Pieros Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Χαίρεται έχω πάρει το Κ750ι κ εχω το εξής πρόβλημα . Όταν μου στέλνει κάποιος κάτι με bluetooth μου βγάζει μία οθόνη κ μου λ΄΄ει να σβήσω αρχεία γιατί η μνήμη είναι full. Εγώ σβήνω συνέχεια αλλά πάλι το ίδιο βγάζει, Από την αλλη οτνα παω να στείλω εγω κάτι το κινητό κολάει. ΌΤαν πάλι πάω να κανω save ενα μμσ μοθ λέει M,S, είναι full κ πρέπει να διαγράψω κάτι. ΤΙ πρέπει να κάνω?Επίσης είναι vodafone live κ δεν το γουστάρω καθόλου.Υπάρχει τρόπος να το αποβάλλω? Ισως κ άλλοι έχουν ρωτήσει τα ίδια αλλά 100 σελιδες είναι πολλες για να τις διαβάσω Υ.Γ. Έχω μία κάρτα sony memory stick pro duo 256 mb Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Χαίρεται έχω πάρει το Κ750ι κ εχω το εξής πρόβλημα . Όταν μου στέλνει κάποιος κάτι με bluetooth μου βγάζει μία οθόνη κ μου λ΄΄ει να σβήσω αρχεία γιατί η μνήμη είναι full. Εγώ σβήνω συνέχεια αλλά πάλι το ίδιο βγάζει, Από την αλλη οτνα παω να στείλω εγω κάτι το κινητό κολάει. ΌΤαν πάλι πάω να κανω save ενα μμσ μοθ λέει M,S, είναι full κ πρέπει να διαγράψω κάτι. ΤΙ πρέπει να κάνω?Επίσης είναι vodafone live κ δεν το γουστάρω καθόλου.Υπάρχει τρόπος να το αποβάλλω? Ισως κ άλλοι έχουν ρωτήσει τα ίδια αλλά 100 σελιδες είναι πολλες για να τις διαβάσω Υ.Γ. Έχω μία κάρτα sony memory stick pro duo 256 mb file egw 8a sou proteina na to pas pisw kai na apaithshs allagh kai antikatastash tou thlefwnou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 και αφού κάνεις την αλλαγή και διαπιστώσεις ότι το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, πέρνα από το 9Volto http://www.9volto.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 paidia deite edw sth selida apo to 9volto leei oti mporoume mesw online na afairesoume to menou Vflive pws ginete auto online?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Χαίρεται έχω πάρει το Κ750ι κ εχω το εξής πρόβλημα . Όταν μου στέλνει κάποιος κάτι με bluetooth μου βγάζει μία οθόνη κ μου λ΄΄ει να σβήσω αρχεία γιατί η μνήμη είναι full. Εγώ σβήνω συνέχεια αλλά πάλι το ίδιο βγάζει, Από την αλλη οτνα παω να στείλω εγω κάτι το κινητό κολάει. ΌΤαν πάλι πάω να κανω save ενα μμσ μοθ λέει M,S, είναι full κ πρέπει να διαγράψω κάτι. ΤΙ πρέπει να κάνω?Επίσης είναι vodafone live κ δεν το γουστάρω καθόλου.Υπάρχει τρόπος να το αποβάλλω? Ισως κ άλλοι έχουν ρωτήσει τα ίδια αλλά 100 σελιδες είναι πολλες για να τις διαβάσω Υ.Γ. Έχω μία κάρτα sony memory stick pro duo 256 mb Εγω θα σου προτεινα να ψαξεις για το ποια απο τις δυο μνημες εχεις γεμισει (κινητου ή memory stick) μη τυχον κανεις το λαθος και σβηνεις απο την αλλη μνημη, εκεινη που δεν ειναι γεματη.. Δε ξερω αν καταλαβες τι λεω... Τωρα ξαναειδα οτι σου λεει για το memory stick οτι ειναι γεματο, οποτε κοιτα αν αυτα που σβηνεις ειναι αποθηκευμενα στο memory stick και οχι στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 με το που βγάζω την memory card δουλευει κανονικά. Τι να κάνω? Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 με το που βγάζω την memory card δουλευει κανονικά. Τι να κάνω? Αρα εχεις γεμισει τη memory card... Φροντισε σε αυτα που σβηνεις να φαινεται ενα λευκο "καθιστο" ορθογωνιο παρ/μο αριστερα τους και οχι ενα μαυρο-μπλε "ορθιο" ορθογωνιο (το οποιο αναπαριστα το κινητο και συμβολιζει τη μνημη του κινητου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 το ξέρω αυτό που λες αλλά η κάρτα έχει άδεια 132 ΜΒ οπότε???????? Εξάλλου όταν στέλνω kati me bluetooth κολλάει το κινητό. αν την βγάλω δεν κολάει Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 το ξέρω αυτό που λες αλλά η κάρτα έχει άδεια 132 ΜΒ οπότε???????? Εξάλλου όταν στέλνω kati me bluetooth κολλάει το κινητό. αν την βγάλω δεν κολάει Οποτε ακυρο!! Φταιει η καρτα δηλαδη... Μπορει να ειναι προβληματικη... Καντης κανενα format μπας και στρωσει και αν συνεχιζει στα κανει την επιστρεφεις εκει που την πηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 το ξέρω αυτό που λες αλλά η κάρτα έχει άδεια 132 ΜΒ οπότε???????? Εξάλλου όταν στέλνω kati me bluetooth κολλάει το κινητό. αν την βγάλω δεν κολάει Δε δοκιμάζεις να βάλεις πάνω την 64Μ κάρτα της συσκευασίας, να δεις αν κολλάει και σε εκείνη; Αν ναι, φταίει μάλλον το τφ. Αν όχι, φταίει η κάρτα (οπότε πας αρχικά για backup και Format της 256Μ και βλέπουμε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ενδιαφέρον όλα αυτά.θα κάνω ένα φορματ κ βλέπουμε. όσο αφορα για update sto firmware γνωρίζει κανείς τι που κ πως(ενοοω απο το σπίτι μου)? Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και εγώ με το δικό μου Συν ότι η οθόνη ασπρίζει και μένει άσπρη !!!!! μέχρι να περάσει λίγη ώρα Αλλά βγάζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες Τα βίντεό του είναι καραχάλια αλλά its ok Παίξε λίγο με την 'εκθεση' (κουνόντας το stick θα δεις οτι παει απο -7 εως +7) Έτσι κλεβεις λίγο ταχύτητα αλλα μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Η ταχύτητα λήψης επηρεάζεται πολύ απο το φως στο περιβάλλον. Δοκίμασε και με φλας. Το πρόβλημα είναι κοινό στη φωτογραφία γενικότερα. Αν δεν έχεις αρκετό φώς, το θέμα πρέπει να το δει η κάμερα περισσότερη ώρα, ωστε να "γράψει" στο φιλμ/αισθητήρα. Αν κουνιέται το θέμα, θα γραφτεί και η κίνηση. Αυτό λύνεται με χαμηλότερης ανάλυσης φιλμ αλλά στις ψηφιακές δεν γνωρίζω πως ακριβώς το αντιμετωπίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 re paides mhpws xerei kaneis pou mporw na brw free games gia to k750i? brhka kapou alla kati paizei me to winrar otan to katebazei ston ypologisth k den mporw na kataabw ti ginetai.kamia selida pou na exei tzampa ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 πήγαινε στο http://www.pathfinder.gr --> briefcase k βάλε κάποιο ονομα στο search Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donzone Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Pantws ap'oti 8ymamai me thn mpataria to idio pragma ekane k se ena palio se pou eixa. katevene otan to ekanes xrisi k anevene otan to afina. To kako einai oti prepei na to pame gia anava8misi sth se oposdipote gia na mh kollaei. eixe ap'th arxi to r1j002. to kitrinisma sth fwto de ofeilete se kako sygxronismo. otan anavei to flas to kin 8ewrei oti isws einai polu fwteinh k to kitrinizei ligo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donzone Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Kati akomh. Ta arxeia *.class pou einai paixnidia pws ta kanw install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Kati akomh. Ta arxeia *.class pou einai paixnidia pws ta kanw install? Λογικά θα είναι ζιπαρισμένα.Μετονόμασε το .zip/.rar σε .jar! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 @nikoss Κοίτα στο FAQ ερώτηση 35 @Donzone Κοίτα στο FAQ ερώτηση 29 Με την ευκαιρία, διαβάστε και το υπόλοιπο FAQ, θα βρείτε πολλά χρήσιμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ξαναρωτάω αν ξέρει κανείς να απαντήση (η αν έχει ιδέα): Network Lock Menu To get into the network lock menu, make sure your phone is in standby mode and not in one of the menus (new Ericssons) and press the following sequence: <**< Οι επιλογές αυτές τί είναι; Δοκιμάστε το και πείτε μου. Αριστερά/αστεράκι, αστεράκι/Αριστερά Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ναι αυτές είναι!!! έτσι ξεκλειδώνει και το vodafone live? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Δεν ξεκλειδώνει το vodafone live έτσι ρε παιδιά ! Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Απλώς είναι ένας τρόπος να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας σε λάθος δίκτυο και να το αχρηστεύσετε ! Δέστε εδώ : http://sms.buy.si/ericsson_kode.html Είναι για πιο παλιά κινητά αλλά η SE δεν τα έχει αλλάξει. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 to kitrinisma sth fwto de ofeilete se kako sygxronismo. otan anavei to flas to kin 8ewrei oti isws einai polu fwteinh k to kitrinizei ligo. Το κιτρίνισμα στις φώτο υπάρχει και χωρίς την χρήση του φλας, και έχει να κάνει κυρίως με το πως αντιλαμβάνεται ο αισθητήρας cmos τα 3 βασικά χρώματα RGB (red green blue) της φωτογραφίας. Συμβαίνει πολλές φορές και σε κανονικές ψηφιακές μηχανές, αλλά είναι πολύ μικρό το πρόβλημα και διορθώνεται εύκολα με την χρήση κάποιου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας (photoshop). Δεν είναι κακό να διορθώνουμε κάποιες μικροατέλειες των photos του κ750 με εξωτερικά προγράμματα. Και δεν θα ήθελα να ακούσω να λέγεται πως το κ750 δεν βγάζει καλές φώτος (για κινητό πάντα), ούτε πως δεν πρέπει να διορθώνουμε τις photos. Eξάλου, αν κάποιος θέλει να έχει τέλειες φωτογραφίες καλύτερα να πάρει μια slr κάμερα και να τραβάει φώτος σε raw mode, αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxos Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Παιδιά καλημέρα! Μόλις άνοιξα κ εγώ το καινούριο μου Κ750i. Καιρό τώρα διαβάζω το forum οπότε οι περισσότερες απορίες έχουν ήδη λυθεί. Ήθελα να ρωτήσω το εξής, για το οποίο δεν ξέρω αν έχει γίνει λόγος (αν έχει γίνει κ το ξαναρωτάω ζητώ συγγνώμη - δεν κατάφερα να το βρω) Δεδομένου ότι α) το κινητό φορτίζει όταν είναι συνδεδεμένο στο PC κ β) οι 3 πρώτες φορτίσεις πρέπει να συνοδευόνται με πλήρεις αποφορτίσεις, εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι θα ήταν προτιμότερο να ΜΗΝ συνδεθεί το τηλέφωνο στο PC παρά μόνο μετά την 3η φόρτιση. Ισχύει αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Παιδιά καλημέρα! Μόλις άνοιξα κ εγώ το καινούριο μου Κ750i. Καιρό τώρα διαβάζω το forum οπότε οι περισσότερες απορίες έχουν ήδη λυθεί. Ήθελα να ρωτήσω το εξής, για το οποίο δεν ξέρω αν έχει γίνει λόγος (αν έχει γίνει κ το ξαναρωτάω ζητώ συγγνώμη - δεν κατάφερα να το βρω) Δεδομένου ότι α) το κινητό φορτίζει όταν είναι συνδεδεμένο στο PC κ β) οι 3 πρώτες φορτίσεις πρέπει να συνοδευόνται με πλήρεις αποφορτίσεις, εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι θα ήταν προτιμότερο να ΜΗΝ συνδεθεί το τηλέφωνο στο PC παρά μόνο μετά την 3η φόρτιση. Ισχύει αυτό?? Σωστη σκεψη.. Αν και εγω δεν το ειχα σκεφτει οταν το πηρα, αυτο θα εκανα στη θεση σου αν το'χα παρει τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την γρήγορη απάντηση.. Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts