, na kleisti afto kai na anoixti kapio kainourgio me pio advanced erotisis. Opoih theloun na ma8oun pos kanoun ti sto kinito E ola einai apantimena sa ayto...arki na psaksete kai na min mas zalizete!. Ayta. :!:

Μου φαίνεται κύριε πως είσθε λίγο υπερβολικός. Ακούς εκεί να καθαρίσει το θέμα... Μην είμεθα φαιδροί... Συμφωνώ απόλυτα με τον Blueboy. Υπάρχουν ερωτήσεις τις οποίες κανένα faq δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για κάποιον που ενδιαφέρεται να "σπρώξει" χρήμα για ένα κινητό.

Και στην τελική προάγουμε και την επικοινωνία.Δεν παύει να λειτουργεί και σε φιλικό επίπεδο το φόρουμ και να έχουμε και μια φιλική κουβεντούλα σαν να πίναμε καφέ.

Μη γίνει εντελώς τεχνοκρατικό.Πως τα λέω !!!!!

Και στην τελική προάγουμε και την επικοινωνία.Δεν παύει να λειτουργεί και σε φιλικό επίπεδο το φόρουμ και να έχουμε και μια φιλική κουβεντούλα σαν να πίναμε καφέ.

Μη γίνει εντελώς τεχνοκρατικό.Πως τα λέω !!!!!

Πολύ σωστά τα λες.

Kalispera ki apo Thessaloniki!!kserei kaneis gia to 9volto pos mporo na kano tin afairesi tou VL apo tin syskeui mou online??mpika sto site kai to leei ekei sto kentro oti ginetai online alla den mporo na to vro.prepei na kano eggrafi??

PLEASE HELP!!!NO MORE VODAFONE LIVE,I CAN'T TAKE IT ANYMORE!!!!

Τι να πω για αυτο το Joystick.Και εμενα μετα απο 2 μηνες χρηση αρχισε να κολλαει.Μαλλον θα το ανοιξω να το καθαρισω μονος.Σιγα μην τρεχω σε Ericsson.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Δεν ξερω τι παιζει με το s700 αλλα το k750 αποθηκεύει τις φώτο του σαν .Jpg (με μεγιστη ανάλυση 1600x1200 περιπου). Αυτό υποδεικνύει κάποια αρχική συμπίεση κατά την λήψη, αλλά κρίνοντας απο τα μεγέθη σε kilobytes (γύρω στα 500kb παίζει, δλδ 0,5Mb), η συμπίεση είναι μέτριας κλίμακας (ευτυχώς). Απο κει και πέρα, το k750, ουδεμία παρέμβαση δεν κάνει κατα την μεταφορα φωτογραφιών, παρά μόνο στην περίπτωση των MMS. Το USB μεταφέρει αυτούσιες τις φωτογραφίες.

Ευχαριστω για την απαντηση εχεις αποψη για την μεταφορα στο pc με bluetooth αν τις συμπιεζει?

• The title was changed to Sony Ericsson K750i