NiCkOs_gr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, ενώ στην αρχή κατέβαζε όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο, μετά απο 2-3 εκκίνησεις, βλέπω μόνο τα αγγλικά ονόματα δοκίμασε να σβήσεις τα περιεχόμενα του φακέλου C:\Documents and Settings\ονομα χρηστη\Application Data\FMA\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Τελικά δεν δουλεύει εγώ το έπαθα αφου αναβάθμισα σε νεότερη έκδοση του προγράμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 το βρήκα!! λοιπόν θα απεγκαταστησεις τελείως το πρόγραμμα, θα σβήσεις τον φάκελο του από το program files, και τον φάκελο που σου έγραψα πιο πάνω μετά θα κάνεις εγκατάσταση απο την αρχή, την έκδοση 2.1.077 beta 2 αφού συνδεθεί και κάνει συχρονισμο θα εμφανίζονται όλα κανονικα :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Έχουμε 1 εξάμηνο πάντως να δούμε νέα έκδοση του fma. Απο κει που κάναν αναθμίσεις κάθε μήνα. Παρόλο που κυκλοφόρησαν καινούρια κινητά (k750-w800) μετά την τελευταία έκδοση. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Τελικά κατάφερα να συνδέσω μέσω ΒΤ τη συσκευή με το fma αλλά έχω πρόβλημα στο διάβασμα των περιεχομένων του κινητού. Τώρα κατεβάζω την τελευταία έκδοση και βλέπουμε... Πάντως πολλά τα προβλήματα συγχρονισμού, ακόμα και με το software της SE :mad: Άρχισε να μου λείπει το 6230i. Ήταν απίστευτα σταθερό στη συνεργασία με το PC και το ημερολόγιο μακράν πιο πλήρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Τελικά κατάφερα να συνδέσω μέσω ΒΤ τη συσκευή με το fma αλλά έχω πρόβλημα στο διάβασμα των περιεχομένων του κινητού. Τώρα κατεβάζω την τελευταία έκδοση και βλέπουμε... Πάντως πολλά τα προβλήματα συγχρονισμού, ακόμα και με το software της SE :mad: Άρχισε να μου λείπει το 6230i. Ήταν απίστευτα σταθερό στη συνεργασία με το PC και το ημερολόγιο μακράν πιο πλήρες! Για το ημερολόγιο έχεις δίκαιο. Για την συνεργασία με το PC δεν νομίζω. Ειδικά 6230i και Ελληνικά στο Outlook, σκέτο μπάχαλο. Τι ακριβώς δεν βλέπεις από τα περιεχόμενα του κινητού στο fma; Υπάρχει και το MyPhoneExplorer πάντως. Μπορεί να σε βολέψει καλύτερα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ral205 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 re pedia mia erotisi. meta apo sighronismo ton simioseon me to outlook an prospathisume na grapsume mia nea simiosi sto k750 i epilogi afti sto til fenete anenergi.giati kseri kanis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Ayto pou les Filtate marie den einai akrivos etsi pos to les apla otan kapios se pernei thl kai patisis to + h - einai san na tou to klineis sti mapa k sou leei User Tone apasxolimenos kati tetio d sinexizi aytos na se pernei thl etsi ksero egw to exo kanei poles fores :) loipon file akou na deis ginete kai me ta plhktra + - alla ginete kai me th # kai egw to exw dokimasei kai den to kleinei sta moutra opws les! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Τι ακριβώς δεν βλέπεις από τα περιεχόμενα του κινητού στο fma; Υπάρχει και το MyPhoneExplorer πάντως. Μπορεί να σε βολέψει καλύτερα. Στο fma έχω πρόβλημα ανάγνωσης των περιεχομένων. πχ στο phonebook σταματάει η ενημέρωση στα +/-85kb. Γενικότερα είναι πολύ προβληματικό και διακόπτει κάθε ενημέρωση στα μισά. Πάντως το MobilePhoneExplorer δουλεύει τέλεια! :w00t: :w00t: :w00t: Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :D Άντε να δούμε τι ώρα θα κοιμηθούμε απόψε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Α, και κάτι ακόμα. Παρατήρησα πως η καλύτερη γωνία για να κοιτάζω την οθόνη δεν είναι η κάθετη (90 μοίρες) όπως είναι το σύνηθες, αλλά κάπως πιο πλάγια με το πάνω μέρος του κινητού πιο μακριά από 'μένα (αν με εννοήσατε... :O ). Γιατί συμβαίνει αυτό; Στην κανονική οπτική γωνία όλα τα χρώματα φαίνονται ξεθωριασμένα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Στο fma έχω πρόβλημα ανάγνωσης των περιεχομένων. πχ στο phonebook σταματάει η ενημέρωση στα +/-85kb. Γενικότερα είναι πολύ προβληματικό και διακόπτει κάθε ενημέρωση στα μισά. Πάντως το MobilePhoneExplorer δουλεύει τέλεια! :w00t: :w00t: :w00t: Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :D Άντε να δούμε τι ώρα θα κοιμηθούμε απόψε :lol: Ναι, έχει αναφερθεί από αρκετούς εδώ για το k750 και το fma. Κάποιοι ελληνικοί χαρακτήρες δεν του αρέσουν του fma προφανώς. Αυτό φαντάζομαι θα λυθεί με νεότερη έκδοση του, μια και όταν είχε βγει δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα το κ750. Με τα υπόλοιπα se δουλεύει άψογα. Στο δικό μου κ750 δεν είχα πρόβλημα με τα ελληνικά, επειδή οι επαφές ήταν "φτιαγμένες" στο outlook και σταλμένες στο 750 από εκεί. Από ότι φαίνεται την "λογική" του outlook την δέχεται. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Paidia exete paratirisei oti otan kaneis xrisi to kin....h mataria tou sto eikonidio meiwnetai. alla otan to afineis meta se katastasi anamonis ayth ay3anete 3ana. giati symbainei ayto? Κάποιο bugάκι πρέπει να είναι. Εγώ το άνοιξα σήμερα το πρωί και είχε ένδειξη 10%. Λίγα λεπτά αργότερα είχε πάει στο 12%... Μπορεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχει τη μπαταρία και να "αξιολογεί" εκ νέου το υπόλοιπο. Τώρα που το κοίταξα είναι στο 8%. Άβυσσος... Α, και μια ερώτηση: το MOBILedit! λέει τίποτα; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 poio programma na katevaso gia na kovo ta mp3 ekei pou thelo, kai na ta vazo se ixo klisis? Μπορεις να κατεβασεις το Audacity απο εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Κάποιο bugάκι πρέπει να είναι. Εγώ το άνοιξα σήμερα το πρωί και είχε ένδειξη 10%. Λίγα λεπτά αργότερα είχε πάει στο 12%... Μπορεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχει τη μπαταρία και να "αξιολογεί" εκ νέου το υπόλοιπο. Τώρα που το κοίταξα είναι στο 8%. Άβυσσος... Α, και μια ερώτηση: το MOBILedit! λέει τίποτα; Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; ;) den pisteuw na einai bug apla otan akopume mousikh polu wra meta otan to afhnoume kai ksekourazete anebainei ligo h energeia tou dhladh h mpataria!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Paides exw mia "mikri" aporioula gia to k750i. PWS mporw na egkatastisw arxeia .hid kai .class sto kinito mou? Help me please!!! :worry: :cry: Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Κάποιες απορίες παιδιά για το κινητό γιατί τελικά ίσως προτιμήσω αυτό αντί για το 6681. Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής ράδιου στο κινητό; Ποιά η διαφορά του από το W800? γιατί στη σελίδα της ΕΡικσον λέει οτι το W800 μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 2GB ενώ για το 750 λέει μόνο μέχρι 1 το οποίο νομίζω οτι είναι μούφα γιατι τα 2 κινητά μου φαίνεται οτι είναι το ίδιο ακριβώς. Υπάρχει δυνατότητα για μεταφορά καταλόγου ημερολογίου κωδικών κλπ στον υπολογιστή και για backup αυτών και αναγνώριση όμως επίσης των ελληνικών χαρακτήρων; Το ράδιο έχει καλή λήψη; Έχει ανοιχτή ακρόαση; Αν ναι, μπορείς να ακούσεις σε ανοιχτή ακρόαση ράδιο ή mp3? Υπάρχει δυνατότητα για ξυπνητήρι με ράδιο ή ήχο mp3? μπορείς να βάλεις ήχους κλήσης mp3? στις φώτο έχει επιλογή για να βλέπεις πολλές φώτος μαζί όπως π.χ. στις φωτογραφικές μηχανές; Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Κάποιες απορίες παιδιά για το κινητό γιατί τελικά ίσως προτιμήσω αυτό αντί για το 6681. Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής ράδιου στο κινητό; Ποιά η διαφορά του από το W800? γιατί στη σελίδα της ΕΡικσον λέει οτι το W800 μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 2GB ενώ για το 750 λέει μόνο μέχρι 1 το οποίο νομίζω οτι είναι μούφα γιατι τα 2 κινητά μου φαίνεται οτι είναι το ίδιο ακριβώς. Υπάρχει δυνατότητα για μεταφορά καταλόγου ημερολογίου κωδικών κλπ στον υπολογιστή και για backup αυτών και αναγνώριση όμως επίσης των ελληνικών χαρακτήρων; Το ράδιο έχει καλή λήψη; Έχει ανοιχτή ακρόαση; Αν ναι, μπορείς να ακούσεις σε ανοιχτή ακρόαση ράδιο ή mp3? Υπάρχει δυνατότητα για ξυπνητήρι με ράδιο ή ήχο mp3? μπορείς να βάλεις ήχους κλήσης mp3? στις φώτο έχει επιλογή για να βλέπεις πολλές φώτος μαζί όπως π.χ. στις φωτογραφικές μηχανές; file oxi den uparxei antigrafh apo to radio alla den peirazei!h diafora einai mono to ekswteriko tpt allo!kai ta 2 mporoun na paroun mexri 2 GB mnhmh!oso gia to radio nai exei teleia Lupsh kai exei kai anoixth akroash!!kai ta mp3 akougontai se anoixth akroash kai malista se polh kalh poiothta!!epishs uparxei dunatothta na baleis kshpnhthrh kai radio kai mp3nai mporeis na baleis hxous klhseis mp3!exei epilogh na blepeis oles ts foto mazi!!auta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ευχαριστώ πάρα πολύ και για την γρήγορη απάντηση κάτι ακόμη και ελπίζω να μην κουράζω υπάρχει τρόπος να διαχειριστείς τους καταλόγους όπως π.χ. στα windows? να δημιουργείς δικούς σου κλπ; τα ελληνικά σε αυτήν την περίπτωση τα αναγνωρίζει κανονικά και στον υπολογιστή; μπορείς να αποθηκεύσεις τα μηνύματα σε καταλόγους που δημιουργείς εσύ όπως επίσης και τα αρχεία ήχου; μπορείς να αποθηκεύσεις στο κινητό και άλλα αρχεία που θέλεις απλά για μεταφορά; το καλώδιο που μπορείς να συνδέσεις το κινητό με ηχεία που μπορώ να το βρώ;υπάρχει στη συσκευασία του W800? απο ό,τι διάβασα το πρόβλημα με το τελικό ελληνικό ς υπάρχει ακόμη; που μπορώ να δώ φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από αυτό το κινητό; μεταφορά αρχείων και τηλεφώνων και ημερολογίου κλπ γίνεται κανονικά και με αναγνώριση των ελληνικών; μπορώ να βάλω κωδικό σε φακέλους που δε θέλω να δούν άλλοι; υπάρχει δυνατότητα για εισαγωγή κωδικού κλειδώματος κάθε φορά που κλειδώνει το τηλέφωνο ώστε να μη μπορούν να το ανοίγουν άλλοι; Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ευχαριστώ πάρα πολύ και για την γρήγορη απάντηση κάτι ακόμη και ελπίζω να μην κουράζω υπάρχει τρόπος να διαχειριστείς τους καταλόγους όπως π.χ. στα windows? να δημιουργείς δικούς σου κλπ; τα ελληνικά σε αυτήν την περίπτωση τα αναγνωρίζει κανονικά και στον υπολογιστή; μπορείς να αποθηκεύσεις τα μηνύματα σε καταλόγους που δημιουργείς εσύ όπως επίσης και τα αρχεία ήχου; μπορείς να αποθηκεύσεις στο κινητό και άλλα αρχεία που θέλεις απλά για μεταφορά; το καλώδιο που μπορείς να συνδέσεις το κινητό με ηχεία που μπορώ να το βρώ;υπάρχει στη συσκευασία του W800? απο ό,τι διάβασα το πρόβλημα με το τελικό ελληνικό ς υπάρχει ακόμη; που μπορώ να δώ φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από αυτό το κινητό; μεταφορά αρχείων και τηλεφώνων και ημερολογίου κλπ γίνεται κανονικά και με αναγνώριση των ελληνικών; μπορώ να βάλω κωδικό σε φακέλους που δε θέλω να δούν άλλοι; υπάρχει δυνατότητα για εισαγωγή κωδικού κλειδώματος κάθε φορά που κλειδώνει το τηλέφωνο ώστε να μη μπορούν να το ανοίγουν άλλοι; loipon apo auta pou me rwthses kserw gia ta akoustika pou akoma den exoun kukloforhsei gia poulhma alla se ligo kai ro 8a ta poulan!!to teliko s den uparxei.uparxoun polla site pou exoun foto apo k750i alla twra den 8umame kapoio!!kwdiko se fakelous oxi den mporeis na baleis anagasthka tous blepoun oloi!!epishs uparxei kai h dunatothta kleidwmatos tou thlefwnou!!otan to anoigeis kai bazeis pin meta sou zhtaei kai kwdiko kleidwmatos !!oso gia ta arxeia hxou mporeis na kaneis dikous sou fakelous kai na apo8hkeueis ekei mesa tous hxous sou!!epishs otan sundeeis to kinhto me to kalwdio uparxei enas fakelos "other" pou ekei apo8hkeueis oti 8es!!egw apo8hkeusa paixnidia kai mporw na stelnw paixnidia se opoion 8elw!!!h akomh kai 8emata gia ta NOKIA s60!!ouf kourasthka!!!!! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά συγνώμη που θα επιβαρίνω το forum όμως έχω καποιες σοβαρές απορίες/παρατηρήσεις που θα ήθελα να μου απαντηθούν από κάποιους πιο ειδικούς από μένα. 1ο πρόβλημα είναι στο θέμα της φωτ/ας. Αν επιλέξω την μέγιστη ανάλυση και ποιότητα και τραβήξω μια φωτ. ακούγεται ο ήχος του κλείστρου αλλά η φωτ. αποθανατίζεται μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με αποτέλεσμα να βγαίνει κουνημένη φυσικά, αφού κουνιέμαι είτε εγώ είτε το αντικείμενο που προσπαθώ να φωτ/σω. Δεν ξέρω τι να κάνω εκτ΄ς απ'το να χαμηλώσω την ανάλυση ή να μένω για περισσότερη ώρα ακίνητος. 2ο πρόβλημα είναι το "κιτρίνισμα" μετά την λήψη μιας φωτ. Κατά την λήψη δείχνει τέλεια αλλά με το που σταθεροποιήται κιτρινιζει. Διαβασα ότι μπορεί να φταίει η ισοροπία του λευκού αλλά την έχω στο αυτόματο από default και πάλι τα ίδια. 3ο πρόβλημα είναι ότι στην αναπαργωγή βίντεο προηγείται ο ήχος από την εικόνα (Συνίθος Στα Μεγάλα Σε Διάρκεια) και πολλές φορές μόλις ο ήχος τελειώσει σταματάει και η εικόνα χωρίς να εμφνίζεται και το τελείωμά της όπως θα έπρεπε βάση αυτών που ακούγονται. Το πιο τρελό είναι ότι η αναπαραγωγή δεν σταματάει και ο μετρητής των δευτερολέπτων συνεχίζει να μετράει επ άπειρον! 4ο και τελευταίο μου πρόβλημα είναι ότι αν ασχολείσαι με τις multimedia εφαρμογές του τηλεφώνου η μπαταρία αδειάζει σε 1 μέρα. Πράγμα πολύ απογοητευτικό. τα ψηλοκολύμματα που τρώει όταν χειρίζεσαι γρήγορα το μενού αλλά αυτά λίγο πολύ τα έχουμε αναφέρει εκατοντάδες φορές γι'αυτό δεν θα μπώ σε παραπάνω λεπτομέριες. . ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και εγώ με το δικό μου Συν ότι η οθόνη ασπρίζει και μένει άσπρη !!!!! μέχρι να περάσει λίγη ώρα Αλλά βγάζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες Τα βίντεό του είναι καραχάλια αλλά its ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 loipon apo auta pou me rwthses kserw gia ta akoustika pou akoma den exoun kukloforhsei gia poulhma alla se ligo kai ro 8a ta poulan!!to teliko s den uparxei.uparxoun polla site pou exoun foto apo k750i alla twra den 8umame kapoio!!kwdiko se fakelous oxi den mporeis na baleis anagasthka tous blepoun oloi!!epishs uparxei kai h dunatothta kleidwmatos tou thlefwnou!!otan to anoigeis kai bazeis pin meta sou zhtaei kai kwdiko kleidwmatos !!oso gia ta arxeia hxou mporeis na kaneis dikous sou fakelous kai na apo8hkeueis ekei mesa tous hxous sou!!epishs otan sundeeis to kinhto me to kalwdio uparxei enas fakelos "other" pou ekei apo8hkeueis oti 8es!!egw apo8hkeusa paixnidia kai mporw na stelnw paixnidia se opoion 8elw!!!h akomh kai 8emata gia ta NOKIA s60!!ouf kourasthka!!!!! :D :D Ρε φιλαρακι πως τα αποθηκευεις τα παιχνιδια στον φακελο αλλος;Οταν τα στελνω με ΒΤ με ρωταει αν θελω να πανε στις εφαρμογες η στα παιχνιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ρε φιλαρακι πως τα αποθηκευεις τα παιχνιδια στον φακελο αλλος;Οταν τα στελνω με ΒΤ με ρωταει αν θελω να πανε στις εφαρμογες η στα παιχνιδια :) Προφανώς ο marios1988 εννοεί ότι το κάνει με την χρήση του File Manager από την Σουίτα της SE, και αυτό γιατί από εκεί βλέπεις την μνήμη του τηλεφώνου, (εκεί υπάρχει ο φάκελος "Αλλος" ενω με σκέτο BT και τον explorer βλέπεις μόνο την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Network Lock Menu To get into the network lock menu, make sure your phone is in standby mode and not in one of the menus (new Ericssons) and press the following sequence: <**< ------------------- Αυτό το menu και οι επιλογές του τί κάνουν ακριβώς; Ξέρει κανείς; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Προφανώς ο marios1988 εννοεί ότι το κάνει με την χρήση του File Manager από την Σουίτα της SE, και αυτό γιατί από εκεί βλέπεις την μνήμη του τηλεφώνου, (εκεί υπάρχει ο φάκελος "Αλλος" ενω με σκέτο BT και τον explorer βλέπεις μόνο την κάρτα μνήμης. Το βρηκα ενταξει γινεται και με το ΒΤ και με την σουιτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 @sexymobile Συμπλήρωμα: Με συγχρονισμό με PC κανένα πρόβλημα, τα ελληνικά μια χαρά. Αποθήκευση μηνυμάτων σε καταλόγους, νομίζω δεν γίνεται (αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με και πείτε μου κι εμένα πώς). Κλείδωμα φακέλων με κωδικό δεν γίνεται, αλλά υπάρχει μια εφαρμογή java που λέει ότι κλειδώνει με κωδικό φωτογραφίες. Τη βρήκα εδώ,αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Φωτογραφίες από το κινητό σε πάρα πολλά sites, μερικά από αυτά στο FAQ του K750i , στην ερώτηση #31. Διάβασε και το υπόλοιπο FAQ, θα βρεις πολλά από αυτά που ψάχνεις και άλλα που τα ψάχνεις, αλλά... δεν το ξέρεις :) . Επίσης, στα reviews της #31 που λέγαμε παραπάνω, εκτός από photos θα βρεις και ό,τι άλλη πληροφορία φαντάζεσαι για το κινητό. @gjimmys Εγγραφή εφαρμογών στην κάρτα χωρίς εγκατάσταση γίνεται σίγουρα μέσω καλωδίου USB ή μέσω card reader. Μετά σου δίνει την επιλογή εγκατάστασης, αλλά δεν σε αναγκάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts