Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

telika ti ginetai me tin fortisi?egw pados pou to eixa sindedemeno to kin me to kalodio usb 8 ores pou koimomouna to afisa kai to pc anixto, gia na fortisi kai ksipnao kai blepw akoma fortize to eixa afisi sto portokali otan to ebala.3ipnao kai pige sto prasino kai fortize akoma ta 2 teleytea koutakia tis mpatarias eleos?2 fores to ebala sto usb gia nadw ti paizei kai mou fanike poly moufa fortisi!!! bazo ton kanoniko fortisti kai mesa se miamish ora eimai ok, tora d 3ero ti leei o alos oti tou fortizi kanonika apo usb emena moufa einai d 3ero to kalodio h to pc mou den exo pola Volt isos :D

Ο άλλος φίλε δεν είναι ούτε τρελός ούτε μυθομανής. Όταν λέω ότι δεν χρησιμοποιώ τον κανονικό φορτιστή εδώ και καιρό το εννοώ. Δεν το άφησα ποτέ στο κόκκινο βέβαια για να δω πόση ώρα θα πάρει. Πόσες ώρες το άφησες συνδεμένο;

Να μην ξεχάσω να πω ότι για να φορτίζει, θα πρέπει όταν είναι συνδεμένο, το pc να βλέπει την κάρτα σαν εξωτερικό δίσκο. Επειδή υπάρχουν φορές που δεν γίνεται αυτό.

Pedes kalimera,

osoi endiaferonte gia thiki gia to k750i parte tin silicon case

exw paralavei simera mia apo to ebay kai ine katapliktiki. oti kalitero pistevw. ine san kiautes pou exoun gia ta ipod. yparxoun kai se diafora xromata.

http://cgi.ebay.com/Sony-Ericsson-K750i-K750-Silicone-Skin-Case-Black-OAD_W0QQitemZ6426380672QQcategoryZ39839QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

It’s nice to be important but it’s more important to be nice.

Ρε παιδια το καλωδιο συνδεσης με το pc σας φορτιζει το κινητο ???? Εγω το συνδεσα με τα 2/3 της μπαταριας γεματα και σε 2 ωρες ηταν στη μεση η μπαταρια χωρις να κανω κατι αλλο... :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

re paidia ego apo oti exo katalabei to usb den einai giana fortizei einai gia na fortizei me tetoio ri8mo oste na sintirei tin mpataria sto idio epipedo pou itan otan to ebales sto pc!

Τι νοημα θα ειχε αυτο; Να συντηρει την μπαταρια στο ιδιο επιπεδο; Κ εγω πιστευω οπως και ο Maiden οτι μιλαμε για εντελως μουφα φορτιση!:wacko: Συγκεκριμενα το εβαλα για 8 ωρες στη usb, η μπαταρια ειχε ποσοστο 5 με 10%, το'χα αφησει επιτηδες ΚΛΕΙΣΤΟ, και οταν το εβγαλα ειχε φτασει στο... 92%:blink: Καλα, εννοειται πως αν ειναι ανοιχτο θα θελει κατι μερες για να φορτισει και θα πρεπει να ΜΗΝ το χρησιμοποιεις ΚΑΘΟΛΟΥ :zzz: Πολλα smileys! Για μενα η βασικη ηλιθιοτητα της SE ειναι το οτι δεν εχουν προγραμματισει καταλληλα τη Σουιτα τους ή καποιο αλλο προγραμμα τους ωστε ΝΑ σε ρωταει οταν το συνδεεις στη usb αν θελεις να φορτισει ή οχι...

Γιαννη πιστευω να σε καλυψα...

Μια χαρά είναι. Δεν έχουμε αναβάθμιση που να προσφέρει κάτι σημαντικό.

Και εγώ αυτή έχω και παιδεύτηκα να κάνω αναβάθμιση και δεν γινόταν.Ταλαιπώρησα και το κινητό και τελικά τίποτα δεν έγινε.

Περίμενα να ξεκινήσει και δεν ξεκινούσε

Κάτι δεν θα έκανα καλά

Αφού δεν μου κάνει προβλήματα εκτός από δύο αφήνω αυτή που έχω

1ο πρόβλημα το κιτρίνισμα λίγο της φώτο μετά το τράβηγμα και η μετακίνηση και 2ο η λευκή οθόνη που και που όταν ζοριστεί

Α και η χάλια ποιότητα βίντεο :p

Φυσικα...Ευχαριστω πολυ. :D :D

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

kalimera tha ithela na rotiso to exis: otan kapoios sou stelnei sms kai exei tin photo tou sto evretirio tote otan erxete to sms emfanizetai i eikona tou kai to tilefono tou prin to diavaseis?

nai emfanizee kai h eikona autounou!!alla na kses prepei na exeis apo8hkeusei ton ari8mo tou sto thlefwno kai oxi sth sim!!

nai emfanizee kai h eikona autounou!!alla na kses prepei na exeis apo8hkeusei ton ari8mo tou sto thlefwno kai oxi sth sim!!

Και τη φωτογραφία και το τηλέφωνο ή μόνο το τηλέφωνο και η φώτο όπου θέλουμε ?

Πως μεταφέρουμε στη μνήμη του τηλεφώνου μία επαφή ?

Δεν μπορώ να αντιγράψω τον αριθμό στο τηλέφωνο.Γιατί ? δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή .Πάω επαφές και στα πρόσθετα δεν έχει 'αντιγραφή' ¨(

Τι νοημα θα ειχε αυτο; Να συντηρει την μπαταρια στο ιδιο επιπεδο; Κ εγω πιστευω οπως και ο Maiden οτι μιλαμε για εντελως μουφα φορτιση!:wacko: Συγκεκριμενα το εβαλα για 8 ωρες στη usb, η μπαταρια ειχε ποσοστο 5 με 10%, το'χα αφησει επιτηδες ΚΛΕΙΣΤΟ, και οταν το εβγαλα ειχε φτασει στο... 92%:blink: Καλα, εννοειται πως αν ειναι ανοιχτο θα θελει κατι μερες για να φορτισει και θα πρεπει να ΜΗΝ το χρησιμοποιεις ΚΑΘΟΛΟΥ :zzz: Πολλα smileys! Για μενα η βασικη ηλιθιοτητα της SE ειναι το οτι δεν εχουν προγραμματισει καταλληλα τη Σουιτα τους ή καποιο αλλο προγραμμα τους ωστε ΝΑ σε ρωταει οταν το συνδεεις στη usb αν θελεις να φορτισει ή οχι...

Φιλε μου νομιζεις οτι το USB του πισι σου δινει το ιδιο ρευμα με την πριζα σου? Ποσο θες να φορτιζει?

Υπάρχει κάποιος που να ενδειαφέρεται για ανταλλαγή του Siemens SX-1 μου με το Κ-750; Το έχω σε άριστη κατάσταση με κάρτα μνήμης 256ΜΒ,και όλη την συσκευασία του.Sent me pm

Δεν μπορώ να αντιγράψω τον αριθμό στο τηλέφωνο.Γιατί ? δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή .Πάω επαφές και στα πρόσθετα δεν έχει 'αντιγραφή' ¨(

Θα πας: Μενου--> Επαφες--> Επιλογη--> Προηγμενες--> Αντιγρ. απο sim--> Αντιγρ. αριθμου και θα επιλεξεις αυτον που θες...

@giarlos: Ναι, δεν δινει το ιδιο ρευμα με την πριζα για αυτο και λεω οτι αυτη η "φορτιση" μου φαινεται ανωφελη...

Καλημέρα σε όλους. Μετά απο ενάμισι μήνα αρμονικής συμβίωσης με το Κ750i, άρχισε να μην ανταποκρίνεται το :mad: joystick στις κινήσεις προς τα κάτω και προς τα δεξιά. Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα; Διορθώνεται άμεσα στο service; Πρέπει να το αφήσω για πολύ χρόνο; :shoot: Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Αυτά. Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους. Μετά απο ενάμισι μήνα αρμονικής συμβίωσης με το Κ750i, άρχισε να μην ανταποκρίνεται το :mad: joystick στις κινήσεις προς τα κάτω και προς τα δεξιά. Ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα; Διορθώνεται άμεσα στο service; Πρέπει να το αφήσω για πολύ χρόνο; :shoot: Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Αυτά. Ευχαριστώ.

Δεν είναι τίποτα . Εμένα , στο Κ700 παλιά που είχα το ίδιο πρόβλημα , το έφτιαξαν σε 10 λεπτά στο Γερμανό :X !!!

Λογικά στην SE θα στο φτιάξουν την ίδια μέρα. ( :shoot: αν δεν βαριούνται )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πας: Μενου--> Επαφες--> Επιλογη--> Προηγμενες--> Αντιγρ. απο sim--> Αντιγρ. αριθμου και θα επιλεξεις αυτον που θες...

@giarlos: Ναι, δεν δινει το ιδιο ρευμα με την πριζα για αυτο και λεω οτι αυτη η "φορτιση" μου φαινεται ανωφελη...

Α Ευχαριστώ πολύ :)

Φιλε μου νομιζεις οτι το USB του πισι σου δινει το ιδιο ρευμα με την πριζα σου? Ποσο θες να φορτιζει?

Απο ότι κατάλαβα απο τα λεγόμενα σας, και απο την δική μου πείρα, η φόρτιση απο την πρίζα είναι ταχύτερη και πιό πλήρης απο την φόρτιση του USB. Αλλά αν έχεις το κινητό στο USB, μπορείς να διατηρήσεις λίγη παραπάνω ενέργεια στην μπαταρία και να μην χρειαστεί πλήρης φόρτιση. Είπε κανεις οτι το USB αποτελεί πλήρες μέσο για φόρτιση μπαταρίας; Να το συνδέσω με το αυτοκίνητο τοτε :ΡΡΡ

Για όσους βλέπουν την μπαταρία να πέφτει όσο έχουν το κινητό στο USB, προτείνω να έχουν απενεργοποιημένο το bluetooth και τις υπέρυθρες. Ενώ βασικό είναι να εξετάζουν αν το PC διατηρεί την αναγνώριση της συσκευής γιατι αν την χάσει, τότε σταματα η φόρτιση και έτσι θα δείτε την μπαταρία να πέφτει (ακόμα κι αν το καλώδιο είναι στην θέση του)

Σήμερα μου κλέψαν το k750. Το είχα 4 μέρες. Ίσως είμαι απο τα πρώτα θύματα

στην συσκευασία θα γράφει το IMEI του, αν το δημοσιεύσεις εδώ μπορεί και να το βρει καποια αδελφη ψυχη κάποτε :(

kapoia selida gia free games and software gia k750i kai nokia 3230

Ναι υπάρχει τετοια σελίδα, και Myphone forum που ασχολείται με αυτο αποκλειστικά. Καλό θα είναι και λίγο ψάξιμο στο google. Λυτρωτικό και το ψάξιμο για ολοκληρες συλλογες παιχνιδιών στο kazaa ή στο DC+ (αναζήτηση για "k700 games" π.χ.). Αυτοσχεδιάστε και λίγο.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i