BlueBoy Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Επισης να πω οτι η Vodafone και φανταζομαι και οι υπολοιπες εταιρειες, ειναι απαραδεκτη... Οντας χρηστης στο συμβολαιο 240λεπτα με SMS k MMS και με 15-20 euros πανω απο τον κανονικο λογαριασμο, η Vodafone μου εδινε επιδοτηση μονο 90 euros στην τιμη πωλησης του κινητου ΧΩΡΙΣ συνδεση, δηλαδη στα 382 euro. Αυτο σημαινε οτι αν το αγοραζα ετσι, 8α επρεπε να πληρωσω 290 euro ΕΝΩ αν εκανα καινουρια συνδεση στο ακριβως ιδιο προγραμμα, θα πληρωνα μονο 160 euro οπως δυστυχως και εκανα χανοντας τον παλιο αριθμο μου.. Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω αυτη την νεα πολιτικη... Τιμωρουμε τους παλιους χρηστους για πιο λογο? Ντροπη θα ελεγα... Η επιδοτηση θα πρεπει να ειναι στην τιμη που κανει το κινητο στο προγραμμα που ειναι εγεγραμμενος ο χρηστης και εφ οσον εχει παρελθει το ενα ετος ΚΑΙ δεσμευεται για ΕΝΑ ακομα χρονο, δικαιολογειται να εχει αναλογη αν οχι καλυτερη τιμη απο αυτη που εχει ενας καινουριος χρηστης.. Ισως θα πρεπει να οργανωθουμε φιλοι και να κανουμε καποια επισημη επιστολη διαμαρτυριας στην Vodafone και οποια αλλη εταιρεια κανει το ιδιο οπως εκαναν τα παιδια στο forum της ADSL για το αλλο μεγαλο θεμα που αντιμετωπιζουν (και αντιμετωπιζουμε αλλωστε). -ΥpNoS Και εγώ γιαυτό το λόγο έφυγα από τη Βόντα γιατί με νέα σύνδεση έπαιρνα πιο φθηνό το κινητό και έτσι πήγα στην ΤΙΜ για να το πάρω και ξεκλείδωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει ; Φορτίζει το κινητό όταν είναι συνδεδεμένο με το pc ; Ηταν η μπαταρία μου στο 53 τις εκατό και το είχα συνεδεμένο με το pc ώρα και από τότε πήγε στο 80 τις εκατό Είναι αληθινή αυτή η φόρτιση ή πλαστή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει ; Φορτίζει το κινητό όταν είναι συνδεδεμένο με το pc ; Ηταν η μπαταρία μου στο 53 τις εκατό και το είχα συνεδεμένο με το pc ώρα και από τότε πήγε στο 80 τις εκατό Είναι αληθινή αυτή η φόρτιση ή πλαστή ; Ναι, όντως φορτίζει το κινητό μέσω της usb θύρας του υπολογιστή!!! Η φόρτιση φυσικά και είναι αληθινή.....όπως και στα mini ipods!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aim Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Πριν 2 μέρες επιτέλους παρέλαβα το 750. Με το τηλέφωνο όλα καλά, παρ' όλα αυτά που έχουν γραφτεί σε αυτό το forum. Ωστόσο έχω εντοπίσει 2 "προβληματα". 1. Το macro μου δίνει την εντύπωση οτι στην ουσία δεν έχει καμία δαφορά στην εστίαση απο το κανονικό φοκους.......Γνωρίζω καλά τη λειτουργία του, και γι' αυτο 8α ήθελα να μου πει και κάποιος άλλος αν έχει εντοπίσει κατι τέτοιο... 2. Με το γνωστό τρόπο (βελακια και joystick) δε μπορώ να δω πιο firmware έχω......απλά κάνει πλοήγηση στο μενου.... :confused: Τέλος, προσπάθησα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που βρίσκεται στον υπολογιστή και το μόνο που γίνεται αφού γίνει η εγκτατάσταση (χωρίς προβλήματα) ειναι να βλέπω το εικονίδιο και οταν το κλικάρω ανοίγει ένα παράθυρο SE File Manager με ένα άλλο εικονίδιο που έχει ένα ερωτηματικό και λέει Not Connected.....με το νετ? με το κινητό? τα δοκίμασα όλα νομίζω... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Και εγώ γιαυτό το λόγο έφυγα από τη Βόντα γιατί με νέα σύνδεση έπαιρνα πιο φθηνό το κινητό και έτσι πήγα στην ΤΙΜ για να το πάρω και ξεκλείδωτο ρε παιδια σε τρια χρονια εχω αλαξει τρεις αριθμουσ για να περνω τις επιδοτησεις.και μακαρι να μπορουσα να καταλαβω ποιο ειναι το συμφερον τους απο αυτο που κανουν.εγω το παιρνω απλα σαν εκβιασμο,ή κρατας τον αριθμο σου και σκαστα για να παρεις καινουργια συσκευη ή αλαζε αριθμο καθε χρονο για να παρεις την επιδοτηση :shifty: .και οσο αφορα την vodafone μακρυα ολοι.καταστρεφουν τα κινιτα για να προοθουν το κολοvodafonelive,τα κορακια οι ελεεινοι.εγω πρωσωπικα ποτε ξανα vodafone. :mad: Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 προσπάθησα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που βρίσκεται στον υπολογιστή και το μόνο που γίνεται αφού γίνει η εγκτατάσταση (χωρίς προβλήματα) ειναι να βλέπω το εικονίδιο και οταν το κλικάρω ανοίγει ένα παράθυρο SE File Manager με ένα άλλο εικονίδιο που έχει ένα ερωτηματικό και λέει Not Connected.....με το νετ? με το κινητό? τα δοκίμασα όλα νομίζω... Ευχαριστώ! Kαι εγώ το είχα αυτό στην αρχή και απορούσα αλλά τελικά κατάλαβα τι παιζόταν. Οταν πέρασες το CD του pc suite δεν σου ζητούσε ότι θέλει κάτι drivers να βρει ? Αν ναι το έκανες ? έπρεπε να κάνεις συνέχεια next next και να του ορίζεις σαν τόπο ψαξίματος το CD-ROM που είχες το CD Αν το έκανες αυτό τσέκαρε ότι γίνετε σωστά η σύνδεση. Το pc δεν έχει δει το κινητό εν'ολίγοις Οταν το δει θα μπορείς να δεις το MANAGER που είναι απόλυτα σημαντικό μιας και από εκεί κανονίζεις τι θα μπει και τι θα βγάλεις από το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά κατέβασα το πρόγραμμα pspVideo9 αλλά τίποτα δεν έγινε Ενώ περνούσα videakia τύπου wma τα μετέτρεπε σε mp4 αλλά μόνο ήχο. Δεν μετατρέπει αυτό αρχεία wma ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 @ aim: Και γω το ιδιο προβλημα ειχα. Με το που κανεις εγκατασταση το προγραμμα στον υπολογιστη κανε δεξι κλικ στο my computer και πηγαινε Υλικο> Διαχειριση Συσκευων. Θα δεις καποια ?? ερωτηματικα εκει. Κανε δεξι κλικ και update drivers δειχνοντας του να ψαξει στο CD ROM που εχεις το CD της SE. Αν και αυτο δεν πετυχει, τοτε κανε μια φορα uninstall το προγραμμα και ξανα install. Κανε restart και συνδεσε το κινητο σου. Περιμενε λιγο και θα στο αναγνωρισει. Το not connected παει στο οτι δεν βλεπει το κινητο. Δεν εχει σχεση με την χρηση του ως modem. @ blueboy & adok13: Το μονο που μπορω αυτη τη στιγμη να κανω για να διαμαρτυρηθω για την τακτικη αυτη των επιδοτησεων ειναι αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=984159 Μακαρι να γινει επισημο και να γινει κατι οργανωμενο εδω μεσα. Το αξιζουμε ολοι, παλιοι και νεοι χρηστες. (Παντως αντικειμενικα το κ750 εχει απιστευτη μπαταρια... οντας στην τελευταια μπαρα και εχοντας ηδη βγαλει το warning της χαμηλης μπαταριας, μου πηρε μια ωρα να το ξεφορτισω εντελως παιζοντας videos ωστε να του κανω μια πληρης φορτιση... Καλα παμε :D ) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Πριν 2 μέρες επιτέλους παρέλαβα το 750. Με το τηλέφωνο όλα καλά, παρ' όλα αυτά που έχουν γραφτεί σε αυτό το forum. Ωστόσο έχω εντοπίσει 2 "προβληματα". 1. Το macro μου δίνει την εντύπωση οτι στην ουσία δεν έχει καμία δαφορά στην εστίαση απο το κανονικό φοκους.......Γνωρίζω καλά τη λειτουργία του, και γι' αυτο 8α ήθελα να μου πει και κάποιος άλλος αν έχει εντοπίσει κατι τέτοιο... 2. Με το γνωστό τρόπο (βελακια και joystick) δε μπορώ να δω πιο firmware έχω......απλά κάνει πλοήγηση στο μενου.... :confused: Τέλος, προσπάθησα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που βρίσκεται στον υπολογιστή και το μόνο που γίνεται αφού γίνει η εγκτατάσταση (χωρίς προβλήματα) ειναι να βλέπω το εικονίδιο και οταν το κλικάρω ανοίγει ένα παράθυρο SE File Manager με ένα άλλο εικονίδιο που έχει ένα ερωτηματικό και λέει Not Connected.....με το νετ? με το κινητό? τα δοκίμασα όλα νομίζω... Ευχαριστώ! 1. Το macro σε μένα κάνει πολύ καλή δουλειά. Μάλιστα έκανα και μερικά test για να δώ τη χρησιμότητά του. 2. Θα συνεχίσεις τη διαδικασία με τα κουμπιά ότι και να σου βγάλει. Στο τέλος θα μπείς στο service menu. 3. Για το τελευταίο δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πείς, μάλλον για το pc suite. Δεν είναι και εντελώς απαραίτητο πάντως. Αρκεί να περάσεις τους drivers usb για να μπορεί να συθνδεθεί το τηλέφωνο με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 hello !! pedes mia erotisi ! exo ena K750i tis vodafone kai den perni mp3 san ringtone (gnosto pos i vodafone to exi klidomeno) epidi den parakolou8isa to room apo tin arxi kai meta apoti epsaksa den brika tipota mpas kai iparxi kana appli. pou ksepernai to klidoma ???? ontos exo poli kairo na asxoli8o me ta SE :O cheers DANE Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 hello !! pedes mia erotisi ! exo ena K750i tis vodafone kai den perni mp3 san ringtone (gnosto pos i vodafone to exi klidomeno) epidi den parakolou8isa to room apo tin arxi kai meta apoti epsaksa den brika tipota mpas kai iparxi kana appli. pou ksepernai to klidoma ???? ontos exo poli kairo na asxoli8o me ta SE :O cheers DANE file exei kanei o giarlos ena polu kalo FAQ GIA TO K750i ekei ta leei ola!!mpes kai des --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 hello !! pedes mia erotisi ! exo ena K750i tis vodafone kai den perni mp3 san ringtone (gnosto pos i vodafone to exi klidomeno) epidi den parakolou8isa to room apo tin arxi kai meta apoti epsaksa den brika tipota mpas kai iparxi kana appli. pou ksepernai to klidoma ???? ontos exo poli kairo na asxoli8o me ta SE :O cheers DANE http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910 Ερ. 13 και 31 κάτω-κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Καλημέρα. Τί είναι το Sony Memory Stick Duo Adaptor που περιέχεται στο κουτί του k750i; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Καλημέρα. Τί είναι το Sony Memory Stick Duo Adaptor που περιέχεται στο κουτί του k750i; metatrepei thn memory stick duo pro se memory stick duo kai etsi mporeis na thn topo8ethseis sthn pshfiakh sou mhxanh!!!an fusika einai sony!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Παιδιά κατέβασα το πρόγραμμα pspVideo9 αλλά τίποτα δεν έγινε Ενώ περνούσα videakia τύπου wma τα μετέτρεπε σε mp4 αλλά μόνο ήχο. Δεν μετατρέπει αυτό αρχεία wma ? katarxin ta wma einai arxeia hxoy mono...an ennoeis wmv kai apla ekanes lathos apo oti blepw sto programma,sta supported files periexontai kai ta wmv edit: molis dokimasa na kanw wmv -> mp4 kai i metatropi egine kanonikotata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 metatrepei thn memory stick duo pro se memory stick duo kai etsi mporeis na thn topo8ethseis sthn pshfiakh sou mhxanh!!!an fusika einai sony!!! Ε, όχι ακριβώς. Θα πρότεινα να δείτε το FAQ, στην ερώτηση 8, για να σας λυθούν οι απορίες σχετικά με τις κάρτες μνήμης. ;) Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Mporei kapoios filos apo edo na mou dosei kapoio link me sites h groups gia to K750 me programmata, games, themes, rings? Den eixa pote mou kinhto tetoiou eidous kai omologo pos einai polu polu kalo... ( erxomai apo to stratopedo ton Smartphone) kai akros voliko Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 katarxin ta wma einai arxeia hxoy mono...an ennoeis wmv kai apla ekanes lathos apo oti blepw sto programma,sta supported files periexontai kai ta wmv edit: molis dokimasa na kanw wmv -> mp4 kai i metatropi egine kanonikotata Εχεις δίκιο wmv είναι αλλά εμένα γιατί μου τα χωρίζει ? μου φτιάχνει ένα αρχείο mp4 ΜΟΝΟ ΗΧΟ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Εχεις δίκιο wmv είναι αλλά εμένα γιατί μου τα χωρίζει ? μου φτιάχνει ένα αρχείο mp4 ΜΟΝΟ ΗΧΟ :(Με ποιό πρόγραμμα έκανες τη μετατροπή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Με ποιό πρόγραμμα έκανες τη μετατροπή? gia to psp video 9 milaei to paidi!!kai egw exw auto to problhma mporei na gini kati??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 mono ixos akoygetai sto tilefwno i kai sto pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 gia to psp video 9 milaei to paidi!!kai egw exw auto to problhma mporei na gini kati??? Γιατί δεν δοκιμάζετε το mpegable x4 live ή το Nero Recode? Αψογη ποιότητα ήχου και εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueBoy Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Kαι στο pc και στο κινητό :(((((((((( Να το δοκιμάσουμε αλλά που να το βρούμε lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 εμένα το mpegable x4 live δε μου άρεσε καθόλου, μου εδινε ελαφρώς ασύγχρονη εικόνα με ήχο και κατώτερη ποιοτητα εικόνας σε σχεση με το psp9,οσο για το Nero Recode δε το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 εχετε κανει ακριβώς οτι λεω στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=966689#post966689 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts